X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2018, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach te Michały, mój ma właśnie 7 lat, również powiedział że nie chce mieć rodzeństwa. Ot to się zaskoczy!
    Pilik całuje te male paluszki.

Minie jesteś boginią seksu!

Minie Black lubi tę wiadomość

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2018, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena jaki śliczny ten Twój synek :) slodki Aniolek

Phnappy powoli juz widac brzuszek :)

Pilik wielkie gratulacje!! witamy malutka na swiecie!! zdrowka dla niej i dla was! :)

Minie piekne zdjecie :) no no, super sie prezentujesz i jaki sliczny brzusio

Ewela jaki sliczny i duzy brzuszek :)

Minie Black lubi tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2018, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yos jak się czujesz?:)

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2018, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe dzieciaki... ja też właśnie analizuję że można by chłopaków dać w 1 pokoju ale jak Franek pójdzie do szkoły to Staszek będzie miał 2 latka... jeden będzie siedział przy nauce a drugi mu przeszkadzał... może lepiej zrobić im osobne pokoje? tylko jak wysiedlić brata :P

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • reset Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2018, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris, ale Twój brat chyba tylko bywa u Was, a nie mieszka na stałe, prawda? Może więc na jakiś czas pokój brata przerobić na pokój Stasia, tylko zostawić tam kanapę. Jak brat przyjedzie to na czas jego pobytu Staszek do Was albo do Frania?

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2018, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik kochana! Gratulacje! Mnóstwo zdrówka dla Ninki i szybkiego wyjścia ze szpitala! <3

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2018, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reset wrote:
    Lunaris, ale Twój brat chyba tylko bywa u Was, a nie mieszka na stałe, prawda? Może więc na jakiś czas pokój brata przerobić na pokój Stasia, tylko zostawić tam kanapę. Jak brat przyjedzie to na czas jego pobytu Staszek do Was albo do Frania?
    Też o tym myślałam ale muszę mieć jego zgodę bo tam są wszystkie jego rzeczy- mieszkanie jest wspólne i nie chce dać się spłacić :/ niby wszystko między nami jest dobrze ale od kiedy wie że jestem w ciąży to co miesiąc przyjeżdża na ok tydzień. W zasadzie blokuje mi ten pokój :( a ja już dawno tam chciałam naszą sypialnię zrobić. Wstawiłabym potem łóżeczko i ostatecznie był by pokój dla Stasia... ludzie mają gorsze warunki nie raz ale szkoda mi że się przestrzeń marnuje. A my w impasie- ani w jedną ani w drugą stronę.

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2018, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia hej, jak się macie? :) JAk sobie radzisz?

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2018, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Yos jak się czujesz?:)

nie czuje sie ostatnio najlepiej :(

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2018, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yos a co się dzieje?

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2018, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yos, ale tak ciążowo nie najlepiej? czy co się dzieje?

• JuicyB Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2018, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malka wrote:
    Lena! Franio i Ty wyglądacie na przeszczęśliwych!! Cudnie <3

Phnappy piękny brzuszek!

Dziewczyny, któraś ostatnio pisała o jakiejś grupie na FB dotyczącej karmienia piersią? Nie potrafię znaleźć tego posta. Mogę prosić o namiary, koleżanka nie potrafi sobie poradzić, nawet doradca laktacyjny nie pomógł za bardzo, a bardzo by dalej chciała karmić. Może tam jej dziewczyny coś poradzą.

Hej, ja wrzucałam link do grupy FB dla mam, które karmią piersią + odciągają pokarm. To tutaj: https://www.facebook.com/groups/769650646459084/?fref=gs&dti=1379396042318005&hc_location=group

age.png
  • malka Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2018, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JuicyB dzięki wielkie, zaraz dam link kolezance :)

Pilik szybko poszło. Fajnie, że się nie meczylas do 8 tak jak lekarz przewidywał. Ninka jest przecudna! Trzymam kciuki, żeby szybko do Ciebie wróciła!

Ja właśnie skończyłam sprzątać. Tzn wszytsko oprócz łazienki. Ale mam jej nie ruszać do jutra żeby wszytskie kleje i fugi dobrze wyschły. Od jutra możemy korzystać :D ale to już chyba emek posprząta bo jestem padnięta po dzisiejszym maratonie.

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • Emiilka Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2018, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana Bajeczko, kochane Dziewczyny <3 Piszę z komórki, jutro obiecuję napisać więcej z laptopa. Podczytuje Was codziennie, ale staram się „jęczeć” na fb tylko Reset i Lunie. Generalnie wszystko u nas w porządku, ale mam jakiś spadek formy. Cieszę się Bajeczko z każdego Twojego dnia w dwupaku, serdecznie gratuluję Pilik, Lenie i Summer. Za Ciebie Maleczko też trzymam mocno kciuki, podobnie jak za Ciebie Aniu. Życzę Wam Mamuśki miłego wieczoru i obiecuję skrobnąć jutro więcej na komputerze. Ps. Bardzo mi się miło zrobiło, jak mnie Bajko wywołałaś do odpowiedzi ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2018, 22:45

Rucola, reset, malka, Lusesita, olik321, Aga9090, Ania1003, summer86, Bajkaaa, blue00, KateHawke, Czrna 81, Czrna 81, Czrna 81 lubią tę wiadomość

12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! <3
    url=https://www.suwaczki.com/]mhsv20mmi0dw1s0w.png[/url]
    1 cs. - Aniołek - 6 tc.
  • Melevis Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2018, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej, a co to za megatajna grupa na fb? :D ja też chcę!

l22nj48ay1qfqnoi.png
    klz9jw4z9e5d3ouc.png
    qb3cg7rfn0fbukfn.png
    02.2017 [*] 6tc
    01.2019 [*] 10tc
  • Nadzieja22 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2018, 01:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i zaś spać nie mogę... Ach ciążunio!

HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2018, 03:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po karmieniu z przewijaniem oraz nieprzewidzianym przebieraniem z powodu fontanny siku w trakci :P spałam od 1 do 2:30 zatem w porównaniu do poprzednich nocy to szał.

Pilik, Ninka jest cudowna <3

Lena, ślicznie wyglądacie z Franiem :)

Malka, trzymam kciuki aby Felka była niedzielnym dzieckiem :)

Anna Stesia, napisz koniecznie co u Was. Tęsknimy!

Yoselyn, mam nadzieję, źs to samopoczucie to typowo ciążowe dolegliwości. Trzymaj się kochana.

Kaczorka, kiedyś pisałaś o jakimś kwartalniku laktacyjnym czy czymś takim. Mogłabyś proszę przypomnieć?

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2018, 05:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilko ciesze się że się odezwałaś <3 spadek formy to normalna rzecz w ciąży :)

Summer to szał ze spaniem :) ja nie wiem jak ja dam radę bo takim czasie w szpitalu i nic nie robieniu potem nagle być na pełnych obrotach :)

A no i witamy w lipcu :) dzielnie dziecko nie urodziło się ani w maju ani w czerwcu mimo iż mój organizm chciał inaczej :)
    Najlepiej było by urodzić w sierpniu ale i według tego co mówiłam i druga połowa lipca wchodzi w grę także nie jest źle ale czekam by było dobrze :)

Udanej niedzieli życzę
    <3

StaraczkaNika, summer86, Lunaris, Aga9090, Bocianiątko, Emiilka, Rucola, KateHawke, Czrna 81, Lena21 lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2018, 05:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer - Kwartalnik laktacyjny - karmienie piersią, BLW, rozszerzenie diety dzieci
    (nie wiem jak na tel. można skopiować adres do grupy na FB, bo jak to robię, to mnie odsyła do mojego profilu)
    Mam nadzieję, że po nazwie uda Ci się znaleźć :) to grupa zamknięta.

summer86 lubi tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • pilik Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2018, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, mam nadzieje... wczoraj wieczorem musieli zaintubowac Malutką. Dzisiaj przychodzi ordynatorka patologii, ma być więcej wyników i może się czegoś dowiemy... dziś lub jutro ma mieć też konsultacje kardiologiczną i neurologiczną. przepraszam że tak o sobie, ale tak strasznie się boje :(...

ds022el.png

u4uGp2.png
‹‹ 1042 1043 1044 1045 1046 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ