Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Cheresta wrote:Tak ale gdybym w posiewie miała jakieś bakterie to jeszcze bym zrozumiała że z pochwy mogły się przenieść np. na cewke moczowa. A one bezczelne biorą się znikąd i obawiam się żeby teraz nie poszło w drugą stronę i zakażenie nie przeniosło się na pochwe. Jutro może dostanę drugie skierowanie na coś dokładniejszego
Swoją drogą układ bzykalniczy brzmi fajnie -
Kurde ja się trochę nakręciłam bo jestem 2 albo 3 dni po terminie okresu, mam temp w górze i dziwnie się czuję. Strasznie niechętnie ale zrobię dzisiaj test bo dzwoniła babka z dofinansowania in vitro z miasta i powiedziała że dostaniemy tylko musimy jeszcze szybko jakiś dokument donieść. Nakręciłabym się całkiem ale wydaje mi się, że mogłam mieć wyjątkowo późno owulacje po tym HSG więc bardziej nastawiam się na rozczarowanie. Robiłam też test w domniemanym 9 dpo (piona reset ) i biel nad bielami. Dam znać, muszę kupić test i chyba sobie luźno wieczorem siknę skoro po terminie @. Cycki mam totalnie niebolące
reset, Lunaris lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nowa na dzielni wrote:Kurde ja się trochę nakręciłam bo jestem 2 albo 3 dni po terminie okresu, mam temp w górze i dziwnie się czuję. Strasznie niechętnie ale zrobię dzisiaj test bo dzwoniła babka z dofinansowania in vitro z miasta i powiedziała że dostaniemy tylko musimy jeszcze szybko jakiś dokument donieść. Nakręciłabym się całkiem ale wydaje mi się, że mogłam mieć wyjątkowo późno owulacje po tym HSG więc bardziej nastawiam się na rozczarowanie. Robiłam też test w domniemanym 9 dpo (piona reset ) i biel nad bielami. Dam znać, muszę kupić test i chyba sobie luźno wieczorem siknę skoro po terminie @. Cycki mam totalnie niebolące
-
nick nieaktualny
-
Ale to serio, nie ma co się szczególnie nakręcać bo jakoś tak późno mi temp wskoczyła w drugą fazę. Kciuki zatrzymajcie na IVF2019 początek - strata, 10 tc
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Wtedy to nawet Rysiek będzie kciuki zaciskal!
-
nick nieaktualny
-
Nowa oczywiście nakręcać nie będę, ale wszystkie wiemy, po co tu jesteśmy. Tak więc bardzo mocno kciukam i oby to była ciąża z przyczajki
Hope ja tam się nie znam na 17 tygodniowych Ryśkach, ale nie zdziwiłabym się gdyby już trzymanie kciuków ćwiczył -
nick nieaktualny
-
nowa kciuki za sika dwukreskowego !!!!!!!!!!!!!!!!Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Jest wieczór! Nie widzę testa A zaraz będę musiała iść spać bo mnie mdłości wykanczaja!
-
nick nieaktualnyHope dziabnij sobie kiwi to był mój jedyny lek na mdłości.
Ja muszę ogarnąć chatę, wykąpać się, poszukać prezentu dla chrześniczki na urodziny, mężowi na walentynki-choć nie zasłużył, aaaa straaaaasznie jestem śpiąca i wymęczona (chłopcy od nowa chorzy, ja tak samo, stary tak samo-ma katar=umiera).
Także dawaj tego nasiuranego teściora -
Ja też czekam na foto testu zanim pójdę spać, nowa dawaj testa
Lekarka dziś kazała mi dużo pić i za jakiś czas powtórzyć badanie moczu te podstawowe. Jak znowu wyjdzie źle to będziemy sprawdzać dokładniej. Z tego co tłumaczyła zrozumiałam, że za mało pije i nerki się słabo 'płuczą' i drobne kamyki mogą zalegac w pęcherzu. Te kamyki obcierając układ moczowy mogą dawać wynik krwi w moczu. Wspominała żeby zadbać o to teraz bo może być z tego nawet kamica nerkowa.
Z gorszych rzeczy od jakiegoś czasu puchnie mi lewe kolano. No i Crp i OB podniosły się pewnie dlatego że toczy się tam stan zapalny. Lekarka wyczuła że zbiera się płyn więc teraz muszę ogarnąć usg tego stawu -
Cheresta a czemu Ci puchnie? Miałaś jakiś uraz kolana? Jak nie urok to nie powiem co... Ehh.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Iza moje stawy są ogólnie w kiepskim stanie, jakiś czas temu rozpoznali u mnie ZZSK i cały czas jestem na lekach przeciwbólowych i przeciwzapalnych. Mam je spróbować odstawić po IUI ale jeśli choroba postępuje to cienko to widzę
-
frezyjciada wrote:Hope dziabnij sobie kiwi to był mój jedyny lek na mdłości.
Ja muszę ogarnąć chatę, wykąpać się, poszukać prezentu dla chrześniczki na urodziny, mężowi na walentynki-choć nie zasłużył, aaaa straaaaasznie jestem śpiąca i wymęczona (chłopcy od nowa chorzy, ja tak samo, stary tak samo-ma katar=umiera).
Także dawaj tego nasiuranego teściora
Plus mam cukrzyce i owoc mogę zjeść tylko do śniadania. -
Sory dziewczyny, coś mi się minimalnie gacie przybrudzily, jakiś za przeproszeniem brudny kawałek śluzu się zaraz po wpisie pojawił i nie kupiłam tego testu bo nie chciałam się znów frajersko czuc i zrobić przed samym okresem. Dzisiaj temp dalej w gorze i czysto. Ja juz chyba straciłam odwagę do tych testów Zastanawiam sie ewentualnie nad beta ale nie wiem, nie chce Wa już obiecywać, może się jeszcze ze 2 dni wstrzymam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 08:08
2019 początek - strata, 10 tc
nick nieaktualny