Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba Ci Cabrera ciaza na oczy sie rzucila. Ta kreska jest mocniejsza i to bez specjalnego przygladania widac
Cabrera, blue00, Aga9090, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCabrera nie porównuj intensywności, bo to bez sensu! Ja nigdy nie wysikalam takiej fest bordowej, nawet jak już byłam po usg itd. a zobacz chłopcy rosną jak na drożdżach przywołuje Cię więc do porządku! Nie denerwuj Kropusia już teraz! Musisz zacząć się przyzwyczajać, że to co czujesz Ty, czuje i Maleństwo! Więc proszę tu nastawić mózgowe tory na drogę pozytywnej myśli
Błogosławionej niedzieli!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2019, 08:25
Cabrera lubi tę wiadomość
-
Cabrera kreska jest zdecydowanie mocniejsza jak na moje oko A ten bobek to już w ogóle cud miód
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny
-
Cabrera, po pierwsze nie porównuj! Po drugie jest ciemniejsza! A po trzecie - to jest 11 dpo, jak na ten dzień jest super, więc nie marudź.
Testów też już nie rób, tylko zapasy zawirusuj porządnie i przekaż w dobre ręce. Same korzyści z tego będą, a największe to dla Twojej psychiki!
Cabrera, bazylkove, Anna Stesia lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Izape_91 wrote:Bazylkove chyba serduszek!
Chciałabym, ale ostatnio był widoczny tylko jeden pęcherzyk. No chyba ze drugi się schował7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
nick nieaktualny
-
Cabrera - aż spojrzałam na moje testy i powiem Ci ze 11dpo nie miałam tak ciemnej jak Twoja oczywiście jest mocniejsza niż wczoraj, ale nie denerwuj się jak np jutro nie będzie mocniejsza, u mnie 12 i 13 dpo kreski wyglądały już tak samo a beta rosła wiec głowa do góry, pozytywne nastawienie i wszystko będzie wspaniale :* :* :*
-
nick nieaktualnybazylkove wrote:Chciałabym, ale ostatnio był widoczny tylko jeden pęcherzyk. No chyba ze drugi się schował
Cabrera- kreska ciemnieje w oczach!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2019, 11:22
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki Dziewczyny, już się trochę ogarnelam, jak ten dzisiejszy test wysechł, to rzeczywiście jest troszke ciemniejszy
Jutro będzie już chyba troszke lżej, z ranca skocze na betę. Znajomy gin oddzwonił, powiedział, ze dawka heparyny jest ok i ze mamy podskoczyć do niego, jak beta będzie miała ok 1000:)
Robię wszystko, co mogę: biorę proga i heparynę. Musi być dobrze !
Bardzo Wam dziękuje ze wsparcie, jesteście nieocenioneKaczorka, Malgonia, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Cabrera wrote:Bazylkove, w czwartek moje kciuki są tylko Twoje o której wizyta? Jedziecie to kliniki czy gdzieś u siebie wizytujesz?
Idziemy u siebie w Gdyni, mamy błogosławieństwo z kliniki i możemy chodzić do swojego doktora wizyta na 16:00, przedtem jeszcze mam zbadać proga
Achia to może u nas też będzie niespodzianka
Cabrera kreseczki ciemnieją bez dwóch zdań!
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Powiem Wam, że jak przed chwilką zerknęłam na pierwszą stronę to nam się lista kurczy w oczach W ciągu ostatniego miesiąca mamy trzy ciąże!
Jest pięknieIzape_91 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Cabrera wrote:Dzien dobry i od rana potrzebuje ojojania!! Dla mnie dzisiejsza kreska jest taka sama jak wczorajsza ...
Poniżej ona:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/76800c7050b4.jpg
A tutaj porównanie nordzikow robionych dzień po dniu (trzeci jest z dzisiaj), a na dole bobek z dziś (od dziś przechodzę na zapas bobkow )
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2674b468bf76.jpgCabrera lubi tę wiadomość
nadzieja 73
Babcia na całe życie -
Przepraszam ze się tak wtrącam co chwila,ale u mnie aż nie jest to możliwe.Po pierwsze zrobiliśmy to tylko dwa razy,a po drugie zastosowaliśmy oliwka Bambino,i ona na bank tam się dostała do środka.To jest wręcz niewykonalne, przecież oliwka i inne lybrykanty niszczą plemniczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2019, 11:58
nadzieja 73
Babcia na całe życie -
nick nieaktualny
-
Carbera miałam Ci napisać to już za pierwszym razem jak zobaczyłam fotkę-zajebiste płytki. Chyba już kiedyś była ich fotka na forum A kreski jak marzenie
Ja dzisiaj zaliczyłam biegunkę życia i nie poszłam z eMkiem na obiad do teściowej. Tak na marginesie to dziś rano jej się przypomniało nas zaprosić jak eMek dzwonił do niej o jakaś duperele. Tak więc to chyba minimalna strata, że zostałam w mieszkaniu i słuchałam muzyki w dresieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2019, 19:46