Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde aż jestem zła o to coś ;(, tego naprawdę prawie nie widać, buuuu, boje się ze się nakręcę a to jakiś gowniany błąd testu czy coś. No nic, nawet w sumie jak nic z tego nie wyjdzie to wkrece sobie ze to był jakiś delikatny biochem i jesteśmy o kroczek blizej. Duch był widoczny bardzo, potem praktycznie nic i mocno pod słońce to co teraz. Nie mam pojęcia gdzie jest teraz test ale czuje się trochę jak wariatka
tylko spokój nas uratuje. Jak dostanę jutro okres to sie wkurwie ale przeżyje
. Może ogarne bete. Sikałam jakieś 3h wcześniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 20:42
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
Nowa to jest 12dpo
szansa z każdym dniem ciemnieje
Mój bladzioch ściemniał po czasie i leciałam po Bobka dla powtórki -też nie był za mocny. Bardzo, bardzo mocno trzymam kciuki! -
Pójdę jutro na krew. Strasznie jestem negatywnie nabuzowana, dopiero widzę jak te długie starania mi zryły łeb
ciąża to dla mnie absurd
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Frez alez Ty jesteś rakieta!
Nowa ja tu widzę pięknego bladzioszek! A co to za test? W sensie firma?
Kurde aż mnie zachęciła do sikania, ale nie! Będę dzielna i nie sikam aż do soboty. Dzisiaj 30 DC. Mocno mi się wszystko rozjechalo do tego ta infekcja. Na szczęście już powoli przechodzi.
Rozbawien Was jaki dowcip sobie sama zrobiłam. A mianowicie jechałam służbowym autem i uwierała mnie spódnica, no to sruuuu rozpielam zamek z tyłu. Oooo co za ulga. Rewelacja! Teraz można jechać. Jechałam i jechałam droga trochę trwała. Zdążyłam zapomnieć o otwartym zamku na pupie i wysiadłam z samochodu i dawaj na chodnik idę sobie dumnie. Jeszcze jakiś facet sobie stał obok samochodu z którego dopiero co wysiadlam. Poczułam po chwili tego spaceru jakiś dziwny luz... Jakby zsuwająca się spódnica ??Takk. Przeparadowalam pod praca z otwartym suwakiem na pupie, a ulica dość ruchliwa no i ogromne okna z pracy na mój wybieg. Mam nadzieję ze mnie widziało możliwie mało osób. Kurtyna opada...
Ps. Ten gość koło samochodu to nie wiem czy nie był syn prezesa banku. Fajnie co.
Siwulec, Betuniek jest cudowny! Ciocia przesyła całuski.
Katekum, kurcze ale dziwna sytuacjanie załamuj się, poczeka j co powie lekarz. Najpewniej jak dziewczyny podpowiadają - powtórzyć badanie i zobaczyć co wyjdzie. No i później jak będzie źle to trzeba podejmować same szybkie decyzje... Trzymam mocno kciuki żeby nie było tak źle
do bano to wszystko.
Rucola gdzie robiłaś w Rzeszowie badanie amh?? Bo chciałabym zrobić tak, żeby było wiarygodnie. U mnie w diagnostyce mrożą krew i wysyłają do Krakowa i tam badają. Podpowiedz jak będziesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 21:18
frezyjciada, Lunaris, Achia, Siwulec, Aga9090, Malgonia, Minie Black, KateKum lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza może zapoczątkujesz nowy trend i jutro wszystkie babeczki w pracy przyjdą z rozpiętą spódnicą
Jak tu spać jak w sypialni jest ze 40 stopniIzape_91 lubi tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
Iza jaki poniedziałek taki cały tydzień
czekam na jutrzejsza relacje
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
Kingulla wrote:Iza może zapoczątkujesz nowy trend i jutro wszystkie babeczki w pracy przyjdą z rozpiętą spódnicą
Jak tu spać jak w sypialni jest ze 40 stopni
Ja mocno się zastanawiam czy nie spać dziś na balkonie... -
nick nieaktualnyMój mężul w końcu zwlokł nam do pokoju klimatyzator, który kupiliśmy rok temu. Wszystko fajnie! póki chodzi... a,że jest taaaaaaak głośny,że budzi mi Juniora to niestety nocą nie mogę go zapodać.. a szkoda..... bo niby nie słyszysz własnych myśli, ale za to jest czym oddychać... Musi starczyć zwykły wentylator, co by chociaż mielił to powietrze...
-
nick nieaktualnySiwulec wrote:Ja mocno się zastanawiam czy nie spać dziś na balkonie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 21:55
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:Siwulec, twarda bądź! - Staszek śpi w POLAROWEJ pizamie, bo mu zimno (?), a mi pot po d.... splywa
Bo to chudzinka taka to mu zimno
Będę cała noc o nim myślała ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To ja sobie zabralam do szpitala pizamke z dlugim wszystkim.. chyba tylko rozum przykrotki
Ale zeby nie bylo to w domu spie pod zimowa koldra :p no i chociaz zadek musze miec przykryty bo nie zasneSiwulec, frezyjciada lubią tę wiadomość
-
Ja muszę być zawsze przykryta po same uszy - w taki upał choć kocykiem lub prześcieradłem albo poszewka ale nie zasnę bez przykrycia
Malgonia, Izape_91 lubią tę wiadomość