Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Izape a co Tobie mowil lekarz o tej torbieli? Ze cykl normalnie sie skonczy?
U mnie owulka na pewno nie byla pozniej, bo nie miala z czego. W poniedzialek mialam tylko dwie torbiele i kilkanascie malych pecherzykow. Temperatura juz byla w gorze. Myslalam, ze jak pecherzyk nie peknie to progesteron bedzie kolo 5.
10 to dla mnie normalny prog. Wyzszy mialam jak sie mocno suplementowalam, ale od kiedy biore dupka to sporo supli odstawilam. To jest wynik bez czarowania i bez dupka.
No nic, pozostaje czekac na @ i liczyc ze wszystko zniknie z jajnikow. -
nick nieaktualny
-
Cabrera pierna kreska
reset super ze owulka była, to dobry znakMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Cabrera wrote:Reset, polubiłam za fakt owulacji. Ale naprawdę żadnych seksie nie było?? Może żołnierze grzecznie czekali ??
za cholerę nie wiem... w piątek (17 dc) na usg był pęcherzyk 16 mm, endo 10 mm. W sobotę tydzień temu robiłam estradiol i było 66 (a wcześniej, w środę było 200). Seks był we wtorek, w sobotę i w niedzielę. Temperatury nie mierzę, nie mam pojęcia, cykl jest na luzie jak widać
Ja nawet nie wiem, czy dziś 7-8 dpo. W sumie rano zdecydowałam, że idę się zbadać, bo chciałam przy okazji zaczepić o galerię. A wczoraj wieczorem to myślałam o nartach z rana i zamierzałam olać badania...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2019, 19:16
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Kaczorka wrote:Reset - a zamierzasz za jakieś 2-3 dni siknąć na testa?
W ogóle o tym nie myślałam! Ale chyba dla sportu, za kilka dni, spróbuję Zapasy mam zacne
Przez moment nie mogłam zrozumieć, dlaczego za 2-3 dni, a to przecież cykl bez Ovi to nie muszę - jak zawsze - czekać do 14 dpo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2019, 19:40
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyŁeee, no to seksy były, owulacja była, szansa jest zatem duża !
Jak nic idzie jakaś dobra fala, jak dla mnie to może byc to nawet tsunami, który zabierze wszystkie Dinki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2019, 19:51
reset, Anna Stesia, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCabrera wrote:Łeee, no to seksy były, owulacja była, szansa jest zatem duża !
Jak nic idzie jakaś dobra fala, jak dla mnie to może byc to nawet tsunami, który zabierze wszystkie Dinki
Trzymam za to tsunami kciuki- żeby Dinki zaraz przerzuciły się na ex testerki bo może mało pisze, ale czytam regularnie i cały czas kibicuje i mam nadzieję, że każdej z Was spełni się w tym roku marzenie o 2 kreskach i małej istocie w brzuszku!Cabrera, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Małgonia, musiałabyś jeszcze estradiol zbadać jak Resecik, wtedy byśmy wiedziały na czym stoisz.
Oby Reset to była szczęśliwa owulacja!!! I weźze nam tu siknij na coś lada dzień
Małgonia lekarz kazał po @przyjsc na monitoring czy jest ok, ale chyba sobie daruje i przyjdę dopiero w okolicy owulacji żeby zobaczyć czy jest pecherzyk jakiś. Nie będę brała już lametty, bo dziwne rzeczy się po niej dzieją. Wezmę może dopiero po laparoskopii...
Cabrera piękna ta kreseczka dzisiejszą! Nadzieja, oby maluch został z Wami na kolejne 9 miesiecy:)
Nie wrzucałam nic ostatnio więc Wam pokazuje ostatnie uszytki https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f87e70c7fd77.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cad871a8270b.jpgAchia, Malgonia, Cheresta, Black lady, frezyjciada, Yoselyn82, Kaczorka, Cabrera, Bunia86, ibishka, blue00, Emiilka, Anna Stesia, Lunaris, Jeżowa lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izape_91 wrote:Oby Reset to była szczęśliwa owulacja!!! I weźze nam tu siknij na coś lada dzień
Najgłupsze jest to, że ja na początku tego cyklu miałam poczucie, że jak nie teraz, to kiedy. Potem, tydzień temu, po tych kijowych wynikach estradiolu, zupełnie przestałam liczyć na cokolwiek. Ja nawet leki odstawiłam poza euthyroxem! (a z uwagi na alkohol to i meta poszła mocno w odstawkę ).
Także teraz z jednej strony pełne niedowierzanie, że była owulacja, zaś z drugiej takie pytanie, dlaczego miałoby się akurat teraz udać.
No nic, sikam koło wtorku po raz pierwszy Czy Wy wiecie, że ostatni raz na test ciążowy sikałam w październiku ?!
Izape_91, frezyjciada, Bunia86, Anna Stesia lubią tę wiadomość
To podobnie jak u mnie, tylko mi powiedziala, ze nic na pierwszy cykl nie da tylko sprawdzi jak rosna i prkaja pecherzyki i bedziemy dopiero myslec co dalej. Mam cicha nadzieje, ze wraz z @ te cholerstwa pojda w piz..
-
Jeju dziewczyny co tu się wyprawia piękne testy no i reset oby ta owulka przyniosła efekt
U mnie cycki się zrobiły jakieś takie pełne i bolace od strony pach czyli normalne jak na 7-10 dni przed @. Biorę sobie lutke dowcipnie bo i tak kończy się jej termin niedługo i starczy mi jej na 11 dni a już jestem przy 4. Więc za tydzień w sobotę sikne na test żeby wiedzieć czy odstawić. Wtedy może będę mogła przewidzieć kiedy dostanę @ to polece na monit przed IUIWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2019, 21:28
-
reset wrote:No nic, sikam koło wtorku po raz pierwszy Czy Wy wiecie, że ostatni raz na test ciążowy sikałam w październiku ?!
No to najwyższa pora, żebyś nam tu wysikala te dwie kreski! Chucham i dmucham! A dziewczyny muszą na Ciebie wirusami poziewac poza tym jak widać sporty zimowe sprzyjają zaciazaniu tak więc moja droga zostawiam Ci resztę!
reset, Cabrera lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
nick nieaktualny
-
Ile tu dobrych wiadomości, aż nie wiem od kogo zacząć
Cabrera piękne kreseczki, baaaaardzo się cieszę
Nadzieja! Ale niespodzianka, idziesz w poniedziałek na betę?
Izape niezmiennie podziwiam Twój talent! Piękne te uszytki
Resecik! No w końcu owulacja teraz na zielonej fali szczęśliwy sik i dołączasz do reszty zafasolkowanych będę kciukać od wtorku!
A z wiruskami się jeszcze wstrzymam, póki nie zobaczymy serduszka. W czwartek wizyta, to może już będzie
Izape_91 lubi tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Bazylkove chyba serduszek!Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
bazylkove wrote:Ile tu dobrych wiadomości, aż nie wiem od kogo zacząć
Cabrera piękne kreseczki, baaaaardzo się cieszę
Nadzieja! Ale niespodzianka, idziesz w poniedziałek na betę?
Izape niezmiennie podziwiam Twój talent! Piękne te uszytki
Resecik! No w końcu owulacja teraz na zielonej fali szczęśliwy sik i dołączasz do reszty zafasolkowanych będę kciukać od wtorku!
A z wiruskami się jeszcze wstrzymam, póki nie zobaczymy serduszka. W czwartek wizyta, to może już będzieblue00, bazylkove lubią tę wiadomość
nadzieja 73
Babcia na całe życie -
nick nieaktualnyDzien dobry i od rana potrzebuje ojojania!! Dla mnie dzisiejsza kreska jest taka sama jak wczorajsza ...
Poniżej ona:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/76800c7050b4.jpg
A tutaj porównanie nordzikow robionych dzień po dniu (trzeci jest z dzisiaj), a na dole bobek z dziś (od dziś przechodzę na zapas bobkow )
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2674b468bf76.jpgAnna Stesia, Siwulec, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny