Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lamka, nic specjalnego wbrew pozorom:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/498682a489c3.jpg
Cena z kosmosu, bo kupowałam w Happymum... Ale kupowałam akurat inną sukienkę na wesele (oczywiście tańszą i z przeceny), a mąż znalazł gdzieś tę ze zdjęcia i tak mu się podobała i tak mnie namawiał, że uległam sama nie wiem dlaczego. Faktem jest, że materiał pierwsza klasa, tak mięciutkiej bawełny dawno nie miałam w rękach. No i jest super wygodna i na pewno starczy na całe lato, bo dużo miejsca na brzuszek... ale mogłaby kosztować 14,90 zł
EDIT: zapomniałam o najważniejszej zalecie sukienki - ma kieszonki, w których schowałam trochę drobnych na lody na czarną godzinę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 09:41
Bajkaaa, KateHawke, lamka, Flowwer, Amal, Nadzieja22, Czrna 81, olik321, Kaczorka, Lunaris, Lusesita, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Minie ja mam wielki sentyment do imienia Klara, mówimy Klarcia, Klarusia, ale najczęściej właśnie po prostu Klara.
Lunaris nie strasz nawet! Przerażajace...
Ja jutro mam ktg w szpitalu bo moja gin prowadząca jest w czwartki w szpitalu, więc mam nadzieje, że w razie co umówimy się że przyjadę 5.07 na wywoływanie... zobaczę co jutro powie.
Malka ja już testowałam rycynę i mnie nawet nie przeczyscila
... a po cichu na to liczyłam bo u mnie problem z tym... chyba łyknę z nadzieją że cokolwiek do jutra ruszy... na eMka liczyć nie mogę, a o seks się prosić nie będę, jak taka dupa jest to sobie sama poradzę... chociaż nie powiem żeby mi przykro nie było...
-
Dzień dobry!!!
Lenka tsk bardzo się cieszę razem z Wami i oczywiscie czeksme na fotkę Frania w domu. Buziaki dla Małego :*
Lunka powodzenia!!! Piątal będzie jak nic, czekamy na relację
Nenusia wspaniałe wiadomości. Jesteś bardzo silna a Twój Maluch będzie mysiał nosić imię typu Victoria!!
Dziś dzień pełen emocji, może Ninka i Felka też ich dostarczą
bo u Bajki preferowana jest stagnacja i spokój 
Udanego dnia Dziewczyny!!!
Bajkaaa lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyJa dopiero wstałam :p
Luna oczywiście nawet przez sen kciuki trzymałam!!
Aga super wiadomości
)
Jeżowa śliczna sukienka
Ja wiyte mam o 18:45 dopiero i bardzo dziękuję za kciuki
Za to moja siostra od pewnego czasu coś mówi o drugim dziecku. Zdziwilam się bo mówiła że więcej nie chce ale w sumie to fajnie
kazałam jej sprawdzić podstawy- TSH, prolaktyna i progesteron po owulacji. Była dziś u lekarza i dostała skierowanie tylko na mocz i morflogie.. ale mówi że i tak zrobi.
pilik, Jeżowa, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzekam na wypis, będzie po 12
lamka, Achia, Jeżowa, Bajkaaa, Amal, pilik, Rucola, Yoselyn82, Madzik34, Flowwer, Nadzieja22, Karma88, blue00, summer86, StaraczkaNika, JustynaG, Lena21, olik321, Kaczorka, Tosia2323, Czrna 81, -Mamunia-, KateHawke, KateKum, Siwulec, Lunaris, Lusesita, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bajka jak napatrzysz się na te ciąże mnogie to nastepna u Ciebie co najmniej blizniacza:pBajkaaa wrote:Aga super nie ma to jak w domu

Ja mam nową koleżankę w pokoju z bliźniakami tym razem
Nadzieja22, Bajkaaa lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Aga super !!! Dzieci w domu bedą zadowolone że mama w domu.
Aicha kciuki zaciskam.
Malka może nie przerelamowany to ostanie
przed kolejną pauzą 
Najka ostatnio mam wrażenie że co 3 ciąża to blizniacza.
Aga9090, malka lubią tę wiadomość

112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Aga, bardzo się cieszę, że już wychodzisz
Co w domu, to w domu.
Ciekawe czy Luna już po obronie.
Ja też często o bliźniaczych ciążach słyszę. Może to wynik stymulacji lub IVF? No chyba, że jednojajowe
Moja siostra ma 12letnie bliźniaki jednojajowe właśnie.
Ja pobrałam krew na ostatnią betę i czekam, ale pewnie po 15 wyniki. -
Jezowa za 15 to tylko chiński elastan czasem warto jedną rzecz miec porządna, pezy drugiej ciąży też się przyda.

112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyJestem magistrem prawa z 5 na obronie

Bardzo Wam dziękuję za wszystkie kciuki i wsparcie :* nadrobię jak będziemy wieczorem wracac, bo jedziemy do teściów przy okazji. Bardzo dziękuję kochane !!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5bf7ad75ca2c.jpg
Achia, blue00, Jeżowa, pilik, 91Ewela09, malka, Bajkaaa, Aga9090, Nadzieja22, StaraczkaNika, Anaaa90, Yoselyn82, lamka, JustynaG, summer86, Minie Black, Lena21, Karma88, emi2016, reset, olik321, Kargo31, golonat, Kaczorka, Flowwer, Angelika83, ibishka, Tosia2323, Rucola, agulineczka, Czrna 81, KateHawke, KateKum, Lunaris, Madzik34, Phnappy, Lusesita, Emiilka, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBRAWOOOO! GRATULACJE!!Luna1993 wrote:Jestem magistrem prawa z 5 na obronie

Bardzo Wam dziękuję za wszystkie kciuki i wsparcie :* nadrobię jak będziemy wieczorem wracac, bo jedziemy do teściów przy okazji. Bardzo dziękuję kochane !!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5bf7ad75ca2c.jpg
no to teraz świętuj!! piccolo kupione?a w zasadzie już otwarte?
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 11:55