Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Mamusie
POWODZENIA Luna! wirtualny delikatny kopasek w dupasek na szczęscie...w sumie dla ciężarnej to może lepiej klapsik
Lenka baaaaaaaaaaaaaaaardzo się cieszę że to już dziś ten dzień i że nastąpił dość szybkocudownego powrotu do domu z Franiem
Aniu uważam że masz całkowitą słuszność w podjętej decyzji. Szpital nic już nowego nie wnosi a tylko pogarsza Twoją psychikę. Narodziny dziecka mają być dla Ciebie/Was pięknym czasem a w takich warunkach na pewno nie będą. Myślę, że jeśli zacznie się poród to będziesz umiała ocenić sytuację. W domu dojdziesz do siebie i możesz leżeć w lepszych warunkach. W szpitalu na pewno nie będziesz wypoczęta przed tym ważnym dniem. Jeśli się coś będzie działo zawsze możesz wrócić, nie zapominajmy też że od czegoś w końcu są karetki! Zawsze można wezwać. Trzymaj się :*
Achia dla Ciebie rezerwuję kciuki na popołudnie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuję za wszystkie kciuki ! :* właśnie się ogarniam i będziemy jechać. Aż mi słabo z nerwów. Mam drugą recenzje (się facet pospieszyl), jest 5 więc jest szansa na taką ocenę na dyplomie. Zamelduje się po wszystkim
Achia wieczorem będę trzymać kciuki i rozumiem strach przed wizytą, każda z nas go czuje :* jeszcze parę godzin i się uspokoisz jak zobaczysz maleństwoBajkaaa, Lunaris, blue00, Aga9090, Jeżowa, pilik, Nadzieja22, Lusesita, StaraczkaNika, admiralka, Minie Black, JustynaG, Kaczorka, Tosia2323, KateHawke, Rucola, Achia, Czrna 81, Yoselyn82, KateKum, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim.
Luna mocne kciuki za obronę dzisiaj!
Aniu ręce opadają co się w szpitalach dzieje. Mam nadzieję, że M jakoś jednak szybko podmienią.Zawsze tu by było trochę lżej psychicznie.
Zrobiłam sobie sniadanie, głodna byłam, usiadłam do stołu i wszytko mi się cofa.Na siłę zjeść zjadłam, ale jakoś tak ciężko dzisiaj.
Spokojnego dnia!Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Luna powodzenia kochana!!! Kciuki zaciśnięte, niech tam Zuzia Ci podpowiada
Lena to już DZIŚ! Nareszcie rodzina będzie razem
Achia kciuki za wizytę
Aga na pewno wszystko będzie dobrze, a przypomnij mi, kiedy wychodzisz? Bo mi umknęło, przepraszam!
Ja dzisiaj od 5 nie śpię, wstałam, przygotowałam zadania na korepetycje (tak, naprawdę mi się nudziło), a teraz wcinam śniadanko i coś czuję, że pewnie złapię jakąś drzemkę jeszcze, bo jakoś super to się nie wyspałam wcaleAle przynajmniej czułam mnóstwo kopniaczków Małej
i słyszałam jak jeż kicha
KateHawke lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczynki
ja do 4 nie spałam bo małe postanowiło ćwiczyć mamusi cierpliwość i co noc zamiast spać to mi malpiszon imprezkę w brzuchu urządza.. I już znowu nie śpi tylko kopie.. To pospałam.
Ania, dzięki za info o przecenach. Zamówiłam zimowy śpiworek do wózka, bo ma bardzo dobrą cenęA że ja też Wrocław to odbierze się w sklepie
-
nick nieaktualny
-
Nie było mnie tu kilka dni, wydarzyło się coś o czym musze koniecznie wiedzieć?
Bajka, wy nadal w dwupaku mam nadzieję?
Ania, widzę że Wy tak, bardzo się cieszę
Lenka, jak cudownie, że wracacie z Franiem do domu!
Luna, kciuki za obronę, będzie 5, jak nicAchia kciuki za wizytę!
Aga na pewno wszystko będzie ok i dziś wrócicie do domuWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 07:50
-
nick nieaktualnyLunka powodzenia
jestem pewna, że będzie 5!
Lena tak się cieszę!
Pilik, Malka niech tak dziewczyny się mobilizują i nie męczą już dłużej mamusiek.
Ania współczuję Ci, oby mąż szybko zjechał.
Bajka witaj kolejnego dnia
Achia powodzenia!!
Mi się śnił dzisiaj poród i synuś.malka lubi tę wiadomość
-
Luna skoro dwie piateczki to już teraz czysta formalność!!
Achia trzymam kciuki
Ktoś jeszcze dzisiaj wizytuje?
Malka a powiedz bo ciekawa jestem, obniżył Ci się coś brzuch?
Ja rozważam czy dzisiaj rycyny się nie napić, ona raczej „fałszywe” skurcze u mnie wywołuje, ale może chociaż trochę przy nich by mała w dół poszła...
no nic, idę robić racuchy na śniadanie, brat mi smaka zrobił!Lunaris lubi tę wiadomość
-
Luna, kciuki! Na pewno będzie 5!
Lena i Nenusia - super, że już idziecie do domu. Cieszymy się razem z Wami!
Ania, ewakuuj się stamtąd. Jak będzie trzeba, to wrócisz. Szkoda że mężowi nie uda się wrócić szybciej - świństwo, że go nie chcą puścić w takiej sytuacji
A za Pilik i Malkę ciągle kciuki!
Miłego dnia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 08:05
malka lubi tę wiadomość
-
Pilik, ostatnio tak mi się wydawalo, że jest trochę niżej, ale teraz znowu mam wrażenie że w ogóle nie opadł
emek twierdzi, że jest cały czas tak samo. Jedna koleżanka powiedziała, że chyba opadł. Ja nie mam pojęcia
Ja sobie olejek rycynowy odpuszczę. Ponoć może wywołać też efekt przeczyszczający u malucha, który odda smółkę. A smółka w wodach może być przyczyna infekcji...
-
Matko dziewczyny to już dziś
jestem szczęśliwa i jednocześnie przerażona czy my sobie ze wszystkim poradzimy jak trzeba
Bardzo Wam dziękuje, jestescie przekochane
Lunka !!! Kciuki kochana, obie mamy dziś ważny egzamin, o Ciebie jestem spokojna
Pilik Malka wiem, że uparte Wasze dzieciaczki, wierzę, że zdążą w czerwcu, ale przede wszystkim życzę Wam, żeby było wszystko bezproblemowo, bo już wiem, że nic innego się nie liczy
Summer jestem z Tobą myślami, już za chwile będę Cię prosić o pomoc i będziemy sobie razem radzić a tych którzy będą nam podcinać skrzydła wystawimy za drzwi - to nasze dzieci, wyczekane i chciane najbardziej na świecie i chcemy dla nich jak najlepiejStaraczkaNika, JustynaG, lamka, Bajkaaa, olik321, Kaczorka, Jeżowa, Flowwer, Lunaris, malka, Nadzieja22, KateHawke, Rucola, Czrna 81, agulineczka, Sarna84, Karma88, summer86, Angelika83, Emiilka, Bocianiątko lubią tę wiadomość