Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBożeee,jakie wy macie wspaniałe futrzaki
.Ja to wczoraj o mało zawału nie dostałam jak zobaczyłam swojego pupila na ściance pojemnika,w którym się znajduje.Zdjęcia może nie będę wrzucac bo nie chcę was mieć na sumieniu hehhehe.Zawsze siedział pod kamieniami a teraz zaczął wychodzić.Lena,w końcu będziecie mogli cieszyć się sobą w pełni
.Aniu,daj znać co u ciebie.Aaaaa,zrobiłam placki z cukinii,mniaaaam.
-
Lena, świetne wieści. Bardzo się cieszę
A mnie coś brzuch boliZaraz wezmę 3 magnez, jak dalej będzie bolało, to chyba no spe.
-
nick nieaktualnyBlue pająk mojego emka sam otwierał sobie terrarium (!!!). Na szczęście już go nie ma, podziwiam Cię za taką pasję bo się boję okrutnie pająków
Nadzieja takie bóle są na początku normalne, później z resztą też boli ale nospa i magnez powinny pomocWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 17:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blue masz pająka?!
Luna Ty też miałaś??!! Ueee
Wiem Luna, dziękiIle maksymalnie no spy można wziąć dziennie? A ile Asparginu? Bo tego ostatniego do tej pory 2 brałam, a dziś 3, tak jak kiedyś Nika pisała, że bierze gdy brzuch @ boli, ale może można więcej wziąć.
Aga, super, że już lepiej się czujesz, ale jeszcze bardziej super, że jutro wychodzisz -
nick nieaktualny
-
Lena cudowne wieści!!!
Moje dziecko nie planuje wychodzić. Siedzi wysoko, szyjka trzyma, jest cm rozwarcia, ale tydzień temu też tak było, więc nawet te skurcze niewiele zdziałały...
w czwartek ma moja gin dyżur w szpitalu i jadę na 19 na ktg, śmiałyśmy się, że mała meczy nie chce oglądać więc idealnie w czwartek po meczu, termin, pełnia, idealny czas żeby rodzic
Ale przynajmniej zapozowala. Chociaż minka mówi wszytko...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c26d055509d.jpgblue00, Luna1993, Bocianiątko, JustynaG, Nadzieja22, Kaczorka, Achia, Minie Black, Bajkaaa, KateHawke, KateKum, Jeżowa, Lunaris, Angelika83, Emiilka, Sarna84, Lena21, Lusesita, olik321, malka, -Mamunia-, Czrna 81, Yoselyn82, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadzieja ja nie miałam, jak poznałam emka to miał, a ze ja miałam wtedy szczurki to nie było wyjścia i musieliśmy zaakceptować nasze 'pociechy'
nospy brałam max 3 dziennie, ale dosyć długo tak przejmowałam. Teraz po dłuższym czasie brania magnezu już nie muszę nospy bo skurcze są dużo rzadziej
-
Amal , takie małe dzieciątko naprawdę dużo czasu śpi. Mam wątpliwości co do takich leżaczków... czy one są dobre na tyle godzin dla dziecka?
Bo jednak co innego położyć maleństwo na drzemkę w ciągu dnia a co innego kłaść je tam cały czas.
Druga rzecz - wydaje mi się, że leżaczek nie jest rzeczą niezbędną. Ale na ten temat to najwięcej pewnie by powiedziały mamy, które mają dzieci.
My nie planujemy kupować tego typu produktów do czasu zaistnienia realnej potrzeby ich posiadania.
Luna , pamiętaj by jutro pięknie wyeksponować brzuszek
Pamiętam jak przed moją obroną tak się stresowałam, że nawet śniło mi się jak odpowiadam na pytania. Był to tak dokładny sen, że rzeczywiście mówiłam to co wcześniej powtarzałam.
A jeśli chodzi o usg to mój gin prowadzący robi usg na każdej wizycie (przynajmniej jak do tej pory) więc nie zawsze jest z tym problem.
Lena - Cudowne wieści! Super! Cieszymy się razem z Tobą. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blue, błagam nie, ja okropnie boję się pająków, innych niż te długonogie domowe.
Aaa Luna, no chyba, że takDzięki za pomoc, mam nadzieję, że brzuch niedługo przestanie boleć.
Pilik cudna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadzieja22 wrote:Blue, błagam nie, ja okropnie boję się pająków, innych niż te długonogie domowe.
Aaa Luna, no chyba, że takDzięki za pomoc, mam nadzieję, że brzuch niedługo przestanie boleć.
Pilik cudna.Oszczędzę wam nerwów.
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustyna dla córki miałam lezaczek i leżała w nim dosłownie ż dwa razy, nie przydał się. Zawsze była gdzieś ze mną albo na rozłożonym łóżku. Teraz nie widzę opcji przy dwójce bez lezaczka
ale jak się ma kasę to czemu nie, są bardzo fajne modele na rynku
zawsze można dokupić po porodzie
Pilik pięknawidać że jej dobrze u mamusi w brzuszku
Mi się też śnią zagadnienia. Przewracam się w nocy z boku na bok albo idę roku po drodze recytując chociażby kontratypy albo podział przestępstw