Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Iza no kreska tam jest jak byk. Czekam na bete, robiłaś w tym samym punkcie ?
Izape_91 lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny
-
Już krew oddana wyniki koło 14! Nie puszczać kciukow!
Malgonia, Kaczorka, frezyjciada, Achia, Jeżowa, Siwulec, Aga9090, reset, JustynaG, Lunaris, StaraczkaNika, Cabrera lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izuś, zaciskam kciuki
Izape_91 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Bunia86 wrote:Iza no kreska tam jest jak byk. Czekam na bete, robiłaś w tym samym punkcie ?
Bunia86 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izape_91 wrote:Już krew oddana wyniki koło 14! Nie puszczać kciukow!
Kciuki trzymam cały czas od niedzieli w końcu ujemna beta 9dpo to nie czas, żeby składać broń
Mam nadzieję, że dziś wynik będzie bardzo pozytywnyIzape_91 lubi tę wiadomość
-
Izka kciki max! Dawaj znać od razu!
Ja po wizycie, wszystko właściwie ok ale też kazał mi zrobić jeszcze betę i dostałam jakieś tabletki żeby pomóc organizmowi zorientować się, że po temacie bo wygląda, że dalej nie ogarnął i próbuje utrzymywać ciążę. Jajnik od ciąży jeszcze się nie uruchomił. Z pozytywnych informacji mówi, że mamy od razu po okresie się starać , że nie ma co czekać. Nie jest do końca przekonany, czy robić zastrzyki na tą krzepliwość jakby udało się następnym razem zaskoczyć, mówi, że się zastanowimy, że jak będę chciała to oczywiście dostanę, chociaż wydaje mu się, że wystarczy acard i duphaston. No na razie do tego tematu znowu dalekoIzape_91 lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualnyNowa czas leci b.szybko! Mam nadzieję, że uda Wam się w pierwszym podejściu, także ja już bym myślała o tych zastrzykach
Izzzzuś! Czekam grzecznie, odświeżam, a chłopaki robią mi sajgon w mieszkaniu! Tymek właśnie pomalował Florka flamastrami... Cała głowa... Nawet w uszach!😱nowa na dzielni, Achia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nowa - bardzo się ciesze ze w sumie dostałaś pozytywne informacje No i trzymam kciuki za szybka @ :* i owocne sexy po niej
Frezycjada - najważniejsze ze dzieci się świetnie bawią wszak odświeżanie forum to dziś rzecz priorytetowanowa na dzielni, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
Tzn. nie no ja się prawie na pewno na nie zdecyduje, ale chyba faktycznie dopiero jakby się udało zajść. Pytałam, czy to jest w jakakolwiek sposób niebezpieczne czy coś to mówił, że nie, jedynie drogie i upierdliwe a skuteczność nie do końca udowodniona . Ale oczywiście na 99,9% będę chciała jeśli tyko będzie mi dane. Powiedział, żebyśmy temat IVF sobie póki co odpuścili bo na to mamy jeszcze czas, a na naturalne staranie już mogło dużo nie zostać.2019 początek - strata, 10 tc
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Trzeba przyznać, że ten lekarz (zupełnie odwrotnie niż poprzedni) bardzo martwi się o mój portfel .
Cabrera, Lunaris, Izape_91 lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Nowa szkoda, że mój lekarz nie martwi się w ogóle o mój potrfel
Nie biorę dupka czy luteiny, a cyclogest ( 400 zł miesięcznie)
Nie mówię o pozostałych lekach i wizytach
No ale wiadomo, w takiej sytuacji kasy się nie liczy
Iza odświeżam, czekam, odświeżamWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2019, 13:15
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26