X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę spać, głowa mi pęka. Kawa i banan nie dały rady, próbowałam też czekolady z orzechami - też nie pomaga na ból głowy, ale warto było sprawdzić

Rucola, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

• Rucola Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja aktualnie mam pierwszy raz automat, zawsze manual. Nigdy też nie jeździłam dieslem i nie planuje ze względu na gorszą dynamikę. Po tych kilku dniach jestem bardzo zadowolona z automatu ale tak jak pisałam wcześniej bardzo praktycznie podeszłam teraz do zakupu auta i myślę, ze będę zadowolona. W zwiazku z tym ze dużo jezdżę nie chcę ubolewać nad kasą za paliwo, wolę ją wydać na coś innego ;)
    Pomijając fakt ze mam duże auto i mega ładne :)

Aga9090, JustynaG lubią tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko o czym wy piszecie :p
    Flo- ściskam. Ale Szymek duży, da radę na pewno :) choć wiem że leżenie to nie jest to o czym marzyłaś..

Flowwer, lamka lubią tę wiadomość

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer łączę się w bólu z tobą ale dziś już masz skończony 34tc więc Szymek w razie czego nie byłby skrajnym wczesniakiem, nie zazdroszcze pobytu w szpitalu ale uwierz mi ze zleci nawet nie będziesz wiedziała kiedy a za 3 tyg spokojnie Szymon będzie mógł już przychodzić na świat :)

Ja mam ktg i Zosieńka szaleje z plusem :/ więc jak jej się nie uspokoi to będę tu leżeć podpięta długo :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 14:15

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • reset Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzy godziny popracowałam i teraz ledwo idzie Was nadrobić. Miejcie litość nad tymi, co w robocie :P
    Przede wszystkim - dziękuję za wszelkie słowa wsparcia, przekleństwa pod adresem @, życzenia i to, że pozwalacie mi tu marudzić ;) Lekko się spłakałam (znów! chyba mi któreś leki nie służą :P) jak Was czytałam :)

Drugi wniosek z nadrabiania jest taki, że zaraz w cholerę sprzedam moje auto - nówka sztuka, 1,5 roku, a na liczniku 10 tyś km! i kupię jakąś krowę 9 osobową, skoro wystarcza zakup dużego auta, by się rodzina powiększyła (vide Nenusia :) A teściową kocham to mogę jje nawet nie wrzucać na tył jak u Luny

Trzeci wniosek - też mam ciężką nogę, ale jak się wożę po mieście to sobie chwalę moją hybrydę i spalanie 5 l/100 :D Za to z tatą mam układ taki, że jakbym się z rodziną nie zmieściła do mojego auta albo wózek by nie chciał wejść to on bierze mojego CHR, a ja biorę jego Touarega z 3 litrowym silnikiem :D Tylko mnie ten VW pali po mieście blisko 20 l (jeździłam 3 miesiące kiedyś), ale na trasie do Włoch, gdzie jechaliśmy w 4 i nie było to wolno spalił 8,5 l!

Ah, i najważniejsze- Flower- bierz przykład z Bajeczki i leż długo i skutecznie :* Będziemy Ci dostarczać rozrywki na forum :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 14:16

Aga9090, Rucola lubią tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka nie wiem jak tam Twoja Zosia siedzi, ale mój tak wypietą dupcię (lekarz nam wczoraj pokazał gdzie co jest) że brzuch mam totalnie asymetryczny i moja dupcia najsłodsza aż prosi sie o klapsa, więc ja swojego mogę postraszyć klapsiorami :) a Ty masz na nią jakiś sposób?? :P

JustynaG lubi tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja kocham audice !! Ale ja mam też ciezką nogę i szaleje na drodze więc sama zdecydowałam dla bezpieczeństwa na cilio techno fell czerwone przynajmniej wyglada jak kure..sko sportową brylę. Wszyscy mi mówią że do mnie pasuje.
    Widzę same amatorki jazdy Extreme :D
    Można wyszaleć się jak co na torach. Fajna opcja jako prezent na urodziny.

Nenusia tak jestem na 5 bloku.

Bajka ja max 2 dni wytrzymałam w domu bez ruszania 4 liter a tu wizja 4 tyg !! Ok wytrzymam dla Szymka ale łatwo nie bedzie.
    Chyba pogoda taka bo moj ma tętno 170-180 !

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue00 wrote:
    Kochana,ty lepiej zdradź gdzie to jest ? :D Ja jeszcze nic nie kupiłam,ani jednej rzeczy hehe.

Orfeusz na czechowie :) i na wieniawskiej przy biedronce też w sr po 1zł.

W Lublinie naprawde można tanio się w używki zaopatrzyć :D

Flo całe szczęście że to już po 34 tc i że synek słusznej wagi :) mam nadzieję że trafi Ci się dobre towarzystwo na sali i czas szybciej zleci!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 14:30

Rucola lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flo kochana jak coś będziesz potrzebować to daj znać :) ja tam będę dzwonić w przyszłym tyg to może będę miała wyniki już do odebrania..

Flowwer lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobię później bo jestem u babci, Flower kochana dasz radę, dla dziecka zrobimy wszystko. Jesteś silna dzielna mama :* a my Cię tu wspieramy

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flo niedobrze, że musisz leżeć, ale jak widać dobrze, że pojechałaś... Szymek duży chłopak już, da radę nawet jakby mu się bardzo pośpieszyło, ale liczę, że "niestety" poleżysz jeszcze z miesiąc :)

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

09.09⏸️
    11.09 beta 88 ➡️ 13.09 beta 238 ➡️ 16.09 beta 914

27.09 dwa pęcherzyki ciążowe, jeden zarodek
    02.10 mamy dwa serduszka
    13.11 niskie ryzyka wad genetycznych
    05.12 czekamy na dwóch synków 🩵🩵

preg.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer - taki czas, że trzeba dupcię usadzić na chwilę. Ale minie szybko :)

Nadzieja - jak jest żółteczko to i zarodek zaraz będzie :)

A mnie jakieś bóle w krzyżu złapały. Normalnie jak przed jakimś okresem :/ i w ogóle od kilku dni jakoś mi mokro. Ciekawe co tam się dzieje.

Nadzieja22, Flowwer lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka ciąża ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 14:36

• Lusesita Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flo kurcze więc jednak musisz zostać.
    Tak czytam j jedna myśl mi do głowy przychodzi. Żadna z nas nie może do końca spokojnie tej ciąży przechodzić. Jak nie szyjka, to skurcze i inne cholerstwo i szpital grubo przed czasem .
    A jak już któraś donosi, to po porodzie są jakies komplikacje.
    Zawsze cos. Jakby samo zajscie bylo super latwe....

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • Siwulec Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawe co u Malki...

panan12, Amal, Lunaris, pilik lubią tę wiadomość

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec wrote:
    ciekawe co u Malki...
    Może już tuli uparciuszka :)

• Siwulec Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga9090 wrote:
    Może już tuli uparciuszka :)

o 10:00 miała 3cm rozwarcia to mam nadzieje że jest tak jak mówisz ;)

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola moja to jest a apartamencie :) raz jest z jednej strony raz z drugiej i jak leżę na płasko to dopiero teraz widzę gdzie ona jest a ja nie muszę mieć metody bo ona jest jak ojciec na złość wszystkim hehe wszyscy się boją że się urodzi a ona ma to w tyłku i siedzi bo jej wygodnie i nikt od niej nic nie chce a ktg też ma w nosie teraz śpi i mimo słodyczy i tego że z boku na bok się przewracam to dziecko smacznie śpi :)

Flowwer w szpitalu jest sennie i zobaczysz że tygodnie będą mijac ja jestem już 6 tygodni i jakoś zleciało :)

Rucola lubi tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczaki,Lunaris :P Przechodziłam dziś obok lumpka na wieniawskiej bo miałam sprawinę w urzędzie,ale to było przed 9 rano no.Trudno,obok mnie są jeszcze dwa sklepy i chiński market :D
    Flo,a co z wodami?Odeszły cokolwiek czy nic?Czy był to tylko fałszywy alarm? .Trzymaj się dzielnie :)

• panan12 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaaa wrote:
    Rucola moja to jest a apartamencie :) raz jest z jednej strony raz z drugiej i jak leżę na płasko to dopiero teraz widzę gdzie ona jest a ja nie muszę mieć metody bo ona jest jak ojciec na złość wszystkim hehe wszyscy się boją że się urodzi a ona ma to w tyłku i siedzi bo jej wygodnie i nikt od niej nic nie chce a ktg też ma w nosie teraz śpi i mimo słodyczy i tego że z boku na bok się przewracam to dziecko smacznie śpi :)

Flowwer w szpitalu jest sennie i zobaczysz że tygodnie będą mijac ja jestem już 6 tygodni i jakoś zleciało :)

Co się Flowwer stalo? Sory że nie jestem na bieżąco. My od niedzieli w szpitalu crp było 59 i leżymy.

f2w3k0s3plke7odf.png
‹‹ 1074 1075 1076 1077 1078 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ