Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Reset, rób jutro betę, bo to naprawdę chyba będzie najwczesniej wyłapana ciąża:) czego ci życzę
Melevis, spełnienia marzeń i samych pięknych chwil w życiu!
A mnie dzisiaj nad ranem obudził orgazm... kiedyś pamietam, ze któraś miała takie przeboje w ciazy:p może u mnie to pierwsza oznaka:p 8dpo:pMinie Black, Melevis, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ej, to może jednak faktycznie jutro? Zdecydujcie się!
Zobaczę jak będzie z korkami, i tak mogę dziś nie zdążyć.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Minie Ty niedobra Ty zniszczyłaś moją nadzieję, że to oznaka:p
A tak na poważnie, to kilka miesięcy temu tez mi się tak zdarzyło i nie było to oznaka żadna niestety:) ale kojarze, ze chyba Aga ta która zniknęła z forum tez tak miała:) Najgorsze jest to ze teraz boli mnie całe podbrzusze jakbym okres miała dostać i wogole od tego dupka to mnie często mdli i głowa boli. -
Wiem! Urządźmy REFERENDUM!
Pytanie #1
Czy Reset powinna zrobić betę dzisiaj?
Pytanie #2
Czy Reset powinna zrobić betę dopiero jutro?
Pytanie #3
Czy Reset ma zrobić betę i dziś i jutro?
Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Wiem! Urządźmy REFERENDUM!
Pytanie #1
Czy Reset powinna zrobić betę dzisiaj?
Pytanie #2
Czy Reset powinna zrobić betę dopiero jutro?
Pytanie #3
Czy Reset ma zrobić betę i dziś i jutro?StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEeeeh niektórzy mają samoistne orgazmy a inni nawet przy seksie ich nie mają ;( jaki ten świat niesprawiedliwy
Reset ja bym poszła jednak jutro, będzie jak chłop krowie na rowie, albo będzie z tego ciąża, albo wywalasz bobki, bo już mnie wkurzyły! I wtedy ciąża będzie za miesiąc -
Frez priv tylko mnie nie zabij.
frezyjciada lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Problem z głowy- złamał mi się obcas, jadę na boso do domu po buty, więc do labu i tak nie zdążę.
Izape_91 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Jedyna słuszna odpowiedź nr 3
Pysiak mnie dziś z rana spotkało to samo co najlepsze że śnił mi się mój Exior! Czuję się jak bym zdradziła Ciastka a najgorsze że bardzo mi się podobało -
nick nieaktualnyLunaris wrote:Jedyna słuszna odpowiedź nr 3
Pysiak mnie dziś z rana spotkało to samo co najlepsze że śnił mi się mój Exior! Czuję się jak bym zdradziła Ciastka a najgorsze że bardzo mi się podobało -
nick nieaktualnyMelevis wszystkiego najlepszego
Ja z tych niecierpliwych, więc poszłabym na betę już dziś. Na moje oko kreska z dziś jest ciemniejsza od wczorajszej. Chociaż nawet gdyby była jaśniejsza to miałabym nadzieję, bo nie ufam testom tak do końca. U mnie jednego dnia na dwóch nordtestach wyszły wyraźne kreski, a wieczorem i następnego dnia rano na innych testach mega bladzioszki, które dopiero po czasie trochę ściemniały. Już się bałam, że to biochem a beta wyszła 113. Także wszystko może się zdarzyć. Trzymam kciukiRucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny