Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajkaaa wrote:Lusesita tu licza skończone tygodnie i tego się trzymam i czekam do 34tc
A dziś już ostatni dzień 31tc
Aniu ja bym wyszła na własne żądanie bo to wystarczy powiedzieć, tu nie jedna wyszła i wracała po 2 dniach i muszą przyjąć bo to ciąża jest, a jeśli nie czujesz że to poród to jutro bym szła do twojej dr i zobaczyła co ona powie albo zadzwoń już teraz do niej i mów wprost co jest grane bo u mnie aż tak źle w szpitalu nie ma jak u ciebie
Hehe nie zgodzę się. Masz już skończony 31tc i 6 dzień 32 tygodnia leci. Czyli jutro będziesz miała skończone 32c.
Ja urodziłam 36i4 i to był zamknięty 36tc i połowa 37.
Chyba że w szpitalu podejmują tydzien, ale to byłoby bez sensu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 08:11
-
Ania1003 wrote:Bajka, najbardziej mnie boli to, że jasno powiedziałam wczoraj: mam infekcję, Clotrinazol to jeszcze pogorszył bo jestem uczulona, potrzebuję Macmiroru.
A oni mnie przeleczyli na skurcze... i kazali brać na siłę Clotrinazol.
Ja nie wyobrażam sobie takiej sytuacji tutaj bo ja jak zwrócę uwagę na tarczyce to badają i potem lekarz przychodzi, fakt że trzeba się upomniec o badania czy coś ale ogólnie jestem zadowolona -
Lusesita wrote:Hehe nie zgodzę się. Masz już skończony 31tc i 6 dzień 32 tygodnia leci. Czyli jutro będziesz miała skończone 32c.
Ja urodziłam 36i4 i to był zamknięty 36tc i połowa 37.
Chyba że w szpitalu podejmują tydzien, ale to byłoby bez sensu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bajkaaa wrote:Dziś pytają który tc do ktg i u mnie 31 bo to skończone, nawet jedna dziewczyne poprawili że skończone ma mówić a jutro przyjdą do mnie i powiedzą że to 32tc :_
O jednym mówimy tylko się nie dogadlysmy
Od jutra zaczynasz 33tc ale 32 skończone i oni trzymają się tych skończonych, pełnych.
Czyli dla nich 32Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 08:20
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lusesita wrote:Bajeczko tak czy siak jesteś już bardzo blisko momentu kied ywezmiesz Zosie w ramiona
Za kilka dni Zosia już nie będzie dla lekarzy skrajnym wczesniakiemjeszcze dwa tyg i już będzie tylko wczesniak a nie wczesny wcześniak
dlatego czekam do urodzin emka bo są 15.07 a 14.07 kończymy 34 tc
Aniu cieszę się i życzę spokoju dużo, tylko powiedz czy oni czy ty zdecydowałaś?Lusesita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyblue00 wrote:A to juz był obchód?
Tak. Tutaj są o 8 te poranne.
Nie było tego gbura z wczoraj który mnie prowadzi od początku. Był główny ordynator który jest chętny na wypisy. Więc zapytałam wprost.
- chciałabym dzisiaj wyjść
- hmm (patrzy w kartę) skurczy nie ma?
- nie
- no to wypis
Teraz muszę poczekać. A tato może mnie dopiero zabrać 14/15. Więc sobie jeszcze trochę poczekam. Ale jedną nogą już w domu.blue00, summer86, Aga9090, Karma88, Bajkaaa, Nadzieja22, Lusesita, Jeżowa, Achia, Emiilka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia dobrze że wychodzisz z tego wariatkowa! No cyrk jakiś.
Olik dużo furaginy, wody i żuravit tak jak Lusesita pisała wcześniej.
Bajka kolejny dzień razem!
Pilik rozumiem Twoje emocje, ta końcówka musi być bardzo męcząca.
U mnie niestety od rana wrócił ból taki jak wczoraj, a dzisiaj przylatuje moja mama, której nie widziałam od stycznia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 08:35
olik321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGdyby nie ta sytuacja wczoraj to jeszcze dałabym radę. Tylko dlaczego mam się męczyć na własne życzenie skoro oni mnie nie słuchają.
Jutro będę u swojej ginekolog. Popatrzy i zobaczymy. Skierowania do szpitala na pewno nie wezmę gdyby znowu proponowała. A jestem tak namagnezowana i zabezpieczona, że do terminu podejrzewam przenoszę z tego wszystkiego.
W domu będzie zawsze inaczej. Tym bardziej że M prawdopodobnie 1go schodzi ze statkuAchia, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry,
Ania w domu dojdziesz do siebie, zawsze można wrócić w razie potrzeby.
Ja dziś proszę o kciuki wizytowe- idę do nowej lekarki PRYWATNIE :] i mam nadzieję że zrobi mi USG, bardzo chciałabym się dowiedzieć co tam siedzi w środku!lamka, Luna1993, Nadzieja22, Lusesita, Bajkaaa, Jeżowa, blue00, Sarna84, summer86, malka, Achia, pilik, Lena21, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Informacja dla zainteresowanych:
Baby Bjorn - 20% rabatu w sklepie empik
Aniu Cieszę się, że wychodzisz! W tym szpitalu dzieją się dziwne rzeczy... Oby udało Ci się trochę zregenerować w domu no i by eMek został podmieniony
Już jesteś na tak zaawansowanym etapie, że Oskar jest bezpieczny. -
nick nieaktualnyMoja gin mi zawsze bada szyjkę i tak i tak więc palcami i usg. A wiem że teraz ma ledwo 1cm i z obowiązku może znowu zaproponować skierowanie. Oczywiście się nie zgodzę, bo oni tutaj z tym nic nie robią oprócz luteiny i leżenia. A jeszcze przez infekcję mogą doprowadzić do akcji porodowej.
Jak to doktorek wieczorem stwierdził- dziecko jest duże i już sobie poradzi...
Tylko skąd on wie skoro nie badał usg a były wątpliwości po ostatnim.
Serio mam awersję już do szpitali. Takiego horroru nie przeszłam nigdzie i obyście wytrzymały do końca w domu. Tak jak ja teraz planuję -
nick nieaktualny