Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja zrezygnowalam z biegania zeby mi sie cykl wyrownal (chyba spadki cukru sporo mieszaly), ale chce wrocic do 5-7 kilomertowek, tak zebym nie byla glodna po takim treningu
-
nick nieaktualnyWłaśnie dostałam termin kolejnej laparo, który koliduje mi z wieloma planami

Tym samym Tajlandia będzie musiała poczekać, tak samo jak inne szkolenia i inne zobowiązania...
Najbardziej mi przykro, że muszę odwołać naszą obecność na ślubie fantastycznych ludzi...
Dobrze, że dziś uciekamy na weekend w góry, może głowa trochę odpocznie...
Magda_87 lubi tę wiadomość
-
Cała ja

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/df335252292a.jpg
Malgonia lubi tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
nick nieaktualnyMalgonia wrote:Cabrera a nie da sie tego zabiegu przelozyc?
Miałam nadzieję, ze uda się zrobić pod koniec września (powinien być w pierwszych dniach po @), ale Pani Oddziałowa najpierw wyskoczyła mi z terminem na grudzień (sic!), ubłagałam ją słowami, że Profesorowi zależało na wcześniejszym terminie, także wcisnęła mnie na październik.
Pogadam jeszcze dziś z eM., ale raczej nie chcemy tego odwlekać o kolejny miesiąc czy dwa...
Także możesz podesłać mi fotki z tej Tajlandii, to sobie chociaż popatrzę
-
Ooo, to ja też chcę się do chudnących przyłączyć! Obecnie dążę do 65kg. Zostało mi 8 z górką.. Ale tylko około 1.5kg nadwagi

Obiecałam sobie niedawno, że jak na wadze będzie 70kg to zacznę ćwiczyć :p póki co gubię masę.
Cabrera - a termin laparo przypada typowo na ślub? Bo może udałoby się pójść i chociaż na spokojnie posiedzieć bez wygibasów. -
nick nieaktualnyKaczorka wrote:Ooo, to ja też chcę się do chudnących przyłączyć! Obecnie dążę do 65kg. Zostało mi 8 z górką.. Ale tylko około 1.5kg nadwagi

Obiecałam sobie niedawno, że jak na wadze będzie 70kg to zacznę ćwiczyć :p póki co gubię masę.
Cabrera - a termin laparo przypada typowo na ślub? Bo może udałoby się pójść i chociaż na spokojnie posiedzieć bez wygibasów.
Kochana, tez myślałam, że pójdę, bo ostatnio dobrze zniosłam sam zabieg, ale na tym oddziale robią zabiegi w piątek, a w piątek jest ślub, więc nawet mnie nie wypuszczą...no i średnio tak z cewnikiem
-
Heja

Kurczę jakaś czarna fala nas zalewa ;/ dziewczyny myślę, że musimy jakoś odświeżyć stronę dinusiow, może to nam przyniesie szczęście;*
Miłego dnia
Cabrera lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiekawe jak to będzie ze mną po ciąży, bo coś czuję, że kondycja będzie w czarnej d*pie
na razie mam 69kg, więc może jakoś się ogarnę. Tak mi się marzy mała przebieżka 5-7km 
Cabrera kurcze słabo z tym zabiegiem, ale nie dziwię Wam się, że nie chcecie dłużej czekać. -
Cześć!
My już spakowani, na szczęście, bo mąż strasznie krzyczał że jestem nieogarnięta
k zaraz ruszamy w drogę!
Mesia sami organizujemy, jedziemy teraz do Frankfurtu, a stamtąd razem ze szwagrem i szwagierka jedziemy do Francji i mamy bazę kilka km od Monako.
No dziewczyny proszę mi tu wysikiwac dwie kreski! Słabo coś nam to idzie
na szczęście zaczyna się jutro nowy miesiąc,i napewno będzie lepszy od tego! Z zafasolkowanym Bockiem na czele 
Co do wątku fit jestem za, bo cholera chciałam wczoraj ubrać moje spodenki które uszyłam dwa lata temu , a może trzy i się w nie nie zmieściłam!!! Dupa mi urosła strasznie....Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
To ja też się przyłączam!
My z M od poniedziałku przechodzimy na tę samą dietkę co Hope
Ja do zrzucenia mam jakieś 5-6 kg do wagi przy której najlepiej się czuję, ale mojemu M to przydałoby się z 15-20 więc będę dzielnie Go wspierać 
Co do wieści u mnie to są chyba (?) niezłe chociaż im więcej o tym myślę tym więcej mam wątpliwości...
W prawym jajniku coś co ma ponad 20mm, dr sugeruje torbiel z poprzedniego cyklu (wtedy zrobiła mi się tam krwotoczna więc to może rzeczywiście jakieś pozostałości i się wchłonie). W lewym ok 13mm, więc rokuje nieźle. Podejrzymy w poniedziałek
Jeśli to coś z prawego okaże się pęcherzykiem to znowu jesteśmy w czarnej D. I coś ostro mi się poje***ło w tych cyklach 
A jeśli to torbielka a w lewym rośnie piękny pęcherzyk to w poniedziałek będzie miał ok 20 mm, czyli wtedy badania krwi i wieczorem zastrzyk. We wtorek sono a w środę IUI... To byłby plan idealny... także poniedziałek będzie decydujący
Cabrera, rozumiem twoje rozgoryczenie ale cholerka jak trzeba to trzeba... A my będziemy Cię dzielnie tutaj wspierać! :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 10:41

🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualnyBociek, dziękuję

A u Ciebie trzymam kciuki za plan idealny tj. żeby ten 13 mm pęcherzyk planowo i ładnie rósł, a poniedziałkowe wyniki były idealne do sono i IUI
!
Ps. co to za magiczna dieta Hope, bo ja też marze o 3 kg mniej
!
A skoro Hope tak dobrze poszło, to może i ja się skusze
Malgonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cabrera - zdjęcia oszukują

A skoro laparo i ślub tego samego dnia to faktycznie nawet nie ma co myśleć.. to tym bardziej los powinien wynagrodzić Ci to wszystko i zesłać szybko dzidziulka
Bociuś - w takim razie kciuki za IUI w środę
niech ten Twój organizm okaże się ogarnięty.
Iza - bawcie się dobrze!
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny