Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez odświeżam.
Frez, zrobiłaś pamiątkowe zdjęcie? -
nick nieaktualnyTak z tego czekania siurnełam na owulaka.... Do tej pory biel bieli zawsze, a tu... No i nie wiem! Drogie Bravo sikać wieczorem, czy jutro?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/26085e4e970b.jpg
Do pozytwa chyba jeszcze trochę, choć tych nigdy nie robiłam to ciężko powiedzieć. No i to pierwsze jakiekolwiek wybarwienie od porodu. -
Chyba się udało
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/47b3e6736493.png
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nowa na dzielni, Fozzie Bear, Karletka, pilik, Cheresta, JustynaG, Kaczorka, Bunia86, Patrycja20, StaraczkaNika, ibishka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, sliweczka92, Siwulec, Lusesita, Yoselyn82, summer86, nick nieaktualny, Lunaris, JuicyB, Jedna_z_Wielu, emi2016, Bocianiątko, nick nieaktualny, golonat lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Ja bym jutro siknela!frezyjciada wrote:Tak z tego czekania siurnełam na owulaka.... Do tej pory biel bieli zawsze, a tu... No i nie wiem! Drogie Bravo sikać wieczorem, czy jutro?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/26085e4e970b.jpg
Do pozytwa chyba jeszcze trochę, choć tych nigdy nie robiłam to ciężko powiedzieć. No i to pierwsze jakiekolwiek wybarwienie od porodu.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
nick nieaktualny
-
Izape_91 wrote:Chyba się udało
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/47b3e6736493.png
Łooooo! czad! Teraz hop w górę!
Izape_91 lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualnyIzulku 😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😶😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Rośnijcie zdrowo!!!!
Justynka jasne, że nie zrobiłam a szkoda. Ale mam po umyciu. Jak widać nie wszystko dało się domyć, kolorowe zeszły, a ten był chyba do płyt jakiś, bo nie chce zejść
[url=hWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2019, 19:21
reset, pilik, nowa na dzielni, Cheresta, JustynaG, Izape_91, by7mistake, Bunia86, nick nieaktualny, Siwulec, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
o ja pierdziu. Floruś nawet z tym markerem jesteś cudny.
Iza niechaj beta rośnie pod chmury. Czy poza zastrzykami coś masz zalecone jeszcze w ciąży? -
Florek piękny, nawet pomalowany

Izus super
i chyba ta ostatnia beta to była najwcześniej wylapana ciąża na forum
swoją drogą to dziwne że w moczu było, a we krwi jeszcze nie
A teraz Malgon! Bierzemy się do roboty bo w końcu zostaniemy tu same
teraz zachodzisz Ty a w kolejną niedzielę ja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2019, 14:08
Izape_91, Malgonia lubią tę wiadomość
-
Izuś gratulacje, a Ty się chciałaś chować do jamy... Niech ta beta dalej pięknie rośnie!
Frez, WoW - starszak ma niezwykłe zdolności!
Podpytaj Fozzie bo ona jakiś czas temu zmywała twarz starszaka z niebieskiego flamastra (chciał się upodobnić do jakiejś postaci z bajki)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2019, 14:12
Izape_91, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny ♥️ proga miałam ostatnio koło 19, więc pewnie jeszcze chwila! Popracy dzwonię do gina i podjedziemy jak się uda dzisiaj. Wzięłam w razie w dupka dzisiaj i wczoraj, ale zobaczę czy lekarz każe brać. Biorę jeszcze acard 75. Bromergon już odstawilam. I chyba to by było na tyle
summer86 lubi tę wiadomość

Frez Florus słodziak ♥️ może pisanke brat chciał zrobić?Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

nick nieaktualny
-
Dziewczyny aj Wam tu takie wirusy puszczę, że żadna się nie ostanie!
Frez wie i sie cieszy, chce mnie już wywala z pokoju z moją pracownia 😂, ale na początku się bał cieszyć... Wcale się nie dziwię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2019, 14:22
nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Izaaaaa
Wiedziałam, że tak będzie
cudownie
ale się cieszę

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Jejku Iza!!!!!! Teraz to dopiero zaciskam kciuki żeby wszystko było dobrze!
Frez, piękną masz pisankę wielkanocną
Cheresta, helooou, ja tez tu jeszcze jestem z wami
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
Dziewczyny progesteron 16,60 a w piątek był 17,40, wzięłam wieczorem dupka i dzisiaj rano i chyba będę brała... Dzisiaj mam nadzieję że uda się dostać do lekarza dzisiaj.
summer86 lubi tę wiadomość

nick nieaktualny