Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
AA jak temat aut to ja się pochwalę, ze kupiłam. Jęczałam wam jakiś czas temu i udało się upolować furkę, co prawda nie jest demonem prędkości, ale jest dużym sedanem w automacie
Juicy jesli tylko masz czas to pisz. ja sobie kopiuje większość postów informacyjnych i trzymam na czarną godzinęLuna1993, lamka, Jeżowa, pilik, olik321, olik321, Nadzieja22, Lena21, Emiilka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luna ekstra, że będziecie mieć nowe autko
oby się dobrze sprawowało
my w sumie kupiliśmy auto, jako pierwszy "dzieciowy" wydatek, bo do tej pory służyła nam tylko komunikacja miejska
a i jeszcze odnośnie USG: Zuzanna charakterek ma po mamusi ewidentnie
lamka to kciuki, żeby wszystko było super
Olik czy ja przegapiłam Twoje wyniki z wczoraj?
Nadzieja cieszę się, że wszystko wygląda dobrzeza tydzień zobaczysz potomka bądź potomkinię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 11:33
Luna1993, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Ja chciałam przypomnieć, że mój mąż postanowił kupić 7-osobowego chryslera voyagera, bo jak dowiedział się, że jestem w ciąży, to od razu stwierdził, że przecież na jednym dziecku się nie skończy, to szkoda kasy na mniejsze auto
JuicyB, Luna1993, Achia, Siwulec, Karma88, KateHawke, Aga9090, Bajkaaa, Lunaris, reset, blue00, Rucola, Nadzieja22, JustynaG, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJezowa właśnie widzę, że już 26 tc!
Ja prawko zdałam dopiero 1,5 roku temu, właśnie ze względu na Tosie. I mamy golfa, żal mi go sprzedawać, ale do bagażnika nie wchodzi cały wózek. To bardziej wina wózka jaki mam, bo wybrałam chyba największą kolubryne na rynku
Zafira też 7 osobowa, mam nadzieję że to nie aluzja ze strony emka. Teść ma voyagera, fajne auto
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 11:37
Jeżowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luna ja prawka wciąż nie mam... czuję teraz wyrzuty sumienia, ale ponieważ sama wizja prowadzenia auta bardzo mnie przeraża, to robienie kursu w ciąży chyba nie byłoby dobrym pomysłem. Czekam więc do porodu, odchowam dziecia trochę i fru na kurs w końcu, właśnie dla Małej, tak jak i Ty dla Tosi robiłaś
A to nie wiedziałam, że Zafira 7-osobowahaha, no kto wie, co miał na myśli Twój mąż
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 11:40
Luna1993, Rucola lubią tę wiadomość
-
Luna- ja do Opli mam mieszane uczucia, ale mój wujek jeździł Zafirą 10 lat i sobie chwalił, więc i Wam życzę, by się sprawdziła. Na pewno będzie praktyczna i Was pomieści, oby bezawaryjna!
Rucola- co nabyłaś? Mnie auta kręcą dość mocno, wręcz bym mogła mówić o sobie blacharaLuna1993, Rucola lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyJezowa tez sie tak stresowalam i tak samo nie zaczęłam w ciąży, bo to były za duże nerwy. Myślałam, że się do tego nie nadaje a zdałam za 1 razem, więc skoro taki lamus jak ja dał radę to Ty tym bardziej
zobaczysz jaki to ogromny komfort nie ciągnąć dziecka komunikacja miejska, albo nawet po zakupy
Reset wiesz, że mnie nastawiłas na rav4 ale kwestia finansowa przewazylachyba zawsze będę wierna niemcom po tym moim cudownym 23 letnim golfie, którego tak kocham
gdyby nie absurdalnie drogie ubezpieczenia to bym go dalej trzymała dla siebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 11:45
Jeżowa, Rucola lubią tę wiadomość
-
Ja się na autach nie znam, ale jeździć po prostu kocham. A późno wieczorem albo wcześnie rano jazda po Warszawie albo po trasie to coś co uwielbiam.
Mąż się smieje, że prowadzę jak facet, cokolwiek to znaczy.Luna1993, Rucola, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeżowa wrote:Ja chciałam przypomnieć, że mój mąż postanowił kupić 7-osobowego chryslera voyagera, bo jak dowiedział się, że jestem w ciąży, to od razu stwierdził, że przecież na jednym dziecku się nie skończy, to szkoda kasy na mniejsze auto
Rucola, Nadzieja22, JustynaG, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny! Siedzę, czytam i ryczę! To niesamowite, nie znamy się w realu, tak naprawdę nawet nie wiemy, jak niektóre z nas wyglądają, ale ta chęć pomocy Lunie jest wspaniała! Taki szybki odzew, tyle możliwości i pomysłów, po prostu ryczę
Luna, Zuzia to wojowniczka, nic nowego nie powiem, bo tak jak dziewczyny pisały - medycyna jest tak rozwinięta, że niedługo to zostanie tylko przykrym wspomnieniem :*
Reset wrrr, wrrr, WRRRR JEGO MAĆ! Tyle mam do powieszeni odnośnie Twojej owulki. No jak to tak?!
Też mamy auto 7 osobowe, Mercedesa Viano (po którego akurat pojechal M. 400 km od domu, a ja w tym czasie darlam sie na stole operacyjnym wyciskając młodą) i szczerze to niewyobrażam sobie życia bez niego. Co za wygoda! A wózek wkładam do bagażnika w całości, nawet go nie składam. Wyjmuję rozłożony, wsadzam dzieciaka i tyle
Luna1993, Rucola, Nadzieja22, JustynaG, Sarna84, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Melevis
wszystkiego co najlepsze z okazji 3 rocznicy ślubu !!!!! miłości, radości i 100 lat w zdrowiu :* :* :*
pisze tutaj bo nie wiem czy na lipcowy zaglądasz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam!
Reset ja jestem głęboko przekonana że wywalczysz to dzieciątko! Kto jak nie Ty? musimy uzbroić się w takim razie w cierpliwość i poczekać aż leki zaczną działać. Ja się bardzo cieszę że nie masz już takich długich cykli. Tyle fajnych brzuszków do końca roku jest do przejęcia że chętnie oddamy Ci nawet wszystkie jeśli chcesz
Karma jeszcze raz gratulacje córcizdjęć jak dla mnie nigdy dość, są boskie!
Pilik słuszna decyzja, w domu odsapniesz psychicznie i będziesz mogła jeszcze wszystko dopiąć zanim Ninka wróci z Wami. Wszystkiego dobrego!
Flo kciukasy żeby brzuszek zmiękł.
W temacie samochodowym to ja cały czas tęsknię za golfikiemFokusik prowadzi się dobrze i jest bardzo wygodny ale to nie to samo... Ale cóż- matka 2 dzieci musi myśleć racjonalnie
Jestem z siebie zadowolona! Załatwiłam wszystko w pracy -urlop i dofinansowanie do niegoW drodze powrotnej zaliczyłam wizytę w szkole rodzenia. Zapisałam się od 26 lipca i spotkałam koleżankę! Zapisała mnie do położnej ze szpitala w którym będę rodzić
Na koniec wydałam całe 33zł na torbę ciuchów dla Stasiulka a i Franiowi coś się trafiło. Wspaniały dzień! Nawet choróbsko mi już nie przeszkadza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 12:17
lamka, Luna1993, Karma88, Achia, Jeżowa, Kaczorka, Rucola, Amal, reset, Nadzieja22, JustynaG, Emiilka lubią tę wiadomość