WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna1993 wrote:
    Aga nie planuje narazie więcej potomstwa więc te tylne siedzenia będą dla teściowej :D

Melevis wszystkiego dobrego dla Was :* <3
    Haha to pewnie będzie szczęśliwa :D

Luna1993 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziś w gdansku upał. jest dopiero 12:30 ,siedzę w domu i już szlag mnie trafia. najgorsze ze za tydz w weekend mamy wyjechac- patrzę a pogoda pokazuje tam 30st. niestety nie ma tam jeziora, nie będe miała się gdzie schować, to będzie miejsce 100km od Wawki- więc na typowy wiaterek dla Trójmiasta nie liczę i mimo że b.chciałam jechac to mysle czy nie zrezygnowac.. wiem jak reaguje w takich temp.. chodzę zła i wkurzona. jeszcze tam- gdzie no dobra cień będzie,ale na swiezym powietrzu..no obawiam się że będe się tylko męczyć . a spanie jest pod namiotami...
    będe obserwować prognozę..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 12:30

• olik321 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka, Jeżowa dziękuje ze pytacie, wyniki mam, hemoglobina wzrosła nie jakoś oszałamiająco ale jest ok i zostaję w domu.

Przepraszam, ale nie mam teraz głowy do pisania. Przeczytałam wszytsko i trzymam kciuki za Reset owulację ( co ja jędza jedna mogłaby by dać się rozwinąć) i Ninkę by wyszła jak najszybciej. AA malka u Ciebie czekam na zdjęcia Felci

reset lubi tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jedziemy na dłuższy weekend na Roztocze :) pt-pon. Trzeba dziecku trochę wakacji zrobić a podobno ma być ciepło.

UWAGA CIUCHOSPAM! całe 33zł szczęścia :D
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/64378b95389e.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 12:50

Jeżowa, Aga9090, Karma88, Amal, Luna1993, Kaczorka, Achia, blue00, Rucola, Bajkaaa, StaraczkaNika, reset, KateHawke, lamka, Nadzieja22, JustynaG, Yoselyn82, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris mamo, mamo, mamo. Słodkości. Ja muszę na szoping się wybrać może w końcu, bo już mnie nosi. :D

Lunaris lubi tę wiadomość

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • Amal Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ajjjj, dziewczyny, znalazłam w Poslce super wózek, bebetto s-line 2w1, praktycznie nowy, uzywana tylko gondola przez 3 miesiace, spacerówka nowa, 30km od miasta w którym żyją rodzice, na zdjeciach wygląda super, wszystko w komplecie i kosztuje 500zł.. umówiłam się w babką że w piątek/weekend mama podjedzie i obczai, oby tylko nie wyszło takie g... jak ostatnio...

Lunaris, Aga9090 lubią tę wiadomość

km5smg7yt99xz96j.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam się pochwalić, że reklamacja krzesełka doszła do skutku i mamy już nowe nóżki :) a tak Alutka cieszy się z nowej "zabawki":

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5e6508066a86.jpg

Amal, Luna1993, Karma88, Siwulec, Lunaris, Achia, Aga9090, Tosia2323, summer86, veritaserum, blue00, Flowwer, Lusesita, Rucola, Bajkaaa, Jeżowa, StaraczkaNika, reset, KateHawke, Kingulla, Nadzieja22, JustynaG, Sarna84, Yoselyn82, pilik, ibishka, Emiilka, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Melevis Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec, Lamka, Luna o! Dziękuję Wam, bardzo mi miło <3
    Zaglądam na lipcowy, ale się nie odzywam...

Nasza dzisiejsza rocznica wyglada tak, że eMek leży cały dzień na podłodze, bo dysk mu wypadł i tylko go wożę na masaże itd. i ogarniam moje domowe przedszkole :D

l22nj48ay1qfqnoi.png
    klz9jw4z9e5d3ouc.png
    qb3cg7rfn0fbukfn.png
    02.2017 [*] 6tc
    01.2019 [*] 10tc
  • Amal Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris, mamusiu,ile dobroci... aż ślinka leci.. :)

km5smg7yt99xz96j.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris - tyle łupów za jedyne 33zł?!?!?! Wow! Mega :D

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka Alusia jaką zadowolona :) przecudowna jest <3

Lunaris jesteś mistrzynią zakupow :D ja się spłukałam zamawiając kocyk i czekam na zamówienie z hm i co chwilę sprawdzam kiedy będzie

Amal mam nadzieję, że wózek okaże się strzałem w 10 ;)

Achia jak masz się męczyć to może faktycznie lepiej zostać, chyba że spróbujesz i najwyżej więcej w taki upał się nigdzie nie wybierzesz ;)

Jadę z Tosia na działkę, muszę jej wynagrodzić wczorajszy dzień

Kaczorka, Achia lubią tę wiadomość

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas jest taki fajny dyskont- w środy wszystko za 1żł a naprawdę fajne rzeczy z UK, wszystko markowe więc gatunkowe super, patrzę tylko czy plam i dziur nie ma. Na tym się pewnie nie skończy :P

Kaczorka przekonałaś mnie już wcześniej do tego krzesełka ale teraz chciała bym zamówić takie z Aluśką :D

Aga9090 lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    U nas jest taki fajny dyskont- w środy wszystko za 1żł a naprawdę fajne rzeczy z UK, wszystko markowe więc gatunkowe super, patrzę tylko czy plam i dziur nie ma. Na tym się pewnie nie skończy :P

Kaczorka przekonałaś mnie już wcześniej do tego krzesełka ale teraz chciała bym zamówić takie z Aluśką :D

Nic tylko chodzić i kasę wydawać :D
    Chociaż ja do końca wakacji chyba już nic Alutce nie kupię, bo komoda za mała.. :p

Lunaris lubi tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:

Lunaris szmizjerka może? U mnie jest i w środy własnie wszystko po 1zł jest. :)

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:

Kochana,ty lepiej zdradź gdzie to jest ? :D Ja jeszcze nic nie kupiłam,ani jednej rzeczy hehe.

• Rucola Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reset wrote:
    Luna- ja do Opli mam mieszane uczucia, ale mój wujek jeździł Zafirą 10 lat i sobie chwalił, więc i Wam życzę, by się sprawdziła. Na pewno będzie praktyczna i Was pomieści, oby bezawaryjna!

Rucola- co nabyłaś? Mnie auta kręcą dość mocno, wręcz bym mogła mówić o sobie blachara :P
    eh, ja nabyłam trochę dziadkowoza, citroena c5 ale w tej najnowszej, najładniejszej budzie :P co prawda mój emek też ma duże auto ale ja zawsze byłam, jestem i będę niezależna i też chciałam auto do którego wejdzie mi nie jedno dziecko ;)

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola eMek wozi się espancem, a ja Honda Accord w sedanie :) póki co nie mam zamiaru zmieniać na inne, bo ja lubię dużo koni :) (haha matka mówi to matka w ciąży z 3 dzieci)

• Rucola Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga9090 wrote:
    Rucola eMek wozi się espancem, a ja Honda Accord w sedanie :) póki co nie mam zamiaru zmieniać na inne, bo ja lubię dużo koni :) (haha matka mówi to matka w ciąży z 3 dzieci)
    też oglądałam accordy, ale te w najnowszej budzie w automacie kosztowały od 45tys..... Za tą kasę to już można coś z salonu wybrac. Musiałam pójść na jakiś kompromis i najbardziej brakuje mi tych koni pod machą, ale jak odchowam dzieciaczki to kupię coś tylko dla siebie i będzie miało ze 300KM :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 13:39

Aga9090 lubi tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chciałam wam powiedzieć że mam wyniki drugiego posiewu i nie mam bakteri w moczu wie. Pewnie to tu jest jakaś szpitalna bakteria więc nie będzie antybiotyku :)

A druga wiadomość koleżankę wypisali do domu:) ciekawe kogo teraz będę miała :)

Aga9090, Achia, Rucola, blue00, Kaczorka, Lunaris, Lusesita, KateHawke, Nadzieja22, JustynaG, Emiilka lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam benzynę 2.2 212 koni :) jest z 2001 roku ale nie sprzedam :) jak eMek nią jeździł to jeszcze dołożył wzmacniacz, głośniki i tak się bujam jakbym miała bmw haha

Siwulec, Rucola lubią tę wiadomość

‹‹ 1072 1073 1074 1075 1076 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ