Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nowa palce mam już rozgrzane więc pozaciskam jeszcze kciuki te dwa dni. Ale nie trzymaj nas tak w nieskończonść w niepewnosci. Tu tyle emocji ostatnio, ze aż zasnąć nie można.
Cabrera czy Ty betujesz?nowa na dzielni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nowa kciukam bardzo mocno żeby @ nie przylazła!
Cabrera będziemy dziś we dwie czekać na bety, też dziś upuściłam krew
Resecik sikałaś na testa może?Cabrera, Malgonia lubią tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
bazylkove wrote:Resecik sikałaś na testa może?
Męża to może bym i w tym temacie okłamała, ale Was nie mogę... sikałam na jakiegoś badziewia z allegro i oczywiście biel. Wg doktora Boćka ouwlacje to ja mogłam mieć we wtorek, więc dziś byłby dopiero 8 dpo ;)Podsumowując- niezależnie jaki dziś dzień po owulacji to i tak - dopóki nie ma @, jest nadzieja
edit: ale cykle na luzie nam służą... wczoraj znów seks życia Plus śmiejemy się jak dawno nam się nie zdarzało. Chyba wizja tego, że w razie czego ruszamy z kliniką 20 marca nam daje taki wewnętrzny spokój.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 09:25
nowa na dzielni, Bunia86, Cabrera lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Dzień dobry wszystkim!
Od piątku mnie nie ma a teraz na szybko nadrabiam forum w kolejce w urzędzie.
Kochane dziewczyny trzymam za Was nieustannie kciuki: za 2 kreski, za owulke i za rosnące betki.
Śledzę Was z ukrycia :*
Miłego dnia! -
nick nieaktualnyReset cieszę się, że odnaleźliście siebie na nowo cieszycie się sobą, a to jest piękne i mam nadzieję, że z tej radości właśnie będą dzieci :*
Cheresta przecież wiesz, że 8dpo to jeszcze za wcześnie na przekreślanie szansy!
Bazylkove i Cabrera czekam na Wasze beciska Nowa dołącz do naszych zafasolkowanych i upuść krwawicy na bete
Lunaris jak tam chłopcy? -
Cheresta wrote:U mnie też 8dpo i test biały chyba odstawiam luteine i @ przychodz
-
Dziewczyny kciuki za piękne bety
Reset polubiłam za druga część cieszcie się sobą i korzystajcie z tych chwil
Nowa I jak ? Poszłaś na bete ?
Ps. Ja przyjmie chętnie wszystkie rady na mdłości. Są non stop, od rana do wieczora. Nawet w nocy. Nie chce narzekać, przecież tak na to czekałam, ale po prostu momentami już jestem totalnie bez mocy I siłyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 09:54
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Reset zazdroszcze sexów ja mam ostatnio takie libido jak nigdy wcześniej, niestety narazie posucha
Cheresta 8dpo toć jeszcze wcześnie, poczekaj z tym odstawianiem.7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
No niby wiem, miałam sikac w piątek lub sobotę ale nie mogłam się doczekać. A teraz mam poczucie rozczarowania i zrezygnowania. Oczywiście tylko co do tego cyklu, bo już roztaczam wizje kolejnego że stymulacją, monitoringiem, zasyrzykiem, IUI i ciążą
-
Hej Dziewczyny!
Wczoraj odebrałam wyniki mutacji..mam 3 w układzie hetero (wpisąłam w stopce). troche mnie podłamało, ale już mnie dziewczyny sprowadziły na "dobra drogę". Za tydzień moje dodatkowe badania krwi i HBA M-ka. Zobaczymy co dalej. I do tej pory średnio kojarzę, który dpo, bo nie wiem kiedy była
Cheresta - nie wolno odstawiać!! dopiero 8dpo!!!
Hope, Bunia - mam nadzieję, że mdłości szybko miną...
Cabrera, Bazylku - kciuki za piekne przyrosty!!!!
Nowa - kciuki ogromne!!!!
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
nick nieaktualnyReset i Cheresta sikajcie dalej...trzymam mocne kciuki, żeby pojawiły się tam II
Hope i Bunia mdłości możecie oddać mi - chętnie przyjmę
Bazylkove trzymam kciuki, żeby beta liczona była w tysiącach no i już za jutro
Kargo z mutacjami da się żyć, w najgorszym wypadku zastrzyki (a co to dla nas staraczek takie zastrzyki). Może dorób sobie jeszcze przeciwciała z Boćkowej listy (u mnie często lekarze o nie pytają)
Ps. mój eM. ma teraz libido że hej!! nie mogę się opędzić, ale dopóki pęcherzyka choć nie zobaczę musi wytrzymać Chłopina -
Z takich zwykłych rad to jedź często i mało, zjedz coś w łóżku zanim podniesiesz głowę, jedz to na co czujesz że masz ochotę, są gumy z imbirem, są opaski Sea band.
Na mnie nic nie dziala na dłużej.
Aaa jeszcze migdały, cola, mleko i krakersy oby u Ciebie coś działało!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 11:59
Bunia86 lubi tę wiadomość
-
Mam wyniki:
Beta 18dpt: 8029 mIU/ml
Progesteron: 47,1 ng/ml (jednak luteina daje radę)
Estradiol: 310 pg/ml
TSH: 1,49
Cabrera jak u Ciebie?Cabrera, Kaczorka, Yoselyn82, Cheresta, Malgonia, Ania1003, Kotowa, Bunia86, frezyjciada, Anaaa90, Aga9090, Izape_91, Rucola, Jeżowa, Meśka, ibishka, Achia, Lunaris, Siwulec, Kargo31, blue00, by7mistake, Morusek lubią tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
nick nieaktualnyBazylkove, cudownie
Daj nam tu znać po jutrzejszej wizycie !
Ps. ja dalej czekam...
Edit: beta 330,40 mIU/mlWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 13:13
Yoselyn82, bazylkove, Cheresta, Kaczorka, Malgonia, Fozzie Bear, Ania1003, Kotowa, Bunia86, frezyjciada, Anaaa90, Aga9090, Rucola, Jeżowa, Meśka, ibishka, Achia, Lunaris, Siwulec, Kargo31, blue00, emi2016, by7mistake, Morusek lubią tę wiadomość
-
bazylkove wrote:Mam wyniki:
Beta 18dpt: 8029 mIU/ml
Progesteron: 47,1 ng/ml (jednak luteina daje radę)
Estradiol: 310 pg/ml
TSH: 1,49
Cabrera jak u Ciebie?
super przyrost gratulujebazylkove lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Cabrera wrote:Bazylkove, cudownie
Daj nam tu znać po jutrzejszej wizycie !
Ps. ja dalej czekam...
Edit: beta 330,40 mIU/ml
gratuluje beta superbazylkove, Cabrera lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️