Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Iwonay wrote:Jola, zrób test jeszcze raz, jeśli kolejny też wyjdzie pozytywny, to nie ma opcji, błąd laboratorium🧡 🧡 🧡
On: podstawowe badania w normie
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
sono HSG - oba jajowody drożne ✅ -
Jolcia, ja tez uważam ze blad w labo. Przecież wczescniej miałaś już cienie wyraźne które oglądałyśmy. Ta kreska dzisiaj była ciemniejsza i wyraźna. Nie możliwe ze nie ma ciąży! 🥺
-
nick nieaktualnyJolcia skoro masz pozytywny test to hormon hcg jest obecny w twoim organizmie. Nawet jeśli test byłby pozytywny przez zaburzenia hormonalne to i tak we krwi powininno być widoczne hcg. Powtórz test z siuśków albo zrób jeszcze raz betę tylko w innym laboratorium ❤️
-
Mnie się okres zaczął plamieniami, wczoraj były bzyki a dzisiaj wypływa sperma z nitkami krwi. Ale najśmieszniejsze jest to ze szyjka jest wysoko i zamknieta😆 kiedy myśle ze już nic mnie nie zaskoczy w tym cyklu to bach dostaje kolejna zagwozdke🙈
-
nick nieaktualny
-
Iwonay wrote:Marta i Vaniliowa, na kiedy macie terminy ? 💕
Mam pierwsza wizytę u lekarza 2 marca, wtedy zobaczymy co się dowiem
Według różnych aplikacji są różne scenariusze: 28 października, 2 listopada albo 4 listopada 🙈💚🍀Anka1312, Marta100 lubią tę wiadomość
19.02 ⏸
21.02 BetaHCG 63,2 💚
23.02 BetaHCG 223 💚💚
7+5 8,5 mm i bijące serduszko ❤️
11+6 badania genetyczne ✅ chyba chłopiec 💙
14+6 kilkanaście centymetrów zdrowego chłopaka! 💙
18+6 Ok. 274 g 💙
06.07 badania połówkowe ✊🏻
Planowany termin: 03.11.2022 💚 -
Vanilliowaczekolada wrote:Mam pierwsza wizytę u lekarza 2 marca, wtedy zobaczymy co się dowiem
Według różnych aplikacji są różne scenariusze: 28 października, 2 listopada albo 4 listopada 🙈💚🍀Vanilliowaczekolada lubi tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Az mi się nie chce wierzyć że nie ma ciąży....test ładny,kreska jasna ale jest.Mysle że to pomyłka laboratorium.Ja w ostatniej ciąży miałam kreskę ledwo co i tylko ja ją widziałam i beta była 17 a u ciebie ładnie widać kreskę.Ja bym powtórzyła innym testem12.09.2013 - pierwszy skarb
24.06.2020 - drugi skarb
walka o trzeci skarb
19.07.2022 - beta 240,7
19.07.2022 - prog. 16,5
21.07.2022 - beta 712
21.07.2022- prog. 13,4
22.07.2022 - wizyta
29.07.2022 - jest kropek
12.08.2022 - jest ♥️
13.10.2033 - będzie chłopczyk 💙 Mikołaj 💙💙💙 -
nick nieaktualny
-
Kobietki, jestem tą "szczęściarą", która oszukał perfidnie DOZ...Zrobiłam inny test i bielutko 🥺😭
Mam nadzieję, że mi przejdzie załamanie, bo na chwilę obecną odpuszczam...za dużo mnie dziś to wszystko kosztowało. Nawet nie chce sobie wyobrażac, co czują kobiety po poronieniu... Mi narobiła nadziei tylko jakaś różowa kreska...
Jeszcze w ogóle dobiła mnie sytuacja, gdzie napisałam SMS do starego, że beta negatywna i to nie ciąża, a on do mnie że na pewno sobie z niego żartuje...no chciałabym żartować. Szkoda, że zobaczył ten test ranoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2022, 14:55
-
Jolcia90 wrote:Dziękuję wam dziewczyny za wsparcie 😘😘😘
Fajnie, że mogę się tu trochę uzewnętrznić...Jolcia90 lubi tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Jolcia trzymaj się 💗💗 Pamiętaj, że jesteśmy tu po to żeby się wspierać 🥰
W tej sytuacji po prostu brakuje mi słów 🥺Jolcia90 lubi tę wiadomość
-
Jolcia90 wrote:Dziękuję wam dziewczyny za wsparcie 😘😘😘
Fajnie, że mogę się tu trochę uzewnętrznić...Jolcia90 lubi tę wiadomość
🧡 🧡 🧡
On: podstawowe badania w normie
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
sono HSG - oba jajowody drożne ✅ -
nick nieaktualnyJola trzymaj się, ja to doskonale znam. Przy pierwszych staraniach co miesiąc test pozytywny, beta zawsze pozytywna j okres na koniec. Ile ja wtedy się denerwowałam i płakałam pod prysznicem to wiem tylko ja. Czułam się sama ze sobą bardzo źle, jakbym była nic nie warta. Ale w końcu się udalo. Liczę na to, że ten cykl Cię jeszcze pozytywnie zaskoczy i już więcej nie będzie fałszywych kresek 💙
Jolcia90 lubi tę wiadomość
-
Kirra wrote:Trzymaj się kochana odpocznij sobie przez ten weekend ❤
A tak próbując łapać ostatnie resztki nadziei to powiedzcie mi czy dzisiejsza beta przekreśla już całkiem wszystko w tym cyklu? Tylko tak szczerze! 😬
Jestem już przygotowana na źle wiadomości, tylko chciałabym się upewnić 😩 -
Jolcia tak strasznie mi przykro 🥺🥺🥺
Zaczynam się zastanawiać czy serio to nie jest jakiś celowy chwyt producentów, za dużo takich sytuacji z kreskami… u mnie w tym cyklu każdy test a zrobiłam ich 5 sztuk dawał kreske. Nawet jedna była wyraźna i pamiętacie może mojego checka który po pół godziny zrobił się rozowy i mam go do tej pory, ciagle wisi ta rozowa kreska😭 a niech to szlak wszystko -
nick nieaktualny