Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:Melduję, że drzemka też nie pomogła na ból głowy. Myślałam, że Siwulec coś pisała już po wizycie, a tak to chyba wracam do ciemni mojej
A! Dziewczyny mam do wydania 400 zł na empik.pl i 850 zł na smyk.pl albo empik.pl. Za cholere nie wiem na co wydać, a wam tak dobrze idzie! Widziałyście coś ciekawego ostatnio?
Jeśli nie masz co zrobić z kuponem ze Smyka to sprzedaj go z rabatem PilikCoś wspominała, że ma w koszyku towar za 1000zł
Ostatnio miałam kupony na zakupy w empiku.
Kupiłam dla Małej:
- Rożek niemowlęcy Motherhood (będzie w nim spała)
- Rożek niemowlęcy jakiejś mniej znanej firmy, ale grubszy
- Kocyk bawełniany 75x100
- Kocyk bambusowy 120x120
- Pielucha bambusowa Texpol 75x75 (bardzo miękka w dotyku, dziewczyny kupowały takie w gemini)
- BabyOno woreczki na zużyte pieluszki 100szt./op
Stwierdziłam, że te kupony nic mnie nie kosztowały więc mogę poszaleć dla Malutkiej
Byś musiała mi powiedzieć co z wyprawki masz to może coś Ci podsunęWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 18:11
-
Malka kurcze, może przyduś trochę lekarzy. Nie chcę Cię straszyć, ale znam kilka historii przenoszonych ciąż, gdzie lekarze zbyt długo czekali i przez to były jakieś komplikacje. U Ciebie jednak już trochę po terminie. No nie wiem...2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2 ⏳
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
Zespół antyfosfolipidowy ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 😔
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔😞
28.04 ----> ❄ 3.2.2 (+ relanium, +neoparin) ⏳ -
nick nieaktualnyFlo, w pracy co pół roku dostajemy benefit i czasem jest "akcja specjalna" i dają dodatkowa kasę, ale po 3 latach już nic tam nie widzę ciekawego
pewnie skończy się na tym, że (mimo, że mi szkoda trochę tyle kasy) kupię multi łóżeczko chicco baby Hug i małe dostanie nowy fotelik 0/13 kg. Boję się tylko zamawiać takie konkretne rzeczy żeby "nie zapeszyc".
Siwulec, cieszę się bardzo z dobrych informacji i Ciebie! Kawał betuni już
Justyna, "problem" w tym, że po moim pierworodnym mam praktycznie wszystkoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 18:14
Siwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mama w niedzielę jedzie oglądać wózek... Trzymajcie kciuki żeby to nie był taki niewypał jak ostatnio z tym oszustem.. Znowu jestem podjarana jak małe dziecko czekające na disnayland.. (faceci tego nie zrozumieją chyba)
Rucola, Nadzieja22, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Minie, w razie czego - empik sprzedaje pampersy
Rucola, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malka, wypłacz się, bo ciężki dzień za Tobą. Twój lekarz pracuje w szpitalu, w którym jesteś? Jeśli tak to może porozmawiaj z nim czy nie dałoby rady szybciej ponownie spróbować.
Jestem z Tobą myślami od rana i trzymam nadal kciuki za Ciebie i Felę. -
Siwulec
Czad! Przetrzymaj dzidzia jeszcze 2 dni i będziesz mieć piękną Walentynkę
Gratuluje i nie puszczam kciuków!
Malka
charakterna ta Twoja córa! Uparciuszek
Już ją uwielbiam za ten upór i konsekwencję. Gorzej że pewnue Was zamęczy
Trzymaj się dzielnie. Siły i cierpliwości, dzielna dziewczyno!
Ad wyprawka
Idiotyczne słowa - jakbym miała kogoś wyprawić w drogę, a nie przywitać w domu
Do rzeczy - zaczęłam wewnętrzną walkę ze zwichrowaną psychą - jak po połówkowych (25.07) będzie dobrze, to wykorzystamy, że ja tak do końca nie jestem uziemiona, bo im dalej w las, tym będzie cieżej, i pójdziemy oglądać wózeczki. Niby od dawna mam faworyta, ale muszę go sobie w sklepie dokładnie obejrzeć i wymacać
Pewnie stchórzę i to się przeciągnie jeszcze parę tygodni. Muszę się już z tym oswajaćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 18:48
Achia, Siwulec lubią tę wiadomość
-
Malka Jesteśmy myślami z Tobą. Jesteś dzielna! A Felce jest po prostu w brzuszku bardzo dobrze. Taki z niej mały uparciuszek... może samo się rozkręci dziś w nocy ?
-
Malka nie masz na to wpływu :* z szpitala wyjdziesz już tylko i wyłącznie po porodzie. Wypij herbatkę, WYŚPIJ się dziś a jutro będzie nowy dzień i pewnie lekarze zechcą zarządzić jakąś ewakuację Feli :*
SiwulecBetunia niebawem na pomacha rączką
i będzie wodniczkiem tak jak ja
spodziewaj się uparciuszka
Mnie się tak nudzi że wyszukuję wszystko i jak tylko jest okazja to kupuję! Niedawno wydałam cały zwrot z PITu, za chwilę dostanę kasę z ubezpieczenia nogi (jak się cieszę że jednak tyle w domu siedziałam w tym gipsie) 2,5tysia! a potem urlopowe z pracy 800zł i za urodzenia 1300. Mam prawie wszystko po synku poza małymi ciuchami ale widzicie jak szybko mi idzie kompletowanie za male pieniądze
Na pewno kupię odpłatne szczepionki, nową komodę, spacerówkę jak się nadarzy okazja na używaną i krzesło Kaczorkowe. Nie wiem co jeszcze.Pozwoliłam sobie na:
-trochę nowych ciuszków na promocjach,
-gniazdo motherhood na przecenie,
-używaną kołyskę 5w1 UNIMO,
-nowe otulacze bambusowe z promocji Smykowej,
Ja z wydawaniem kasy nie mam problemu i umiarukasa tylko czasem się kończy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 18:58
Siwulec lubi tę wiadomość
-
Amal wrote:Tylko wtedy wiecie.. 2 okazje w jeden dzień? Mniej prezentów
Kciuki za mamę, coby podołała misji i za emka, żeby się dobrze sprawił -
nick nieaktualnyNika- super pomysł
obejrzenie i poprowadzenie wózka to fajna sprawa
)
Ja wierzę w Twoją córeczkę i w to że w końcu samopoczucie się poprawi
Swoją drogą masz rację co do tej nazwy wyprawki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 18:59
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
admiralka wrote:Staraczka, jaki masz typ wózka na oku?
https://www.bociek.eu/7448-wozek-greentom-upp-3w1.html
W kolorze oliwka
Jest fantastycznie lekki - 7,5 kilo w najcięższej opcji
I pierdolę śnieg - u mnie i tak odśnieżają regularnie. Ważne że się nie nadźwigam dzień w dzieńadmiralka, Bajkaaa lubią tę wiadomość