X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2018, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się cieszę bo dawali mi 2 dni od przyjęcia, że urodzę a jest już tyle czasu i szyjka nie puściła mimo 1cm.
    Dla mnie fizycznie jest ok.
    Nie chcę przed porodem się po prostu psychicznie wykończyć i wolę spędzić ten czas w domu.

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Mamusie :)

POWODZENIA Luna! wirtualny delikatny kopasek w dupasek na szczęscie...w sumie dla ciężarnej to może lepiej klapsik :D

Lenka baaaaaaaaaaaaaaaardzo się cieszę że to już dziś ten dzień i że nastąpił dość szybko <3 cudownego powrotu do domu z Franiem <3

Aniu uważam że masz całkowitą słuszność w podjętej decyzji. Szpital nic już nowego nie wnosi a tylko pogarsza Twoją psychikę. Narodziny dziecka mają być dla Ciebie/Was pięknym czasem a w takich warunkach na pewno nie będą. Myślę, że jeśli zacznie się poród to będziesz umiała ocenić sytuację. W domu dojdziesz do siebie i możesz leżeć w lepszych warunkach. W szpitalu na pewno nie będziesz wypoczęta przed tym ważnym dniem. Jeśli się coś będzie działo zawsze możesz wrócić, nie zapominajmy też że od czegoś w końcu są karetki! Zawsze można wezwać. Trzymaj się :*

Achia dla Ciebie rezerwuję kciuki na popołudnie.

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2018, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W 3kiwi są duże obniżki (Wrocław).
    Może którejś coś wpadnie.

https://www.3kiwi.pl/pol_m_Outlet-1713.html

summer86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2018, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za wszystkie kciuki ! :* właśnie się ogarniam i będziemy jechać. Aż mi słabo z nerwów. Mam drugą recenzje (się facet pospieszyl), jest 5 więc jest szansa na taką ocenę na dyplomie. Zamelduje się po wszystkim

Achia wieczorem będę trzymać kciuki i rozumiem strach przed wizytą, każda z nas go czuje :* jeszcze parę godzin i się uspokoisz jak zobaczysz maleństwo

Bajkaaa, Lunaris, blue00, Aga9090, Jeżowa, pilik, Nadzieja22, Lusesita, StaraczkaNika, admiralka, Minie Black, JustynaG, Kaczorka, Tosia2323, KateHawke, Rucola, Achia, Czrna 81, Yoselyn82, KateKum, Emiilka lubią tę wiadomość

• Karma88 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim.

Luna mocne kciuki za obronę dzisiaj!

Aniu ręce opadają co się w szpitalach dzieje. Mam nadzieję, że M jakoś jednak szybko podmienią. :/ Zawsze tu by było trochę lżej psychicznie.

Zrobiłam sobie sniadanie, głodna byłam, usiadłam do stołu i wszytko mi się cofa. :/ Na siłę zjeść zjadłam, ale jakoś tak ciężko dzisiaj.

Spokojnego dnia!

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2018, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane, ja czekam na obchód, będzie po 8, później samolot i mam nadzieję, że na samolocie będzie ok

Karma88, Jeżowa, StaraczkaNika, Bajkaaa, olik321, Lunaris, KateHawke, Rucola, Achia, Czrna 81, Emiilka lubią tę wiadomość

• Anaaa90 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie ;)
    Luna powodzenia;*
    Ania kurczę współczuję sytuacji :/
    Miłego dnia

2nn33e3kuc9837dy.png
    Aniołek - 7 mcż [*]
    MTHFR 1298A-C - homo, PAI - 1 4G - Homo
    Pozytywna beta 30.11 - 198
    18.12 - mamy <3
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Luna powodzenia kochana!!! Kciuki zaciśnięte, niech tam Zuzia Ci podpowiada :)

Lena to już DZIŚ! Nareszcie rodzina będzie razem <3

Achia kciuki za wizytę :)

Aga na pewno wszystko będzie dobrze, a przypomnij mi, kiedy wychodzisz? Bo mi umknęło, przepraszam!

Ja dzisiaj od 5 nie śpię, wstałam, przygotowałam zadania na korepetycje (tak, naprawdę mi się nudziło), a teraz wcinam śniadanko i coś czuję, że pewnie złapię jakąś drzemkę jeszcze, bo jakoś super to się nie wyspałam wcale :/ Ale przynajmniej czułam mnóstwo kopniaczków Małej <3 i słyszałam jak jeż kicha :D

KateHawke lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2018, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa dziś jak będzie ok na samolocie :)

Jeżowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2018, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczynki :) ja do 4 nie spałam bo małe postanowiło ćwiczyć mamusi cierpliwość i co noc zamiast spać to mi malpiszon imprezkę w brzuchu urządza.. I już znowu nie śpi tylko kopie.. To pospałam.

Ania, dzięki za info o przecenach. Zamówiłam zimowy śpiworek do wózka, bo ma bardzo dobrą cenę :) A że ja też Wrocław to odbierze się w sklepie

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2018, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć robaczki,ja zmykam oddać krew i mocz jak co miesiąc,niedługo wracam,czyli za godz hehheheh.

• malka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer, u mnie dalej nic. Może ta jutrzejsza pełnia pomoże ;)

-Mamunia- lubi tę wiadomość

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • admiralka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie było mnie tu kilka dni, wydarzyło się coś o czym musze koniecznie wiedzieć? :)

Bajka, wy nadal w dwupaku mam nadzieję? :)
    Ania, widzę że Wy tak, bardzo się cieszę <3

Lenka, jak cudownie, że wracacie z Franiem do domu!

Luna, kciuki za obronę, będzie 5, jak nic :) Achia kciuki za wizytę!

Aga na pewno wszystko będzie ok i dziś wrócicie do domu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 07:50

atdc9vvjhr7v1l6t.png

h84f9vvj1bgblfir.png

03.08.2017 - Nasze cuda 8tc [*]
    16.12.2017 - Marysia 15tc [*]
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Admiralka tak ja dalej w dwupaku i nie zamierzam tego zmieniać przez najbliższe tygodnie :)

pilik, admiralka, StaraczkaNika, Lusesita, summer86, Lunaris, Rucola, Czrna 81, Emiilka lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2018, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka powodzenia <3 jestem pewna, że będzie 5!

Lena tak się cieszę!

Pilik, Malka niech tak dziewczyny się mobilizują i nie męczą już dłużej mamusiek.

Ania współczuję Ci, oby mąż szybko zjechał.

Bajka witaj kolejnego dnia :-)

Achia powodzenia!!

Mi się śnił dzisiaj poród i synuś.

malka lubi tę wiadomość

• pilik Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna skoro dwie piateczki to już teraz czysta formalność!! <3

Achia trzymam kciuki :)
    Ktoś jeszcze dzisiaj wizytuje?

Malka a powiedz bo ciekawa jestem, obniżył Ci się coś brzuch?
    Ja rozważam czy dzisiaj rycyny się nie napić, ona raczej „fałszywe” skurcze u mnie wywołuje, ale może chociaż trochę przy nich by mała w dół poszła...
    no nic, idę robić racuchy na śniadanie, brat mi smaka zrobił!

Lunaris lubi tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • admiralka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaaa wrote:
    Admiralka tak ja dalej w dwupaku i nie zamierzam tego zmieniać przez najbliższe tygodnie :)

Prawidłowo! <3

Bajkaaa lubi tę wiadomość

atdc9vvjhr7v1l6t.png

h84f9vvj1bgblfir.png

03.08.2017 - Nasze cuda 8tc [*]
    16.12.2017 - Marysia 15tc [*]
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna, kciuki! Na pewno będzie 5!

Lena i Nenusia - super, że już idziecie do domu. Cieszymy się razem z Wami!

Ania, ewakuuj się stamtąd. Jak będzie trzeba, to wrócisz. Szkoda że mężowi nie uda się wrócić szybciej - świństwo, że go nie chcą puścić w takiej sytuacji :(

A za Pilik i Malkę ciągle kciuki!

Miłego dnia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 08:05

malka lubi tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • malka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik, ostatnio tak mi się wydawalo, że jest trochę niżej, ale teraz znowu mam wrażenie że w ogóle nie opadł ;) emek twierdzi, że jest cały czas tak samo. Jedna koleżanka powiedziała, że chyba opadł. Ja nie mam pojęcia ;)

Ja sobie olejek rycynowy odpuszczę. Ponoć może wywołać też efekt przeczyszczający u malucha, który odda smółkę. A smółka w wodach może być przyczyna infekcji...

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko dziewczyny to już dziś <3 jestem szczęśliwa i jednocześnie przerażona czy my sobie ze wszystkim poradzimy jak trzeba

Bardzo Wam dziękuje, jestescie przekochane <3

Lunka !!! Kciuki kochana, obie mamy dziś ważny egzamin, o Ciebie jestem spokojna

Pilik Malka wiem, że uparte Wasze dzieciaczki, wierzę, że zdążą w czerwcu, ale przede wszystkim życzę Wam, żeby było wszystko bezproblemowo, bo już wiem, że nic innego się nie liczy

Summer jestem z Tobą myślami, już za chwile będę Cię prosić o pomoc i będziemy sobie razem radzić a tych którzy będą nam podcinać skrzydła wystawimy za drzwi - to nasze dzieci, wyczekane i chciane najbardziej na świecie i chcemy dla nich jak najlepiej

StaraczkaNika, JustynaG, lamka, Bajkaaa, olik321, Kaczorka, Jeżowa, Flowwer, Lunaris, malka, Nadzieja22, KateHawke, Rucola, Czrna 81, agulineczka, Sarna84, Karma88, summer86, Angelika83, Emiilka, Bocianiątko lubią tę wiadomość

‹‹ 1004 1005 1006 1007 1008 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ