Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Frez wszystkiego najlepszego dla synka! Faktycznie, już rok, wow!
Mdlosci dalej dają czadu! Dodatkowo byłam w kinie na Dawno temu w Hollywood i tak tam kręcili tą kamerą, ze musiałam zamykać oczy. Teraz nie wiem czy ten film był faktycznie tak kręcony jak na karuzeli czy mi błędnik tak wariuje
Małgo a kurde nie dasz rady jakoś z ta refundacja coś? Dużo to wychodzi, a za luteinę tez pamietam, ze jakieś grosze płaciłam. Teraz biorę dupka, on zawsze był droższy ale myślałam ze właśnie luteina jest bardzo tania
Bocianiatko waśnie tez miałam pytać ale już w stopce zauważyłam, ze plan na październik. Będzie dużo kciuków na pokładzie
Bocianiątko lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Nowa mam takiego gina na nfz ze w zyciu by mi nie wypisal recepty. A szukac mi sie kolejnego nie chcialo, bo lekarze maja jakies dziwne ego, ze jak Cie juz inny prowadzi to obraza majestatu, ze chcesz skorzystac z prawa do refundacji.
Trudno, jakos to przezyje.. juz mniej niz wiecej przede mna jesli trzymac sie terminu z usg to za 4 miesiace bede miec juz mala przy sobieRucola lubi tę wiadomość
-
Frezku uściski dla Florcia wydaje się że dopiero co się rodził prawda? Jakiś torcik będziecie dmuchać?
Boćku Tobie pewnie się dłuży ale mnie sie zdaje że październik tuż tuż! Czekam na same dobre emocje i kibicuję strasznie mocno!
Nowa biedulko oby fasola wynagrodziła Ci te dolegliwości wspaniałym przyrostem
Kończą się wakacje (nareszcie!) jestem już tak umęczona że nie mogę doczekać się rozpoczęcia roku szkolnego Plus jest taki że schudłam W międzyczasie oswajamy naszego dzikusa w domu i osiągneliśmy etap - dam się Wam pogłaskać ale na ręce mnie nie weźmiecie oto nasza Inka:
Cabrera, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalgonia wrote:Nowa mam takiego gina na nfz ze w zyciu by mi nie wypisal recepty. A szukac mi sie kolejnego nie chcialo, bo lekarze maja jakies dziwne ego, ze jak Cie juz inny prowadzi to obraza majestatu, ze chcesz skorzystac z prawa do refundacji.
Trudno, jakos to przezyje.. juz mniej niz wiecej przede mna jesli trzymac sie terminu z usg to za 4 miesiace bede miec juz mala przy sobie
Malgonia, ja zanim dostalam heparynę refundowaną od Gina to zapisałam się do poradni leczenia chorób naczyń - i tu dostałam receptę bez problemu
Może spróbuj w ten sposób?
W ciąży muszą Cię przyjąć do specjalisty w ciągu 7 dni...lepiej te pieniążki wydać na MaluchaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2019, 10:35
-
Oooo, to jest jakiś pomysł . A ja muszę mojej następnej się przyjrzeć, bo on mi zapowiadał, że zastrzyki drogo wyjdą jeszcze przed ciążą i jakby sugerował, że nie będzie tej refundacji, ale po cenie wychodzi, że musiał się przemóc bo dużo więcej bym zapłaciła za dawkę na 30 dni. No ale mój tata jest neurologiem i heparynę wypisuje co chwilę, no i mówił, że ich z tym kurde właśnie pilnują, jak taki lekarz za dużo wypisuje z refundacją to ma problemy więc się nie dziwię, że się trochę szczypią.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2019, 10:51
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Mi lekarz od samego początku przepisywal heparyne na refundacjęMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
A jaką masz mutację Yos?
W ogóle nie wiem skąd nam się to wzięło, ale wkręciliśmy sobie z eM chuchanie przez niego na szczęście w brzuch co czwartek. Myślałam, że mnie z tym wyśmieje, ale sam o tym pamięta i pilnuje, żeby to robić . Co tam heparyna, dupek, jak już to chuchanie nie ogarnie tematu, to nie wiem co ;P
Swoją drogą wydaje mi się, że jutro/ w sobotę zaczynam 8 tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2019, 11:01
Cabrera, Kaczorka, summer86 lubią tę wiadomość
nowa na dzielni wrote:A jaką masz mutację Yos?
W ogóle nie wiem skąd nam się to wzięło, ale wkręciliśmy sobie z eM chuchanie przez niego na szczęście w brzuch co czwartek. Myślałam, że mnie z tym wyśmieje, ale sam o tym pamięta i pilnuje, żeby to robić . Co tam heparyna, dupek, jak już to chuchanie nie ogarnie tematu, to nie wiem co ;P
Swoją drogą wydaje mi się, że jutro/ w sobotę zaczynam 8 tydzień
ze względu na straty a mutacje mam mthfr a/c hetero.
A chuchanie dobra rzeczWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2019, 12:41
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dziewczyny a ja w domu mam od koleżanki Clexane -szczęśliwie urodziła, zostało jej i mi przyniosła- miałam oddać do szpitala ale... wiem że na OF się przyda nie wiem tylko jak to z przesyłką. Jak któraś chętna to oddam. Zrobie dziś zdjęcie i podeślę co mam na stanie od niej.
-
Ja na neoparinie i zaopatrzona, ale w razie czego wiem gdzie się zgłaszać
Idę spać bo jutro ciężki dzień w robocie Co za pora, masakra2019 początek - strata, 10 tc
Lunaris ja bym sie pewnie i zdecydowala gdyby nie bylo tak goraco. Td zadtrzyki powinny byc przechoeywane do 25 st a poczta chyba na ten moment tego nie zagwarantuje. Jeslu maja dluzsza date przydatnosci to moznaby sptobowac je jesienia przeslac nim z kolei przyjda przymrozki
Lunaris lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, w tym cyklu testuję! Bylam dziś na monicie i okazalo się ze pęcherzyk pękł! Zareagowalam na 3 ampulki pregnylu. Oczywiście się na nic nie nastawiam, po prostu cieszę się ze wreszcie będę mogla na coś siknąć
Malgonia, Kaczorka, Cabrera, Aga9090, Achia, mi88, reset, Lunaris, Rucola lubią tę wiadomość
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
nick nieaktualny
-
O rajusiu by7 z calych sil zaciskam wszystkie 8 kciukow, ktorymi aktualnie dysponuje
Z ciekawostek historia znajomego naszych znajomych: dzoni do nich pochwalic sie, ze zostal wujkiem.
- Ale jak to, przeciez Twoja siostra nie byla w ciazy.
- no niby nie vyla, ale zle sie czula i zwolnila sie z pracy. Zrobila sobie ciepla kapiel.. i wola po swojego chlopa, ze dziecko urodzila.
Przyjechalo pogotowie, wszystko ok, pytaja o jakies ubranka dla dziecka, a oni, ze nic nie maja, bo nie wiedzieli, ze sie dziecka spodziewaja.
To tak a'propos wyczekiwania ciazowych objawow -
By7 super wieści! Kiedy testowanko? 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2019, 19:32
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Małgonia, aż ciężko uwierzyć w takie historie...
-
Malgonia wrote:O rajusiu by7 z calych sil zaciskam wszystkie 8 kciukow, ktorymi aktualnie dysponuje
Z ciekawostek historia znajomego naszych znajomych: dzoni do nich pochwalic sie, ze zostal wujkiem.
- Ale jak to, przeciez Twoja siostra nie byla w ciazy.
- no niby nie vyla, ale zle sie czula i zwolnila sie z pracy. Zrobila sobie ciepla kapiel.. i wola po swojego chlopa, ze dziecko urodzila.
Przyjechalo pogotowie, wszystko ok, pytaja o jakies ubranka dla dziecka, a oni, ze nic nie maja, bo nie wiedzieli, ze sie dziecka spodziewaja.
To tak a'propos wyczekiwania ciazowych objawow
czyli ciąża z zaskoczenia jak w tym programie w tvMalgonia lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Prawda? Nawet hak vrzuch bardzo nie urosnie to nie czuc ruchow? Nie zauwazyc ze @ nie ma? No jestem w stanie zrozumiec tak ze 3 miesiace, ale fo porodu?
Do tej pory myslalam ze takie historie sa zmyslone no ale oni znaja ta siostre swojego kumpla wiec wyglada na to, ze sie da.
A swoja droga zazdroszcze lekkiego porodu, bo skpro zawolala chlopa po fakcie to pewnie na dwoch partych poszlo -
nick nieaktualnyTeż znam taką historię, moja koleżanka pracowała kiedyś z dziewczyną. Kończyły pracę, pożegnały się. Następnego dnia ów dziewczyna nie przyszła do pracy, ta moja znajoma pyta co się stało?a w pracy mówią jej, że "Julia" wieczorem czy tam w nocy(imię zmienione na wszelki wypadek) urodziła. Mega szok. Dziewczyna chodziła na siłownię, brała pigułki anty.. jedynie mówiła ,że coś przytyła i nie może schudnąć.
Ta historia ma parę lat, dziecko zdrowe , żadnych negatywnych skutków
Moja znajoma mówiła, że gdyby nie to, że osobiście z tą dziewczyną pracowała i widziała się z nią w zasadzie tuż przed porodem to by nie uwierzyła w taką historię.tez nie wiem jak to jest możliwe, ale jak widać jest...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2019, 08:04