Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lamka polubiłam za przylot mamy!
wez dziś tabsa i nie męcz siebie ani bobasa.
Podobno podczas bólu matki wydzielany jest kortyzol hormon stresu i to też nie jest dobre dla maluchów. Więc tabs i woda, mam nadzieję, że przejdzie.
Pilik zaczynam Cię bardzo dobrze rozumieć, że końcówka męczy..
Co prawda u mnie jeszcze max 6 tyg, ale już powoli mam dość.
W tym tyg tylko bym spała, a ledwo udaje mi się usnąć. Jak poleżę z 20 minut to mnie żebra bolą.
Jak chodzę to brzuch tak dziwnie ciąży jakby miał się urwać... dziś w sklepie żartowali ze mnie, że mam tak napięty brzuchol jakby dziecko miało zaraz wyskoczyć
Widzę, że już emka męcze bo ciągle coś mi nie pasuje, wczoraj biedak aż poszedł biegać, ale to mu akurat na dobre wyjdzie.
Teraz się cieszę z pogody i jutro idziemy na gstro miasto do browaru więc no coś się będzie działoWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 08:56
Malwas lubi tę wiadomość
-
Aniu to chyba dobra decyzja z tym wyjściem. To co się tam dzieje to co najmniej jest dziwne. Trzymam kciuki, żeby się nic nie zmieniło i żeby 1-go M wracał do Was!
Lunaris powodzenia na wizycie!
Dzień dobry wszystkim. Ogarnęłam się trochę, chociaż dziś będzie ciężko, bo już jest upał i ledwo siedzę.
Idę zagnieść ciasto na pizzę na obiad. Naszykowałam mix bananowo-jogurtowo-kakaowo-owsiankowy. Chłodzi sie w lodówce więc zawsze trochę ochłody później będzie.
Odliczam dni do wtorkowej wizyty i jeszcze tydzień i będzie wynik Panoramy - mam nadzieję przynajmniej.lamka, olik321 lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
wizytę mam o 11.20 mam nadzieję że wreszcie trafię na ostatecznego lekarza!
Aga9090, Karma88, Lusesita, Bajkaaa, olik321, Rucola, pilik, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWezmę chyba nospę, bo wczoraj jakby trochę puścilo po niej.
Lunaris też przeczuwam dziewczynkę, kciuki!
Karma już niedlugo wyniki, na pewno Cie uspokoją. My mamy wizytę w przyszły piątek.
P.s. Robię racuchy na śniadanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 09:01
Karma88, Minie Black, Lunaris, Jeżowa, olik321, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
Lamka czyli przyszły tydzień wizyty, wizyty, wizyty.
W sumie jak w każdym tygodniu ktoś wizytuje.
Ja chcę już wtorek i zobaczyć nasze Maleństwo na ekranieEmilka
Dziewczyny, trzymam kciuki za wizyty!
Ania dobrze, że wychodzicie. Co to się dzieje, że nawet lekarzom nie można ufać...
Miałam właśnie pisać, że w Empiku -20% na Babybjorn - polecamy jeszcze raz
Nadzieja22, Lunaris, Jeżowa, reset, Minie Black, Bajkaaa, Tosia2323, Karma88, Yoselyn82, blue00, Madzik34, olik321, Sarna84, Lusesita, Ania1003, agulineczka, Aga9090, lamka, emi2016, Rucola, Kargo31, Amal, Achia, Barbarka1984, pilik, malka, JustynaG, Angelika83, Lena21, Emiilka, KateHawke, Czrna 81, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Aniu, super, że wychodzisz. Toż Ty byś się tam zamęczyła... Moja koleżanka niedawno tam leżała ponad 3 tygodnie, a potem rodziła, ale ona super wspomina pobyt.
Lunaris, miłej wizyty
Ja się zbieram do fryzjera, bo siwizna po oczach wali, gdy rozpuszczę włosy
Miłego piąteczku! -
Ania niech jutro twoja gin sprawdzi wszystko dokladnie, a Ty wracaj do rownowagi psychicznej.
Ja mam nerwa. Chciałam iść do mojej gin, ale najbliższy termin to 17.07. Myślę dobie, pójdę na NFZ a tam info, że ta moja będzie za miesiąc dopiero. Super. Położna mówi, że w ogóle poradnia ginekologiczna była przez miesiąc zamknięta, bo NFZ nie przedluzal kontraktow. Dramat.
Teraz mam zagwozdke gdzie uderzyć. Gdziekolwiek nie pójdę, to mnie skrojaMelevis lubi tę wiadomość
-
Melevis........ mamusiu jaka ona jest piękna !!!
-
Lunaris kciuki za wizytę i oby płeć już była znana
A wiecie ja mam wrażenie że mi brzuch nie ciąży nie rośnie, ogólnie to gdyby nie to że muszę leżeć w szpitalu i wierzyć że jeszcze kilka tyg przede mną to bym mogła chodzić w ciąży cały czas i nie wierzę że jutro zaczynam 8 miesiąc i że tylko 5 tygodni do donoszonej ciążybo czuje się jakby był 5 miesiąc
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Melevis- Tobie to by się mógł ten leżaczek szybko zwrócić, gdybyś wysłała zdjęcie małej do producenta. No dziecko jak z reklamy! Weź się zgłoś, a umowę o prawa autorskie i ochronę wizerunku machnę Ci po starej znajomości
No uwielbiam to zdjęcie
edit: cofnęłam się, żeby się jeszcze napatrzeć, chciałam polubić ponownie, a tam tylko "już to lubisz". Uwielbiam wręcz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 09:25
Nadzieja22, summer86, Aga9090, Rucola lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Lamka weź zrób więcej tych racuchów to wpadnę, mam bliżej niż do Minie
Ania doskonała decyzja, że wychodzisz ze szpitala. Teraz jeszcze trzymam kciuki, żeby mąż mógł wrócić.
Lunaris kciuki za wizytę! Ja dla odmiany obstawiam chłopczyka
Melevis Lenadziecko z reklamy
olik Ty też jesteś już na samej końcówce, nic dziwnego, że powoli zaczyna brakować sił. Najgorzej jak nie możesz sobie znaleźć wygodnej pozycji, żeby odpocząć... A mąż niech biega, chciałaś, żeby trochę zrzuciłWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 09:16
-
Melevis jakie ona ma piekne oczy! Cała jest słodka, ale te oczy.
Wlazłam dziś na wagę, brzuch widoczny mówię sobie ile z tego ciągłego jedzenia jestem na + na wadze.
Startowałam z 59, a teraz mam 61kg. Także chyba nie jest źle?Emilka
Melvis jaka ona cudnaa
Jeżowa niby końcówka niby nie, włączył mi się tryb "marudy" Nic mi nie pasuję..
zrobiłam sobie wody z miętą i mrożonymi truskawkami w kieliszku od koktajli a co!
Niech chociaż wygląda, że mam coś extra ;p
Co do biegania emka - zadowolona jestem, że się rusza, ale jak przyszedł i mi pokazuje, że zrobił 10 km to zaraz sobie pomyślałam " o to skurczybyk, ciekawe czy ja dam radę po ciąży" haha. Jeszcze mnie do znajomych na endo dodał i jak coś będę robić to będzie widział cwaniak.
A zjadłabym coś pysznego tylko nie wiem co... ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 09:28
lamka, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, nadrobiłam, ale czasu na pisanie mało więc sie streszczam.
Malka, Pilik - nieustannie trzymam kciuki!
Lunaris, mam nadzieję, źe trafisz na super lekarza.
Ania, myślę że to najlepsza decyzja w tej sytuacji. Wracaj do równowagi w domu.
Melevis, Lenka jest przesłodka
I tyle pamiętam
U nas noc masakra.. spałam godzinę, tak to cały czas z mała na rękach i przy cycu. Może uda się w dzieņ chwile odespac.
-
nick nieaktualnyOlik może racuszka?
Tylko ostrzegam, mam tylko dwa jabłka więc będzie max po pół talerza dla każdej jak Jeżowa wpadnie.
Lusesita a to nie jest tak, że w ciąży Ci się należy na nfz, żeby Ci znaleźli kogoś w ciągu maksymalnie dwóch tygodni?
Melevis ja już nic nie piszę, bo Twoja córcia jest zachwycającaolik321 lubi tę wiadomość
-
Reset, przykro mi, że prawdopodobnie owulki nie było. Mam nadzieję, źe nowe dawkowanie się sprawdzi i będą dwa piękne pecherzyki i tłuściutkie endo. Trzymam za Ciebie kciuki!
reset lubi tę wiadomość