Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Kargo bidulko
Reset, Bocku mam nadzieję że ostatecznie wszystko ułoży
Ogólnie dla mnie lipiec nie zaczął się dobrze z resztą to nie jest mój szczęśliwy miesiąc. Za 8 dni przypada znienawidzony przeze mnie dzień ( już od dwóch lat )
Oj ja też mam dzień narzekania. Dodatkowo włosy wypadają garściami aż się boję,że zostanę łysa -
nick nieaktualny
-
Siwulcu masz tam w srodku silna betunie. Zobaczysz jaka jest slodka jak macha raczkami
Kargo, gdybys nie znalazla takiego watku, to ja mysle, ze upadek ze schodow spowodowal cisnienie i ruch odsrodkowy ktory wbil zarodek rak mocno w Twoje wypasione endometrium, ze to sie nue moze w tym miesiacu nie udac
Reset, chyba ktos tu ma PMSSiwulec, Kargo31 lubią tę wiadomość
-
Siwulcu, ja wiem, że głowa pamięta, ale sercem wierzymy, że nigdy więcej Cię to nie spotka Betunia będzie zdrowiutka! A kciuki oczywiście będę mocno trzymać
Siwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moje Kochane dinozaury kibicuję Wam caly czas, ta walka nigdy się nie kończy.
Tu nasz mał cud i wiruski od nas, żeby te cykle był owocne w końcu dla każdej.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2e333a7a667f.jpgTosia2323, bazylkove, reset, Aga9090, Siwulec, Cabrera, Yoselyn82, Bocianiątko, Kargo31, Achia, Minie Black, blue00, moyeu, Angelika83, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Karma jaki luzak jest wspaniały
Kochane moje, dziękuję za wiarę i kciuki dzień staje się lepszy jak ma się takie wsparcie i tyle życzliwych osób obok siebie :* :* :* -
nick nieaktualnySiwulec ok 17:00 moje kciuki są Twoje będzie dobrze
Anaa jesteś bardzo dzielna, domyślam się, co to za dzień, trzymaj się ciepło i gdybyś potrzebowała, to wszystkie tu pewnie dla Ciebie będziemy
Ps. na ulotce Biotebalu jest napisane, aby w ciąży z nim uważać...nie zagłębiałam się dlaczego, ale go odstawiłam (a pomagał fajnie, ale przy ciągłym stosowaniu, po odstawieniu problem powracał )
kargo , Biedaku, znam ten ból, sama często spadam ze schodów u nas (na jednej ścianie jest nawet krwawy ślad !). eM. ja widzi mnie w skarpetach biegnąca po schodach, to jego wzrok gdyby mógł, to nie chce myśleć co by zrobiłAnaaa90, Siwulec lubią tę wiadomość
-
Anaa tak po prostu: . a co do włosów to mi też pomogła wymiana szamponów na takie bez slsów i innych świństw. No i po każdym umyciu nakładanie odzywki chociaż na chwilę. I jak wgl miałam zawsze przetłuszczające się włosy to dopiero przy zastosowaniu odzywek nawilżających jakoś w miarę wróciły do siebie.
Anaaa90 lubi tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAna kochanie mi po ciąży leciały garściami i jakimś cudem te tabletki pomogły
A tu Zuzia pokazuje środkowy palec do eciotek tak się odnosi do naszej troski
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/04ea77490519.jpgCabrera, Anaaa90, Malgonia, Achia, Kargo31, Karma88, blue00, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Bocianiątko wrote:Nadzieja ja chętnie przygarnę tylko nie będzie to problem jeśli zostanie ona zrealizowana w innym mieście? Refundacji clexane oni dość mocno pilnują... A Ty na pewno nie potrzebujesz???
-
Cabrera wrote:kargo , Biedaku, znam ten ból, sama często spadam ze schodów u nas (na jednej ścianie jest nawet krwawy ślad !). eM. ja widzi mnie w skarpetach biegnąca po schodach, to jego wzrok gdyby mógł, to nie chce myśleć co by zrobił
Miałam na aplikacji praktyki w wydziale karnym i tam trafiłam na rozprawę, gdzie policjant relacjonował przebieg interwencji w domu, do którego zotał wezwanych przez sąsiadów (było tak głośno, że ludzie na działce obok - a działki po 20 arów!-słyszeli).
Zeznawał mniej więcej tak: "Zapytaliśmy pokrzywdzoną, skąd ma ślady krwi, rozbity łuk brwiowy i opuchniętą wargę. Powiedziała, że potknęła się na schodach. Zapytaliśmy też o siniaki, bo było widać, że są już sprzed kilku dni, a ona odpowiedziała, że często się na tych schodach potyka... Jak poddaliśmy to w wątpliwość to powiedziała, żebyśmy się nie martwili, bo kupi sobie skarpetki z ABSem". Dodam, że pani wniosła sprawę dopiero wtedy jak pan jej o mało karku nie skręcił na tych schodach.
Nic nie insynuuję, ale tak mi się luźno przypomniało
Malgonia, Kargo31 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.