Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMelduję, że drzemka też nie pomogła na ból głowy. Myślałam, że Siwulec coś pisała już po wizycie, a tak to chyba wracam do ciemni mojej
A! Dziewczyny mam do wydania 400 zł na empik.pl i 850 zł na smyk.pl albo empik.pl. Za cholere nie wiem na co wydać, a wam tak dobrze idzie! Widziałyście coś ciekawego ostatnio?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 17:29
-
Achia wrote:co to za ubezp co daje na wyprawke?
ja mam z firmy ale tylko takie na zycie- wypadki, operacje itp
Sprawa jest klarowna, bo wielu pracowników z firmy emka już skorzystałoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 17:37
lamka, admiralka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyAaaaa super
ja za urodzenie mam 1500zl, mąż też wzial ubezpieczenie u siebie ale w marcu i liczą mu od 1.04 a ja ostatnią @ miałam 15.03 więc... Dupa :p bo ma okres karencji 9mcy - choć to sprawdzę jeszcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 17:42
-
Minie, mnie też coś dziś głowa boli. Chyba taki dzień :*
Co kupić, to niestety nie pomogę.
Ja za urodzenie mam chyba tylko 1000zl z ubezpieczenia. No, ale zawszeWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 17:42
-
Lamka proszę bardzo, wykorzystałam pierwszy przepis i dodałam jeszcze fasolę białą z puszki. Surówka z kapusty kiszonej... takie mam smaki ostatnio
https://urodaizdrowie.pl/kaszotto-gryczotto-peczotto-jaglotto-przepisy-na-rozne-dania-z-kaszy
lamka lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Achia wrote:Aaaaa super
ja za urodzenie mam 1500zl, mąż też wzial ubezpieczenie u siebie ale w marcu i liczą mu od 1.04 a ja ostatnią @ miałam 15.03 więc... Dupa :p bo ma okres karencji 9mcy - choć to sprawdzę jeszcze
Achia, Aga9090 lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Sorry, ale chyba Was nie nadrobię, chyba, że później Mam podły humor. Cały dzień oksytocyny i nic. Tzn były skurcze, ale mało wyczuwalne. Na ktg pisały się pięknie. Tylko, że do niczego nie prowadziły. Szyjka się więcej nie rozwarła, główka wysoko. Odesłali mnie na oddział. Siedzę i płaczę z rozczarowania
powiedzieli, że może się zacznie samo w nocy albo jutro, a jak nie to po 48h powtórka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 17:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMinie Black wrote:Malka, myślałam, że już całą akcja trwa.... Uparte to Twoje dziecię!
Czas na wykorzystanie mam do końca lipca, także jeszcze trochę, ale wiecie jak to jest - leżę na kanapie i mnie portfel seiezbi, a nie wiem na co wydać
Popatrz na listy wyprawowe w sieci- może Cię coś zainspirujeRucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, proszę pomóżcie.
Jestem załamana... Progesteron 7dpo tylko 7,85...
Celem przypomnienia:
14 dc - 2 pęcherzyki dominujące 12 i 13 mm;
19 dc - 1 pęcherzyk dominujący 20,5 mm, test owulacyjny POZYTYWNY, piękny śluz, widoczny nawet na USG;
20 dc - prawdopodobny dzień owulacji.
od 22 dc - duphaston 2x1
27 dc - badanie progesteronu - 7,85
Cykle co 34-38 dni.
Co myślicie? Cykl spisany na straty? Czy jest sens brać dalej duphaston?
-
Malka, to już jest końcówka. jesteście już bardzo blisko, za kilka dni nie będziesz pamiętać tego czasu. dasz radę!!! jesteś silną babeczką a Felka wdała się w mamcię i też nie popuści
Wypłacz się, wyzłość a potem spokojnie poczekaj
Synek 💚 31.08.2018r.
Dziekuje za kciuki :* :*
Betunia ma już 1,76 cm, podgonila o dwa dni i teraz wychodzi na równo z OM, ma już zawiazki raczek i nóżekpęcherzyk żółtkowy 4,8mm uffff , trochę mi się kosmowka odkleiła ale doktorek powiedział ze jak biorę dupka to będzie dobrze
Założył mi kartę ciąży i ustalił termin porodu na 12 luty 2019
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/318790e564c6.jpgAchia, Aga9090, Rucola, Minie Black, blue00, lamka, summer86, Tosia2323, Amal, admiralka, Sarna84, Lunaris, -Mamunia-, Luna1993, Flowwer, Nadzieja22, JuicyB, Phnappy, Malinka7, Bajkaaa, Karma88, Kaczorka, Yoselyn82, malka, JustynaG, Lusesita, Emiilka, Jeżowa, Bocianiątko, KateHawke, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
Siwulcu cudownie!!!!! ja myślę, ze jednak termin się omsknie o 2 dni i Betunia urodzi się w Walentynki!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 18:09
Minie Black, Siwulec lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021