Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziś w gdansku upał. jest dopiero 12:30 ,siedzę w domu i już szlag mnie trafia. najgorsze ze za tydz w weekend mamy wyjechac- patrzę a pogoda pokazuje tam 30st. niestety nie ma tam jeziora, nie będe miała się gdzie schować, to będzie miejsce 100km od Wawki- więc na typowy wiaterek dla Trójmiasta nie liczę i mimo że b.chciałam jechac to mysle czy nie zrezygnowac.. wiem jak reaguje w takich temp.. chodzę zła i wkurzona. jeszcze tam- gdzie no dobra cień będzie,ale na swiezym powietrzu..no obawiam się że będe się tylko męczyć . a spanie jest pod namiotami...
będe obserwować prognozę..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 12:30
-
Lamka, Jeżowa dziękuje ze pytacie, wyniki mam, hemoglobina wzrosła nie jakoś oszałamiająco ale jest ok i zostaję w domu.
Przepraszam, ale nie mam teraz głowy do pisania. Przeczytałam wszytsko i trzymam kciuki za Reset owulację ( co ja jędza jedna mogłaby by dać się rozwinąć) i Ninkę by wyszła jak najszybciej. AA malka u Ciebie czekam na zdjęcia Felci
reset lubi tę wiadomość
-
My jedziemy na dłuższy weekend na Roztocze
pt-pon. Trzeba dziecku trochę wakacji zrobić a podobno ma być ciepło.
UWAGA CIUCHOSPAM! całe 33zł szczęścia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/64378b95389e.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 12:50
Jeżowa, nick nieaktualny, Karma88, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kaczorka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Rucola, Bajkaaa, StaraczkaNika, reset, KateHawke, nick nieaktualny, Nadzieja22, JustynaG, Yoselyn82, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyajjjj, dziewczyny, znalazłam w Poslce super wózek, bebetto s-line 2w1, praktycznie nowy, uzywana tylko gondola przez 3 miesiace, spacerówka nowa, 30km od miasta w którym żyją rodzice, na zdjeciach wygląda super, wszystko w komplecie i kosztuje 500zł.. umówiłam się w babką że w piątek/weekend mama podjedzie i obczai, oby tylko nie wyszło takie g... jak ostatnio...
Lunaris, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Chciałam się pochwalić, że reklamacja krzesełka doszła do skutku i mamy już nowe nóżki
a tak Alutka cieszy się z nowej "zabawki":
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5e6508066a86.jpg
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Karma88, Siwulec, Lunaris, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, summer86, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Flowwer, Lusesita, Rucola, Bajkaaa, Jeżowa, StaraczkaNika, reset, KateHawke, Kingulla, Nadzieja22, JustynaG, Sarna84, Yoselyn82, pilik, ibishka, Emiilka, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
Siwulec, Lamka, Luna o! Dziękuję Wam, bardzo mi miło

Zaglądam na lipcowy, ale się nie odzywam...
Nasza dzisiejsza rocznica wyglada tak, że eMek leży cały dzień na podłodze, bo dysk mu wypadł i tylko go wożę na masaże itd. i ogarniam moje domowe przedszkole
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaczorka Alusia jaką zadowolona
przecudowna jest 
Lunaris jesteś mistrzynią zakupow
ja się spłukałam zamawiając kocyk i czekam na zamówienie z hm i co chwilę sprawdzam kiedy będzie
Amal mam nadzieję, że wózek okaże się strzałem w 10
Achia jak masz się męczyć to może faktycznie lepiej zostać, chyba że spróbujesz i najwyżej więcej w taki upał się nigdzie nie wybierzesz
Jadę z Tosia na działkę, muszę jej wynagrodzić wczorajszy dzień
Kaczorka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
U nas jest taki fajny dyskont- w środy wszystko za 1żł a naprawdę fajne rzeczy z UK, wszystko markowe więc gatunkowe super, patrzę tylko czy plam i dziur nie ma. Na tym się pewnie nie skończy

Kaczorka przekonałaś mnie już wcześniej do tego krzesełka ale teraz chciała bym zamówić takie z Aluśką
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Lunaris wrote:U nas jest taki fajny dyskont- w środy wszystko za 1żł a naprawdę fajne rzeczy z UK, wszystko markowe więc gatunkowe super, patrzę tylko czy plam i dziur nie ma. Na tym się pewnie nie skończy

Kaczorka przekonałaś mnie już wcześniej do tego krzesełka ale teraz chciała bym zamówić takie z Aluśką
Nic tylko chodzić i kasę wydawać
Chociaż ja do końca wakacji chyba już nic Alutce nie kupię, bo komoda za mała.. :p
Lunaris lubi tę wiadomość
-
Lunaris wrote:U nas jest taki fajny dyskont- w środy wszystko za 1żł a naprawdę fajne rzeczy z UK, wszystko markowe więc gatunkowe super, patrzę tylko czy plam i dziur nie ma. Na tym się pewnie nie skończy

Lunaris szmizjerka może? U mnie jest i w środy własnie wszystko po 1zł jest.
Emilka

Od 09.2013:02.2014-5t6dc
07.2015-12tc 
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyKochana,ty lepiej zdradź gdzie to jest ?Lunaris wrote:U nas jest taki fajny dyskont- w środy wszystko za 1żł a naprawdę fajne rzeczy z UK, wszystko markowe więc gatunkowe super, patrzę tylko czy plam i dziur nie ma. Na tym się pewnie nie skończy

Ja jeszcze nic nie kupiłam,ani jednej rzeczy hehe.
-
eh, ja nabyłam trochę dziadkowoza, citroena c5 ale w tej najnowszej, najładniejszej budziereset wrote:Luna- ja do Opli mam mieszane uczucia, ale mój wujek jeździł Zafirą 10 lat i sobie chwalił, więc i Wam życzę, by się sprawdziła. Na pewno będzie praktyczna i Was pomieści, oby bezawaryjna!
Rucola- co nabyłaś? Mnie auta kręcą dość mocno, wręcz bym mogła mówić o sobie blachara
co prawda mój emek też ma duże auto ale ja zawsze byłam, jestem i będę niezależna i też chciałam auto do którego wejdzie mi nie jedno dziecko
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
też oglądałam accordy, ale te w najnowszej budzie w automacie kosztowały od 45tys..... Za tą kasę to już można coś z salonu wybrac. Musiałam pójść na jakiś kompromis i najbardziej brakuje mi tych koni pod machą, ale jak odchowam dzieciaczki to kupię coś tylko dla siebie i będzie miało ze 300KMAga9090 wrote:Rucola eMek wozi się espancem, a ja Honda Accord w sedanie
póki co nie mam zamiaru zmieniać na inne, bo ja lubię dużo koni
(haha matka mówi to matka w ciąży z 3 dzieci)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 13:39
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dziewczyny chciałam wam powiedzieć że mam wyniki drugiego posiewu i nie mam bakteri w moczu wie. Pewnie to tu jest jakaś szpitalna bakteria więc nie będzie antybiotyku

A druga wiadomość koleżankę wypisali do domu:) ciekawe kogo teraz będę miała
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Rucola, nick nieaktualny, Kaczorka, Lunaris, Lusesita, KateHawke, Nadzieja22, JustynaG, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny