Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Frelciu, Ty mi życz nie leniwej niedzieli, a raczej bym się w sobie zebrała i chociaż pranie puściła, bo inaczej jutro do kancelarii to chyba pójdę bez majtek
Wczoraj był dzień lenia to dziś trzeba podziałać (choć na szczęście obiad mam od teściowej;)).
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiezbadane są zamiary Najwyższego
ale mam nadzieję, że da Wam siłę do akceptacji każdej Jego decyzji
targować zawsze się można, nawet z Bogiem
Mój mąż wymyślił, że jedziemy dziś do zoo... prawie 80km... Z dzieckiem wiecznie marudzącym w aucie- typ nie lubiący jeździć, z moim 9msc brzucholem, po nieprzespanej przez niego nocy... Ludzie co mnie pokusiło żeby się zgodzić! Na 11.30 do kościoła potem w auto i w drogę.. także za wiele mnie dziś tu nie będzie... Zdam relację wieczorem, jeśli po drodze nie wyzionę ducha! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry.
U mnie wesele zakończyło się bardzo szybko, bo ok 1. Moja mama złamała nogę, zabrała ją karetka i do 5 spędziliśmy na sor.
Już sama nie wiem co mi los jeszcze zafunduje. Może powinnam zrobić markery nowotworowe, bo jak się pieszy to na całej linii -
Kate, współczuję! U mnie w rodzinie był też taki rok, gdzie łamaliśmy się na potęgę- tylko kule krążyły między nami i moimi rodzicami. Niełatwy czas dla Was nadszedł
Przytulam mocno :*
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Kate przykro mi
mam nadzieje, ze to juz wlasnie limit wyczerpaliscie.
Feez do Wawy jedziesz? Kolo zoo jest szpital praski, jak cos to poloznictwo maja dobre -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalgonia mam nadzieję,że ten szpital nie będzie mi potrzebny
wiem,że jest blisko,ale chcę rodzić w Domu Narodzin ewentualnie w św.Zofii
może uda nam się odwiedzić przy okazji stare śmieći-5 lat mieszkałam na Powiślu, a mój brat nadal tam mieszka, więc może być miłe, rodzinne niedzielne popołudnie:)
-
nick nieaktualny
-
Witam sie w 13 tyg
lamka, Malgonia, Tosia2323, frezyjciada, Emiilka, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Kate zdrowka dla mamy zycze, mam nadzieje ze szybko bedzie lepiej!!
Frez milego spedzenia czasu, super wycieczki
Iza ciesze sie ze juz sie lepiej czujesz i masz duze oprarcie w M, to bardzo wazne jest !!mam nadzieje ze szybko sie lepiej poczujesz i zaczniecie nowe starania o maluszka!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2018, 11:15
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyTo Naleśniki kukurydziane z sezamem+ indyk+ avocado i mnóstwo innych warzyw a wszystko z delikatnym sosem jogurtowo- musztardowym z odrobiną czosnku niedźwiedziego:)
Resecik czekam na Twoje wyniki
Frez udanej zabawy i nawadniaj się w ten upał !
Izuniadobrze że masz wsparcie. We dwoje łatwiej
A na deser robię dziś tartę - potem wrzucę zdjęcie. Teraz idę pobiegać. Do potem !
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/503b98666236.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2018, 11:17
reset, KateKum lubią tę wiadomość
-
KateKum wrote:Dziękuję dziewczyny. Na Was zawsze można liczyć.
Mama będzie operowana, prawdopodobnie blacha plus śruby. Niestety złamanie poważne
Kate, Tata mój złamał nogę w trzech miejscach w listopadzie 2016. Ma płytkę metalowa i 12 śrub w nodze plus dwie operacje za sobą. W grudniu 2017 jeździł z nami w Alpach na nartach jak dawniej. Ja sama miałam drutowany nadgarstek i teraz też w większości odzyskałam sprawność. Dużo bólu przed mama, dużo trudności dla Was, bo zorganizowanie wszystkiego to wyzwanie dla rodziny, ale będzie dobrze :* we Wrocławiu niestety znajomych lekarzy nie mam ;/
KateKum lubi tę wiadomość
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.