Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Malgonia, dzięki że pytasz...objawy nie ustępują, ale się trzymam, nadal jestem na L4. Czekam na wyniki rezonansu, mam nadzieję, że będą w najbliższym tygodniu.
A w środę idę na gastroskopię...zaczęła mi się małpa i akurat na środę przypadnie mi ten najgorszy dzień, dobrze, że to nie kolonoskopia, bo w trakcie @ to nie wyobrażam sobie tego.PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
Ale masz Lucia przeboje z tym zdrowiem, żeby tam wszystko dobrze i jak najmniej nieprzyjemnie poszło
Lucia88 lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
by7miastake- i tak jesteś już na dobrej drodze, bo są owulki! Rozważ ewentualnie konsultację z mim profesorem albo lekarzem Buni (doktor M.)- oni są specjalistami na oddziale, na którym zaburzenia owulacji i endometrioza to codzienność.
Cheresta- kiedy będzie wiadomo coś w sprawie pracy?
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyBy7
Może rzeczywiście dodatkowa konsultacja u innego lekarza rzuci nowe światło i da Wam nowe nadzieje. Ja nieustannie kibicuję (w tej endometrialnej niedoli)
Kingulla podczytuję wątek miesięczny i spieszę z kciukami!! Bądźmy dobrej myśli
Korzystając z okazji zamelduję, że my na pokładzie mamy Maleństwo o zacnej wadze ok 230 gram i najprawdopodobniej czekamy na Synka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 14:25
frezyjciada, nowa na dzielni, Malgonia, Cheresta, bazylkove, Rucola, JustynaG, golonat, Kingulla lubią tę wiadomość
-
Carbera ale fajnie, będziecie mieli syncia
Kingula czy to dziś był transfer? Nic tu nie piszesz a ja nie śledzę innych wątków i jestem spragniona informacji
Reset mieli się odezwać w przyszłym tygodniu, zobaczymy. Na razie tyle się dzieje, że jakoś nie myślę o tym cały czas
Byłam na monicie dzisiaj u W. Jestem dumna z moich jajek na prawym pęcherzyk 11×15, na lewym 12×18. Jeszcze ciut muszą podrosnac i dlatego znowu usg w środę i w piątek IUI
Ale co by nie było cieszę się że w końcu coś ruszyło. Już myślałam że nie będę mieć w zyciu owulacji bo od trzech miesięcy nic nie rosłonowa na dzielni, reset, Bocianiątko, Cabrera, Lucia88, Malgonia, Lunaris, JustynaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja już chyba nie mam na tyle zaangażowania żeby się udzielać na miesięcznym za dużo tam postów i osob, raz na jakiś czas wpadnę poczytać.
Cabrera cudnie, kawał dziedzica!
To w piątek kciuki dla Ciebie Cheresta! ja chyba w piątek sprawdzę proga2019 początek - strata, 10 tc
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Nowa ja pamietam ze i na naszych watkach j na tych poczatkowo duzo energi mnie kosztowalo ogarniecie kto co i dlaczego, ale w sumie teraz to tylko jak mam wiecej stron do nadrobienia to zapamietuje 1/3.
Cheresta kciuki za jajka. Nie wiem czemu pomyslalam, ze sie spotkamy w srode pod gabinetem.. jakos nie wzielam pod uwage, ze jeszcze sa inne srody po drodze
Ale gratuluje pecherzykow. Niechaj rosna i pekaja i sie pieknie zapladniaja -
Dzień dobry!
Jako że wiem, że nie wszystkie bywacie na ex testerkach, to wpadam z Pączkiem się przywiać i zameldować, że wg statystyk i usg (oraz wg wielkiej wiary matki) Pączek jest zdrowym dzieckiem i jak to znów padło "raczej dziewczynką".
Także zostawiam wirusy i nadzieję, że każda z nas doczeka swojego cudu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0ae3e86490a9.jpg
Kaczorka, Bocianiątko, Lunaris, Malgonia, bazylkove, nowa na dzielni, JustynaG, golonat, Kingulla lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Hej Kobietki,
Nadrobiłam po nieobecności odświątecznej! U nas ciężko z wolną chwilą, mały daje czadu cały dzień a duży całą noc. Tak czy inaczej niezmiennie trzymam kciuki:
Cheresta czekamy na piątek!
Małgonia super fotki z wyjazdu, niech Ci szybko mija czas do wizyty.
By7 przykro mi z powodu bieli.
Nowa owocnych sexów i trzymamy kciuki za wysłanie @ na długi urlopnowa na dzielni lubi tę wiadomość
-
Lunaris buzoaki dla Ciebie i Twoich chlopakow. Oby choc czasem dali mamie chwile odpoczac.
Reseciku sliczna dziewczynkareset, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Reseciku sliczna dziewczynka
Jeszcze się nie chcę do tej myśli przywiązywać Przed ciążą marzyłam o dziewczynce, potem - za sprawą przekonania M. i forumowych wróżb - jakoś przestawiłam się na chłopca, a odkąd Pączek na zdjęciach zaczął wyglądać jak realny, mały Człowiek i zaczął machać do mnie z ekranu rękoma to wtedy jedyna myśl to było to słynne: "nieważne co, byle zdrowe". I w sumie dalej to jest priorytet i nie chcę na razie nastawiać się na cokolwiek.
Ale kim by Pączek nie był to już drugi raz wydaje mi się po zdjęciach, że nos będzie miał po ojcu
A ja się czuje dziewczyny totalnie w ciąży, naprawdę to jest jakieś chore, boje się, ze będę teraz co chwile w urojonej ciąży bo w prawdziwej jeszcze nie mam prawa jeszcze nawet być. Mam ochotę na te same rzeczy co na początku, szyjkę mam jakaś taka wygięta do środka jak w ciąży, serio mam wrażenie ze organizm mnie robi w wielkie jajo i nie tyle, ze będzie bolało jak dostanę okres bo się serio mocno nie nastawiam ale czuje się ogłupiała2019 początek - strata, 10 tc
nick nieaktualny
-
No kupiłam dzisiaj testy i jednego użyłam, mam delikatny bardzo cień kreseczki ale jeszcze bardziej zgłupiałam bo za wcześniej na kreskę nawet przy giga optymizmie. Miałam pozytyw na owu w 8 i 12 dniu cyklu, ale skok miałam dopiero po tym późniejszym wiec jestem dopiero 6 dpo. No nie ma co kminic, ale jak taki cień będzie sie powtarzał to muszę zrobić betę, może jeszcze jakiś tam ślad jest w moczu.
Właśnie, jak tam Lucia? I jak tam Twoje usg Cheresta?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2019, 20:05
2019 początek - strata, 10 tc
Badanie dobrze przeszłam, odjechałam totalnie, nic nie pamiętam, wybudziłam się dopiero po ok. godzinie.
Niestety nic nowego nie wyszło, wrzodów nie mam, przełyk bez perforacji, potwierdzili tylko refluks żołądkowo-przełykowy.
Teraz muszę poczekać 2-3 tygodnie na wyniki hist-pat...
A wyników rezonansu jeszcze nie ma...PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra