X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusesita przykre ale prawdziwe to co piszesz...
    A są kobiety które od spojrzenia zachodzą w ciążę która jest bezproblemowa potem w szpitalu Góra 3 doby i do domu i dziecko bez kolki i taka potem powie o co tyle szumu? Ona cała ciąże była aktywna do samego porodu a potem szybko doszła do formy i figury a te które tak. Ie maja to uzalaja się nad sobą albo to takie pańcie...
    No to mi się ulalo :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga9090 wrote:
    Kaczorka ciąża ?

Hehe, chyba nie ;) i lepiej nie :p
    Ostatnio takie bóle miałam jak Luśka się rodziła. Może już czas na pierwszą @?

Malka pewnie swój Dzień Niepodległości świętuje ;)

Rucola, Aga9090 lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka to ją nieźle rozpuszczasz :P ja mam nadzieje, ze mój już się ulokował na dobre, bo uwielbiam mu dawać mini klapsiory od wczoraj. wcvześniej myślałam ze to główka wystaje, ale główka już siedzi w dole, jest duża, więc niech siedzi :P a ja mam na lewo od pępka dupkowy wulkan a po prawej stronie z boku czuję jak trzepie nóżkami :) w sumie od dawna juz jest ten układ, na urlopie tak się ułożył i siedzi ładnie :)

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusesita mam takie same przemyślenia. Nikt nie zasługuje na takie problemy, ale my się sporo wycierpiałyśmy już na etapie samych starań :(

A propo spalania to moja golfia pali koło 8 w mieście. To chyba mało jak na takie wiekowe auto ;)

Karma potwierdzam, jak emek mówi że jeździsz jak facet to komplement:) mój mi kiedyś powiedział, że jeżdżę dobrze. Aż mu się głos łamał jak to mówił, chyba nie chciało przejść przez gardło :D

Bajeczko wczoraj ta moja znajoma co tak bezproblemowo zaszla, pisałam kiedyś o niej, to ta co produkuje szybko drugie bo chce chlopaka, pytała jak po wizycie. To jej napisałam. A ona że przecież to niemożliwe żeby było coś nie tak i mi nie uwierzyła :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 14:54

JustynaG lubi tę wiadomość

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja Zosia rano była po lewej stronie od pępka a teraz leży po prawej :) a głowa w dół to jest odkąd zaczeli lekarze mówić jak jest dziecko ułożone, co prawda wiercila się z początku ale na wizycie zawsze lądowała głowa w dół hehe i pewnie się okaże że przed końcem fiknie i będzie cc hehe

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmm, mój mnie nigdy nie pochwalił, ale słyszałam kilka razy jak chwali się znajomym, ze jego żona świetnie jeździ i ze ogólnie ma ze mną dobrze, bo zawiozę, przywiozę, nie gadam ze daleko, że ciemno :P
    W naszym towarzystwie to tylko ja jestem codziennym kierowcą jesli chodzi o kobiety, a wiadomo, to praktyka czyni mistrza. Myślę, ze każdy jest w stanie nauczyć się dobrze jeździć, moze nie każdy ma flow, ale każdy może jeździć poprawnie, pod warunkiem, ze się nie boi...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 14:55

Luna1993, Aga9090, Emiilka lubią tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaaa wrote:
    Moja Zosia rano była po lewej stronie od pępka a teraz leży po prawej :) a głowa w dół to jest odkąd zaczeli lekarze mówić jak jest dziecko ułożone, co prawda wiercila się z początku ale na wizycie zawsze lądowała głowa w dół hehe i pewnie się okaże że przed końcem fiknie i będzie cc hehe
    myślę, że nie fiknie ;) oby!!! chyba, ze chcesz cesarkę

Synek 💚 31.08.2018r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie Rukola :) też uważam że mimo małego stażu jeżdżę dobrze. Siebie się nie boję, za to innych kierowców tak

Rucola lubi tę wiadomość

• Rucola Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna1993 wrote:
    Dokładnie Rukola :) też uważam że mimo małego stażu jeżdżę dobrze. Siebie się nie boję, za to innych kierowców tak
    a to ponoć akurat bardzo dobrze. zasada ograniczonego zaufania przede wszystkim :)

Luna1993 lubi tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola, Luna, też się zgadzam z Wami. Ja mam prawko od 3 lat i od 1 dnia mając prawo jazdy w ręce wsiadam do auta. Pamiętam jak miałam już prawko 2 tygodnie to po eMka do Wrocławia jechałam (ponad 200km).

Luna1993, Rucola lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam prawko ponad 8 lat i też podobno jeżdżę dość dobrze, choć najlepiej mi się jeździ z nawigacją, nie daj bóg, żeby Tarzan mnie nawigował, bo zaraz się kłócimy, że za późno mi mówi kiedy skręcić :-D

Ale taka jest prawda, że dopóki się nie pojeździ po większym mieście, to ciężko w ogóle ocenić swoje umiejętności.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 15:02

Aga9090, Siwulec, Luna1993, Rucola, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka :D ja nie prowadzę przy emku, bo nie umię wtedy jeździć.. I teksty "a czemu tędy pojechałaś" wrrrr..

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    myślę, że nie fiknie ;) oby!!! chyba, ze chcesz cesarkę
    Nie nie :) ja z tych co SN chcą :) i obym urodziła tak jak planuje hehe :)

Rucola, Aga9090 lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:

Ale taka jest prawda, że dopóki się nie pojeździ po większym mieście, to ciężko w ogóle ocenić swoje umiejętności.
    Dla mnie miasto nie musi być wielkie, ale jeśli są tramwaje to jeżdże 10 razy ostrożniej. No i kwestia czy zna się miasto. Ja po swoim mogę szalec, ale w każdym innym oczy dookoła głowy :)
    A prawko mam 14 lat!!! To jest niemożliwe !!! Własnie sobie z tego zdałam sprawe, z czego na co dzień zaczęłam jeździć po studiach czyli 9ty rok...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 15:11

Synek 💚 31.08.2018r.
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaaa wrote:
    Nie nie :) ja z tych co SN chcą :) i obym urodziła tak jak planuje hehe :)
    Mi to w sumie obojętne, byleby Lewcio urodził się zdrowy a mnie bolało do zniesienia :)

Bajkaaa lubi tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
  • Kingulla Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja z tych co wolą spokojną jazdę, więc z Wami do auta nie wsiadam ! :P Jak nie było Seby to też latałam jak diabeł po drogach, a odkąd się urodził to jakaś taka przestraszona jestem :P w ogóle mam wizje wypadków na każdym kroku, ale walczę z tym :P

też myślimy nad zmianą auta bo mamy małego peugota 208, i wózek ni hu hu tam nie wejdzie :P ale będzie ciąża to i auta się zacznie szukać :D mi to najbardziej podobają się SUV-y wszelkiego rodzaju, ale ponoc w nich wcale nie ma tak dużo miejsca jak wygląda. Rodzice mają Mazdę X5 i duża jest tylko z zewnątrz.

Flower najważniejsze, żeby wytrwać teraz jak najdłużej. Zaciśnij zęby i jakoś zleci te pare tygodni :)

2010 - misiu 💙🐻

Starania od I 2016
    08.2016 - zaśniad całkowity
    05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
    03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
    07.2024 Invicta Wrocław
    22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
    ❄ 3.1.1 😇
    ❄3.2.2 ⏳
    ❄4.1.2 😞
    ❄4.2.2
    👩🏻 '89
    TSH- 1,4
    Kariotyp ✅
    Zespół antyfosfolipidowy ✅
    👨🏻 '83
    Nasienie ✅
    Kariotyp ✅
    30.09 ----> ❄ 4.1.2 😔
    28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔😞
    28.04 ----> ❄ 3.2.2 (+ relanium, +neoparin) ⏳
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, jestem w stanie cały dzień siedzieć przy kompie, odświeżać i Wam odpisywać. Przy okazji nie robię nic innego. jesteście jak narkotyk!!!! a ja jestem gnojarzem!!!
    idę robić kaszotto w kapustą i pieczarkami :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 15:13

lamka, reset, Flowwer, Emiilka lubią tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flo! Mamy upartych chłopaków jak widać... dziewczynom się tak nie spieszy. A tutaj hop już drugi poluje na kolejkę.
    Współczuję leżenia ale Bajka ma rację- sennie jest i nie będziesz nawet wiedziała jaki dzień tygodnia jest.
    A jeszcze z kroplówkami... połowy nie pamiętam do tej pory.
    My mieliśmy 33+1 lądując w szpitalu i nie było 2kg (u mnie naliczyli 1780g a w Opolu 1960g), także masz tutaj przynajmniej więcej spokoju.

• Nadzieja22 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma, ja już wcześniej zakupiłam sobie i mężowi takie kasetki. https://www.aptekagemini.pl/zzz-pill-box.html Teraz przydają się szczególnie, bo przynajmniej nie gubię się kiedy co brać i z czym. Wieczorem sobie szykuję na następny dzień i jest git :) A tak poza tym, to śliczna córcia <3

Luna, córka mojego kuzyna ma podobne zdjęcie, ale tuż po urodzeniu :D Piękna Zuza <3 Ps. To nasze wymarzone od dawna imię dla córki :) Co do auta, to my też mamy 7 osobowe, renault espace, mąż kupując ponad 1,5 roku temu śmiał się, że teraz to można i bliźniaczy wózek wsadzić :D Ja sobie pojemność auta baaardzo chwalę, aż się boję momentu kupna nowego auta z salonu, bo na taki pojemny nas nie będzie stać, no chyba, że kupimy po prostu kilku latka tego samego modelu.

Kaczorka, ale cudna Aluśka <3

Flower, trzymam kciuki, żeby synek jeszcze trochę poczekał. Dasz radę trochę poleżeć :*

Minie, Ty pożeraczu paliwa :D Przyznaj się, że opychałaś na lewo, a nie takie spalanie :P A mąż mi mówi, że moje 9 litrów diesla latem to dużo, bo on na takim samym aucie 7 litrów ma ;)

Reset lipa, że nie było owulki :( Kurde, oddała bym Ci swoje normalnie...

Hehe Lamka mam tak samo i z mężem, i z nawigacją :D Jutro np pierwszy raz jadę do Łodzi, tylko z mamą do towarzystwa :) Zakopane, morze i inne tereny już zdobyte. Mąż mi zawsze śpi, gdy prowadzę i mam święty spokój, chociaż twierdzi, że jeżdżę bezpiecznie mimo wszystko :P

Malka może już po :)

Jej w ogóle to rano zrobiłam zastrzyk na szybko i taka gula mi się zrobiła i siniak, że mało nie padłam jak zobaczyłam... Jak pokazałam gince, to aż się nogą przeżegnała... A teraz mega boli, oby więcej mi się tak nie zrobiło. Posmarowałam arniką i trochę lepiej, przynajmniej już nie takie twarde.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 15:23

Luna1993, Karma88, Kaczorka lubią tę wiadomość

HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja ja nie wiem czy kiedykolwiek kupię auto z salonu. Póki co mi strasznie szkoda nawet golfa, bo kupiłam bez żadnej rysy, garazowany 20 lat, a u mnie pod blokiem go poobijali :/ nie mocno ale serce krwawi ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 15:36

Rucola, Aga9090, Lunaris lubią tę wiadomość

‹‹ 1075 1076 1077 1078 1079 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ