Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza taka kreska... a może faktycznie ta beta kłamie? może tak jeszcze kontrolny sik przez kilka poranków?
Ps mam na zbyciu mega bolącą owulację w 7dc ktoś chętny na gigantyczne jajko? oddam z chęcią, zaraz mi nerkę urwie chyba... aż normalnie bym sobie z ciekawości podejrzała na monitoringu ile mm tam siedzi i mnie tak dziś wykańcza...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2019, 20:31
-
Lunaris ja juz w bolace owulacje nie wierze. Do tej pory zawsze bolal mnie lewy jajnik. Jyz myslalam, ze mi prawy wygasl.. a tymczasem cisza w nim jak makiem zasial. Jak mi lekarka glowica do usg tam piruszala tak teraz czuje owulacje dopuero jak jajko peka.
Cheresta co do Twojego pytania to ja sikam w przyszly weekend. Wstrzymalabym sie bo w sumie ogladanie bialych testow jest dobijajace no ale gdyby zdarzyl sie cud to musze jeszcze przed urlopem wyrobic sie do lekarza. -
Wiecie co... Zdziwiłam się bardzo mocno że wynik był tak szybko... O 15 badanie a o 16 miałam wynik. Jeszcze mnie tak dziwnie ciągnie w środku... Czy ja już zglupialam?Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Izape_91 wrote:Wiecie co... Zdziwiłam się bardzo mocno że wynik był tak szybko... O 15 badanie a o 16 miałam wynik. Jeszcze mnie tak dziwnie ciągnie w środku... Czy ja już zglupialam?
Może jakiś „niedzielny” laborant wykonywał badanie, będę mocno w to wierzyć i dlatego kciuków nie puszczamy i z rana zaglądam na forum w poszukiwaniu Twojego pięknie osikanego tesciora :* :* :* -
nick nieaktualnyIzaaaa to jest jakieś podejrzane... Ja bym sikała nadal, no kuźwa ta kreska tam jest. Ja ją widzę. Bez powiększania, bez kombinowania. Szybko Ci tą betę oznaczyli... Jakieś express cito czy jak... I pewnie do tego źle! No bo skąd by tam ta kreska była?
-
O 15 mi pobierali krew i weszłam tam na 5 minut przed zamknieciem.. O 15 30 krew była już w badaniu. Przed 16 były wyniki.... A ta kreska jest za ładna żeby nic z niej nie było:( Beta pewnie by była ok. 5 na moje oko... Może komuś się spieszylo, bo to szpitalny lab i dla niego bez różnicy czy 3 czy <1,20. Bo wynik mam podany jako <1,20. Nie wiem.... 4 nordy kupiłam bo myślałam że bety nie będę robiła. Jeszcze jak na złość coś mnie ciągle ciągnie i kłuje.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
nick nieaktualny
-
Iza pamuetam jak mi wyszla kreska na nordzie a beta byla ujemna. Zrobilam ten test bardzo wczesnie nie flatego, ze az tak sie doczekac noe moglam tylko czulam, ze cos tam sie zadzialo.
Moze kropek po tej histeroskopi nie mial sie w czym dobrze zagniezdzic?
Oczywiscie mam nadzieje, ze on tam sobie dalej jest, ale jesli cos zaskoczylo to jest fobry znak, ze zabieg przyniosl rezultaty. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza ja też wierzę w Twojego sika!
-
Ja już nawet nie wiedziałam co wczoraj napisać bo nie wierzyłam że ta beta tak wyszła. Sikałaś?? Daj nam znać koniecznie!2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Na nordzie wyszła mi kreska o czasie, ale jeszcze blada. No ale to zawsze coś, bo wczoraj nie było nic. Rano zrobię betę i bobka.
Lunaris, Malgonia, JustynaG, Lusesita, blue00, pilik, Cabrera, Karletka, golonat lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
nick nieaktualny
-
Iza mnie bobo nie raz oszukał, natomiast nord nigdy. Na nim bladziocha nie uswiadczylam bo i w ciąży nigdy nie byłam, także jak na nordzie masz bladziocha to coś tam się chyba musi dziać nieustannie trzymam kciuki
By7 powodzenia na monitoringu -
frezyjciada wrote:Iza Kochanie! trzymam kciuki mocnoStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Iza ciśniemy kciuki! Wiesz że beta swoje a my wiemy swoje tym bardziej z tego co pisałaś to mogły być jakieś przekręty w labie. Ściskam ściskam- jeszcze kilka dni i wszystko bedzie jasne
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny