Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunaris Stasio jest boski. i ma takie słodkie usteczka i wszystko, że chyba bym się nie umiała powstrzymać i zacałowałabym go Aż się dziwie, ze jeszcze tego nie zrobiłaś
Dobrze, ze już poród za Tobą. Jak Ci synuś daje to sobie troszkę odpocznij.Lunaris lubi tę wiadomość
-
Lunaris piękny Stas
Ja dziś wróciłam do żywych, wyjeli mi cewnik po obchodzie więc mogłam się przebrać ze szpitalnego wdzianka i trochę domyć po tej żółtej mazi
Ogólnie nic nie znaleźli, wszystko jest ok, jajowody drożne, żadnych zrostow. No po prostu cud miód orzeszki
Brzuch trochę ciągnie, ale w końcu dziś był pierwszy posiłek od niedzieli więc jestem zadowolona. Ale wczoraj nie było dobrze i za nic nie chcę już tego powtarzaćreset lubi tę wiadomość
-
Cheresta wrote:Ogólnie nic nie znaleźli, wszystko jest ok, jajowody drożne, żadnych zrostow. No po prostu cud miód orzeszki
Gratuluję! To są naprawdę dobre wieści
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Może i bym go zacałowała... ale strasznie śmierdzi
Cheresta pięknie! To teraz tylko działać -
Dziewczyny czy to jest normalne że tak boli ramię, łopatka i żebra tak pod piersią, że aż oddech ciężko wziąć? Tylko po prawej stronie tak mam. Czy to efekt tego gazu może być czy jeszcze coś innego
-
Cheresta wrote:Dziewczyny czy to jest normalne że tak boli ramię, łopatka i żebra tak pod piersią, że aż oddech ciężko wziąć? Tylko po prawej stronie tak mam. Czy to efekt tego gazu może być czy jeszcze coś innego
Jak najbardziej normalne po laparo. Mnie bolało tak, że ciężko było leżeć. A wzdęty brzuch możesz mieć jeszcze kilka tygodni.
Wszystko od gazu.Cheresta lubi tę wiadomość
-
Lunaris Stasiu jest piękny !!! Wiecie co, jak czytam przez co przechodzicie podczas porodu to zdaję sobie sprawę, że ja bym chyba nie dała rady, i może dlatego nie mam dzieci
Cheresta, to są dobre wieści! Cieszę się, że wszystko jest ok. Możesz to odhaczyć na swojej liście. Co teraz? Kiedy kolejne iui??
Wrzucę Wam mojego królika, dzisiaj skończył się szyć. Dzień bez maszyny dniem straconym
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d2bd51f8b207.jpg
Pojechaliśmy dzisiaj po choinkę, ale okazało się, że jesteśmy za późno i musimny jechać znowu juutro. No nic, przynajmniej mam plany na jutro !
Ktoś coś u nas? jakieś testowanko?Achia, Lunaris, Malgonia, Cabrera, Yoselyn82, Aga9090, Kaczorka, by7mistake, JustynaG lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Cheresta ja też chodziłam "napompowana" w ramionach i bolały mnie naczynia po jednej stronie szyi, aż sie bałam że jakiś skrzep mam przeszło samo jakoś na drugi czy trzeci dzień.
Iza jak by tak było to już byśmy wyginęli ja jednak nadal wolę rodzić niż iść do dentysty także wierz mi -dasz radę! Zawsze można cesarkę załatwiać a cel warty tego. Udrażnianie jajowodów było chyba gorsze niż te porody.
I muszę jeszcze Ci napisać (piękny królik ) KOCHAMY TWOJĄ PODUSZKĘ I KOŁDERKĘ miało być na potem a jest non stop w użyciu :)już sobie wymyślam co by tu jeszcze u Ciebie zamówić.
Uciekam na randkę z laktatorem, dobranoc!Izape_91 lubi tę wiadomość
-
Lunaris romantycznego wieczoru
Iza boski kroliczek jak bym go za te uszy wytarmosila
Mialam dzis choinke ubierac, ale maz mi zaginal. Gdyby nie to, ze strasznie kuje to bym sama sie za nia zabrala, ale tak to niech chociaz lampki zawiesiLunaris, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
Achia królik powędruje do mojego chrześniaczka
Lunaris wiem, wiem, ale póki co naprawdę sobie nie wyobrażam siebie podczas akcji porodowej
Baaardzo mnie cieszy, że komplecik już w użyciu Uwielbiam dla Was szyć. To jest coś zupełnie innego niż praca, takiego docenienia tego co robię nigdzie nie znajdę
Malgonia, zostaw uszy królikowi My bylismy dzisiaj choinke kupic, ale niesttey za pozno dojechalismy i wrocilismy z niczym. Jutro kolejne polowanie na sprzedawce:P czas się wziąć za świąteczne porządki!Malgonia lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izape_91 wrote:
Malgonia, zostaw uszy królikowi My bylismy dzisiaj choinke kupic, ale niesttey za pozno dojechalismy i wrocilismy z niczym. Jutro kolejne polowanie na sprzedawce:P czas się wziąć za świąteczne porządki!
No wlasnie tez mialam taki plan, ze od jutra co dzien jedno pomieszczenie zeby na weekend zostalo mi tylko gotowanie, ale chyba trzeba bedzoie bardziej spiac dupke.
Ale chociaz mi juz pachnie ta choinka -
nick nieaktualnyIzulku jaki uroczy króliś! Piękny!!!!
Cheresta jak wygląda dalszy plan działania? Super, że wszystko jest tak jak należy
Ja miałam nikczemny plan sprzątania codziennie po trochu, ale nie wypaliło- jak zawsze... Teściowa zrobiła farszu jak na wojne i jeszcze wczoraj siedzialysmy bad pierogami... Z 6kg mąki ciasta trza było urobic... Także no
Jutro jadę do moich rodziców też na pierogi i zamierzam zostawić im na chwilę dzieci, skoczyć do miasta na zakupy, zobaczymy...
Choinke kupię w sobotę, bo u nas ubiera się w dzień Wigilii, ew jeden dzień wcześniej, ale światełka zapala się dopiero w Wigilię.
W mieszkaniu syfilis, prezenty nie zapakowane, jestem w proszku normalnie -
Frezyjciada- ale masz prezenty, jedynie nie zapakowane Ja nie mam prezentów, nie mam choinki, nie mam listy ciast, które piekę, a zatem nie mam zakupów zrobionych, w mieszkaniu bałagan, a ja do piątku pracuję. Ale za to w piątek idę na paznokcie, więc przynajmniej ja będę zadbana
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Dzień dobry!
Reset ja w piątek też na paznokcie, w sobotę jeszcze pracujemy, w niedzielę wyjeżdżamy... Prezenty jeszcze nie doszły, choinki nawet nie ubieram. W tym roku jadę na gotowca.
Przepraszam dziewczyny, że się nie odzywam, ale mam ostatnio urwanie d***Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
Reset no i najwazniejsze
A z ciastami dasz rade kto jak nie Ty?
Frez rozumiem, ze na pierogi zapraszaz? Uwielbiam pierogi wigilijne. Chyba najbardziej ze wszystkiego
U mnie tez sie choinke ubieralo na Wigilie, ale ze nie bedzie nas cale Swieta to sie chce nacieszyc