Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa mam koleżankę która nie mówi R,a ma na imię Marta :p ale nie jest to taki wielki problem
choć mój mąż w ramach żarty pyta czemu wszyscy mówią na nią Marta skoro przedstawia się "Małta" - ale mój mąż to wesoły żartowniś :p
Aga9090, Minie Black, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMinie Black wrote:Luna, podbijam pytanie.
Btw, skoro imię dla dziewczynki (przynajmniej tej z ostatnich 70%) wybraliśmy, że Klara, to zaczynam się obawiać, czy mała nie będzie miała wady wymowy, bo głupio jakby R nie wymawiala.... Mam takiego kolegę Rafała, chłopak pół życia miał przechlapane
Siwulec gratulacje ślicznej betuni.
Flowwer trzymam kciuki, żebyś bezproblemowo przeżyła to leżenie i żeby z Szymonem wszystko było ok.
Malka przykro mi, że się rozczarowałaś, ale obiecuję Ci, że Felicja już bardzo niedługo będzie z Tobą!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 20:07
Siwulec lubi tę wiadomość
-
Flowwer kciuki za was, maluszek da rade! juz nie taki maluszek
Trzymaj sie tam!
Luna piekne zdjecia Zuzankisama slodycz
Amal sliczny lezaczek
Nie pamietam co komu mialam jeszcze napisac, normalnie siano z mozgu mam ostatnio..wybaczcie
Flowwer, Rucola lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Siwulcu - jutro odpalę kompa i z wielką przyjemnością Cię dopiszę
Lunaris - Aluśka jest przeszczęśliwa za każdym razem jak ląduje w krzesełku, więc Stasiowi pewnie też będzie się podobać
Malka - bidulko.. Fela to uparty osiołekLunaris, Siwulec, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane czekam na wiadomość od cudownej Reset, która nam bardzo wczoraj pomogła i wysłała wyniki koledze
wtedy dzwonie się umawiać albo do tej babki z łodzi albo z warszawy. Po rozmowie z emkiem chyba wolimy Łódź, sam ginekolog mówił, że tam najlepiej. A kierowniczka oddziału przyjmuje też prywatnie. Chciałabym jutro zadzwonić zobaczyć jak z terminami
Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Yos mów co u Ciebie- widzę CIę na Dinusiach!
Luna zapomniałam Ci napisać że Zuzia pokazuje palec bo ma wywalone na wszystko i mówi "Ja Wam pokażę! Jestem fighterką" (albo może chciała powiedzieć lekarzowi że się nie zna). Cudowna pamiątka
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny. Wiem, że to kwestia dni i Fela będzie ze mną, ale już się nastawiłam że to będzie dzisiaj. Dlatego ta rozpacz mnie ogarnęła
ale już jest lepiej. Poprostu muszę czekać.
Wcześniej niż po 48h nie mogą podać drugi raz oksytocyny, bo nie zadziała. Receptory w macicy są poblokowane tą, którą dostałam dzisiaj. Dlatego jeśli samo nie ruszy to następną próba dopiero w piątek. Strasznie mnie to wkurza, bo emek musi w piatek rano wyjechać do niedzieli, a mieliśmy rodzić razemi to chyba też powód mojego płaczu dzisiejszego...
We wszytskich badaniach, ktg, USG wszytsko jest w porządku. Nie widać żeby łożysko było stare, przepływy ok, ilość wód ok, tętno w normie nawet przy skurczach. Dlatego nikt bez wskazań nie zrobi cesarki. Mam nadzieję, że wiedzą co robią i Fela jest bezpieczna.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Yoselyn jak się czujesz? I gdzie Twój suwaczek?
suwaczek dam po poniedzialkowym usg
a choroba rozlozyla mnie na amen a encorton ktory biore nie ulatwia mi sprawy..echlamka lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Minie moj synek zamiast r mowi j i najbardziej podoba mi sie jak w miejscach publiczych z czegoś sie ucieszy i krzyczy hura
Malka proboj stymulowac sutki, mi w czasie porodu moj co chwile mi ciagnal to skurcze o wiele szybciej przychodzilylamka, Lusesita, Rucola, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Wiecie właśnie mi kogoś tu będą dawać z innego pokoju hehe i mówię że dobrze ze to nie mnie przenoszą a położna że nie że ja jestem już Weteranka i mnie nie ruszają hehe
w końcu 6 tyg coś daje, mimo iż dziś na obchodzie usłyszałam od lekarza że co ja to ostatnio wymyśliłam... Nosz kurde przecież krwawilam po cewniku i gdybym to olala a okazało się że to leci nie z cewki a pochwy to bym nie podarowała sobie, no ale ordynator to ma o mnie już specyficzne zdanie bo ja zawsze wcześniej niż oni wiem jakie mam wyniki czegoś więc go to irytuje hehe
StaraczkaNika, JustynaG, Rucola lubią tę wiadomość
-
moniśka... wrote:Minie moj synek zamiast r mowi j i najbardziej podoba mi sie jak w miejscach publiczych z czegoś sie ucieszy i krzyczy hura
Malka proboj stymulowac sutki, mi w czasie porodu moj co chwile mi ciagnal to skurcze o wiele szybciej przychodzily
P.S. wiem, bo sama się z taką męczyłam. Hmm, źle powiedziane - moja mama się męczyła. Ale w końcu mnie nauczyła tego rrr. Tylko że do tej pory zdarza mi się je ubezdźwięcznićWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 21:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAga9090 wrote:Dziewczyny jutro idę na badanie moczu i morfologie i myślę czy nie dorzucić Crp ( z powodu tej brzydkiej rany) myślicie, że dobry pomysł?
)
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny