Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReset strasznie się cieszę, że masz już toge, to zwieńczenie Twojego ogromnego sukcesu :*
Dzień dobry wszystkim :* mnie dziś łeb pęka odkąd oczy otworzyłam
Wczoraj wieczorem Tosia pokazywała siostrze swoje zabawkipodeszła i spytała czy może, powiedziałam że jeszcze musi trochę poczekać aż się urodzi, a ona że chociaż przez brzuszek jej pokaże
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6e3d2dae53ff.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2018, 07:23
blue00, reset, Amal, lamka, Flowwer, olik321, Karma88, Kingulla, StaraczkaNika, Rucola, Aga9090, Lunaris, Jeżowa, Emiilka, Kargo31, Nadzieja22, KateHawke, Kaczorka, Lusesita, Tosia2323, JustynaG, Yoselyn82, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Luna kochana masz córkę
Dzień dobry dziewczynywitam się w 32tc i zaczynamy 8 miesiąc
jeszcze 14 dni i będzie względnie bezpiecznie
a mam nadzieję że Zosie przywitam za 5 tyg a to już za 35 dni, mam życzenie by te dni leciały jak szalone, dokładnie tak jak zawsze lecą dni w wakacje
Udanego weekendu życzę wam dziewczynyLuna1993, malka, reset, Sarna84, Amal, lamka, olik321, Karma88, Aga9090, Lunaris, Jeżowa, Emiilka, summer86, Achia, Nadzieja22, KateHawke, Kaczorka, Lusesita, Phnappy, Lena21, Tosia2323, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo więc i ja się witam z rana, rozpoczynając 14 tydzień ciąży!
Luna1993, olik321, Karma88, Rucola, Aga9090, Lunaris, Bajkaaa, lamka, Emiilka, Achia, Nadzieja22, KateHawke, Lusesita, Sarna84, Tosia2323, Bocianiątko, Siwulec, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja dziś miałam straszne koszmary
sniło mi się że jakaś dziewczyna wykonywała aborcję a ja tam wpadłam i zaczęłam ją bić. Obudziłam się zestresowana i upocona i od razu złapałam się za brzuch a Lewcio jak na złość odkąd się obudziłam czyli od 40 minut ani drgnie. Jestem strasznie zestresowana i w sumie nie wiem co robić
Emek mówił do brzucha, targamy nim na wszystkie strony, zjadłam piernika ( jestesmy w Toruniu) a Lewcio nic. Już się przyzwyczaiłam że jest niewzruszony na jedzenie a sres go paraliżuje ale błagan go o jednego kopsia a on nic.... Zaczynam się mega martwić
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Hej dziewczyny, ja dzisiaj tylko szybciutko, pozniej pewnie nadrobię.
Dzisiaj o 3.25 urodziła się Ninka, udało się sn, niestety były zielone wody przez co nacięcie żeby szybciej Malutką wyciągnąć. Jest śliczna i idealna, niestety najprawdopodobniej ma zapalenie płucleży na patologii, ja się staram odpocząć cokolwiek, po obchodzie mają mi pozwolić się umyć i do Niej pójść. Mała ma 3150g i 55cm
Rucola, Aga9090, blue00, reset, Kingulla, Flowwer, StaraczkaNika, Lunaris, olik321, moniśka..., ibishka, Bajkaaa, lamka, Jeżowa, KateKum, Emiilka, Kargo31, Achia, Melevis, Ania1003, Amal, JuicyB, Nadzieja22, KateHawke, Kaczorka, Lusesita, Sarna84, Angelika83, Phnappy, Lena21, 91Ewela09, Tosia2323, -Mamunia-, agulineczka, Karma88, Madzik34, JustynaG, Yoselyn82, Siwulec, Barbarka1984, Czrna 81, Morelowanowa lubią tę wiadomość
-
Po historii Eweli zaczęłam łapać paranoje. Normalnie spojkojnie czekalabym ba ruch a teraz jedną nogą jestem w aucie w drodze na ktg... Jestem na siebie zła że tak schizuję i stresuje Lewcia:(#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Pilik, co za niespodzianka!
Gratuluję serdecznie
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
I witam się przy porannej kawie i nadrabiam was co ostatnio jest trudne.
Luna jak dzieci nie kochać.
Rucola może kawa Lewcia obudzi ? Połóż się ma plecach może się obudzi. Ruchów na 1h powinno być 10 jesli faktycznie cię niepokoi jedz na IP. Ja już zaliczyłam taką alcję.
Malka jak noc ?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Pilik gratuluje !!!! Miałaś znieczulenie do kręgosłupa?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2018, 08:54
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Hej. Pozwolę sobie dołączyć w 1 dniu ciąży
tym bardziej, że pilik dziś zwolniła brzuszek
ogromne gratulacje
nie martw się, mała szybko dojdzie do siebie i będziecie się tulić w domku
Rucola gmeraj jeszcze brzuchem, może tylko ma dziś mocny sen, ale jak nic się nie zadzieje to jedź na IP. Trzymam kciuki, żeby to był tylko taki psikus ze strony Lewka. :*Aga9090, Rucola, summer86, KateHawke, Lusesita, Siwulec lubią tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2 😞
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
Cross match 29,8 %❌
NK 14% ❌
ANA1 - 1:80
Kariotyp ✅
Zespół antyfosfolipidowy ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 😔
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 7+1💔😞😇
28.04 ----> ❄ 3.2.2 (+ relanium, +neoparin) 7dpt - beta 0,4 😞 -
Pilik! Tak obstawiałam, że znowu będzie się dziać w weekend
Zapalenie szybciutko przeleczycie, mała jest wcale nie mała i na pewno silna
Gratuluję, mamusiu!
Malka, a Ty co się obijasz?
Rucola sama pisałaś, że u Lewka to normalne, że jak Ty się stresujesz, to on siedzi jak myszka pod miotłą. Idź na gofra! A snami się nie przejmuj - w ciąży są bardziej realistyczne i porypane - mi się niedawno śniło, że urodziłam a doktor dalej ta sama gadka - "raczej dziewczynka" i że dziecko ma coś nie tak z tymi rzeczami. Nasze strachy rzutują na te porąbane sny, ale to tylko strachyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2018, 08:50
-
Pilik gratuluję jeszcze raz
Ninka na pewno dojdzie szybko do siebie i zaraz będziecie razem! Ściskam mocno
Rucola na pewno z Lewkiem wszytsko jest w porządku. Ale oczywiście trzeba kontrolować sytuację. Spróbuj zjeść coś słodkiego i położyć się na boku. Poszturchaj trochę brzuch. Zaraz na pewno się obudzi.
Flo u mnie nadal cisza... Rano mnie trochę pobolewał brzuch jak na @ ale już też przeszło.
Dzisiaj koniec remontu. Cały dzień sprzątania mnie czeka. Może po tym coś ruszymoże jak będzie wszytsko gotowe i czyste to coś się odblokuje.
-
Pilik gratulacje! Ninka jednak postanowiła wyjść w czerwcu
Antybiotyk pewnie dostanie i niech szybko wraca do Ciebie.
Malka widzisz jakie masz rozsądne dziecko? Daje rodzicom możliwość ukończenia
Olik wlaczylam sobie film i o 3.30 zasnąłem, chyba podświadomie czekałam aż Pilik urodziWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2018, 08:59
malka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Malka - niektórzy poprostu lubią przyjść na gotowe
Ona dobrze wie, że jak się urodzi po skończonym remoncie, to będzie się cieszyć niepodzielną uwagąSpryciula
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2018, 09:02
malka, Lusesita lubią tę wiadomość