Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez odświeżam.
Frez, zrobiłaś pamiątkowe zdjęcie? -
nick nieaktualnyTak z tego czekania siurnełam na owulaka.... Do tej pory biel bieli zawsze, a tu... No i nie wiem! Drogie Bravo sikać wieczorem, czy jutro?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/26085e4e970b.jpg
Do pozytwa chyba jeszcze trochę, choć tych nigdy nie robiłam to ciężko powiedzieć. No i to pierwsze jakiekolwiek wybarwienie od porodu. -
Chyba się udało https://naforum.zapodaj.net/thumbs/47b3e6736493.png
Achia, frezyjciada, nowa na dzielni, Fozzie Bear, Karletka, pilik, Cheresta, JustynaG, Kaczorka, Bunia86, Patrycja20, StaraczkaNika, ibishka, Ania1003, Cabrera, sliweczka92, Siwulec, Lusesita, Yoselyn82, summer86, blue00, Lunaris, JuicyB, Jedna_z_Wielu, emi2016, Bocianiątko, Aga9090, golonat lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
frezyjciada wrote:Tak z tego czekania siurnełam na owulaka.... Do tej pory biel bieli zawsze, a tu... No i nie wiem! Drogie Bravo sikać wieczorem, czy jutro?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/26085e4e970b.jpg
Do pozytwa chyba jeszcze trochę, choć tych nigdy nie robiłam to ciężko powiedzieć. No i to pierwsze jakiekolwiek wybarwienie od porodu.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
nick nieaktualny
-
Izape_91 wrote:Chyba się udało https://naforum.zapodaj.net/thumbs/47b3e6736493.png
Łooooo! czad! Teraz hop w górę!Izape_91 lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualnyIzulku 😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😶😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Rośnijcie zdrowo!!!!
Justynka jasne, że nie zrobiłam a szkoda. Ale mam po umyciu. Jak widać nie wszystko dało się domyć, kolorowe zeszły, a ten był chyba do płyt jakiś, bo nie chce zejść
[url=hWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2019, 19:21
reset, pilik, nowa na dzielni, Cheresta, JustynaG, Izape_91, by7mistake, Bunia86, Cabrera, Siwulec, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
o ja pierdziu. Floruś nawet z tym markerem jesteś cudny.
Iza niechaj beta rośnie pod chmury. Czy poza zastrzykami coś masz zalecone jeszcze w ciąży? -
Florek piękny, nawet pomalowany
Izus super i chyba ta ostatnia beta to była najwcześniej wylapana ciąża na forum swoją drogą to dziwne że w moczu było, a we krwi jeszcze nie
A teraz Malgon! Bierzemy się do roboty bo w końcu zostaniemy tu same teraz zachodzisz Ty a w kolejną niedzielę jaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2019, 14:08
Izape_91, Malgonia lubią tę wiadomość
-
Izuś gratulacje, a Ty się chciałaś chować do jamy... Niech ta beta dalej pięknie rośnie!
Frez, WoW - starszak ma niezwykłe zdolności! Podpytaj Fozzie bo ona jakiś czas temu zmywała twarz starszaka z niebieskiego flamastra (chciał się upodobnić do jakiejś postaci z bajki)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2019, 14:12
Izape_91, frezyjciada lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny ♥️ proga miałam ostatnio koło 19, więc pewnie jeszcze chwila! Popracy dzwonię do gina i podjedziemy jak się uda dzisiaj. Wzięłam w razie w dupka dzisiaj i wczoraj, ale zobaczę czy lekarz każe brać. Biorę jeszcze acard 75. Bromergon już odstawilam. I chyba to by było na tyle
summer86 lubi tę wiadomość
Frez Florus słodziak ♥️ może pisanke brat chciał zrobić?Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
nick nieaktualny
-
Dziewczyny aj Wam tu takie wirusy puszczę, że żadna się nie ostanie!
Frez wie i sie cieszy, chce mnie już wywala z pokoju z moją pracownia 😂, ale na początku się bał cieszyć... Wcale się nie dziwię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2019, 14:22
frezyjciada lubi tę wiadomość
Izaaaaa Wiedziałam, że tak będzie cudownie ale się cieszę
Izape_91 lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Jejku Iza!!!!!! Teraz to dopiero zaciskam kciuki żeby wszystko było dobrze!
Frez, piękną masz pisankę wielkanocną
Cheresta, helooou, ja tez tu jeszcze jestem z wamiIzape_91 lubi tę wiadomość
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
Dziewczyny progesteron 16,60 a w piątek był 17,40, wzięłam wieczorem dupka i dzisiaj rano i chyba będę brała... Dzisiaj mam nadzieję że uda się dostać do lekarza dzisiaj.
summer86 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny