Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja aktualnie mam pierwszy raz automat, zawsze manual. Nigdy też nie jeździłam dieslem i nie planuje ze względu na gorszą dynamikę. Po tych kilku dniach jestem bardzo zadowolona z automatu ale tak jak pisałam wcześniej bardzo praktycznie podeszłam teraz do zakupu auta i myślę, ze będę zadowolona. W zwiazku z tym ze dużo jezdżę nie chcę ubolewać nad kasą za paliwo, wolę ją wydać na coś innego
Pomijając fakt ze mam duże auto i mega ładneAga9090, JustynaG lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Flowwer łączę się w bólu z tobą ale dziś już masz skończony 34tc więc Szymek w razie czego nie byłby skrajnym wczesniakiem, nie zazdroszcze pobytu w szpitalu ale uwierz mi ze zleci nawet nie będziesz wiedziała kiedy a za 3 tyg spokojnie Szymon będzie mógł już przychodzić na świat
Ja mam ktg i Zosieńka szaleje z plusemwięc jak jej się nie uspokoi to będę tu leżeć podpięta długo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 14:15
-
Trzy godziny popracowałam i teraz ledwo idzie Was nadrobić. Miejcie litość nad tymi, co w robocie
Przede wszystkim - dziękuję za wszelkie słowa wsparcia, przekleństwa pod adresem @, życzenia i to, że pozwalacie mi tu marudzićLekko się spłakałam (znów! chyba mi któreś leki nie służą
) jak Was czytałam
Drugi wniosek z nadrabiania jest taki, że zaraz w cholerę sprzedam moje auto - nówka sztuka, 1,5 roku, a na liczniku 10 tyś km! i kupię jakąś krowę 9 osobową, skoro wystarcza zakup dużego auta, by się rodzina powiększyła (vide NenusiaA teściową kocham to mogę jje nawet nie wrzucać na tył jak u Luny
Trzeci wniosek - też mam ciężką nogę, ale jak się wożę po mieście to sobie chwalę moją hybrydę i spalanie 5 l/100Za to z tatą mam układ taki, że jakbym się z rodziną nie zmieściła do mojego auta albo wózek by nie chciał wejść to on bierze mojego CHR, a ja biorę jego Touarega z 3 litrowym silnikiem
Tylko mnie ten VW pali po mieście blisko 20 l (jeździłam 3 miesiące kiedyś), ale na trasie do Włoch, gdzie jechaliśmy w 4 i nie było to wolno spalił 8,5 l!
Ah, i najważniejsze- Flower- bierz przykład z Bajeczki i leż długo i skutecznie :* Będziemy Ci dostarczać rozrywki na forum
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 14:16
Aga9090, Rucola lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Bajka nie wiem jak tam Twoja Zosia siedzi, ale mój tak wypietą dupcię (lekarz nam wczoraj pokazał gdzie co jest) że brzuch mam totalnie asymetryczny i moja dupcia najsłodsza aż prosi sie o klapsa, więc ja swojego mogę postraszyć klapsiorami
a Ty masz na nią jakiś sposób??
JustynaG lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dziewczyny ja kocham audice !! Ale ja mam też ciezką nogę i szaleje na drodze więc sama zdecydowałam dla bezpieczeństwa na cilio techno fell czerwone przynajmniej wyglada jak kure..sko sportową brylę. Wszyscy mi mówią że do mnie pasuje.
Widzę same amatorki jazdy Extreme
Można wyszaleć się jak co na torach. Fajna opcja jako prezent na urodziny.
Nenusia tak jestem na 5 bloku.
Bajka ja max 2 dni wytrzymałam w domu bez ruszania 4 liter a tu wizja 4 tyg !! Ok wytrzymam dla Szymka ale łatwo nie bedzie.
Chyba pogoda taka bo moj ma tętno 170-180 !Aga9090, Rucola lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
blue00 wrote:Kochana,ty lepiej zdradź gdzie to jest ?
Ja jeszcze nic nie kupiłam,ani jednej rzeczy hehe.
Orfeusz na czechowiei na wieniawskiej przy biedronce też w sr po 1zł.
W Lublinie naprawde można tanio się w używki zaopatrzyć
Flo całe szczęście że to już po 34 tc i że synek słusznej wagimam nadzieję że trafi Ci się dobre towarzystwo na sali i czas szybciej zleci!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 14:30
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Flo niedobrze, że musisz leżeć, ale jak widać dobrze, że pojechałaś... Szymek duży chłopak już, da radę nawet jakby mu się bardzo pośpieszyło, ale liczę, że "niestety" poleżysz jeszcze z miesiąc
-
Flowwer - taki czas, że trzeba dupcię usadzić na chwilę. Ale minie szybko
Nadzieja - jak jest żółteczko to i zarodek zaraz będzie
A mnie jakieś bóle w krzyżu złapały. Normalnie jak przed jakimś okresemi w ogóle od kilku dni jakoś mi mokro. Ciekawe co tam się dzieje.
Nadzieja22, Flowwer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Flo kurcze więc jednak musisz zostać.
Tak czytam j jedna myśl mi do głowy przychodzi. Żadna z nas nie może do końca spokojnie tej ciąży przechodzić. Jak nie szyjka, to skurcze i inne cholerstwo i szpital grubo przed czasem .
A jak już któraś donosi, to po porodzie są jakies komplikacje.
Zawsze cos. Jakby samo zajscie bylo super latwe.... -
ciekawe co u Malki...
panan12, Amal, Lunaris, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga9090 wrote:Może już tuli uparciuszka
o 10:00 miała 3cm rozwarcia to mam nadzieje że jest tak jak mówiszAga9090, Rucola lubią tę wiadomość
-
Rucola moja to jest a apartamencie
raz jest z jednej strony raz z drugiej i jak leżę na płasko to dopiero teraz widzę gdzie ona jest a ja nie muszę mieć metody bo ona jest jak ojciec na złość wszystkim hehe wszyscy się boją że się urodzi a ona ma to w tyłku i siedzi bo jej wygodnie i nikt od niej nic nie chce a ktg też ma w nosie teraz śpi i mimo słodyczy i tego że z boku na bok się przewracam to dziecko smacznie śpi
Flowwer w szpitalu jest sennie i zobaczysz że tygodnie będą mijac ja jestem już 6 tygodni i jakoś zleciałoRucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurczaki,Lunaris
Przechodziłam dziś obok lumpka na wieniawskiej bo miałam sprawinę w urzędzie,ale to było przed 9 rano no.Trudno,obok mnie są jeszcze dwa sklepy i chiński market
Flo,a co z wodami?Odeszły cokolwiek czy nic?Czy był to tylko fałszywy alarm? .Trzymaj się dzielnie -
Bajkaaa wrote:Rucola moja to jest a apartamencie
raz jest z jednej strony raz z drugiej i jak leżę na płasko to dopiero teraz widzę gdzie ona jest a ja nie muszę mieć metody bo ona jest jak ojciec na złość wszystkim hehe wszyscy się boją że się urodzi a ona ma to w tyłku i siedzi bo jej wygodnie i nikt od niej nic nie chce a ktg też ma w nosie teraz śpi i mimo słodyczy i tego że z boku na bok się przewracam to dziecko smacznie śpi
Flowwer w szpitalu jest sennie i zobaczysz że tygodnie będą mijac ja jestem już 6 tygodni i jakoś zleciało
Co się Flowwer stalo? Sory że nie jestem na bieżąco. My od niedzieli w szpitalu crp było 59 i leżymy.