Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajkaaa wrote:Laseczki moje kochane pilna sprawa co to za specyfik by mieć mleko w piersiach?
Koleżanka po porodzie cc ma problem a ciężko o doradcę z prawdziwego zdarzenia a wiem że coś pisalyscie ostatnio
Pomożecie?
- duzo wody pic - nawet 3l dziennie
- duzo przystawiac do cycka i potem 7/5/3 laktatorem
- a ten specyfik to pewnie femaltiker, ale na tym etapie laktacje rozkrecaja hormony bardziej niz słód jęczmienny (to ten składnik odpowiada za wzrost ilości mleczka)
- niech kolezanka sprawdzi liste CDL http://laktacja.org.pl/konsultanci-ibclc-oraz-doradcy-cdl/ i poszuka takiej blisko siebie
- spokój, mleko przyjdzie tylko musi chwilke poczekac
-
Luna1993 pięknie wyglądasz!
Staraczka, Amal śliczne rosnące brzuszki.
Lunaris gratuluję synka
Olik też mam smaki na ostre, ostatnio do wszystkiego dodaję chilli
Luna1993, olik321, Lunaris lubią tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
a ja byłam dziś po receptę u mojej gin, bo to chyba jednak grzybica lub jakieś zapalenie.
Dostałam pimafucin i jak do poniedziałku objawy się nie zmniejszą to mam podjechać na oddział do niej.
Więc oby przeszło bo mnie wkurzają te dolegliwości.
W ramach pocieszenia zrobiłam sobie galaretkę z truskawkami -
Bajkaaa wrote:JuicyB a co to znaczy 7/5/3?
bo nie mam pojęcia
po 7 minut z kszdej piersi, nastepnie po 5 i po 3. Łącznie 30 minut odciągania.Bajkaaa, JuicyB, Rucola lubią tę wiadomość
-
Ja po KTG, skurczy brak, tętno ładne. Ogólnie nic się nie dzieje.
Ale za to były burgery po drodze
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/145efd9f8a56.jpgMinie Black, Lusesita, Amal, Malwas, pilik, Nadzieja22, Czrna 81, olik321, Tosia2323, Emiilka, Flowwer, lamka, Sarna84, KateHawke, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Witam Was wieczorową porą.
Za chwilę zacznie się czas dla Mamyjak ja lubię jak dziecko idzie spać
Jeszcze nie wymyśliłam jak sprzedać newsa chłopakom (może każdemu z osobna) ale już się pochwaliłam mamie. I co usłyszałam? Że okropne imię wybraliśmy dla synkaznaczy wracamy do rzeczywistości
-
nick nieaktualnyMalka kiedyś słyszałam jak jedna dziewczyna opowiadała że tuż przed porodem zjadła placek po cygańsku bo miała na niego turbo ochotę a dosłownie chwilę ( nie wiem pewnie coś ok kilku godzin) później jechała do szpitala i urodziła więc... może to metoda
Lunaris- omatkooo, ah te mamy! ja się dziś dowiedziałam-od siostry!- że mama chce przyjechac do mnie jak mnie nie będzie. wtedy co siostra będzie mi psa pilnować. bo ma tu kogos znajomego ponoc(pierwsze slysze) i z moją teściową się spotka( polubiły sie...) nigdy u mnie nie była, nie wie gdzie mieszkam (bez auta to tak srednio jak się nie zna gdanska),ale przyjedzie i mnie nie zobaczy. no przedurny pomysł. rozmawiałyśmy wczesniej o jej przyjeździe ale DO MNIE, a ta takie cos.. ręce mi opadły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 20:26
malka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalka u nie też właśnie wjeżdża burger, Olik mi narobila ochoty na ostre dzisiaj
Lunaris wybralas piękne imię, spróbuj się nie przejmować, już nawet nie mówię jak moja zareagowała na Ernesta :d a dziś pobiła wszystko ba głowę, miała być kolacją z okazji mojego dyplomu ale jej nie ma, bo pojechała do koniawczoraj miał kolke i same rozumiecie, są rzeczy ważne i ważniejsze
malka, Lunaris, olik321 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Summer
Lunaris u mnie mama też nie była zadowolona z Zosi ale powiedziała tylko że to mój wybór hehe ale potem się przekonała
Achia faktycznie dziwne takie to że jak ciebie nie będzie a ona będzie?może coś kombinują z teściową
-
nick nieaktualnyBajka- miałam babcię Zosię- cudowna kobieta była. uważam że imię piękne. druga babcia to była Wanda- do dzis pamiętam smak kakao u niej w domu na wakacjach... ah chciałabym czasem wrócić do tych czasów.
A mama raczej nic z teściową nie kombinują.z tego co je znamy i z tego co mówiła siostra. Mi się ten pomysł nie podoba i powiem mamie że owszem niech przyjedzie ale jak ja i mąż będziemy w domu. -
nick nieaktualnyspoko, moja mama jak usłyszała imię Nadia, to najpierw była względnie neutralna, ale po kilku dniach wypaliła jak usłyszała , że napewno bedzie dziewczynka : "super, tylko ja Cię błagam,wymyśl jakieś normalne imię"... Także cóż.. nie dogodzi się
Lunaris lubi tę wiadomość
-
malka aż mi w brzuchu zaburczało!
ja czekam aż mąż wróci z curry
zapodaję również swój brzuch, chociaż nie jest tak piękny jak wasze dziewczynymógłby się bardziej zaokrąglić
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bddb1f45fdc2.png
https://naforum.zapodaj.net/bddb1f45fdc2.png.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 21:39
olik321, Czrna 81, Tosia2323, Karma88, Emiilka, Flowwer, blue00, Rucola, Lunaris, lamka, Kaczorka, Sarna84, Madzik34, KateHawke, Lena21, JustynaG lubią tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malwas mnie się nie otwiera
A mnie to grzeje czy im się podoba czy nie- NAM się podobaod początku tylko co do tego jednego sie zgadzaliśmy i byliśmy pewni mimo iż byłam przekonana że tam dziewucha siedzi.
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny