Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde, to jak będzie jednocyfrowa to dopiszę zero żeby Wam nie było smutno2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
nick nieaktualnyWiecie z jednej strony olewka, bo to nasze dziecko, ale z drugiej to kurde w szoku jestem, że mogli wpaść na taki pomysł, że jestem niepoczytalna
No i to moja własna rodzona siostra! Noooo ale dla niej normalne i piękne jest imię Brajan- nieeee tu też nie ma literówki, bo ma w swojej grupie w przedszkolu takiego chłopca i to bardzo fajne dziecko, no i czemu nie dałam mu tak właśnie na imię.
Kingulla mąż ma nosa, mówię Ci! Kciukamy mocno!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 19:39
-
Frez niech się wszyscy pocaluja w zad. Ja to w ogole nie rozumiem jak mozna tak mowic. Ani do rodziny ani do obcych. Tez nie wszystkie imiona mi sie podobaja, ale jak nie moje dziecko to nic mi do tego.
U mnie walki z molami cd. Po tym jak sie zlapaly w nocy na lepy postanowilam cala kuchnie jednak przerzucic do gory nogami. A mam tu troche szafek, bo samych wiszacych mam dwa poziomy. Chyba z miesiac mi sie zejdzie. Jeszcze popelnilam blad taktyczny bo spryskalam sprayem na owady wnetrze szafki gdzie trzymam maki i kasze.. i nie chce mi sie to teraz wywietrzyc. Caly jeden blat mam wiec zawalony i nie mam gdzie klasc kolejnych rzeczy. Cyrk na kolkach.. -
Kingula już dziś zaczynam ściskać za jutrzejsza betę
Frez - imiona pięknie, olej komentarze - przyzwyczaja się. :* -
frezyjciada wrote:Wiecie z jednej strony olewka, bo to nasze dziecko, ale z drugiej to kurde w szoku jestem, że mogli wpaść na taki pomysł, że jestem niepoczytalna
No i to moja własna rodzona siostra! Noooo ale dla niej normalne i piękne jest imię Brajan- nieeee tu też nie ma literówki, bo ma w swojej grupie w przedszkolu takiego chłopca i to bardzo fajne dziecko, no i czemu nie dałam mu tak właśnie na imię.
Kingulla mąż ma nosa, mówię Ci! Kciukamy mocno! -
nick nieaktualny
-
frezyjciada wrote:Małgonia rozsyp w szafce duuuuuzo sody oczyszczonej i kawy rozpuszczalnej, powinny wchłonąć ten zapach
Tylko czy mi sie ta kawa male molatka nie zaczna zywic? -
Malgonia wrote:Tylko czy mi sie ta kawa male molatka nie zaczna zywic?
Siwulec, Aga9090, KateKum, Malgonia, Minie Black, frezyjciada, Kotowa, KateHawke, Morusek, lamka, golonat lubią tę wiadomość
-
Frez ja w ogóle nie rozumiem co to znaczy mieć "normalnie" na imię. Kompletnie się tym nie przejmuj. To Tobie ma się imię podobać. Jak dla mnie oba są urocze.
Przykre są tylko tego typu komentarze, można wyrazić swoje zdanie, ale trzeba to zrobić taktownie -
Dziewczyny kciuki za batę
Moja mama dzisiaj wyszła do domu, więc mam nadzieje na powrót do normalności. I zrobiłam postęp... posiewy pobrane. Jak będzie wszystko git, to hsg w przyszłym cykluMalgonia, Yoselyn82, Lunaris, Rucola, Aga9090, lamka, Izape_91, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
Ze mnie wszyscy się śmiali jak na bierzmowanie wzięłam sobie Klara, nie znają się i tyle. A Klementyna zajebiste
-
.... u mnie w rodzinie wszyscy psy wieszają że chcę nazwać dziecko Stasio... już mi brakuje argumentów a przecież nie muszę się tłumaczyć! Pozostaje tylko wybrać jakieś najbardziej kosmiczne imię i kazać im wierzyć przez kolejne 3 miesiące że tak właśnie nazwiemy syna. Potem Stanisława przyjmą z ulgą
nowa na dzielni, golonat lubią tę wiadomość
-
Frez uwazam ze nadaliscie synowi piękne imiona i moga Cię pocałować wszyscy w 4 litery.
Nie wiem czy znacie taka blogerke Whatannawears- Anne Skure , ona ostatnio urodzila corke i dala jej na imie Melody Imaan... no gdyby tak dac na imie to rozumiem że trochę sie mozna zdziwic ale Florek? Genialne imie
Kinga zaciskam kciuki :*19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Frez Florian super!!! Mówię do emka że to patron strażaków a on na to, że myślał że ogrodników :p Tak czy owak imię piękne bi nikomu nic do tego jak nazwaliscie SWOJE DZIECKO!!!#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Zaczęło się plamienie. Dlaczego u mnie zawsze test wywołuje okres? No kurczę co to jest za zależność? Przynajmniej do invimedu mogę się spokojnie umawiać. I tak właśnie jak napisała Bociek- znowu razem
Frez imię piękne, to wam się musi podobać, a dziecko przyzwyczaja się do każdego imienia jakie wybiorą rodzice
A mój niedobry mąż nie pamięta że warto by obchodzić coś takiego jak rocznica ślubustwierdzil ze pamięta ale nawet nie jest żadna okrągłą więc luz, nie ma co robić wielkiego halo. A dla mnie to był bardzo ważny dzień i mógłby chociaż jednego kwiatka kupić no
-
Zaraz Was doczytam ale muszę koniecznie jak najszybciej coś zjesc- pochłonęła mnie maszyna i umieram z głodu. A to efekty! Piżamka gotowa na wyjazd
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0ff060d71075.jpg
Malgonia, Minie Black, Meśka, Rucola, Bocianiątko, Kotowa, Morusek, Anaaa90, Achia, Siwulec, Kargo31, KateHawke, Aga9090, Karma88, KateKum, lamka, Lunaris, by7mistake, Yoselyn82, moyeu, reset, Kaczorka, golonat, blue00 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Nikuś, niestety nie pomogę bo nie mam pojęcia
może spróbuj umówić się do diabetologa takiego co ogarnia ciężarówki?
Morusek, narzekaj ile potrzebujesz! :* przynajmniej będziemy świadome co nas czekaa betę robiłaś?
Kingulla ja też się nie załapałampuść na fb! Ale czekam na betę z niecierpliwością! I już kciuki zaciskam!
Izape piękna! Ja też chcę taką na urlop!
frezyjciada imiona przecudne!rodziną się nie przejmuj! Z nią dobrze wychodzi się tylko na zdjęciach
Ja dzisiaj byłam pierwszy dzień w pracy po urlopie więc tango z Jackiem jak najbardziej mi się należyedit : dzisiaj w wydaniu whisky sour
A dziś z okazji 1. dc (czyt. DNIA CIĄŻY) oprócz ściskania Lamkowej przypinki było mi dane jeszcze pogłaskać Emilkę!Dziękuję Karma i Karolina za kolejne spotkanie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 23:20
Karma88, lamka, Izape_91 lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualnyMąż wkurzony komentarzami na pytanie ojca jak w końcu nazwaliśmy młodego powiedział, że Mścibór
mina ojca bezcenna
hahahah
Achia, Bocianiątko, Kargo31, Aga9090, Siwulec, Karma88, lamka, Lunaris, Morusek, by7mistake, Yoselyn82, Kaczorka, golonat, blue00 lubią tę wiadomość