Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lena jaki śliczny ten Twój synek
slodki Aniolek
Phnappy powoli juz widac brzuszek
Pilik wielkie gratulacje!! witamy malutka na swiecie!! zdrowka dla niej i dla was!
Minie piekne zdjecieno no, super sie prezentujesz i jaki sliczny brzusio
Ewela jaki sliczny i duzy brzuszek
Minie Black lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Hehehe dzieciaki... ja też właśnie analizuję że można by chłopaków dać w 1 pokoju ale jak Franek pójdzie do szkoły to Staszek będzie miał 2 latka... jeden będzie siedział przy nauce a drugi mu przeszkadzał... może lepiej zrobić im osobne pokoje? tylko jak wysiedlić brata
-
Lunaris, ale Twój brat chyba tylko bywa u Was, a nie mieszka na stałe, prawda? Może więc na jakiś czas pokój brata przerobić na pokój Stasia, tylko zostawić tam kanapę. Jak brat przyjedzie to na czas jego pobytu Staszek do Was albo do Frania?
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
reset wrote:Lunaris, ale Twój brat chyba tylko bywa u Was, a nie mieszka na stałe, prawda? Może więc na jakiś czas pokój brata przerobić na pokój Stasia, tylko zostawić tam kanapę. Jak brat przyjedzie to na czas jego pobytu Staszek do Was albo do Frania?
niby wszystko między nami jest dobrze ale od kiedy wie że jestem w ciąży to co miesiąc przyjeżdża na ok tydzień. W zasadzie blokuje mi ten pokój
a ja już dawno tam chciałam naszą sypialnię zrobić. Wstawiłabym potem łóżeczko i ostatecznie był by pokój dla Stasia... ludzie mają gorsze warunki nie raz ale szkoda mi że się przestrzeń marnuje. A my w impasie- ani w jedną ani w drugą stronę.
-
Anna Stesia hej, jak się macie?
JAk sobie radzisz?
-
Achia wrote:Yos jak się czujesz?
nie czuje sie ostatnio najlepiejMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
malka wrote:Lena! Franio i Ty wyglądacie na przeszczęśliwych!! Cudnie
Phnappy piękny brzuszek!
Dziewczyny, któraś ostatnio pisała o jakiejś grupie na FB dotyczącej karmienia piersią? Nie potrafię znaleźć tego posta. Mogę prosić o namiary, koleżanka nie potrafi sobie poradzić, nawet doradca laktacyjny nie pomógł za bardzo, a bardzo by dalej chciała karmić. Może tam jej dziewczyny coś poradzą.
Hej, ja wrzucałam link do grupy FB dla mam, które karmią piersią + odciągają pokarm. To tutaj: https://www.facebook.com/groups/769650646459084/?fref=gs&dti=1379396042318005&hc_location=group -
JuicyB dzięki wielkie, zaraz dam link kolezance
Pilik szybko poszło. Fajnie, że się nie meczylas do 8 tak jak lekarz przewidywał. Ninka jest przecudna! Trzymam kciuki, żeby szybko do Ciebie wróciła!
Ja właśnie skończyłam sprzątać. Tzn wszytsko oprócz łazienki. Ale mam jej nie ruszać do jutra żeby wszytskie kleje i fugi dobrze wyschły. Od jutra możemy korzystaćale to już chyba emek posprząta bo jestem padnięta po dzisiejszym maratonie.
-
Kochana Bajeczko, kochane Dziewczyny
Piszę z komórki, jutro obiecuję napisać więcej z laptopa. Podczytuje Was codziennie, ale staram się „jęczeć” na fb tylko Reset i Lunie. Generalnie wszystko u nas w porządku, ale mam jakiś spadek formy. Cieszę się Bajeczko z każdego Twojego dnia w dwupaku, serdecznie gratuluję Pilik, Lenie i Summer. Za Ciebie Maleczko też trzymam mocno kciuki, podobnie jak za Ciebie Aniu. Życzę Wam Mamuśki miłego wieczoru i obiecuję skrobnąć jutro więcej na komputerze. Ps. Bardzo mi się miło zrobiło, jak mnie Bajko wywołałaś do odpowiedzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2018, 22:45
Rucola, reset, malka, Lusesita, olik321, Aga9090, Ania1003, summer86, Bajkaaa, blue00, KateHawke, Czrna 81, Czrna 81, Czrna 81 lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
My po karmieniu z przewijaniem oraz nieprzewidzianym przebieraniem z powodu fontanny siku w trakci
spałam od 1 do 2:30 zatem w porównaniu do poprzednich nocy to szał.
Pilik, Ninka jest cudowna
Lena, ślicznie wyglądacie z Franiem
Malka, trzymam kciuki aby Felka była niedzielnym dzieckiem
Anna Stesia, napisz koniecznie co u Was. Tęsknimy!
Yoselyn, mam nadzieję, źs to samopoczucie to typowo ciążowe dolegliwości. Trzymaj się kochana.
Kaczorka, kiedyś pisałaś o jakimś kwartalniku laktacyjnym czy czymś takim. Mogłabyś proszę przypomnieć? -
Emilko ciesze się że się odezwałaś
spadek formy to normalna rzecz w ciąży
Summer to szał ze spaniemja nie wiem jak ja dam radę bo takim czasie w szpitalu i nic nie robieniu potem nagle być na pełnych obrotach
A no i witamy w lipcudzielnie dziecko nie urodziło się ani w maju ani w czerwcu mimo iż mój organizm chciał inaczej
Najlepiej było by urodzić w sierpniu ale i według tego co mówiłam i druga połowa lipca wchodzi w grę także nie jest źle ale czekam by było dobrze
Udanej niedzieli życzę
StaraczkaNika, summer86, Lunaris, Aga9090, Bocianiątko, Emiilka, Rucola, KateHawke, Czrna 81, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Summer - Kwartalnik laktacyjny - karmienie piersią, BLW, rozszerzenie diety dzieci
(nie wiem jak na tel. można skopiować adres do grupy na FB, bo jak to robię, to mnie odsyła do mojego profilu)
Mam nadzieję, że po nazwie uda Ci się znaleźćto grupa zamknięta.
summer86 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry, mam nadzieje... wczoraj wieczorem musieli zaintubowac Malutką. Dzisiaj przychodzi ordynatorka patologii, ma być więcej wyników i może się czegoś dowiemy... dziś lub jutro ma mieć też konsultacje kardiologiczną i neurologiczną. przepraszam że tak o sobie, ale tak strasznie się boje
...