Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Patrycja20 wrote:Izus muszę !!! Trzymam kciuki kochana żeby kreska ciemniala !!! Ale się cieszę
Karletka lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Wchodzę sobie na forum po dłuższej nieobecności i co ja tu widzę !!!!
Izape !!! My z Betuńkiem również zaciskamy kciuki i chuchamy i dmuchamy za ciemniejącą kreseczkę i pięknie rosnąca betę i proga
Malgonia, Ty się nie stresuj tylko wypatruj jutro listonosza - mam nadzieje ze trafilismy z wirusami idealnie o czasie :* :* :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2019, 10:10
Achia, Izape_91, Cabrera, Malgonia, frezyjciada, Cheresta, Lunaris, sliweczka92 lubią tę wiadomość
-
Siwulec piękny Betuś ♥️♥️♥️😊 Małgonia z takimi wirusami to nie ma bata! II krechy jak nic będą!
Siwulec lubi tę wiadomość
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Bety miałam nie robić ale chyba jutro machne, zrobiłam norda ale nic nie wyszło. W sumie to się nie dziwię bo nawet przy becie ok. 25 Bobo mi ładnie wyszedł pozytywny a facelle był o połowę mniej intensywny. A na Bobo napewno krecha była i nadal ja widać i to od razu, chyba że mam jakiegoś pecha do testów i mnie w ciula robią 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2019, 13:55
Iza mi nawet bobo nie wyszedł wieczorem 9dpo (rano był cień cienia), wiec norda wywal a jutro rano przed beta siknij na bobo
Lunaris lubi tę wiadomość
-
Iza jak zobaczyłam rano foteczke to od razu miałam napisać, ale tak się z mężem godziliśmy, że nie dałam rady no więc teraz Ci napisze że z całego serca kibicuje i czekam na betę
A u mnie taka sytuacja, że pani doktor w poniedziałek widziała 2 pęcherzyki 13 i 11mm. We wtorek natomiast stwierdziła że jej to raczej wygląda na torbiel dwukomorowa, która urosła do 15mm i z owulacji nici. Powiedziała że w sumie to dr.W wraca za kilka dni i żeby on się dalej martwił. Troszkę mam wrażenie że mnie olała i po prostu oddała w ręce lekarza, który mnie do niej skierował. No ale nie byłabym sobą jakbym nie zrobiła owulaka. W piątek pozytyw jak siemasz, w sobotę już słaba kreska. Więc mimo że w środę zostawiłam starego samego w domu, żeby pomyślał jak dalej widzi naszą przyszłość, a w myślach snulam już wizje rozwodu to w sobotę popędziłam na pociąg do domu żeby zdążyć na numerek prokreacyjny co prawda w sobotę musieliśmy pogadać, pokrzyczec (głównie ja) i nic nie wyszło, za to dziś z rana już się udało, a po śniadaniu nawet powtórka. Tak więc jeśli owu była w sobotę między 10 a 22 to jeszcze dziś mogło się udać będziemy sprawdzać w WielkanocWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2019, 15:20
Lunaris, JustynaG, Bunia86, Karletka lubią tę wiadomość
-
Matko jakie wirusy wielkie i mocno zarazliwe na pewno
Zacalowalabym Ci tego Betunka
Zobaczysz Iza jak Twoja betunia poszybuje i niedlugo bedzie machac raczkami i nozkami.Siwulec lubi tę wiadomość
-
Beta negatywna. Idę do jamy i chyba nieprędko wrócę... Kreska o czasie... Czy tylko ja ją widzę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2019, 19:06
Cheresta wrote:A! I skoro przypinki mają taką moc to wieszam swoją od JustynyG na firance nad łóżkiem
Cheresta lubi tę wiadomość
-
Iza, nawet ja widzę kreskę. Tak mi przykro
-
Izunia, kurcze.. kreska była obiecująca. Nie łam się. Z resztą jeszcze nic nie jest przesądzone.. to dopiero 9dpo2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙