X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
Odpowiedz

Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2018, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frez ależ zarażają swoją wiarą : ) Ja już jestem chyba nienawracalna ale podziwiam takich ludzi jak TY, czy mój Mąż :)

Życzę Wam leniwej, słonecznej ale nie za ciepłej niedzieli :)

• reset Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2018, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelciu, Ty mi życz nie leniwej niedzieli, a raczej bym się w sobie zebrała i chociaż pranie puściła, bo inaczej jutro do kancelarii to chyba pójdę bez majtek ;)
    Wczoraj był dzień lenia to dziś trzeba podziałać (choć na szczęście obiad mam od teściowej;)).

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2018, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Resecik mogę Ci pożyczyć :D haha. Mam jeszcze bieliznę, jak byłam szczupła.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2018, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset ja tam od maja chodzę bez majtek! Polecam :D

Frelciu Bóg Cię kocha bezustannie, bądź zwyczajnie dobrym człowiekiem i tyle ;)

lamka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2018, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frez mam nadzieję, że Bóg nagnie swoje plany względem mnie i spełni moje marzenie od 2 udanym IVF :) już obiecałam że drugie dziecko zaadoptujemy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2018, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezbadane są zamiary Najwyższego ;) ale mam nadzieję, że da Wam siłę do akceptacji każdej Jego decyzji :) targować zawsze się można, nawet z Bogiem ;)

Mój mąż wymyślił, że jedziemy dziś do zoo... prawie 80km... Z dzieckiem wiecznie marudzącym w aucie- typ nie lubiący jeździć, z moim 9msc brzucholem, po nieprzespanej przez niego nocy... Ludzie co mnie pokusiło żeby się zgodzić! Na 11.30 do kościoła potem w auto i w drogę.. także za wiele mnie dziś tu nie będzie... Zdam relację wieczorem, jeśli po drodze nie wyzionę ducha! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2018, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale może najpierw śniadanie? :P

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/64e9446465be.jpg

frezyjciada, reset, Tosia2323, Emiilka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2018, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mniaaaaaam! ja na śniadanie marne dwie kanapeczki z chlebem żytnim, serkiem naturalnym i papryką... popite ziółkami verdine :P

• KateKum Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2018, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    U mnie wesele zakończyło się bardzo szybko, bo ok 1. Moja mama złamała nogę, zabrała ją karetka i do 5 spędziliśmy na sor.
    Już sama nie wiem co mi los jeszcze zafunduje. Może powinnam zrobić markery nowotworowe, bo jak się pieszy to na całej linii

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • reset Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2018, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate, współczuję! U mnie w rodzinie był też taki rok, gdzie łamaliśmy się na potęgę- tylko kule krążyły między nami i moimi rodzicami. Niełatwy czas dla Was nadszedł :(
    Przytulam mocno :*

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • Malgonia Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2018, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate przykro mi :/ mam nadzieje, ze to juz wlasnie limit wyczerpaliscie.

Feez do Wawy jedziesz? Kolo zoo jest szpital praski, jak cos to poloznictwo maja dobre ;)

age.png

Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2018, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateKum jaka masakra! Dużo zdrowia dla mamy, współczuję Wam takiej sytuacji.

Frez miłej wycieczki :-)

Frelcia wygląda pysznie!
    U mnie dzisiaj owsianka jabłko z wanilią i kawa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2018, 10:57

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2018, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgonia mam nadzieję,że ten szpital nie będzie mi potrzebny :D wiem,że jest blisko,ale chcę rodzić w Domu Narodzin ewentualnie w św.Zofii :) może uda nam się odwiedzić przy okazji stare śmieći-5 lat mieszkałam na Powiślu, a mój brat nadal tam mieszka, więc może być miłe, rodzinne niedzielne popołudnie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2018, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate zdrowia dla mamy!! Mam nadzieję że szybko noga się zrośnie i zagoi!

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2018, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w 13 tyg :D

lamka, Malgonia, Tosia2323, frezyjciada, Emiilka, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2018, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate zdrowka dla mamy zycze, mam nadzieje ze szybko bedzie lepiej!!

Frez milego spedzenia czasu, super wycieczki :)

Iza ciesze sie ze juz sie lepiej czujesz i masz duze oprarcie w M, to bardzo wazne jest !! :) mam nadzieje ze szybko sie lepiej poczujesz i zaczniecie nowe starania o maluszka!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2018, 11:15

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2018, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To Naleśniki kukurydziane z sezamem+ indyk+ avocado i mnóstwo innych warzyw a wszystko z delikatnym sosem jogurtowo- musztardowym z odrobiną czosnku niedźwiedziego:)

Resecik czekam na Twoje wyniki <3

Frez udanej zabawy i nawadniaj się w ten upał ! :)

Izunia <3 dobrze że masz wsparcie. We dwoje łatwiej <3

A na deser robię dziś tartę - potem wrzucę zdjęcie. Teraz idę pobiegać. Do potem !

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/503b98666236.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2018, 11:17

reset, KateKum lubią tę wiadomość

• KateKum Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2018, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny. Na Was zawsze można liczyć.
    Mama będzie operowana, prawdopodobnie blacha plus śruby. Niestety złamanie poważne

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • reset Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2018, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateKum wrote:
    Dziękuję dziewczyny. Na Was zawsze można liczyć.
    Mama będzie operowana, prawdopodobnie blacha plus śruby. Niestety złamanie poważne

Kate, Tata mój złamał nogę w trzech miejscach w listopadzie 2016. Ma płytkę metalowa i 12 śrub w nodze plus dwie operacje za sobą. W grudniu 2017 jeździł z nami w Alpach na nartach jak dawniej. Ja sama miałam drutowany nadgarstek i teraz też w większości odzyskałam sprawność. Dużo bólu przed mama, dużo trudności dla Was, bo zorganizowanie wszystkiego to wyzwanie dla rodziny, ale będzie dobrze :* we Wrocławiu niestety znajomych lekarzy nie mam ;/

KateKum lubi tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

• Ptysia Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2018, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate, biedna mama:( współczuje przejść, trzymajcie się:*

‹‹ 325 326 327 328 329 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ