Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, nie wiem w jakich szpitalach ten program działa, ale u nas w szpitalu uniwersyteckimjest takie coś:
https://www.su.krakow.pl/zapraszamy-do-osrodka-leczenia-nieplodnosci-w-szpitalu-uniwersyteckim
Może którejś przyda się taka informacja. Jak byłam w szpitalu na lapro, czy też w kolejce do mojego lekarza, to widziałam, że bardzo dużo par korzystało.
Malgonia lubi tę wiadomość

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Ten na górze z rana a na dole z popołudnia. Chyba ciemnieje, jutro rano beta i prpgesteron. Bardzo Was prooszę o mocne kciuki...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3fe8ae00dfb7.jpg
Malgonia, Patrycja20, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, reset, nowa na dzielni, nick nieaktualny, Lunaris, Siwulec, Lusesita, mi88, Kaczorka, by7mistake, StaraczkaNika, Karletka, golonat lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza no jak dla mnie dużo ciemniejszy. Sikasz jeszcze rano ? Kciuki cały czas
Izape_91 lubi tę wiadomość

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Iza no jak jak byk ciemniejsza, trzymam kciuki!
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Ja też to widzę bez kombinowania a nigdy nie byłam specjalistką w wyszukiwaniu kresek. Trzymamy! Chu, chu, chu !!!!!!!
-
Chciałam tylko powiedzieć, ze my również nie przestajemy zaciskać kciuków

Nie mogę się już doczekać jutrzejszego sikania
Dobrej nocy Dinuski :* :* :*
-
Bunia mam jeszcze norda jednego, bo na Bobo niestety się nie załapałam, bo Rossmann zamknięty już, a ja dopiero do domu wracam, więc przed beta będzie jeszcze sik! Mam nadzieję że będzie juz możliwa do wylapania.
Malgonia lubi tę wiadomość

Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Izuś kciukam i ja!!!!!!!!!
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.

Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml

-
No oczywiście chciałoby się ciemniejsza! Test robiony
o 5, ale za ciemno na zdjęcia o tak nieludzkie porze, zatem po 7 beta i progesteron! https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f0b97a45c0f2.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2019, 06:27
Siwulec, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, summer86, Lunaris, Jeżowa, Bunia86, Patrycja20, Lusesita, nick nieaktualny, Kaczorka, Jedna_z_Wielu, nick nieaktualny, JustynaG, StaraczkaNika, Karletka, golonat lubią tę wiadomość

Oczy jeszcze nie odpluszczone, ale mimo to widzę kresunie

Czekam na betę z zaciśniętymi wszystkimi kończynami :*
-
nick nieaktualny
-
Ja też widzę
czekamy na przyzwoitego laborant z dobrymi newsami