Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyMałgonia, ty tez proszę mi się tu nie łamać...czekamy i trzymamy kciuki 

By7, u mnie tez przez rok owulki były praktycznie tylko z jednego jajnika (drugi był mocno zmaltretowany po pierwszej laparo). Nawet pytałam lekarza, czy to ma wpływ np. na Amh, ale żaden lekarz się tym nie przejmował w sumie. No i z tego tez jajnika udało się zajść, wiec wszystko jest możliwe  
- 

Dzięki dziewczyny, trochę podnioslyscie mnie na duchu właśnie zauważyłam u siebie ze testy poranne są słabsze od tych popołudniowych/wieczornych. Wczoraj jeszcze to plamienie pomyślałam że bardzo dobrze bo widać że się  pwgryza, a tu rano taki zonk. właśnie zauważyłam u siebie ze testy poranne są słabsze od tych popołudniowych/wieczornych. Wczoraj jeszcze to plamienie pomyślałam że bardzo dobrze bo widać że się  pwgryza, a tu rano taki zonk.

Dzwoniłam wieczorem do lekarza, wszystko udało mi się ogarnąć, heparyne sobie załatwiłam, kazał brać luteine rano i wieczorem dopochwowa 100. Powiedział żeby przyjść w piątek na 20:45 na wizytę z powtórka bety z jutra.

Pewnie wyniki bety będą koło 12, to dam znać... bardzo się wystraszylam... Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️ Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
 Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
- 

Iza moje testy też były raz mocniejsze, raz słabsze. A raz gdzieś przy becie mniej więcej 200 w ogóle test był biały.
 Wierzę w Twojego Kropka, kciuków nie puszczam ani na moment   Izape_91 lubi tę wiadomość Izape_91 lubi tę wiadomość 

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
 *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
 *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
- 

Izka na spokojnie, czekamy na betę! Przecież przy takiej małej becie w moczu każdy dodatkowy milimetr wody wpływa na to jak ta kreska jest wyraźna . Teraz już ważna jest krew! . Teraz już ważna jest krew!

A ja się mojej bety wczoraj nie doczekałam. Gdyby to było normalne czekanie na betę to bym się ostro wkurzyła ;P, w tej sytuacji spokojnie, grzecznie czekam i liczę na jak najmniejszy wynik   Izape_91 lubi tę wiadomość
                                2019 początek - strata, 10 tc Izape_91 lubi tę wiadomość
                                2019 początek - strata, 10 tc

Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️

Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań
- 

Dziewczyny to czekamy na Wasze betki- jedną rosnącą drugą spadającą (niestety ). ).

Iza jesteś obstawiona lekami i naszymi kciukami. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze! Izape_91 lubi tę wiadomość Izape_91 lubi tę wiadomość
- 

Dziękuję Wam bardzo za wsparcie, przepraszam że tak panikuje, ale chyba mi serce pęknie jak znowu nic z tego nie będzie...Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb

- 

Iza jestem z Tobą i trzymam kciuki✊ przy tak wczesnej ciąży mogą być wahania na teście, czekamy na betę
 A ja właśnie dostałam telefon, że w końcu jest wydane pozwolenie na budowę! Nic tylko odebrac i budować jupiiii 🤩😄 Malgonia, frezyjciada, Izape_91, nowa na dzielni, JustynaG, bazylkove, Achia, Yoselyn82, Cabrera, Lusesita, by7mistake, Lunaris, Kaczorka lubią tę wiadomość Malgonia, frezyjciada, Izape_91, nowa na dzielni, JustynaG, bazylkove, Achia, Yoselyn82, Cabrera, Lusesita, by7mistake, Lunaris, Kaczorka lubią tę wiadomość
- 

Cheresta chociaż u Ciebie dobre wieści super, bardzo się cieszę!! Własny domek to jest spełnienie marzeń super, bardzo się cieszę!! Własny domek to jest spełnienie marzeń   Cheresta lubi tę wiadomość
                                Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️ Cheresta lubi tę wiadomość
                                Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

- 
                        nick nieaktualny
- 

Beta 7,69 czyli raczej nie ma nadzieji skoro nic praktycznie nie urosła przez 24 h...Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

- 

Iza, ja bym jeszcze nie składała broni, rośnie wiec powtórzyłabym jutro i porównała ale do wczorajszego wyniku. Pamietam ze córka Nadzieji jak zaszła w ciąże to tez tu fajerwerków nie było bo beta raczej bardzo powoli rosła a dziś Nadzieja jest szczęśliwa babcia.
 Kciuków nie puszczam 

Cheresta życzę jak najmniej wkurwu a najwiecej radości z budowania własnego gniazdka :* Cheresta lubi tę wiadomość Cheresta lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualnyIza ja tylko napisze, że przytulam Cię mocno! Bez względu na to w którą stronę to pójdzie (myślę, że w tą dobrą, bo jednak 48h nie minęło, plamienia nie ma- pewnie się bąbel wgryzał, beta coś tam rośnie, nie spadła a to najważniejsze) jakbyś czegoś potrzebowała, to jesteśmy tutaj! A nie tutaj to i na IG i na fb. 😘
- 

Izku może powtórz na spokojnie teraz za 48h? W sumie skoro po 48 h powinno być 12, to po 24 ile właściwie, 8 prawidłowo? Na razie się nie nakręcaj w żadną stroną, trzymam kciuki bardzo!

A gdyby nawet wyszło, że nie udało mu się wgryźć to i tak świadczy o tym, że ten szpital pomógł i że możesz zachodzić w ciąże, może trochę szybko, może się jeszcze nie pogoiło i małe ma problem z zainstalowaniem, ale zadziałało, kropek jest!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2019, 14:23 2019 początek - strata, 10 tc

Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️

Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań
- 

Izuś to ja dodam, że u mnie też beta źle rosła na początku. a potem nagle odbiła nie wiem kiedy bo zrobiilam chyba z 8 dni przerwy między badaniami. Ciężko też powiedzieć czy to prawidłowy przyrost czy nie bo ponoć beta rośnie skokowo. Tak czy inaczej ja kciuków nie puszczam! 

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
 *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
 *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny