Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
OMG! Widziałyście reklamę tv testów ciążowych Clearblue?
Zaczyna się od "Jestem w ciąży - to drugi tydzień!"
Ja pierdzielę, on wie, że będziesz w ciązy jeszcze przed owulacją!
Co za technologiaBajkaaa, Lusesita, Kingulla, lamka, Lunaris, olik321, KateHawke, JustynaG lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:OMG! Widziałyście reklamę tv testów ciążowych Clearblue?
Co za technologia -
StaraczkaNika wrote:OMG! Widziałyście reklamę tv testów ciążowych Clearblue?
Co za technologia
Widziałam! I to samo pomyślałam co Ty :p
Ale Nika - te reklamy nie są dla nas -
Pilik trzymam z całych sił kciuki za Ninkę! Mam nadzieję, że szybko wszytsko posprawdzają i na pewno będzie wszystko ok. Współczuję stresu i niepewności. Myślami jestem z Wami!
Ja dalej nie rodzę
Od rana się z emkiem wkurzamy, bo zaczęliśmy korzystać z łazienki i wyszło kilka na prawdę poważnych błędów. Jutro się szykuje awantura z wykonawcą. Dobrze, że będę w szpitalu i mnie to ominieale się przed to wszytsko cały dzień denerwuję!
Ja mam i do porodu i do karmienia kupione koszule z dolce sonno. Koleżanka która pracuje na porodówce powiedziała, że te odpinane po bokach się sprawdzają bardzo dobrze.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miałam Wam wstawić Aluśkę w sukience z chrztu. Na żadnym jakoś super nie widać. A jeszcze biorąc pod uwagę, że moje dziecko widząc aparat odwraca głowę, to już w ogóle nie ma z czego wybierać
No ale mniej więcej wyglądało to tak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/86ad285c3bc4.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e3f2566a085c.jpg
Takie małe, blade i łyse
Malka - współczuję tej sytuacji z nieudanym remontem.. Nie cierpię wszelkich reklamacji.Nadzieja22, Amal, Lunaris, StaraczkaNika, Tosia2323, Emiilka, olik321, KateHawke, Luna1993, Jeżowa, Rucola, 91Ewela09, Aga9090, Czrna 81, JustynaG, Flowwer, panan12, blue00 lubią tę wiadomość
-
Malka, lipa z remontem
Kaczorka, piękne jesteścieKaczorka lubi tę wiadomość
-
Kaczorka bardzo ładnie wygląda Alusia ale Ty również pięknie się prezentowałaś na chrzcinach
W wolnej chwili możesz dopisać na 1 stronie naszego synka Stasia
Malka potwierdzam co pisze Nika -w niedziele rodzą się lenie patentowane: patrz japoczekaj do jutra
i współczuję reklamacji łazienkowych, ja z tego powodu dałam sobie spokój z remontem w tym roku.
Bajka przepiękny brzuniojak najbardziej nie tłuszczowy! ciśnienie pewnie skoczyło jak wstałaś, rano miałaś mierzone na leżąco? jak się dłużej leży to organizm się przyzwyczaja do zmniejszonego metabolizmu i wolniejszego krążenia. Jak mój gin zmierzył mi po zejściu z samolotu to prawie do kardiologa mnie wysłała
nakrzyczałam na niego że najpierw każe mi się wspinać a potem ciśnienie mierzy, może by tak odwrotnie?
Kaczorka, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Malka podpisuję się, poczekaj do jutra - Stasiu jest z niedzieli i diabeł wcielony
a, miałam właśnie koszule z Dolce Sonno - polecam, są świetnie
mi się sprawdzały z tym takim zakładowym dekoltem.
Kaczorka dziewczyny, jesteście piękne!
P.S. Mówiłam już, że uwielbiam chusty?
Lunaris, Tosia2323, malka, Kaczorka, Lusesita, Achia, Bocianiątko, Bajkaaa, KateHawke, Barbarka1984, Jeżowa, reset, Rucola, Kargo31, 91Ewela09, Emiilka, JustynaG, Nadzieja22, emi2016, Flowwer, Sarna84, blue00 lubią tę wiadomość
-
Dzięki Kochana
Melevis ja się zastanawiam cały czas czy kupić kółkową. Mam zwykłą wiązaną ale czy przy noworodku też się sprawdzi czy lepiej kupić jeszcze drugą mniej skomplikowaną w motaniu na początek?
Ps wymieniłam sukienkę dzisiaj
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2bdf47fea085.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2018, 18:01
Tosia2323, Bajkaaa, Luna1993, Rucola, Lusesita, Emiilka, Nadzieja22, Sarna84, blue00 lubią tę wiadomość
-
Lunaris ja zaczynałam od długich, kółkową kupiłam jakieś 2 miesiące temu a i tak wygrywają długie. Kolka zakładałam ze 3 razy, na szybką akcję typu płacz dziecka w wózku czy wyskoczenie na zakupy jest spoko, ale jednak obciążenie jest na jedno ramię i mi po 20 minutach już było mega niewygodnie. A teraz już mam taką wprawę, że kółkową motam tyle samo co długą
wbrew pozorom kółka nie są wcale takie najprostsze. Ale jednak warto mieć
-
Muszę zacząć kupować małe rzeczy bo jak przesegregowałam różowe to zostało całe nic
Melevis dzięki za wskazówki- jesteś moim chustowym gurumoże poćwiczę na tej zwykłej i zobaczę jak będzie szło z dzieckiem potem. Rodzę w grudniu a starszaka trzeba będzie odprowadzać do przedszkola także chusta na pewno się przyda!