Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, nie wiem w jakich szpitalach ten program działa, ale u nas w szpitalu uniwersyteckimjest takie coś:
https://www.su.krakow.pl/zapraszamy-do-osrodka-leczenia-nieplodnosci-w-szpitalu-uniwersyteckim
Może którejś przyda się taka informacja. Jak byłam w szpitalu na lapro, czy też w kolejce do mojego lekarza, to widziałam, że bardzo dużo par korzystało.
Malgonia lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Ten na górze z rana a na dole z popołudnia. Chyba ciemnieje, jutro rano beta i prpgesteron. Bardzo Was prooszę o mocne kciuki...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3fe8ae00dfb7.jpgMalgonia, Patrycja20, Cabrera, blue00, frezyjciada, reset, nowa na dzielni, Aga9090, Lunaris, Siwulec, Lusesita, mi88, Kaczorka, by7mistake, StaraczkaNika, Karletka, golonat lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza no jak dla mnie dużo ciemniejszy. Sikasz jeszcze rano ? Kciuki cały czas
Izape_91 lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Iza no jak jak byk ciemniejsza, trzymam kciuki!
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Ja też to widzę bez kombinowania a nigdy nie byłam specjalistką w wyszukiwaniu kresek. Trzymamy! Chu, chu, chu !!!!!!!
-
Chciałam tylko powiedzieć, ze my również nie przestajemy zaciskać kciuków
Nie mogę się już doczekać jutrzejszego sikania
Dobrej nocy Dinuski :* :* :*
-
Bunia mam jeszcze norda jednego, bo na Bobo niestety się nie załapałam, bo Rossmann zamknięty już, a ja dopiero do domu wracam, więc przed beta będzie jeszcze sik! Mam nadzieję że będzie juz możliwa do wylapania.
Malgonia lubi tę wiadomość
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Izuś kciukam i ja!!!!!!!!!Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
No oczywiście chciałoby się ciemniejsza! Test robiony
o 5, ale za ciemno na zdjęcia o tak nieludzkie porze, zatem po 7 beta i progesteron! https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f0b97a45c0f2.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2019, 06:27
Siwulec, blue00, Achia, frezyjciada, summer86, Lunaris, Jeżowa, Bunia86, Patrycja20, Lusesita, Cabrera, Kaczorka, Jedna_z_Wielu, Aga9090, JustynaG, StaraczkaNika, Karletka, golonat lubią tę wiadomość
Oczy jeszcze nie odpluszczone, ale mimo to widzę kresunie
Czekam na betę z zaciśniętymi wszystkimi kończynami :*Izape_91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też widzę czekamy na przyzwoitego laborant z dobrymi newsami