Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziś w gdansku upał. jest dopiero 12:30 ,siedzę w domu i już szlag mnie trafia. najgorsze ze za tydz w weekend mamy wyjechac- patrzę a pogoda pokazuje tam 30st. niestety nie ma tam jeziora, nie będe miała się gdzie schować, to będzie miejsce 100km od Wawki- więc na typowy wiaterek dla Trójmiasta nie liczę i mimo że b.chciałam jechac to mysle czy nie zrezygnowac.. wiem jak reaguje w takich temp.. chodzę zła i wkurzona. jeszcze tam- gdzie no dobra cień będzie,ale na swiezym powietrzu..no obawiam się że będe się tylko męczyć . a spanie jest pod namiotami...
będe obserwować prognozę..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 12:30
-
Lamka, Jeżowa dziękuje ze pytacie, wyniki mam, hemoglobina wzrosła nie jakoś oszałamiająco ale jest ok i zostaję w domu.
Przepraszam, ale nie mam teraz głowy do pisania. Przeczytałam wszytsko i trzymam kciuki za Reset owulację ( co ja jędza jedna mogłaby by dać się rozwinąć) i Ninkę by wyszła jak najszybciej. AA malka u Ciebie czekam na zdjęcia Felcireset lubi tę wiadomość
-
My jedziemy na dłuższy weekend na Roztocze
pt-pon. Trzeba dziecku trochę wakacji zrobić a podobno ma być ciepło.
UWAGA CIUCHOSPAM! całe 33zł szczęścia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/64378b95389e.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 12:50
Jeżowa, Aga9090, Karma88, Amal, Luna1993, Kaczorka, Achia, blue00, Rucola, Bajkaaa, StaraczkaNika, reset, KateHawke, lamka, Nadzieja22, JustynaG, Yoselyn82, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość
-
ajjjj, dziewczyny, znalazłam w Poslce super wózek, bebetto s-line 2w1, praktycznie nowy, uzywana tylko gondola przez 3 miesiace, spacerówka nowa, 30km od miasta w którym żyją rodzice, na zdjeciach wygląda super, wszystko w komplecie i kosztuje 500zł.. umówiłam się w babką że w piątek/weekend mama podjedzie i obczai, oby tylko nie wyszło takie g... jak ostatnio...
Lunaris, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
Chciałam się pochwalić, że reklamacja krzesełka doszła do skutku i mamy już nowe nóżki
a tak Alutka cieszy się z nowej "zabawki":
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5e6508066a86.jpgAmal, Luna1993, Karma88, Siwulec, Lunaris, Achia, Aga9090, Tosia2323, summer86, veritaserum, blue00, Flowwer, Lusesita, Rucola, Bajkaaa, Jeżowa, StaraczkaNika, reset, KateHawke, Kingulla, Nadzieja22, JustynaG, Sarna84, Yoselyn82, pilik, ibishka, Emiilka, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
Siwulec, Lamka, Luna o! Dziękuję Wam, bardzo mi miło
Zaglądam na lipcowy, ale się nie odzywam...
Nasza dzisiejsza rocznica wyglada tak, że eMek leży cały dzień na podłodze, bo dysk mu wypadł i tylko go wożę na masaże itd. i ogarniam moje domowe przedszkole -
nick nieaktualnyKaczorka Alusia jaką zadowolona
przecudowna jest
Lunaris jesteś mistrzynią zakupowja się spłukałam zamawiając kocyk i czekam na zamówienie z hm i co chwilę sprawdzam kiedy będzie
Amal mam nadzieję, że wózek okaże się strzałem w 10
Achia jak masz się męczyć to może faktycznie lepiej zostać, chyba że spróbujesz i najwyżej więcej w taki upał się nigdzie nie wybierzesz
Jadę z Tosia na działkę, muszę jej wynagrodzić wczorajszy dzień
Kaczorka, Achia lubią tę wiadomość
-
U nas jest taki fajny dyskont- w środy wszystko za 1żł a naprawdę fajne rzeczy z UK, wszystko markowe więc gatunkowe super, patrzę tylko czy plam i dziur nie ma. Na tym się pewnie nie skończy
Kaczorka przekonałaś mnie już wcześniej do tego krzesełka ale teraz chciała bym zamówić takie z AluśkąAga9090 lubi tę wiadomość
-
Lunaris wrote:U nas jest taki fajny dyskont- w środy wszystko za 1żł a naprawdę fajne rzeczy z UK, wszystko markowe więc gatunkowe super, patrzę tylko czy plam i dziur nie ma. Na tym się pewnie nie skończy
Kaczorka przekonałaś mnie już wcześniej do tego krzesełka ale teraz chciała bym zamówić takie z Aluśką
Nic tylko chodzić i kasę wydawać
Chociaż ja do końca wakacji chyba już nic Alutce nie kupię, bo komoda za mała.. :pLunaris lubi tę wiadomość
-
Lunaris wrote:U nas jest taki fajny dyskont- w środy wszystko za 1żł a naprawdę fajne rzeczy z UK, wszystko markowe więc gatunkowe super, patrzę tylko czy plam i dziur nie ma. Na tym się pewnie nie skończy
Lunaris szmizjerka może? U mnie jest i w środy własnie wszystko po 1zł jest.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyLunaris wrote:U nas jest taki fajny dyskont- w środy wszystko za 1żł a naprawdę fajne rzeczy z UK, wszystko markowe więc gatunkowe super, patrzę tylko czy plam i dziur nie ma. Na tym się pewnie nie skończy
Kaczorka przekonałaś mnie już wcześniej do tego krzesełka ale teraz chciała bym zamówić takie z AluśkąJa jeszcze nic nie kupiłam,ani jednej rzeczy hehe.
-
reset wrote:Luna- ja do Opli mam mieszane uczucia, ale mój wujek jeździł Zafirą 10 lat i sobie chwalił, więc i Wam życzę, by się sprawdziła. Na pewno będzie praktyczna i Was pomieści, oby bezawaryjna!
Rucola- co nabyłaś? Mnie auta kręcą dość mocno, wręcz bym mogła mówić o sobie blacharaco prawda mój emek też ma duże auto ale ja zawsze byłam, jestem i będę niezależna i też chciałam auto do którego wejdzie mi nie jedno dziecko
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Aga9090 wrote:Rucola eMek wozi się espancem, a ja Honda Accord w sedanie
póki co nie mam zamiaru zmieniać na inne, bo ja lubię dużo koni
(haha matka mówi to matka w ciąży z 3 dzieci)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 13:39
Aga9090 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dziewczyny chciałam wam powiedzieć że mam wyniki drugiego posiewu i nie mam bakteri w moczu wie. Pewnie to tu jest jakaś szpitalna bakteria więc nie będzie antybiotyku
A druga wiadomość koleżankę wypisali do domu:) ciekawe kogo teraz będę miałaAga9090, Achia, Rucola, blue00, Kaczorka, Lunaris, Lusesita, KateHawke, Nadzieja22, JustynaG, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny