Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
ja jestem zachwycona moją audi A3 - genialnie się prowadzi, mało pali, w mieście wszędzie się wciśnie
moja największa miłość motoryzacyjna
Bajka super że nie ma bakterii a współlokatorka mam nadzieję będzie fajna i ogarniętaAga9090, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga9090 wrote:Ja mam benzynę 2.2 212 koni
jest z 2001 roku ale nie sprzedam
jak eMek nią jeździł to jeszcze dołożył wzmacniacz, głośniki i tak się bujam jakbym miała bmw haha
ale tak jak bumiarze, to hondziarze to też niemalże subkultura
a z ciekawości, ile Ci pali???Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 13:49
Aga9090 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyRucola wrote:nie denerwuj mnie nawet
ale tak jak bumiarze, to hondziarze to też niemalże subkultura
jedna mnie rzecz wkurzała jak eMek nią jeździł i włączał "moja honda jest szybsza niż wygląda"
Pali około 10 zależy jak jeżdżę, a mam twarda nogęWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 13:52
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Lunaris jesteś jak moja siostra mistrzynią w zakupach!!
Malka może już oxy ruszyła na całego?
Po ktg na IP i badaniu zapadła decyzja o przyjęciu mnie na porodowkę. Jestem na nowym bloku. Pobrali wymazy i krew na badania a teraz wyciszają skórcze. Szyjka b.skrucona, kroplówka z magnesem leci.
Szymek już waży 2300g więc już jest ok.
I prawdopodobnie będę tu aż do końca ciąży. Dla mnie największa kara to bezczynność i leżenie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 13:54
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Aga9090 wrote:No i kolor mam czarny
jedna mnie rzecz wkurzała jak eMek nią jeździł i włączał "moja honda jest szybsza niż wygląda"
Pali około 10 zależy jak jeżdżę, a mam twarda nogę
hehehe to 10 to mi się coś mało wydaje, chyba że na trasieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 14:01
Aga9090, Siwulec, Amal, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Flowwer wrote:Lunaris jesteś jak moja siostra mistrzynią w zakupach!!
Malka może już oxy ruszyła na całego?
Po ktg na IP i badaniu zapadła decyzja o przyjęciu mnie na porodowkę. Jestem na nowym bloku. Pobrali wymazy i krew na badania a teraz wyciszają skórcze. Szyjka b.skrucona, kroplówka z magnesem leci.
Szymek już waży 2300g więc już jest ok.
I prawdopodobnie będę tu aż do końca ciąży. Dla mnie największa kara to bezczynność i leżenie.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Flo dobrze że pojechałaś, Szymek duży chłopak już więc myśle że jest bezpieczny
Rucola wybuchłam śmiechem aż koleżanka przyleciała zobaczyć co się stałoRucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucola wrote:"choc kochanie opróznimy moje jądra "
hehehe to 10 to mi się coś mało wydaje, chyba że na trasie.
No ale powiem szczerze na autostradzie to 100 km/h nie jeżdżę.. Tylko dużo więcej..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 14:04
-
nick nieaktualnyMatko boska, spalanie 10 l/100 km? Nie znam takiego
Przy mojej nodze to często gęsto mi wychodziło 18/20l/100km(nie będę nawet mówiła ile zimą na sniezku, albo wiosną na polu brała....) jeździłam wtedy audicą a4 w quattro, później przesiadlam się na lancie kappe i... 20/25
Dlatego mąż zdecydował, że w ramach oszczędności kupi mi astre 1.6 - jakie jego zdziwienie było jak jemu wyszło spalanie 8.6 l a mi 14Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 14:06
-
Aga9090 wrote:W trasie przy prędkości 100 km/h to 10 litrów, gorzej w mieście to i nawet 15 zeżre
Synek 💚 31.08.2018r.
Minie Black wrote:Matko boska, spalanie 10 l/100 km? Nie znam takiego
Przy mojej nodze to często gęsto mi wychodziło 18/20l/100kmjeździłam wtedy audicą a4 w quattro, później przesiadlam się na lancie kappe i... 20/25
Dlatego mąż zdecydował, że w ramach oszczędności kupi mi astre 1.6 - jakie jego zdziwienie było jak jemu wyszło spalanie 8.6 l a mi 14#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyRucola wrote:no właśnie, super fura, ale smok jak chodzi o spalanie. Moja cytrynka po mieście weźmie max 7litrów. Na razie przez te 3 dni jak jeżdże to spaliła średnio 6l/100 km w mieście a na trasie 4,7l/100km. Ale ja naprawdę dużo jeżdże i zależało mi na oszczędnym aucie i dlatego tylko 120KM...
miałam z 3 lata temu VW Vento diesel, palił 5 l no ale demon prędkości to nie był całe 90 koni..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dooobra ogarnęłam się, zjadłam i napiszę co na wizycie.
Ginka mówi, że wygląda dobrze według niej. Zobaczymy co mój gin za tydzień powie i czy będzie zarodek z serduszkiem.
Jest pęcherzyk ciążowy 0,96cm i żółtkowy 0,25cm. Na lewym jajniku mam torbiel ok. 4cm. Ech prawie w każdej ciąży mi się robi. Dla mnie to i tak postęp, bo nigdy nawet nie miałam YS, także tenA w ogóle to mam jutro wizytę u Paśnika.
Zabieram się za czytanie, bo widzę, że jest ruch w interesie.
Dziękuję za kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2018, 01:16
Minie Black, Aga9090, Siwulec, Flowwer, Amal, Kaczorka, Lunaris, Tosia2323, Luna1993, Achia, blue00, pawojoszka, emi2016, KateHawke, Emiilka, Bocianiątko, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość