Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lamka, nic specjalnego wbrew pozorom:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/498682a489c3.jpg
Cena z kosmosu, bo kupowałam w Happymum... Ale kupowałam akurat inną sukienkę na wesele (oczywiście tańszą i z przeceny), a mąż znalazł gdzieś tę ze zdjęcia i tak mu się podobała i tak mnie namawiał, że uległam sama nie wiem dlaczego. Faktem jest, że materiał pierwsza klasa, tak mięciutkiej bawełny dawno nie miałam w rękach. No i jest super wygodna i na pewno starczy na całe lato, bo dużo miejsca na brzuszek... ale mogłaby kosztować 14,90 zł
EDIT: zapomniałam o najważniejszej zalecie sukienki - ma kieszonki, w których schowałam trochę drobnych na lody na czarną godzinę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 09:41
Bajkaaa, KateHawke, lamka, Flowwer, Amal, Nadzieja22, Czrna 81, olik321, Kaczorka, Lunaris, Lusesita, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Minie ja mam wielki sentyment do imienia Klara, mówimy Klarcia, Klarusia, ale najczęściej właśnie po prostu Klara.
Lunaris nie strasz nawet! Przerażajace...
Ja jutro mam ktg w szpitalu bo moja gin prowadząca jest w czwartki w szpitalu, więc mam nadzieje, że w razie co umówimy się że przyjadę 5.07 na wywoływanie... zobaczę co jutro powie.
Malka ja już testowałam rycynę i mnie nawet nie przeczyscila... a po cichu na to liczyłam bo u mnie problem z tym... chyba łyknę z nadzieją że cokolwiek do jutra ruszy... na eMka liczyć nie mogę, a o seks się prosić nie będę, jak taka dupa jest to sobie sama poradzę... chociaż nie powiem żeby mi przykro nie było...
-
Dzień dobry!!!
Lenka tsk bardzo się cieszę razem z Wami i oczywiscie czeksme na fotkę Frania w domu. Buziaki dla Małego :*
Lunka powodzenia!!! Piątal będzie jak nic, czekamy na relację
Nenusia wspaniałe wiadomości. Jesteś bardzo silna a Twój Maluch będzie mysiał nosić imię typu Victoria!!
Dziś dzień pełen emocji, może Ninka i Felka też ich dostarcząbo u Bajki preferowana jest stagnacja i spokój
Udanego dnia Dziewczyny!!!Bajkaaa lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyJa dopiero wstałam :p
Luna oczywiście nawet przez sen kciuki trzymałam!!
Aga super wiadomości)
Jeżowa śliczna sukienka
Ja wiyte mam o 18:45 dopiero i bardzo dziękuję za kciuki
Za to moja siostra od pewnego czasu coś mówi o drugim dziecku. Zdziwilam się bo mówiła że więcej nie chce ale w sumie to fajniekazałam jej sprawdzić podstawy- TSH, prolaktyna i progesteron po owulacji. Była dziś u lekarza i dostała skierowanie tylko na mocz i morflogie.. ale mówi że i tak zrobi.
pilik, Jeżowa, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzekam na wypis, będzie po 12
lamka, Achia, Jeżowa, Bajkaaa, Amal, pilik, Rucola, Yoselyn82, Madzik34, Flowwer, Nadzieja22, Karma88, blue00, summer86, StaraczkaNika, JustynaG, Lena21, olik321, Kaczorka, Tosia2323, Czrna 81, -Mamunia-, KateHawke, KateKum, Siwulec, Lunaris, Lusesita, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bajkaaa wrote:Aga super nie ma to jak w domu
Ja mam nową koleżankę w pokoju z bliźniakami tym razemNadzieja22, Bajkaaa lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Aga super !!! Dzieci w domu bedą zadowolone że mama w domu.
Aicha kciuki zaciskam.
Malka może nie przerelamowany to ostanieprzed kolejną pauzą
Najka ostatnio mam wrażenie że co 3 ciąża to blizniacza.Aga9090, malka lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Aga, bardzo się cieszę, że już wychodzisz
Co w domu, to w domu.
Ciekawe czy Luna już po obronie.
Ja też często o bliźniaczych ciążach słyszę. Może to wynik stymulacji lub IVF? No chyba, że jednojajoweMoja siostra ma 12letnie bliźniaki jednojajowe właśnie.
Ja pobrałam krew na ostatnią betę i czekam, ale pewnie po 15 wyniki. -
Jezowa za 15 to tylko chiński elastan czasem warto jedną rzecz miec porządna, pezy drugiej ciąży też się przyda.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyJestem magistrem prawa z 5 na obronie
Bardzo Wam dziękuję za wszystkie kciuki i wsparcie :* nadrobię jak będziemy wieczorem wracac, bo jedziemy do teściów przy okazji. Bardzo dziękuję kochane !!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5bf7ad75ca2c.jpgAchia, blue00, Jeżowa, pilik, 91Ewela09, malka, Bajkaaa, Aga9090, Nadzieja22, StaraczkaNika, Anaaa90, Yoselyn82, lamka, JustynaG, summer86, Minie Black, Lena21, Karma88, emi2016, reset, olik321, Kargo31, golonat, Kaczorka, Flowwer, Angelika83, ibishka, Tosia2323, Rucola, agulineczka, Czrna 81, KateHawke, KateKum, Lunaris, Madzik34, Phnappy, Lusesita, Emiilka, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna1993 wrote:Jestem magistrem prawa z 5 na obronie
Bardzo Wam dziękuję za wszystkie kciuki i wsparcie :* nadrobię jak będziemy wieczorem wracac, bo jedziemy do teściów przy okazji. Bardzo dziękuję kochane !!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5bf7ad75ca2c.jpg
no to teraz świętuj!! piccolo kupione?a w zasadzie już otwarte?)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 11:55