Forum W oczekiwaniu na testowanie Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
Odpowiedz

Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!

Oceń ten wątek:
  • Patrycja20 Autorytet
    Postów: 2236 3755

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 10:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izus muszę !!! Trzymam kciuki kochana żeby kreska ciemniala !!! Ale się cieszę <3

    Izape_91 lubi tę wiadomość

    Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Izape_91 Autorytet
    Postów: 5023 11627

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 11:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja20 wrote:
    Izus muszę !!! Trzymam kciuki kochana żeby kreska ciemniala !!! Ale się cieszę <3
    Dziękuję ♥️ dziękuję dziewczyny, jesteście wspaniałe!

    Karletka lubi tę wiadomość

    Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

    S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

    On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 12:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape_91 wrote:
    Dziękuję ♥️ dziękuję dziewczyny, jesteście wspaniałe!
    A jak z tą betą? Uda się dziś czy spokojnie do jutra czekasz?

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2019, 12:36

  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 13:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wchodzę sobie na forum po dłuższej nieobecności i co ja tu widzę !!!!
    Izape !!! My z Betuńkiem również zaciskamy kciuki i chuchamy i dmuchamy za ciemniejącą kreseczkę i pięknie rosnąca betę i proga <3


    Malgonia, Ty się nie stresuj tylko wypatruj jutro listonosza - mam nadzieje ze trafilismy z wirusami idealnie o czasie :* :* :*

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2019, 10:10

    Achia, Izape_91, Cabrera, Malgonia, frezyjciada, Cheresta, Lunaris, sliweczka92 lubią tę wiadomość

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Izape_91 Autorytet
    Postów: 5023 11627

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 13:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec piękny Betuś ♥️♥️♥️😊 Małgonia z takimi wirusami to nie ma bata! II krechy jak nic będą!

    Siwulec lubi tę wiadomość

    Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

    S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

    On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • Izape_91 Autorytet
    Postów: 5023 11627

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 13:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bety miałam nie robić ale chyba jutro machne, zrobiłam norda ale nic nie wyszło. W sumie to się nie dziwię bo nawet przy becie ok. 25 Bobo mi ładnie wyszedł pozytywny a facelle był o połowę mniej intensywny. A na Bobo napewno krecha była i nadal ja widać i to od razu, chyba że mam jakiegoś pecha do testów i mnie w ciula robią 😂

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2019, 13:55

    Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

    S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

    On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 14:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza mi nawet bobo nie wyszedł wieczorem 9dpo (rano był cień cienia), wiec norda wywal a jutro rano przed beta siknij na bobo ;)

    Lunaris lubi tę wiadomość

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Cheresta Autorytet
    Postów: 1980 2223

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 15:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza jak zobaczyłam rano foteczke to od razu miałam napisać, ale tak się z mężem godziliśmy, że nie dałam rady :D no więc teraz Ci napisze że z całego serca kibicuje i czekam na betę
    A u mnie taka sytuacja, że pani doktor w poniedziałek widziała 2 pęcherzyki 13 i 11mm. We wtorek natomiast stwierdziła że jej to raczej wygląda na torbiel dwukomorowa, która urosła do 15mm i z owulacji nici. Powiedziała że w sumie to dr.W wraca za kilka dni i żeby on się dalej martwił. Troszkę mam wrażenie że mnie olała i po prostu oddała w ręce lekarza, który mnie do niej skierował. No ale nie byłabym sobą jakbym nie zrobiła owulaka. W piątek pozytyw jak siemasz, w sobotę już słaba kreska. Więc mimo że w środę zostawiłam starego samego w domu, żeby pomyślał jak dalej widzi naszą przyszłość, a w myślach snulam już wizje rozwodu to w sobotę popędziłam na pociąg do domu żeby zdążyć na numerek prokreacyjny :P co prawda w sobotę musieliśmy pogadać, pokrzyczec (głównie ja) i nic nie wyszło, za to dziś z rana już się udało, a po śniadaniu nawet powtórka. Tak więc jeśli owu była w sobotę między 10 a 22 to jeszcze dziś mogło się udać :) będziemy sprawdzać w Wielkanoc

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2019, 15:20

    Lunaris, JustynaG, Bunia86, Karletka lubią tę wiadomość

    18.10 punkcja
    21.10 transfer
    28.10 beta 19,84
    30.10 beta 48,34
    klz9h371fbawj21n.png
  • Cheresta Autorytet
    Postów: 1980 2223

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 15:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A! I skoro przypinki mają taką moc to wieszam swoją od JustynyG na firance nad łóżkiem :)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2019, 15:23

    JustynaG lubi tę wiadomość

    18.10 punkcja
    21.10 transfer
    28.10 beta 19,84
    30.10 beta 48,34
    klz9h371fbawj21n.png
  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7497 11423

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 15:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko jakie wirusy wielkie :) i mocno zarazliwe na pewno :)
    Zacalowalabym Ci tego Betunka :)

    Zobaczysz Iza jak Twoja betunia poszybuje i niedlugo bedzie machac raczkami i nozkami.

    Siwulec lubi tę wiadomość


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • by7mistake Autorytet
    Postów: 693 737

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 16:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli w niedziele przybywa duzo stron na forum - wiedz że cos się dzieje ;)

    Iza!! Trzymam wszystkie kciuki! <3

    Malgonia, Cheresta, Karletka lubią tę wiadomość

    starania od IX 2016r.
    endometrioza
    Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.
  • Cheresta Autorytet
    Postów: 1980 2223

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 18:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgon a Ty kiedy testujesz? Bo dziś przytulanki z mężem były razy 3 (!) więc liczę na to że w końcu się udało i szukam towarzystwa w sikaniu :D ale ty chyba już niedługo

    18.10 punkcja
    21.10 transfer
    28.10 beta 19,84
    30.10 beta 48,34
    klz9h371fbawj21n.png
  • Izape_91 Autorytet
    Postów: 5023 11627

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 19:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta negatywna. Idę do jamy i chyba nieprędko wrócę... Kreska o czasie... Czy tylko ja ją widzę?

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2019, 19:06

    Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

    S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

    On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • JustynaG Autorytet
    Postów: 4141 6356

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 19:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cheresta wrote:
    A! I skoro przypinki mają taką moc to wieszam swoją od JustynyG na firance nad łóżkiem :)
    Cheresta ja testowałam w Wigilię więc może dla Ciebie święta wielkanocne będą szczęśliwe :)

    Cheresta lubi tę wiadomość

    43kt3e5ee2053a1j.png

    43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Cheresta Autorytet
    Postów: 1980 2223

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 19:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza coooo :O ?! Nosz kuzwa głupi test! Przytulam

    18.10 punkcja
    21.10 transfer
    28.10 beta 19,84
    30.10 beta 48,34
    klz9h371fbawj21n.png
  • JustynaG Autorytet
    Postów: 4141 6356

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 19:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza, nawet ja widzę kreskę. Tak mi przykro :(

    43kt3e5ee2053a1j.png

    43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7497 11423

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 19:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza tak mi przykro :(
    Wiem jak sie czujesz.
    Oby w przyszlym miesiacu ani kreska ani beta nie zostawily zludzen.


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • Kingulla Autorytet
    Postów: 2698 2639

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 20:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izunia, kurcze.. kreska była obiecująca. Nie łam się. Z resztą jeszcze nic nie jest przesądzone.. to dopiero 9dpo :)

    Sebek - 2010 <3 <3
    Starania od I 2016

    18.08.2016 - zaśniad całkowity:(

    V 2019 IVF - 😭

    III 2020 😭

    Czekam na cud..

    HSG - oba jajowody drożne (lewy udrożniony po ponownym podaniu kontrastu)
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 20:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza tulę<3
    a jaka ta beta byla? Bo może faktycznie nic nie jest jeszcze przesądzone?

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 20:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta w tym czasie może wyjść negatywna.Nie przerywaj testowania.

‹‹ 778 779 780 781 782 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ