Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Przez Was musiałam zrobić przerwę w zakupach i zjeść kebaba z podwójnym, ostrym sosem i podwójnym jalapeno. Pan dwa razy pytał, czy na pewno
Minie Black, Luna1993, olik321, Rucola, lamka lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Dziewczyny smacznego
jak macie możliwość jedzcie co tylko możecie
ja wam mega zazdroszczę ale może dostanę kotleta w niedziele także nie jest źle hehe
a myślę we wtorek iść się zwazyc do położnych
a dlatego we wtorek bo wtedy będę miała usg to przy okazji mogę iść i zobaczymy ile już waże hehe ciekawe jak bardzo się przeraże moja waga po 6 tygodniach hehe
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj robię takie coś, co nie wiem jak nazwać, jadłam kiedyś na imprezie
Robi się "buleczki" z ciasta na pizzę i układa wzdłuż blachy 4 pasy z nich, pomiędzy idzie nadzienie z serka śmietankowego i mini plasterkow salami (w Tesco jest "salami chips"), (doprawione wg uznania, u mnie to sól, pieprz i czosnek), całość zasypana mozzarella i do piekarnika na 200 stWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 21:16
Lunaris, Luna1993, malka lubią tę wiadomość
-
w temacie wagi -wiecie że SCHUDŁAM kilogram?
nie czaję co się z moim organizmem dzieje teraz ale podoba mi się jak na razie
Ps dobrze że się nażarłam to mnie już nie skuszą Wasze smakołykiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 21:16
lamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunaris wrote:Witam Was wieczorową porą.
Za chwilę zacznie się czas dla Mamyjak ja lubię jak dziecko idzie spać
Jeszcze nie wymyśliłam jak sprzedać newsa chłopakom (może każdemu z osobna) ale już się pochwaliłam mamie. I co usłyszałam? Że okropne imię wybraliśmy dla synkaznaczy wracamy do rzeczywistości
Teraz trzymam się wersji aż do porodu, że będzie Rodżer (przez dż) albo Dżesika (oczywiście też przez dż - co im zawsze podkreślam)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 21:20
Luna1993, Lusesita, Lunaris, lamka lubią tę wiadomość
-
Miałam Wam wrzucić moje łupy z wyprzedaży, ale na dinozaurach wywołali zdjęcie w todze, więc i Wam tu wrzucę
a żeby być w temacie wątku to powiem, że miejsca w todze jest tyle, że i ciążowy brzuch zmieszczę
Minie Black, Nadzieja22, Malwas, Lunaris, olik321, Czrna 81, blue00, Tosia2323, Aga9090, Emiilka, malka, Karma88, Bajkaaa, Amal, Flowwer, Lusesita, Phnappy, Jeżowa, Rucola, lamka, Kaczorka, Luna1993, Sarna84, Madzik34, KateHawke, Lena21, Bocianiątko, JustynaG lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Reset całkiem plażowy model
żartuję oczywiście, super że już możesz ją nosić, zasłużyłaś! Życzę aby szybko napełniła się ciążowym brzuszkiem
Olik za pół roku zatęsknicie do takiej nudyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 21:48
reset lubi tę wiadomość
-
olik321 wrote:Reset łupy z zakupów też poprosimy!!!
Jutro wrzucę zbiorczo, bo jutro druga tura razem z M. Ale... kupiłam dwie, mega wygodne pary butów na obcasie, w tym zamszowe botki za dwie dychy! I czerwone lakierowane szpilki! A w sumie poszłam tylko zareklamować zegarek, bo duże zakupy planowałam razem z M.
Olik, arbuza dawali w gratisie do każdego zamówienia
a jak pani podawała burgery to się śmiała ze mnie, że mam zachcianki, bo była pewna, że ostry burger jest dla emka.
Dziewczyny super macie brzuchy! Mój to już wielki balon!
Lunaris gratuluję synaStaś to super imię
Lunaris, olik321 lubią tę wiadomość
-
olik321 wrote:fiu fiu wygodne buty i to czerwone szpilki
czekam na info gdzie można dorwać
Olik, dowcip polega na tym, że dorwałam w Housie jak weszłam po t-shirt z flamingiem
Ja po dwóch operacjach stop mam dziwne nogi i porządne buty potrafią mi robić krzywdę (ostatnio oddałam trzy pary z Badury, Wojasa i Aldo), a takie z przypadku potrafię nosić cały dzień (3 lata temu kupiłam czarne lakierki w mohito i biegam w nich non stop).
No i za pięć dych to grzech było nie wziąćjeszcze trampki były fajne, ale same 38 i większe:/
Edit: rozgrzeszylam mojego kebaba, bo krokomierz w telefonie pokazał, że po galerii zrobiłam 5 km!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 22:16
Lusesita, Aga9090, olik321, Lunaris, lamka, Bajkaaa, Bocianiątko, JustynaG lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Nenusia, myślę że sam guz sporo ważył... Do tego stres i szpitalna dieta i masz wynik jaki masz.
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór Dziewczyny!!
Lunaris gratuluję kolejnego mężczyzny:) Jak się Ciastek postara to core jeszcze zdąży zmajstrowac
Reset gratulacje nowego wdzianka, niestety muszę przyznać mało seksownego:p
Nenusia napisz mi proszę czy w czasie zabiegu mialasw tzw intre? W sensie szybkie badanie mikroskopowe wycinka. Co lekarze mówili po zabiegu? Udało się usunąć wszystko?Lunaris lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dobry wieczór Dziewczyny!!
Lunaris gratuluję kolejnego mężczyzny:) Jak się Ciastek postara to core jeszcze zdąży zmajstrowac
Reset gratulacje nowego wdzianka, niestety muszę przyznać mało seksownego:p
Nenusia napisz mi proszę czy w czasie zabiegu mialasw tzw intre? W sensie szybkie badanie mikroskopowe wycinka. Co lekarze mówili po zabiegu? Udało się usunąć wszystko?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyWycieli prawe narządy rodne (jajnik, jajowód) i guza w całości, był wypełniony jakimś płynem , wysłali to w całości do badań. Podobno wyglądało na torbiel czekoladową, nie było unaczynione. Powiedzieli za dwa - trzy tygodnie dzwonić po wyniki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2018, 00:28
Rucola lubi tę wiadomość
-
...rany co za koszmarna noc! za nic zasnąć nie mogę
tłukę się od północy!