Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBajka, wystarczy źle się przygotować do próbki- popatrz na mnie. Wiedziałam że jestem zdrowa a wyszło badanie źle, bo się nie podmyłam.
Posiew też mi robili u mnie w mieście i wyszła bakteria. A na następny dzień tutaj nie...
Ja się ciągle bujam z jakimiś bakteriami i syfami i musisz brać też poprawkę, że sterylnie nigdy nie oddasz próbki a oni mają bardzo dokładne te badania. Wystarczy nawet źle przechowywany kubeczek który dostajesz. -
Dziewczyny jest Staszek
reszta z domu
olik321, JuicyB, malka, Aga9090, Melevis, Bajkaaa, summer86, reset, Achia, JustynaG, lamka, Luna1993, Tosia2323, Kaczorka, Minie Black, Lusesita, Jeżowa, blue00, Karma88, Angelika83, pilik, StaraczkaNika, Cabrera, Emiilka, Amal, Yoselyn82, Sarna84, Rucola, Flowwer, gg88, Madzik34, Nadzieja22, -Mamunia-, KateHawke, Phnappy, Czrna 81, Lena21, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania1003 wrote:Bajka, wystarczy źle się przygotować do próbki- popatrz na mnie. Wiedziałam że jestem zdrowa a wyszło badanie źle, bo się nie podmyłam.
Posiew też mi robili u mnie w mieście i wyszła bakteria. A na następny dzień tutaj nie...
Ja się ciągle bujam z jakimiś bakteriami i syfami i musisz brać też poprawkę, że sterylnie nigdy nie oddasz próbki a oni mają bardzo dokładne te badania. Wystarczy nawet źle przechowywany kubeczek który dostajesz.ale to mnie przeraża dlaczego dalej to jest skoro dostałam 31 dawek leku na to, no a przed szpitalem miałam czysty mocz bez bakterii a odkąd tu jestem to jest zawsze jakiś syf
-
nick nieaktualnySzpitale niestety mają to do siebie, że łatwo coś złapać. U nas swego czasu na Borowskiej (parę lat temu) była jakaś plaga zachorowań poszpitalnych wszelkiej maści.
Lunaris gratulacje!! Idzie fala chłopaków.
Jeżowa mój instagram podsyła mi takie cudowności.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ef0a1d7f6f0b.jpgolik321, Minie Black, Lusesita, Jeżowa, blue00, Bajkaaa, Emiilka, malka, Yoselyn82, Lunaris, Aga9090, Nadzieja22, KateHawke, Czrna 81, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Lunaris- gratuluję! A to Ciastek będzie dumny- nie dość, że bez kliniki i badań, to jeszcze syna sprokurował
(oczywiście mówię z przymrużeniem oka, bo ustawicznie bawią mnie te teorie jakoby syn to było coś wymarzonego przez facetów i w ogóle jakby to od nich co najmniej zależało)
P.S. Ale co Ty zrobisz z tymi sukienkami?! Chyba będziecie musieli myśleć o trzecim dzieckuLunaris lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Minie- grunt, żeś Ty cała! (i że Minionek cały).
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyNapomne tylko, że ten drugi to słup betonowy. Powaliłam dziada
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/615b3fe986bb.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 12:54
olik321, blue00, reset, pilik, Kargo31, Emiilka, Amal, Lunaris, Nadzieja22, Czrna 81, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
olik321 wrote:Minie jak w połowie ciąży wjechałam w znak, przodem, na osiedlu
Raz też w ścianę ale to delikatnie ;p
Medal dla tej Pani
Zaczynam doceniać, że mi się we wtorek udało przejechać przez Wrocław cało :polik321, Minie Black lubią tę wiadomość
Summer - mm nie jest lekiem na problemy z brzuszkiem i laktacją. Jak mąż będzie obstawał za butelką i mm, to najpierw jemu zaserwuj takie "danie" na obiad
A tymczasem musicie się uzbroić w cierpliwość, bo niestety takie maluszki przez pierwsze 1.5-2 miesiące często mają brzuszkowe problemy ze względu na niedojrzały układ pokarmowy. Na szczęście to mija
Lunaris - gratuluję synusia!
Jak wrócimy do domu to uzupełnię na naszej liście
A tymczasem chyba będziesz musiała ostatnio kupioną sukienusię wymienić na jakieś ogrodniczki :p
Olik - na problemy z pęcherzem ginekolog zaleciła mi Urosept. Szybko mi pomogły
Ja właśnie od dentysty wyszłam. Myślałam, że ząb będzie do usunięcia a tymczasem pięknie mi go dentystka zrobiła
Teściu mnie na szybko wcisnął do swojego dentysty.summer86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMinie ale że dostałaś mandat za wjechanie w słup?
Olik zdarza się najlepszym, Tarzan ostatnio wjechał w auto zapakowane za nim. Po prostu wsiadł do samochodu i cofnął.
Dziewczyny offtop: ma któraś z Was okulary muscat? Zamówiłam sobie tę domową przymierzalnię i mi się podobają, ale zastanawiam się czy są w miarę trwałe.olik321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malwas wrote:Melevis śliczna ta opaska
StaraczkaNika mam tak co rano z kotem. Również szylkretka. Kocie dziecko
Ale mój kot to ma takie mizerne to futerko, że też mam stosunkowo mało kudłów w domu.
A ja mojej tłumaczę codziennie, żeby nie właziła na brzuch, tylko obok, i wreszcie mam ma tyle wypukły brzuch, że Kot sam odkrył, że wcale nie będzie jej na tym wygodnie leżeć - za to robi za wspaniałą podusię
-
Minie Black wrote:Napomne tylko, że ten drugi to słup betonowy. Powaliłam dziada
Minie- jeździsz CZOŁGIEM?Minie Black lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyNie no mandatu nie dostałam, ale chyba się nie nadaje się do auta w ciąży
na pocieszenie skopalam słupek i kupiłam sobie hamburgera
Reset, ino astraale kiedyś miałam uaza
serio!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 12:33
reset, lamka, Bajkaaa, pilik, Nadzieja22, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Lunaris gratuluję chłopca!
i wyjątkowo nawet udało mi się zgadnąć tym razem
lamka jeże są najsłodsze, jak widzę takie zdjęcie to od razu mam ochotę mojego wyciągnąć i go wyściskać, a on teraz śpi i na pewno będzie bardzo niepocieszony, jak go obudzę
Minie gratuluję pokonania słupa betonowego!Minie Black, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny