Forum W oczekiwaniu na testowanie Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
Odpowiedz

Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!

Oceń ten wątek:
  • Lunaris Autorytet
    Postów: 5660 9943

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 20:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza taka kreska... a może faktycznie ta beta kłamie? może tak jeszcze kontrolny sik przez kilka poranków?

    Ps mam na zbyciu mega bolącą owulację w 7dc ktoś chętny na gigantyczne jajko? oddam z chęcią, zaraz mi nerkę urwie chyba... aż normalnie bym sobie z ciekawości podejrzała na monitoringu ile mm tam siedzi i mnie tak dziś wykańcza...

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2019, 20:31


    age.png

    [/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7497 11423

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 21:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris ja juz w bolace owulacje nie wierze. Do tej pory zawsze bolal mnie lewy jajnik. Jyz myslalam, ze mi prawy wygasl.. a tymczasem cisza w nim jak makiem zasial. Jak mi lekarka glowica do usg tam piruszala tak teraz czuje owulacje dopuero jak jajko peka.

    Cheresta co do Twojego pytania to ja sikam w przyszly weekend. Wstrzymalabym sie bo w sumie ogladanie bialych testow jest dobijajace no ale gdyby zdarzyl sie cud to musze jeszcze przed urlopem wyrobic sie do lekarza.


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • Izape_91 Autorytet
    Postów: 5023 11627

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 22:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co... Zdziwiłam się bardzo mocno że wynik był tak szybko... O 15 badanie a o 16 miałam wynik. Jeszcze mnie tak dziwnie ciągnie w środku... Czy ja już zglupialam? :(

    Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

    S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

    On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 22:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza, aż nie mogę uwierzyć...koniecznie powtórz rano bobka....

  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3165 5685

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 22:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape_91 wrote:
    Wiecie co... Zdziwiłam się bardzo mocno że wynik był tak szybko... O 15 badanie a o 16 miałam wynik. Jeszcze mnie tak dziwnie ciągnie w środku... Czy ja już zglupialam? :(

    Może jakiś „niedzielny” laborant wykonywał badanie, będę mocno w to wierzyć i dlatego kciuków nie puszczamy i z rana zaglądam na forum w poszukiwaniu Twojego pięknie osikanego tesciora :* :* :*

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 22:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izaaaa to jest jakieś podejrzane... Ja bym sikała nadal, no kuźwa ta kreska tam jest. Ja ją widzę. Bez powiększania, bez kombinowania. Szybko Ci tą betę oznaczyli... Jakieś express cito czy jak... I pewnie do tego źle! No bo skąd by tam ta kreska była?

  • Izape_91 Autorytet
    Postów: 5023 11627

    Wysłany: 7 kwietnia 2019, 23:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    O 15 mi pobierali krew i weszłam tam na 5 minut przed zamknieciem.. O 15 30 krew była już w badaniu. Przed 16 były wyniki.... A ta kreska jest za ładna żeby nic z niej nie było:( Beta pewnie by była ok. 5 na moje oko... Może komuś się spieszylo, bo to szpitalny lab i dla niego bez różnicy czy 3 czy <1,20. Bo wynik mam podany jako <1,20. Nie wiem.... 4 nordy kupiłam bo myślałam że bety nie będę robiła. Jeszcze jak na złość coś mnie ciągle ciągnie i kłuje.

    Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

    S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

    On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 8 kwietnia 2019, 06:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza,wydaje mi się,że to początek pięknie rosnącego hcg ;)

  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7497 11423

    Wysłany: 8 kwietnia 2019, 06:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza pamuetam jak mi wyszla kreska na nordzie a beta byla ujemna. Zrobilam ten test bardzo wczesnie nie flatego, ze az tak sie doczekac noe moglam tylko czulam, ze cos tam sie zadzialo.
    Moze kropek po tej histeroskopi nie mial sie w czym dobrze zagniezdzic?
    Oczywiscie mam nadzieje, ze on tam sobie dalej jest, ale jesli cos zaskoczylo to jest fobry znak, ze zabieg przyniosl rezultaty.


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 8 kwietnia 2019, 07:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza ja czekam na kolejny sik....

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 8 kwietnia 2019, 07:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    frezyjciada wrote:
    Iza ja czekam na kolejny sik....
    Ja też. I trzymam kciuki!

  • Lunaris Autorytet
    Postów: 5660 9943

    Wysłany: 8 kwietnia 2019, 07:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza ja też wierzę w Twojego sika!


    age.png

    [/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nowa na dzielni Autorytet
    Postów: 3035 3839

    Wysłany: 8 kwietnia 2019, 09:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już nawet nie wiedziałam co wczoraj napisać bo nie wierzyłam że ta beta tak wyszła. Sikałaś?? Daj nam znać koniecznie!

    Synek już z nami ❤️❤️ Kwiecień 20

    Marzec 19 - strata, 10 tc

    24.07 - || kreseczki 💕
    25.07 - beta 22 | prog 12,5
    29.07 - beta 296,5! <3 | prog 22 <3
    10.08 - serduszko +


    Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań
  • by7mistake Autorytet
    Postów: 693 737

    Wysłany: 8 kwietnia 2019, 11:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza, jak tam?

    Lunaris, jesli Twoje jajko nie ma problemów z pęknięciem, to biorę w ciemno!
    Tym bardziej ze jutro czeka mnie monitoring, ehhh...

    Lunaris lubi tę wiadomość

    starania od IX 2016r.
    endometrioza
    Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.
  • Izape_91 Autorytet
    Postów: 5023 11627

    Wysłany: 8 kwietnia 2019, 11:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na nordzie wyszła mi kreska o czasie, ale jeszcze blada. No ale to zawsze coś, bo wczoraj nie było nic. Rano zrobię betę i bobka.

    Lunaris, Malgonia, JustynaG, Lusesita, blue00, pilik, Cabrera, Karletka, golonat lubią tę wiadomość

    Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

    S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

    On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 8 kwietnia 2019, 11:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza Kochanie! trzymam kciuki mocno <3

  • Cheresta Autorytet
    Postów: 1980 2223

    Wysłany: 8 kwietnia 2019, 11:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza mnie bobo nie raz oszukał, natomiast nord nigdy. Na nim bladziocha nie uswiadczylam bo i w ciąży nigdy nie byłam, także jak na nordzie masz bladziocha to coś tam się chyba musi dziać :) nieustannie trzymam kciuki
    By7 powodzenia na monitoringu ;)

    18.10 punkcja
    21.10 transfer
    28.10 beta 19,84
    30.10 beta 48,34
    klz9h371fbawj21n.png
  • Izape_91 Autorytet
    Postów: 5023 11627

    Wysłany: 8 kwietnia 2019, 12:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    frezyjciada wrote:
    Iza Kochanie! trzymam kciuki mocno <3
    Dziękuję Frez :*

    Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

    S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

    On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • Lunaris Autorytet
    Postów: 5660 9943

    Wysłany: 8 kwietnia 2019, 12:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza ciśniemy kciuki! Wiesz że beta swoje a my wiemy swoje :D tym bardziej z tego co pisałaś to mogły być jakieś przekręty w labie. Ściskam ściskam- jeszcze kilka dni i wszystko bedzie jasne ;)

    Izape_91 lubi tę wiadomość


    age.png

    [/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 8 kwietnia 2019, 12:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape i ja! I ja! Trzymam kciuki!

‹‹ 779 780 781 782 783 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ