Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMilixx, spokojnie, moja ma 8 miesięcy a też czasami daje tak popalić, że mam jej czasami dosyć, ale potem jak widzę jak się śmieje, to mi przechodzi. Każdy ma gorszy moment, też czasem się zastanawiam po co mi drugie jak sobie z jednym nie radzę, ale też wiem, że brakiem rodzeństwa bardzo ja ukaże. 🤗
Milixx, Marta100 lubią tę wiadomość
-
Milixx wrote:Wczoraj miałam ciężki dzień, spadek nastroju mnie złapał na maxa 😔 Z pracy wyszłam wcześniej bo nie miałam siły siedzieć, wróciłam do domu to oczywiście pokłóciłam się z moim P i na dzieciaki na krzyczałam 😭 (Nie raz to myślę: po co mi kolejne dziecko jak ja dla tej dwójki jestem złą matką 🥺) Od 18.00 leżałam już w łóżku a po 20.00 już spałam 😕 Mam nadzieję, że dzisiaj dzień będzie lepszy 🌞
Nie przejmuj się. Nawet jak czasem pokrzyczysz, to i tak rodzinka wie, że ich kochasz. Człowiek jest tylko człowiekiem. A jak kiedyś dzieci opierniczy ktoś poza domem, i nie będzie to kochająca mama, to będzie mniejszy szokMilixx, Marta100 lubią tę wiadomość
starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
Milixx wrote:Wczoraj miałam ciężki dzień, spadek nastroju mnie złapał na maxa 😔 Z pracy wyszłam wcześniej bo nie miałam siły siedzieć, wróciłam do domu to oczywiście pokłóciłam się z moim P i na dzieciaki na krzyczałam 😭 (Nie raz to myślę: po co mi kolejne dziecko jak ja dla tej dwójki jestem złą matką 🥺) Od 18.00 leżałam już w łóżku a po 20.00 już spałam 😕 Mam nadzieję, że dzisiaj dzień będzie lepszy 🌞
Milixx lubi tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Melduję, że moje jajniki doszły do porozumienia! Pęcherzyk 20mm na prawym! Wzrost temperatury! W 21 dniu cyklu..😯
Wjedzma, Tedka, Vanilliowaczekolada, Ania35 lubią tę wiadomość
starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
Milixx jestem pewna, że jesteś wspaniałą mamą dla swoich dzieciaczków i kochają Cię najbardziej na świecie
każdy ma gorsze dni, mam nadzieję, że dzisiaj już będziesz się lepiej czuła
Ania35 wszystkiego najlepszego z okazji urodzinspełnienia marzeń kochana!
Abcia, testowałaś?Milixx, Ania35 lubią tę wiadomość
-
Dziękuje dziewczyny, jesteście kochane 💗💗 Dzisiaj będzie lepiej, czuje to 🥰 Ale wczorajszy dzień naprawdę dał mi w kość 🥺
Ania35 wszystkiego najlepszego, sto lat 🎂🥂Ania35, Marta100 lubią tę wiadomość
-
Melduje, że testowałam facelle. Wynik nijaki - w sensie taki jak wczoraj. Podejrzewam, że to fabryczna. Odczekam do niedzieli (powinnam dostać okres) i sprawdzę jeszcze raz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2022, 09:25
Tedka lubi tę wiadomość
25cs - iui ❌
27cs - iui ❌
28cs - iui ❌
teraz: 29cs - ivf ✊ -
Abcia wrote:Melduje, że testowałam facelle. Wynik nijaki - w sensie taki jak wczoraj. Podejrzewam, że to fabryczna. Odczekam do niedzieli (powinnam dostać okres) i sprawdzę jeszcze raz
Trzymam kciuki, żeby ta "fabryczna" ciemniałaAbcia lubi tę wiadomość
-
A u mnie dalej biel dziś nawet nie robiłam tylko wczoraj wieczorem, bo korciło mnie i jie zostawiłam testu.
Dziś 12dpo więc chyba nick z tego. Czekam na @
Niby stan podgorączkowy ale żadne inne objawy prócz swędzącej skory 😔
Jutro powinna się pojawić wredota, ostatni miesiąc zaczęłam plamić wcześniej -
Dziewczynki, myślicie, że progesteron w globulkach w małej dawce (ja biorę raz na noc, a niektóre babeczki czytałam, że biorą więcej, kiedy mają faktyczne problemy z progiem) może wpływać na temperaturę mierzoną rano? Przeglądałam sobie wykresy w galerii i wynika z nich ze nie bardzo, ale... poki co mi rosnie ładnie i zastanawia mnie to. HCG się ładnie wypłukuje, wczoraj już był lekki cień na facelku. Mam już tysiąc domysłów.Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.
🧑Mąż:
Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina. -
nick nieaktualnyTedka wrote:Dziewczynki, myślicie, że progesteron w globulkach w małej dawce (ja biorę raz na noc, a niektóre babeczki czytałam, że biorą więcej, kiedy mają faktyczne problemy z progiem) może wpływać na temperaturę mierzoną rano? Przeglądałam sobie wykresy w galerii i wynika z nich ze nie bardzo, ale... poki co mi rosnie ładnie i zastanawia mnie to. HCG się ładnie wypłukuje, wczoraj już był lekki cień na facelku. Mam już tysiąc domysłów.
Temperaturę masz bardzo ładna, to będzie ten cykl, zobaczysz 💚Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2022, 10:29
Tedka lubi tę wiadomość
-
Tedka mam pytanko do Ciebie, jak długo wypłukuje Ci się ovitrelle? Bo ja jestem 5 dni po zastrzyku i u mnie jest już ledwo widoczna kreseczka na teście 🤦♀️ i nie wiem czy tak szybko to dobrze czy źle? Bo pierwszy raz ovi używałam34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3 dojrzałe 🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27 --> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm 🧸
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
🔹09.12 29+5 III prenatalne 1456 g zdrowego 🐻
🔹07.01 33+6 2522 g 🍈
🔹28.01 36+6 3350 g 🦁
Walcz maluszku 🙏❤️🫶
-
BuBu90 wrote:Tedka mam pytanko do Ciebie, jak długo wypłukuje Ci się ovitrelle? Bo ja jestem 5 dni po zastrzyku i u mnie jest już ledwo widoczna kreseczka na teście 🤦♀️ i nie wiem czy tak szybko to dobrze czy źle? Bo pierwszy raz ovi używałam
W poprzednim cyklu już 10-11 dpo nie było śladu. W tym cyklu jestem w 7dpo i jeszcze była blada kreska. Chyba to zależy od organizmu. Czytalam trochę na forach i różnie babeczki mają, a moim zdaniem nie jest to nic złego jeśli komuś szybciej. Zasadniczo zastrzyk robisz po to, żeby jajko pękłopóźniej to już nie ma znaczenia. Ja bym wolala zeby szybciej się wypłukało, bo testując miałabym później pewność, ze to już dzidzia a nie zastrzyk
także ciesz się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2022, 12:08
Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Ania35 wrote:Milixx i Wjedzma dziękuję kochane za życzenia 😘Ech.. też nieraz sobie myślę na co mi 2 dziecko, moja 5 latka robi takie jazdy nieraz, że po prostu nie ogarniam 🙄Już naprawdę zastanawiam się nad psychologiem.
Ania dołączam się do życzeń! Najlepszego!Ania35 lubi tę wiadomość
Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
nick nieaktualnyzzstefania83 wrote:A u mnie dalej biel dziś nawet nie robiłam tylko wczoraj wieczorem, bo korciło mnie i jie zostawiłam testu.
Dziś 12dpo więc chyba nick z tego. Czekam na @
Niby stan podgorączkowy ale żadne inne objawy prócz swędzącej skory 😔
Jutro powinna się pojawić wredota, ostatni miesiąc zaczęłam plamić wcześniej
Zzstefania póki @ nie ma to jest nadzieja 🤞❤️ -
Tedka wrote:Dziewczynki, myślicie, że progesteron w globulkach w małej dawce (ja biorę raz na noc, a niektóre babeczki czytałam, że biorą więcej, kiedy mają faktyczne problemy z progiem) może wpływać na temperaturę mierzoną rano? Przeglądałam sobie wykresy w galerii i wynika z nich ze nie bardzo, ale... poki co mi rosnie ładnie i zastanawia mnie to. HCG się ładnie wypłukuje, wczoraj już był lekki cień na facelku. Mam już tysiąc domysłów.
Tedka lubi tę wiadomość
starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
Tedka wrote:Ania dołączam się do życzeń! Najlepszego!
Ania35 lubi tę wiadomość
starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb