X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna1993 wrote:
    Aga nie planuje narazie więcej potomstwa więc te tylne siedzenia będą dla teściowej :D

Melevis wszystkiego dobrego dla Was :* <3
    Haha to pewnie będzie szczęśliwa :D

Luna1993 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziś w gdansku upał. jest dopiero 12:30 ,siedzę w domu i już szlag mnie trafia. najgorsze ze za tydz w weekend mamy wyjechac- patrzę a pogoda pokazuje tam 30st. niestety nie ma tam jeziora, nie będe miała się gdzie schować, to będzie miejsce 100km od Wawki- więc na typowy wiaterek dla Trójmiasta nie liczę i mimo że b.chciałam jechac to mysle czy nie zrezygnowac.. wiem jak reaguje w takich temp.. chodzę zła i wkurzona. jeszcze tam- gdzie no dobra cień będzie,ale na swiezym powietrzu..no obawiam się że będe się tylko męczyć . a spanie jest pod namiotami...
    będe obserwować prognozę..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 12:30

• olik321 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka, Jeżowa dziękuje ze pytacie, wyniki mam, hemoglobina wzrosła nie jakoś oszałamiająco ale jest ok i zostaję w domu.

Przepraszam, ale nie mam teraz głowy do pisania. Przeczytałam wszytsko i trzymam kciuki za Reset owulację ( co ja jędza jedna mogłaby by dać się rozwinąć) i Ninkę by wyszła jak najszybciej. AA malka u Ciebie czekam na zdjęcia Felci

reset lubi tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jedziemy na dłuższy weekend na Roztocze :) pt-pon. Trzeba dziecku trochę wakacji zrobić a podobno ma być ciepło.

UWAGA CIUCHOSPAM! całe 33zł szczęścia :D
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/64378b95389e.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 12:50

Jeżowa, Aga9090, Karma88, Amal, Luna1993, Kaczorka, Achia, blue00, Rucola, Bajkaaa, StaraczkaNika, reset, KateHawke, lamka, Nadzieja22, JustynaG, Yoselyn82, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris mamo, mamo, mamo. Słodkości. Ja muszę na szoping się wybrać może w końcu, bo już mnie nosi. :D

Lunaris lubi tę wiadomość

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • Amal Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ajjjj, dziewczyny, znalazłam w Poslce super wózek, bebetto s-line 2w1, praktycznie nowy, uzywana tylko gondola przez 3 miesiace, spacerówka nowa, 30km od miasta w którym żyją rodzice, na zdjeciach wygląda super, wszystko w komplecie i kosztuje 500zł.. umówiłam się w babką że w piątek/weekend mama podjedzie i obczai, oby tylko nie wyszło takie g... jak ostatnio...

Lunaris, Aga9090 lubią tę wiadomość

km5smg7yt99xz96j.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam się pochwalić, że reklamacja krzesełka doszła do skutku i mamy już nowe nóżki :) a tak Alutka cieszy się z nowej "zabawki":

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5e6508066a86.jpg

Amal, Luna1993, Karma88, Siwulec, Lunaris, Achia, Aga9090, Tosia2323, summer86, veritaserum, blue00, Flowwer, Lusesita, Rucola, Bajkaaa, Jeżowa, StaraczkaNika, reset, KateHawke, Kingulla, Nadzieja22, JustynaG, Sarna84, Yoselyn82, pilik, ibishka, Emiilka, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Melevis Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec, Lamka, Luna o! Dziękuję Wam, bardzo mi miło <3
    Zaglądam na lipcowy, ale się nie odzywam...

Nasza dzisiejsza rocznica wyglada tak, że eMek leży cały dzień na podłodze, bo dysk mu wypadł i tylko go wożę na masaże itd. i ogarniam moje domowe przedszkole :D

l22nj48ay1qfqnoi.png
    klz9jw4z9e5d3ouc.png
    qb3cg7rfn0fbukfn.png
    02.2017 [*] 6tc
    01.2019 [*] 10tc
  • Amal Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris, mamusiu,ile dobroci... aż ślinka leci.. :)

km5smg7yt99xz96j.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris - tyle łupów za jedyne 33zł?!?!?! Wow! Mega :D

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka Alusia jaką zadowolona :) przecudowna jest <3

Lunaris jesteś mistrzynią zakupow :D ja się spłukałam zamawiając kocyk i czekam na zamówienie z hm i co chwilę sprawdzam kiedy będzie

Amal mam nadzieję, że wózek okaże się strzałem w 10 ;)

Achia jak masz się męczyć to może faktycznie lepiej zostać, chyba że spróbujesz i najwyżej więcej w taki upał się nigdzie nie wybierzesz ;)

Jadę z Tosia na działkę, muszę jej wynagrodzić wczorajszy dzień

Kaczorka, Achia lubią tę wiadomość

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas jest taki fajny dyskont- w środy wszystko za 1żł a naprawdę fajne rzeczy z UK, wszystko markowe więc gatunkowe super, patrzę tylko czy plam i dziur nie ma. Na tym się pewnie nie skończy :P

Kaczorka przekonałaś mnie już wcześniej do tego krzesełka ale teraz chciała bym zamówić takie z Aluśką :D

Aga9090 lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    U nas jest taki fajny dyskont- w środy wszystko za 1żł a naprawdę fajne rzeczy z UK, wszystko markowe więc gatunkowe super, patrzę tylko czy plam i dziur nie ma. Na tym się pewnie nie skończy :P

Kaczorka przekonałaś mnie już wcześniej do tego krzesełka ale teraz chciała bym zamówić takie z Aluśką :D

Nic tylko chodzić i kasę wydawać :D
    Chociaż ja do końca wakacji chyba już nic Alutce nie kupię, bo komoda za mała.. :p

Lunaris lubi tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:

Lunaris szmizjerka może? U mnie jest i w środy własnie wszystko po 1zł jest. :)

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:

Kochana,ty lepiej zdradź gdzie to jest ? :D Ja jeszcze nic nie kupiłam,ani jednej rzeczy hehe.

• Rucola Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reset wrote:
    Luna- ja do Opli mam mieszane uczucia, ale mój wujek jeździł Zafirą 10 lat i sobie chwalił, więc i Wam życzę, by się sprawdziła. Na pewno będzie praktyczna i Was pomieści, oby bezawaryjna!

Rucola- co nabyłaś? Mnie auta kręcą dość mocno, wręcz bym mogła mówić o sobie blachara :P
    eh, ja nabyłam trochę dziadkowoza, citroena c5 ale w tej najnowszej, najładniejszej budzie :P co prawda mój emek też ma duże auto ale ja zawsze byłam, jestem i będę niezależna i też chciałam auto do którego wejdzie mi nie jedno dziecko ;)

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola eMek wozi się espancem, a ja Honda Accord w sedanie :) póki co nie mam zamiaru zmieniać na inne, bo ja lubię dużo koni :) (haha matka mówi to matka w ciąży z 3 dzieci)

• Rucola Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga9090 wrote:
    Rucola eMek wozi się espancem, a ja Honda Accord w sedanie :) póki co nie mam zamiaru zmieniać na inne, bo ja lubię dużo koni :) (haha matka mówi to matka w ciąży z 3 dzieci)
    też oglądałam accordy, ale te w najnowszej budzie w automacie kosztowały od 45tys..... Za tą kasę to już można coś z salonu wybrac. Musiałam pójść na jakiś kompromis i najbardziej brakuje mi tych koni pod machą, ale jak odchowam dzieciaczki to kupię coś tylko dla siebie i będzie miało ze 300KM :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 13:39

Aga9090 lubi tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chciałam wam powiedzieć że mam wyniki drugiego posiewu i nie mam bakteri w moczu wie. Pewnie to tu jest jakaś szpitalna bakteria więc nie będzie antybiotyku :)

A druga wiadomość koleżankę wypisali do domu:) ciekawe kogo teraz będę miała :)

Aga9090, Achia, Rucola, blue00, Kaczorka, Lunaris, Lusesita, KateHawke, Nadzieja22, JustynaG, Emiilka lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam benzynę 2.2 212 koni :) jest z 2001 roku ale nie sprzedam :) jak eMek nią jeździł to jeszcze dołożył wzmacniacz, głośniki i tak się bujam jakbym miała bmw haha

Siwulec, Rucola lubią tę wiadomość

‹‹ 1072 1073 1074 1075 1076 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ