X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
Odpowiedz

Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2018, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frez ależ zarażają swoją wiarą : ) Ja już jestem chyba nienawracalna ale podziwiam takich ludzi jak TY, czy mój Mąż :)

Życzę Wam leniwej, słonecznej ale nie za ciepłej niedzieli :)

• reset Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2018, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelciu, Ty mi życz nie leniwej niedzieli, a raczej bym się w sobie zebrała i chociaż pranie puściła, bo inaczej jutro do kancelarii to chyba pójdę bez majtek ;)
    Wczoraj był dzień lenia to dziś trzeba podziałać (choć na szczęście obiad mam od teściowej;)).

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2018, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Resecik mogę Ci pożyczyć :D haha. Mam jeszcze bieliznę, jak byłam szczupła.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2018, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset ja tam od maja chodzę bez majtek! Polecam :D

Frelciu Bóg Cię kocha bezustannie, bądź zwyczajnie dobrym człowiekiem i tyle ;)

lamka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2018, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frez mam nadzieję, że Bóg nagnie swoje plany względem mnie i spełni moje marzenie od 2 udanym IVF :) już obiecałam że drugie dziecko zaadoptujemy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2018, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezbadane są zamiary Najwyższego ;) ale mam nadzieję, że da Wam siłę do akceptacji każdej Jego decyzji :) targować zawsze się można, nawet z Bogiem ;)

Mój mąż wymyślił, że jedziemy dziś do zoo... prawie 80km... Z dzieckiem wiecznie marudzącym w aucie- typ nie lubiący jeździć, z moim 9msc brzucholem, po nieprzespanej przez niego nocy... Ludzie co mnie pokusiło żeby się zgodzić! Na 11.30 do kościoła potem w auto i w drogę.. także za wiele mnie dziś tu nie będzie... Zdam relację wieczorem, jeśli po drodze nie wyzionę ducha! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2018, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale może najpierw śniadanie? :P

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/64e9446465be.jpg

frezyjciada, reset, Tosia2323, Emiilka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2018, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mniaaaaaam! ja na śniadanie marne dwie kanapeczki z chlebem żytnim, serkiem naturalnym i papryką... popite ziółkami verdine :P

• KateKum Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2018, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    U mnie wesele zakończyło się bardzo szybko, bo ok 1. Moja mama złamała nogę, zabrała ją karetka i do 5 spędziliśmy na sor.
    Już sama nie wiem co mi los jeszcze zafunduje. Może powinnam zrobić markery nowotworowe, bo jak się pieszy to na całej linii

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • reset Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2018, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate, współczuję! U mnie w rodzinie był też taki rok, gdzie łamaliśmy się na potęgę- tylko kule krążyły między nami i moimi rodzicami. Niełatwy czas dla Was nadszedł :(
    Przytulam mocno :*

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • Malgonia Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2018, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate przykro mi :/ mam nadzieje, ze to juz wlasnie limit wyczerpaliscie.

Feez do Wawy jedziesz? Kolo zoo jest szpital praski, jak cos to poloznictwo maja dobre ;)

age.png

Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2018, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateKum jaka masakra! Dużo zdrowia dla mamy, współczuję Wam takiej sytuacji.

Frez miłej wycieczki :-)

Frelcia wygląda pysznie!
    U mnie dzisiaj owsianka jabłko z wanilią i kawa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2018, 10:57

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2018, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgonia mam nadzieję,że ten szpital nie będzie mi potrzebny :D wiem,że jest blisko,ale chcę rodzić w Domu Narodzin ewentualnie w św.Zofii :) może uda nam się odwiedzić przy okazji stare śmieći-5 lat mieszkałam na Powiślu, a mój brat nadal tam mieszka, więc może być miłe, rodzinne niedzielne popołudnie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2018, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate zdrowia dla mamy!! Mam nadzieję że szybko noga się zrośnie i zagoi!

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2018, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w 13 tyg :D

lamka, Malgonia, Tosia2323, frezyjciada, Emiilka, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2018, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate zdrowka dla mamy zycze, mam nadzieje ze szybko bedzie lepiej!!

Frez milego spedzenia czasu, super wycieczki :)

Iza ciesze sie ze juz sie lepiej czujesz i masz duze oprarcie w M, to bardzo wazne jest !! :) mam nadzieje ze szybko sie lepiej poczujesz i zaczniecie nowe starania o maluszka!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2018, 11:15

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2018, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To Naleśniki kukurydziane z sezamem+ indyk+ avocado i mnóstwo innych warzyw a wszystko z delikatnym sosem jogurtowo- musztardowym z odrobiną czosnku niedźwiedziego:)

Resecik czekam na Twoje wyniki <3

Frez udanej zabawy i nawadniaj się w ten upał ! :)

Izunia <3 dobrze że masz wsparcie. We dwoje łatwiej <3

A na deser robię dziś tartę - potem wrzucę zdjęcie. Teraz idę pobiegać. Do potem !

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/503b98666236.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2018, 11:17

reset, KateKum lubią tę wiadomość

• KateKum Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2018, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny. Na Was zawsze można liczyć.
    Mama będzie operowana, prawdopodobnie blacha plus śruby. Niestety złamanie poważne

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • reset Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2018, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateKum wrote:
    Dziękuję dziewczyny. Na Was zawsze można liczyć.
    Mama będzie operowana, prawdopodobnie blacha plus śruby. Niestety złamanie poważne

Kate, Tata mój złamał nogę w trzech miejscach w listopadzie 2016. Ma płytkę metalowa i 12 śrub w nodze plus dwie operacje za sobą. W grudniu 2017 jeździł z nami w Alpach na nartach jak dawniej. Ja sama miałam drutowany nadgarstek i teraz też w większości odzyskałam sprawność. Dużo bólu przed mama, dużo trudności dla Was, bo zorganizowanie wszystkiego to wyzwanie dla rodziny, ale będzie dobrze :* we Wrocławiu niestety znajomych lekarzy nie mam ;/

KateKum lubi tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

• Ptysia Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2018, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate, biedna mama:( współczuje przejść, trzymajcie się:*

‹‹ 325 326 327 328 329 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ