Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lusesita przykre ale prawdziwe to co piszesz...
A są kobiety które od spojrzenia zachodzą w ciążę która jest bezproblemowa potem w szpitalu Góra 3 doby i do domu i dziecko bez kolki i taka potem powie o co tyle szumu? Ona cała ciąże była aktywna do samego porodu a potem szybko doszła do formy i figury a te które tak. Ie maja to uzalaja się nad sobą albo to takie pańcie...
No to mi się ulalo -
Bajka to ją nieźle rozpuszczasz
ja mam nadzieje, ze mój już się ulokował na dobre, bo uwielbiam mu dawać mini klapsiory od wczoraj. wcvześniej myślałam ze to główka wystaje, ale główka już siedzi w dole, jest duża, więc niech siedzi
a ja mam na lewo od pępka dupkowy wulkan a po prawej stronie z boku czuję jak trzepie nóżkami
w sumie od dawna juz jest ten układ, na urlopie tak się ułożył i siedzi ładnie
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyLusesita mam takie same przemyślenia. Nikt nie zasługuje na takie problemy, ale my się sporo wycierpiałyśmy już na etapie samych starań
A propo spalania to moja golfia pali koło 8 w mieście. To chyba mało jak na takie wiekowe auto
Karma potwierdzam, jak emek mówi że jeździsz jak facet to komplement:) mój mi kiedyś powiedział, że jeżdżę dobrze. Aż mu się głos łamał jak to mówił, chyba nie chciało przejść przez gardło
Bajeczko wczoraj ta moja znajoma co tak bezproblemowo zaszla, pisałam kiedyś o niej, to ta co produkuje szybko drugie bo chce chlopaka, pytała jak po wizycie. To jej napisałam. A ona że przecież to niemożliwe żeby było coś nie tak i mi nie uwierzyłaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 14:54
JustynaG lubi tę wiadomość
-
Moja Zosia rano była po lewej stronie od pępka a teraz leży po prawej
a głowa w dół to jest odkąd zaczeli lekarze mówić jak jest dziecko ułożone, co prawda wiercila się z początku ale na wizycie zawsze lądowała głowa w dół hehe i pewnie się okaże że przed końcem fiknie i będzie cc hehe
-
hmmm, mój mnie nigdy nie pochwalił, ale słyszałam kilka razy jak chwali się znajomym, ze jego żona świetnie jeździ i ze ogólnie ma ze mną dobrze, bo zawiozę, przywiozę, nie gadam ze daleko, że ciemno
W naszym towarzystwie to tylko ja jestem codziennym kierowcą jesli chodzi o kobiety, a wiadomo, to praktyka czyni mistrza. Myślę, ze każdy jest w stanie nauczyć się dobrze jeździć, moze nie każdy ma flow, ale każdy może jeździć poprawnie, pod warunkiem, ze się nie boi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 14:55
Luna1993, Aga9090, Emiilka lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Bajkaaa wrote:Moja Zosia rano była po lewej stronie od pępka a teraz leży po prawej
a głowa w dół to jest odkąd zaczeli lekarze mówić jak jest dziecko ułożone, co prawda wiercila się z początku ale na wizycie zawsze lądowała głowa w dół hehe i pewnie się okaże że przed końcem fiknie i będzie cc hehe
oby!!! chyba, ze chcesz cesarkę
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualny
-
Luna1993 wrote:Dokładnie Rukola
też uważam że mimo małego stażu jeżdżę dobrze. Siebie się nie boję, za to innych kierowców tak
Luna1993 lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam prawko ponad 8 lat i też podobno jeżdżę dość dobrze, choć najlepiej mi się jeździ z nawigacją, nie daj bóg, żeby Tarzan mnie nawigował, bo zaraz się kłócimy, że za późno mi mówi kiedy skręcić
Ale taka jest prawda, że dopóki się nie pojeździ po większym mieście, to ciężko w ogóle ocenić swoje umiejętności.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 15:02
Aga9090, Siwulec, Luna1993, Rucola, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:
Ale taka jest prawda, że dopóki się nie pojeździ po większym mieście, to ciężko w ogóle ocenić swoje umiejętności.
A prawko mam 14 lat!!! To jest niemożliwe !!! Własnie sobie z tego zdałam sprawe, z czego na co dzień zaczęłam jeździć po studiach czyli 9ty rok...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 15:11
Synek 💚 31.08.2018r.
Bajkaaa wrote:Nie nie
ja z tych co SN chcą
i obym urodziła tak jak planuje hehe
Bajkaaa lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
A ja z tych co wolą spokojną jazdę, więc z Wami do auta nie wsiadam !
Jak nie było Seby to też latałam jak diabeł po drogach, a odkąd się urodził to jakaś taka przestraszona jestem
w ogóle mam wizje wypadków na każdym kroku, ale walczę z tym
też myślimy nad zmianą auta bo mamy małego peugota 208, i wózek ni hu hu tam nie wejdzieale będzie ciąża to i auta się zacznie szukać
mi to najbardziej podobają się SUV-y wszelkiego rodzaju, ale ponoc w nich wcale nie ma tak dużo miejsca jak wygląda. Rodzice mają Mazdę X5 i duża jest tylko z zewnątrz.
Flower najważniejsze, żeby wytrwać teraz jak najdłużej. Zaciśnij zęby i jakoś zleci te pare tygodni
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2 ⏳
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
Zespół antyfosfolipidowy ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 😔
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔😞
28.04 ----> ❄ 3.2.2 (+ relanium, +neoparin) ⏳ -
Wiecie co, jestem w stanie cały dzień siedzieć przy kompie, odświeżać i Wam odpisywać. Przy okazji nie robię nic innego. jesteście jak narkotyk!!!! a ja jestem gnojarzem!!!
idę robić kaszotto w kapustą i pieczarkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 15:13
lamka, reset, Flowwer, Emiilka lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyFlo! Mamy upartych chłopaków jak widać... dziewczynom się tak nie spieszy. A tutaj hop już drugi poluje na kolejkę.
Współczuję leżenia ale Bajka ma rację- sennie jest i nie będziesz nawet wiedziała jaki dzień tygodnia jest.
A jeszcze z kroplówkami... połowy nie pamiętam do tej pory.
My mieliśmy 33+1 lądując w szpitalu i nie było 2kg (u mnie naliczyli 1780g a w Opolu 1960g), także masz tutaj przynajmniej więcej spokoju. -
Karma, ja już wcześniej zakupiłam sobie i mężowi takie kasetki. https://www.aptekagemini.pl/zzz-pill-box.html Teraz przydają się szczególnie, bo przynajmniej nie gubię się kiedy co brać i z czym. Wieczorem sobie szykuję na następny dzień i jest git
A tak poza tym, to śliczna córcia
Luna, córka mojego kuzyna ma podobne zdjęcie, ale tuż po urodzeniuPiękna Zuza
Ps. To nasze wymarzone od dawna imię dla córki
Co do auta, to my też mamy 7 osobowe, renault espace, mąż kupując ponad 1,5 roku temu śmiał się, że teraz to można i bliźniaczy wózek wsadzić
Ja sobie pojemność auta baaardzo chwalę, aż się boję momentu kupna nowego auta z salonu, bo na taki pojemny nas nie będzie stać, no chyba, że kupimy po prostu kilku latka tego samego modelu.
Kaczorka, ale cudna Aluśka
Flower, trzymam kciuki, żeby synek jeszcze trochę poczekał. Dasz radę trochę poleżeć :*
Minie, Ty pożeraczu paliwaPrzyznaj się, że opychałaś na lewo, a nie takie spalanie
A mąż mi mówi, że moje 9 litrów diesla latem to dużo, bo on na takim samym aucie 7 litrów ma
Reset lipa, że nie było owulkiKurde, oddała bym Ci swoje normalnie...
Hehe Lamka mam tak samo i z mężem, i z nawigacjąJutro np pierwszy raz jadę do Łodzi, tylko z mamą do towarzystwa
Zakopane, morze i inne tereny już zdobyte. Mąż mi zawsze śpi, gdy prowadzę i mam święty spokój, chociaż twierdzi, że jeżdżę bezpiecznie mimo wszystko
Malka może już po
Jej w ogóle to rano zrobiłam zastrzyk na szybko i taka gula mi się zrobiła i siniak, że mało nie padłam jak zobaczyłam... Jak pokazałam gince, to aż się nogą przeżegnała... A teraz mega boli, oby więcej mi się tak nie zrobiło. Posmarowałam arniką i trochę lepiej, przynajmniej już nie takie twarde.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 15:23
Luna1993, Karma88, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadzieja ja nie wiem czy kiedykolwiek kupię auto z salonu. Póki co mi strasznie szkoda nawet golfa, bo kupiłam bez żadnej rysy, garazowany 20 lat, a u mnie pod blokiem go poobijali
nie mocno ale serce krwawi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 15:36
Rucola, Aga9090, Lunaris lubią tę wiadomość