Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMałgonia, ty tez proszę mi się tu nie łamać...czekamy i trzymamy kciuki
By7, u mnie tez przez rok owulki były praktycznie tylko z jednego jajnika (drugi był mocno zmaltretowany po pierwszej laparo). Nawet pytałam lekarza, czy to ma wpływ np. na Amh, ale żaden lekarz się tym nie przejmował w sumie. No i z tego tez jajnika udało się zajść, wiec wszystko jest możliwe -
Dzięki dziewczyny, trochę podnioslyscie mnie na duchu właśnie zauważyłam u siebie ze testy poranne są słabsze od tych popołudniowych/wieczornych. Wczoraj jeszcze to plamienie pomyślałam że bardzo dobrze bo widać że się pwgryza, a tu rano taki zonk.
Dzwoniłam wieczorem do lekarza, wszystko udało mi się ogarnąć, heparyne sobie załatwiłam, kazał brać luteine rano i wieczorem dopochwowa 100. Powiedział żeby przyjść w piątek na 20:45 na wizytę z powtórka bety z jutra.
Pewnie wyniki bety będą koło 12, to dam znać... bardzo się wystraszylam...Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Iza moje testy też były raz mocniejsze, raz słabsze. A raz gdzieś przy becie mniej więcej 200 w ogóle test był biały.
Wierzę w Twojego Kropka, kciuków nie puszczam ani na momentIzape_91 lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Izka na spokojnie, czekamy na betę! Przecież przy takiej małej becie w moczu każdy dodatkowy milimetr wody wpływa na to jak ta kreska jest wyraźna . Teraz już ważna jest krew!
A ja się mojej bety wczoraj nie doczekałam. Gdyby to było normalne czekanie na betę to bym się ostro wkurzyła ;P, w tej sytuacji spokojnie, grzecznie czekam i liczę na jak najmniejszy wynikIzape_91 lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Dziewczyny to czekamy na Wasze betki- jedną rosnącą drugą spadającą (niestety ).
Iza jesteś obstawiona lekami i naszymi kciukami. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze!Izape_91 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Wam bardzo za wsparcie, przepraszam że tak panikuje, ale chyba mi serce pęknie jak znowu nic z tego nie będzie...Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Iza jestem z Tobą i trzymam kciuki✊ przy tak wczesnej ciąży mogą być wahania na teście, czekamy na betę
A ja właśnie dostałam telefon, że w końcu jest wydane pozwolenie na budowę! Nic tylko odebrac i budować jupiiii 🤩😄Malgonia, frezyjciada, Izape_91, nowa na dzielni, JustynaG, bazylkove, Achia, Yoselyn82, Cabrera, Lusesita, by7mistake, Lunaris, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
Cheresta chociaż u Ciebie dobre wieści super, bardzo się cieszę!! Własny domek to jest spełnienie marzeń
Cheresta lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
nick nieaktualny
-
Beta 7,69 czyli raczej nie ma nadzieji skoro nic praktycznie nie urosła przez 24 h...Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Iza, ja bym jeszcze nie składała broni, rośnie wiec powtórzyłabym jutro i porównała ale do wczorajszego wyniku. Pamietam ze córka Nadzieji jak zaszła w ciąże to tez tu fajerwerków nie było bo beta raczej bardzo powoli rosła a dziś Nadzieja jest szczęśliwa babcia.
Kciuków nie puszczam
Cheresta życzę jak najmniej wkurwu a najwiecej radości z budowania własnego gniazdka :*Cheresta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIza ja tylko napisze, że przytulam Cię mocno! Bez względu na to w którą stronę to pójdzie (myślę, że w tą dobrą, bo jednak 48h nie minęło, plamienia nie ma- pewnie się bąbel wgryzał, beta coś tam rośnie, nie spadła a to najważniejsze) jakbyś czegoś potrzebowała, to jesteśmy tutaj! A nie tutaj to i na IG i na fb. 😘
-
Izku może powtórz na spokojnie teraz za 48h? W sumie skoro po 48 h powinno być 12, to po 24 ile właściwie, 8 prawidłowo? Na razie się nie nakręcaj w żadną stroną, trzymam kciuki bardzo!
A gdyby nawet wyszło, że nie udało mu się wgryźć to i tak świadczy o tym, że ten szpital pomógł i że możesz zachodzić w ciąże, może trochę szybko, może się jeszcze nie pogoiło i małe ma problem z zainstalowaniem, ale zadziałało, kropek jest!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2019, 14:23
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Izuś to ja dodam, że u mnie też beta źle rosła na początku. a potem nagle odbiła nie wiem kiedy bo zrobiilam chyba z 8 dni przerwy między badaniami. Ciężko też powiedzieć czy to prawidłowy przyrost czy nie bo ponoć beta rośnie skokowo. Tak czy inaczej ja kciuków nie puszczam!
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny