X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2018, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga9090 wrote:
    Lena, cieszę się, że w końcu będziecie razem w domu ❤️❤️❤️
    Aga,a Ty jak się czujesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2018, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania? Czekamy na info jakieś od Ciebie?

• Lusesita Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2018, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena super :-)
    Jutro wielki dzień dla Was wszystkich.

Malka ale futrzaste cudowności <3

malka lubi tę wiadomość

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2018, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena wspaniale <3

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2018, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bożeee,jakie wy macie wspaniałe futrzaki <3 .Ja to wczoraj o mało zawału nie dostałam jak zobaczyłam swojego pupila na ściance pojemnika,w którym się znajduje.Zdjęcia może nie będę wrzucac bo nie chcę was mieć na sumieniu hehhehe.Zawsze siedział pod kamieniami a teraz zaczął wychodzić.Lena,w końcu będziecie mogli cieszyć się sobą w pełni :) .Aniu,daj znać co u ciebie.Aaaaa,zrobiłam placki z cukinii,mniaaaam.

• Nadzieja22 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2018, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena, świetne wieści. Bardzo się cieszę <3

A mnie coś brzuch boli :/ Zaraz wezmę 3 magnez, jak dalej będzie bolało, to chyba no spe.

HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2018, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue pająk mojego emka sam otwierał sobie terrarium (!!!). Na szczęście już go nie ma, podziwiam Cię za taką pasję bo się boję okrutnie pająków :D

Nadzieja takie bóle są na początku normalne, później z resztą też boli ale nospa i magnez powinny pomoc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 17:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2018, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Aga,a Ty jak się czujesz?
    Kochana dziś lepiej, już się umie wyprostować i nie umie się doczekać jutra

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2018, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik ? Jak wizyta ?

• Nadzieja22 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2018, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue masz pająka?! :O Luna Ty też miałaś??!! Ueee :D

Wiem Luna, dzięki :) Ile maksymalnie no spy można wziąć dziennie? A ile Asparginu? Bo tego ostatniego do tej pory 2 brałam, a dziś 3, tak jak kiedyś Nika pisała, że bierze gdy brzuch @ boli, ale może można więcej wziąć.

Aga, super, że już lepiej się czujesz, ale jeszcze bardziej super, że jutro wychodzisz :)

HrQwp1.png
    ♡♡♡
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2018, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja,wypowiedz życzenie a ci go pokażę :D

• pilik Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2018, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena cudowne wieści!!! <3

Moje dziecko nie planuje wychodzić. Siedzi wysoko, szyjka trzyma, jest cm rozwarcia, ale tydzień temu też tak było, więc nawet te skurcze niewiele zdziałały...
    w czwartek ma moja gin dyżur w szpitalu i jadę na 19 na ktg, śmiałyśmy się, że mała meczy nie chce oglądać więc idealnie w czwartek po meczu, termin, pełnia, idealny czas żeby rodzic ;)
    Ale przynajmniej zapozowala. Chociaż minka mówi wszytko ;)...
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c26d055509d.jpg

blue00, Luna1993, Bocianiątko, JustynaG, Nadzieja22, Kaczorka, Achia, Minie Black, Bajkaaa, KateHawke, KateKum, Jeżowa, Lunaris, Angelika83, Emiilka, Sarna84, Lena21, Lusesita, olik321, malka, -Mamunia-, Czrna 81, Yoselyn82, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2018, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja ja nie miałam, jak poznałam emka to miał, a ze ja miałam wtedy szczurki to nie było wyjścia i musieliśmy zaakceptować nasze 'pociechy' ;) nospy brałam max 3 dziennie, ale dosyć długo tak przejmowałam. Teraz po dłuższym czasie brania magnezu już nie muszę nospy bo skurcze są dużo rzadziej

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2018, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amal , takie małe dzieciątko naprawdę dużo czasu śpi. Mam wątpliwości co do takich leżaczków... czy one są dobre na tyle godzin dla dziecka?
    Bo jednak co innego położyć maleństwo na drzemkę w ciągu dnia a co innego kłaść je tam cały czas.

Druga rzecz - wydaje mi się, że leżaczek nie jest rzeczą niezbędną. Ale na ten temat to najwięcej pewnie by powiedziały mamy, które mają dzieci.
    My nie planujemy kupować tego typu produktów do czasu zaistnienia realnej potrzeby ich posiadania.

Luna , pamiętaj by jutro pięknie wyeksponować brzuszek :)
    Pamiętam jak przed moją obroną tak się stresowałam, że nawet śniło mi się jak odpowiadam na pytania. Był to tak dokładny sen, że rzeczywiście mówiłam to co wcześniej powtarzałam.
    A jeśli chodzi o usg to mój gin prowadzący robi usg na każdej wizycie (przynajmniej jak do tej pory) więc nie zawsze jest z tym problem.

Lena - Cudowne wieści! Super! Cieszymy się razem z Tobą.

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2018, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue00 wrote:
    Nadzieja,wypowiedz życzenie a ci go pokażę :D

Proszę zdjęcia wysyłać na priv... :) bo jak ja tu zobaczę takie okropnosci to z nerwów urodze na miejscu..

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2018, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pillik,ale masz łobuziarę,minę ma bezcenną hehehehe.Gdzieś ma wychodzenie,tam jej dobrze.

• Nadzieja22 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2018, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue, błagam nie, ja okropnie boję się pająków, innych niż te długonogie domowe.

Aaa Luna, no chyba, że tak :) Dzięki za pomoc, mam nadzieję, że brzuch niedługo przestanie boleć.

Pilik cudna <3

HrQwp1.png
    ♡♡♡
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2018, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika jak poszla wizyta na nfz?
    ja właśnie obejrzalam film "dzień matki" m.in z kate hudson, j.aniston, j.roberts- polecam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2018, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja22 wrote:
    Blue, błagam nie, ja okropnie boję się pająków, innych niż te długonogie domowe.

Aaa Luna, no chyba, że tak :) Dzięki za pomoc, mam nadzieję, że brzuch niedługo przestanie boleć.

Pilik cudna <3
    Spokojnie,żartowałam ;) .Oszczędzę wam nerwów.

Nadzieja22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2018, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna dla córki miałam lezaczek i leżała w nim dosłownie ż dwa razy, nie przydał się. Zawsze była gdzieś ze mną albo na rozłożonym łóżku. Teraz nie widzę opcji przy dwójce bez lezaczka :D ale jak się ma kasę to czemu nie, są bardzo fajne modele na rynku :) zawsze można dokupić po porodzie

Pilik piękna <3 widać że jej dobrze u mamusi w brzuszku :)

Mi się też śnią zagadnienia. Przewracam się w nocy z boku na bok albo idę roku po drodze recytując chociażby kontratypy albo podział przestępstw ;)

‹‹ 1000 1001 1002 1003 1004 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ