X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2018, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaaa wrote:
    Lusesita tu licza skończone tygodnie i tego się trzymam i czekam do 34tc

A dziś już ostatni dzień 31tc :)

Aniu ja bym wyszła na własne żądanie bo to wystarczy powiedzieć, tu nie jedna wyszła i wracała po 2 dniach i muszą przyjąć bo to ciąża jest, a jeśli nie czujesz że to poród to jutro bym szła do twojej dr i zobaczyła co ona powie albo zadzwoń już teraz do niej i mów wprost co jest grane bo u mnie aż tak źle w szpitalu nie ma jak u ciebie

Hehe nie zgodzę się. Masz już skończony 31tc i 6 dzień 32 tygodnia leci. Czyli jutro będziesz miała skończone 32c.
    Ja urodziłam 36i4 i to był zamknięty 36tc i połowa 37.
    Chyba że w szpitalu podejmują tydzien, ale to byłoby bez sensu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 08:11

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2018, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1003 wrote:
    Bajka, najbardziej mnie boli to, że jasno powiedziałam wczoraj: mam infekcję, Clotrinazol to jeszcze pogorszył bo jestem uczulona, potrzebuję Macmiroru.

A oni mnie przeleczyli na skurcze... i kazali brać na siłę Clotrinazol.
    Słuchaj u mnie w szpitalu nie musisz podawać powodu wyjścia, chcesz i tyle tylko zadzwon proszę do swojej dr i powiedz wszystko
    Ja nie wyobrażam sobie takiej sytuacji tutaj bo ja jak zwrócę uwagę na tarczyce to badają i potem lekarz przychodzi, fakt że trzeba się upomniec o badania czy coś ale ogólnie jestem zadowolona

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2018, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusesita wrote:
    Hehe nie zgodzę się. Masz już skończony 31tc i 6 dzień 32 tygodnia leci. Czyli jutro będziesz miała skończone 32c.
    Ja urodziłam 36i4 i to był zamknięty 36tc i połowa 37.
    Chyba że w szpitalu podejmują tydzien, ale to byłoby bez sensu.
    Dziś pytają który tc do ktg i u mnie 31 bo to skończone, nawet jedna dziewczyne poprawili że skończone ma mówić a jutro przyjdą do mnie i powiedzą że to 32tc :_

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2018, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wogóle to witam przy porannej kawie :)

Aniu tak jak Bajkaaa mówi powodu nie musisz podawać. Ja się wpisałam na własne żądanie w maju i lekarze powiedzieli jakby się coś działo to zawsze można wrócić

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2018, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wychodzę!

Bajkaaa, Aga9090, lamka, Tosia2323, summer86, 91Ewela09, agulineczka, Lunaris, JustynaG, Karma88, Nadzieja22, Jeżowa, Yoselyn82, Amal, pilik, Emiilka, Czrna 81, -Mamunia-, KateHawke, Bocianiątko lubią tę wiadomość

• Lusesita Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2018, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaaa wrote:
    Dziś pytają który tc do ktg i u mnie 31 bo to skończone, nawet jedna dziewczyne poprawili że skończone ma mówić a jutro przyjdą do mnie i powiedzą że to 32tc :_

O jednym mówimy tylko się nie dogadlysmy :-)
    Od jutra zaczynasz 33tc ale 32 skończone i oni trzymają się tych skończonych, pełnych.
    Czyli dla nich 32

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 08:20

Bajkaaa lubi tę wiadomość

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2018, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1003 wrote:
    Wychodzę!
    A to juz był obchód?

• Lusesita Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2018, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajeczko tak czy siak jesteś już bardzo blisko momentu kied ywezmiesz Zosie w ramiona :-)
    Za kilka dni Zosia już nie będzie dla lekarzy skrajnym wczesniakiem :-)

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2018, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusesita wrote:
    Bajeczko tak czy siak jesteś już bardzo blisko momentu kied ywezmiesz Zosie w ramiona :-)
    Za kilka dni Zosia już nie będzie dla lekarzy skrajnym wczesniakiem :-)
    Dokładnie tak jak mówisz :) jeszcze dwa tyg i już będzie tylko wczesniak a nie wczesny wcześniak :) dlatego czekam do urodzin emka bo są 15.07 a 14.07 kończymy 34 tc

Aniu cieszę się i życzę spokoju dużo, tylko powiedz czy oni czy ty zdecydowałaś?

Lusesita lubi tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2018, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue00 wrote:
    A to juz był obchód?

Tak. Tutaj są o 8 te poranne.
    Nie było tego gbura z wczoraj który mnie prowadzi od początku. Był główny ordynator który jest chętny na wypisy. Więc zapytałam wprost.
    - chciałabym dzisiaj wyjść
    - hmm (patrzy w kartę) skurczy nie ma?
    - nie
    - no to wypis

Teraz muszę poczekać. A tato może mnie dopiero zabrać 14/15. Więc sobie jeszcze trochę poczekam. Ale jedną nogą już w domu.

blue00, summer86, Aga9090, Karma88, Bajkaaa, Nadzieja22, Lusesita, Jeżowa, Achia, Emiilka, Czrna 81 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2018, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania dobrze że wychodzisz z tego wariatkowa! No cyrk jakiś.

Olik dużo furaginy, wody i żuravit tak jak Lusesita pisała wcześniej.

Bajka kolejny dzień razem!

Pilik rozumiem Twoje emocje, ta końcówka musi być bardzo męcząca.

U mnie niestety od rana wrócił ból taki jak wczoraj, a dzisiaj przylatuje moja mama, której nie widziałam od stycznia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 08:35

olik321 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2018, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To teraz Aniu w końcu wypoczniesz i się zrelaksujesz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2018, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdyby nie ta sytuacja wczoraj to jeszcze dałabym radę. Tylko dlaczego mam się męczyć na własne życzenie skoro oni mnie nie słuchają.
    Jutro będę u swojej ginekolog. Popatrzy i zobaczymy. Skierowania do szpitala na pewno nie wezmę gdyby znowu proponowała. A jestem tak namagnezowana i zabezpieczona, że do terminu podejrzewam przenoszę z tego wszystkiego.
    W domu będzie zawsze inaczej. Tym bardziej że M prawdopodobnie 1go schodzi ze statku ;)

Achia, pilik lubią tę wiadomość

• agulineczka Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2018, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania dobra decyzja myślę.

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2018, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania super, że mąż jednak schodzi! Ciśnij swoją gin o badanie szyjki usg i ocenę przepływów i ilości wód.

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2018, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,

Ania w domu dojdziesz do siebie, zawsze można wrócić w razie potrzeby.

Ja dziś proszę o kciuki wizytowe- idę do nowej lekarki PRYWATNIE :] i mam nadzieję że zrobi mi USG, bardzo chciałabym się dowiedzieć co tam siedzi w środku!

lamka, Luna1993, Nadzieja22, Lusesita, Bajkaaa, Jeżowa, blue00, Sarna84, summer86, malka, Achia, pilik, Lena21, Czrna 81 lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2018, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris kciuki :) o której wizyta?

Lunaris lubi tę wiadomość

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2018, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Informacja dla zainteresowanych:
    Baby Bjorn - 20% rabatu w sklepie empik :)

Aniu Cieszę się, że wychodzisz! W tym szpitalu dzieją się dziwne rzeczy... Oby udało Ci się trochę zregenerować w domu no i by eMek został podmieniony :)
    Już jesteś na tak zaawansowanym etapie, że Oskar jest bezpieczny.

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2018, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja gin mi zawsze bada szyjkę i tak i tak więc palcami i usg. A wiem że teraz ma ledwo 1cm i z obowiązku może znowu zaproponować skierowanie. Oczywiście się nie zgodzę, bo oni tutaj z tym nic nie robią oprócz luteiny i leżenia. A jeszcze przez infekcję mogą doprowadzić do akcji porodowej.
    Jak to doktorek wieczorem stwierdził- dziecko jest duże i już sobie poradzi...
    Tylko skąd on wie skoro nie badał usg a były wątpliwości po ostatnim.

Serio mam awersję już do szpitali. Takiego horroru nie przeszłam nigdzie i obyście wytrzymały do końca w domu. Tak jak ja teraz planuję ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2018, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris trzymam kciuki! I stawiam na dziewczynkę :)

Lamka to mama się ucieszy widząc już malutki brzuszek :*

Lunaris lubi tę wiadomość

‹‹ 1028 1029 1030 1031 1032 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ