Forum W oczekiwaniu na testowanie Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
Odpowiedz

Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!

Oceń ten wątek:
  • Bocianiątko Autorytet
    Postów: 5613 6980

    Wysłany: 1 sierpnia 2019, 20:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    By7mistake, mutacja leiden, nieważne czy homo czy hetero to trombofilia, więc bezwzględnie i heparyna i acard, najlepiej już od owu i dobry hematolog który zna się na rzeczy :)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2019, 20:09

    laUgp2.png
    3. IMSI (Gameta? październik 2021?)
    2. ICSI (OviKlinika 2021): 10 komórek - 1 blastka
    * CRIO 3.2.3 z 7 doby - 01.04.2021 :(
    1. ICSI (nOvum 2019): 7 komórek - 3 trzydniowce
    * ET cl9.3 - 01.08.2019 :(
    * CRIO 2.3.3 i M3 - 29.10.2020 :( :(
    IUI - 24.10.2018 :(
    IUI - 19.11.2018 :(
    stan zapalny endometrium, test Be Ready - endometrium prereceptywne
    PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, adenomioza, mięśniaki hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 1 sierpnia 2019, 20:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cheresta Kochana ściskam Cię i tule z całych sił !!! 😘😘😘 los bywa okrutny, ale wierze że jak wiele dziewczyn z forum doczekasz się zdrowego maluszka :)

    Bociek, ależ piękny ten Twój bobas ❤️
    Pamiętałam o Twoim transferze i cały dzień wysyłałam dobre myśli w Twoja stronę :) niechaj się maleństwo gnieździ i wkrótce skopie Cię po żebrach ;)

    Iza, o Tobie tez intensywnie mysle i nie przestaje Ci kibicować, czekam również na Twój szczęśliwy „finał” 😘😘😘

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Yoselyn82 Autorytet
    Postów: 13517 16799

    Wysłany: 1 sierpnia 2019, 21:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bociek jak cos to ja mam prolutex szkoda zeby u mnie sie zmarnowal

    preg.png


    Mój kochany Michałek ❤️❤️❤️

    Starania o drugiego maluszka 💕🥰

    Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • bazylkove Autorytet
    Postów: 2054 3417

    Wysłany: 1 sierpnia 2019, 21:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boćku trzymamy kciuki! Plasterki mają moc :)

    Bocianiątko lubi tę wiadomość

    7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko! <3
    1x HSG, 2x HSC,
    M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok
  • Anna Stesia Autorytet
    Postów: 3936 5273

    Wysłany: 1 sierpnia 2019, 21:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bociusiu, ale piękne masz dziecię!! Dajesz, maleństwo, za 9 (8,5?) miechów spotykamy się po drugiej stronie brzucha!

    Bocianiątko lubi tę wiadomość

    PVkxp2.png
  • Bocianiątko Autorytet
    Postów: 5613 6980

    Wysłany: 1 sierpnia 2019, 22:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn82 wrote:
    Bociek jak cos to ja mam prolutex szkoda zeby u mnie sie zmarnowal
    Dziękuję, jutro po wynikach się odezwę :) i tak będę musiała wykupić te 7 sztuk, bo jak będzie słabo to muszę zacząć już od jutra, ale resztę chętnie przygarnę :) chociaż mam nadzieję że mój prog jest wyższy niż 30 ng ;)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2019, 22:03

    Malgonia, nowa na dzielni lubią tę wiadomość

    laUgp2.png
    3. IMSI (Gameta? październik 2021?)
    2. ICSI (OviKlinika 2021): 10 komórek - 1 blastka
    * CRIO 3.2.3 z 7 doby - 01.04.2021 :(
    1. ICSI (nOvum 2019): 7 komórek - 3 trzydniowce
    * ET cl9.3 - 01.08.2019 :(
    * CRIO 2.3.3 i M3 - 29.10.2020 :( :(
    IUI - 24.10.2018 :(
    IUI - 19.11.2018 :(
    stan zapalny endometrium, test Be Ready - endometrium prereceptywne
    PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, adenomioza, mięśniaki hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny
  • nowa na dzielni Autorytet
    Postów: 3035 3839

    Wysłany: 2 sierpnia 2019, 09:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja umówiłam się do lekarza na następną sobotę :). Mam nadzieje, ze wszystko będzie ok. Zbieram się na wesele, trochę mnie to ściemnianie stresuje, ale para młoda wie, bo to nasi bliscy przyjaciele i ogarneli żeby tam gdzieś wystawili 2 winka bezalkoholowe :) wiec mam nadzieje, ze uda nam się uniknąć tematu dlaczego nie pije, będę udawać

    Malgonia, Cabrera, JustynaG, summer86, Anna Stesia lubią tę wiadomość

    Synek już z nami ❤️❤️ Kwiecień 20

    Marzec 19 - strata, 10 tc

    24.07 - || kreseczki 💕
    25.07 - beta 22 | prog 12,5
    29.07 - beta 296,5! <3 | prog 22 <3
    10.08 - serduszko +


    Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 2 sierpnia 2019, 12:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bocianiatko, cuuudowny ten Twój bąbelek ❤️ Niech sie ładnie wygryza!!!
    Już nie mogę doczekać się testowania 😍😍

  • Lunaris Autorytet
    Postów: 5660 9943

    Wysłany: 3 sierpnia 2019, 13:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boćku ja trochę zabaletowałam w czwartek na ur syna ale mocno kibicuję Twojemu kropusiowi <3 niech się tak wierci i mości co byś mogła cieszyć się tupotem małych stópek :)


    age.png

    [/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nowa na dzielni Autorytet
    Postów: 3035 3839

    Wysłany: 5 sierpnia 2019, 15:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, dziewczyny, szlag mnie trafi do tego pierwszego USG! Powtarzać jeszcze betę?

    Synek już z nami ❤️❤️ Kwiecień 20

    Marzec 19 - strata, 10 tc

    24.07 - || kreseczki 💕
    25.07 - beta 22 | prog 12,5
    29.07 - beta 296,5! <3 | prog 22 <3
    10.08 - serduszko +


    Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań
  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7497 11423

    Wysłany: 5 sierpnia 2019, 15:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa a kiedy dokladnie ta wizyta?
    Nawet wizyta nie uspokoi Cie na dlugo, a beta? Zalozmy ze bedzie 10 tys. To duzo czy malo? A jak bedzie 40 tys? Moze w ogole za duzo..
    Zacisnij zabki, a my zaciskamy kciuki.

    JustynaG lubi tę wiadomość


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • nowa na dzielni Autorytet
    Postów: 3035 3839

    Wysłany: 5 sierpnia 2019, 16:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sobotę, to będzie jakoś chyba początek 6 tygodnia. No masz rację, w sumie nawet bym nie wiedziała czego tam się spodziewać po tej becie..

    Malgonia lubi tę wiadomość

    Synek już z nami ❤️❤️ Kwiecień 20

    Marzec 19 - strata, 10 tc

    24.07 - || kreseczki 💕
    25.07 - beta 22 | prog 12,5
    29.07 - beta 296,5! <3 | prog 22 <3
    10.08 - serduszko +


    Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 5 sierpnia 2019, 17:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa, ja bym pewnie zrobiła betę, choć uspokoiłaby mnie ona pewnie tylko w danej chwili ;)
    Jak dasz radę, to spróbuj wytrzymać do soboty ❤️

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 5 sierpnia 2019, 17:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bocianiatko, a Ty kiedy zatestujesz?? Kiedy zaciskać kciuki ❤️????

  • Bocianiątko Autorytet
    Postów: 5613 6980

    Wysłany: 5 sierpnia 2019, 19:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie też sobota będzie sądnym dniem :P bo myślę że beta 9 dpt będzie dobrym pomysłem :) a testować jak na razie nie planuję... Za dużo stresu mnie to kosztuje.

    laUgp2.png
    3. IMSI (Gameta? październik 2021?)
    2. ICSI (OviKlinika 2021): 10 komórek - 1 blastka
    * CRIO 3.2.3 z 7 doby - 01.04.2021 :(
    1. ICSI (nOvum 2019): 7 komórek - 3 trzydniowce
    * ET cl9.3 - 01.08.2019 :(
    * CRIO 2.3.3 i M3 - 29.10.2020 :( :(
    IUI - 24.10.2018 :(
    IUI - 19.11.2018 :(
    stan zapalny endometrium, test Be Ready - endometrium prereceptywne
    PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, adenomioza, mięśniaki hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny
  • Izape_91 Autorytet
    Postów: 5023 11627

    Wysłany: 5 sierpnia 2019, 19:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, ja już po urlopie. Opalenizna zdobyta, wola dalszej walki jest, także chyba jest dobrze :) Mocno skupiamy się teraz na diecie, mam nadzieję, że nic mi nie przeszkodzi i uda się ją pociągnąć przez przynajmniej 3 miesiące żeby zobaczyć, czy są efekty - straciłam mały majątek w sklepie ze zdrową żywnością, zebrałam wszystko co się dało, a co może pomóc. Powtórkę badań zrobimy sobie pewnie koło połowy listopada.
    Nie myślę narazie o powrocie do pracy, choć to już w piątek! Dobrze mi jest jak jest. Na szczęście te okropne 3 cykle po laparoskopii już minęły, więc nie będę się niepotrzebnie nakręcała.

    Małgonia baaaardzo Ci dziękuję za niespodziankę! Dzisiaj rano wysłałam męża na pocztę, i dobrze bo w sumie okazało się, że prezent dla niego :) Jesteś niesamowita ! :) Doświadczam więcej dobrego serca od Was, niż od ludzi z najbliższego otoczenia.

    Nowa dziewczyny dobrze piszą, poczekaj już do wizyty, choć wyobrażam sobie, że ledwo co możesz wysiedzieć :) Trzymam kciuki !

    nowa na dzielni, Bocianiątko, Malgonia, Aga9090, Cabrera, reset lubią tę wiadomość

    Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

    S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

    On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • nowa na dzielni Autorytet
    Postów: 3035 3839

    Wysłany: 5 sierpnia 2019, 19:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, Bocianiatko, niech ta sobota będzie dla nas łaskawa :D

    No już może wytrzymam, ogólnie wszystko jest inaczej w tej ciąży, na razie nie mam prawie w ogóle mdłości, za to żre jak głupia. Poprzednio załączylo mi się jedzenie tylko zdrowych rzeczy, jakbym dosłownie miała tymi marchewkami ratować tego zarodka tam mi się chciało witamin. Teraz jem trochę gownianie :P staram się ale ogólnie mam ogromny apetyt na wszystko.

    Myślałam, ze się nie będę bała tego pierwszego usg a trzęsę portkami na maxa

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2019, 19:29

    Bocianiątko lubi tę wiadomość

    Synek już z nami ❤️❤️ Kwiecień 20

    Marzec 19 - strata, 10 tc

    24.07 - || kreseczki 💕
    25.07 - beta 22 | prog 12,5
    29.07 - beta 296,5! <3 | prog 22 <3
    10.08 - serduszko +


    Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań
  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7497 11423

    Wysłany: 5 sierpnia 2019, 19:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sobote bedzoe tyle emocji, ze forum padnie od odswiezania. Juz nie moge sie doczekac dovrych wiesci.

    Iza na zdrowie. Jesli tylko choc troche pomoze, to bede najszczesliwsza na swiecie :) ja wierze, ze nam przeleczenie emka pomoglo. Oby i u Was rezultaty byly zauwazalne w postaci wzrostu obwodu Twojej talii :)

    Izape_91, Bocianiątko, Ochmanka lubią tę wiadomość


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • Izape_91 Autorytet
    Postów: 5023 11627

    Wysłany: 5 sierpnia 2019, 20:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgonia <3 <3 <3 teraz Ty wypatruj listonosza ! mam nadzieję, że adres z koperty jest aktualny ?

    Malgonia lubi tę wiadomość

    Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

    S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

    On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7497 11423

    Wysłany: 5 sierpnia 2019, 20:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha :) ojoj :) oby to nie bylo wezwanie do zusu ;)

    frezyjciada lubi tę wiadomość


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
‹‹ 860 861 862 863 864 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

„Nie mogę zajść w ciążę!” – najczęstsze problemy z płodnością u kobiet

Czy zastanawiałaś się kiedy powinnaś zacząć martwić się, jeśli pomimo waszych starań nie możesz zajść w ciążę? Czy lepiej cierpliwie czekać, czy może gdy nadejdą pierwsze obawy, od razu skonsultować się z lekarzem? Przeczytaj jakie są niepokojące objawy, których nie powinnaś ignorować i jakie są potencjalne rozwiązania zwiększające szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego