Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMelduję, że drzemka też nie pomogła na ból głowy. Myślałam, że Siwulec coś pisała już po wizycie, a tak to chyba wracam do ciemni mojej
A! Dziewczyny mam do wydania 400 zł na empik.pl i 850 zł na smyk.pl albo empik.pl. Za cholere nie wiem na co wydać, a wam tak dobrze idzie! Widziałyście coś ciekawego ostatnio?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 17:29
-
PZU daje za urodzenie dziecka, więc fizycznie kasy jeszcze nie dostaliśmy ale pożyczyliśmy sobie z wkładu własnego na mieszkanie, bo końcem września będziemy musieli wpłacić. Mamy po 2tysiące za osobę za urodzenie dziecka w dwóch firmach, minus koszty składek, około 7000 tys na czysto. Z ubezpieczenia mozemy zrezygnować w dowolnej chwiliAchia wrote:co to za ubezp co daje na wyprawke?
ja mam z firmy ale tylko takie na zycie- wypadki, operacje itp
Sprawa jest klarowna, bo wielu pracowników z firmy emka już skorzystało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 17:37
nick nieaktualny, admiralka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyAaaaa super
ja za urodzenie mam 1500zl, mąż też wzial ubezpieczenie u siebie ale w marcu i liczą mu od 1.04 a ja ostatnią @ miałam 15.03 więc... Dupa :p bo ma okres karencji 9mcy - choć to sprawdzę jeszcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 17:42
-
Minie, mnie też coś dziś głowa boli. Chyba taki dzień :*
Co kupić, to niestety nie pomogę.
Ja za urodzenie mam chyba tylko 1000zl z ubezpieczenia. No, ale zawsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 17:42
-
Lamka proszę bardzo, wykorzystałam pierwszy przepis i dodałam jeszcze fasolę białą z puszki. Surówka z kapusty kiszonej... takie mam smaki ostatnio

https://urodaizdrowie.pl/kaszotto-gryczotto-peczotto-jaglotto-przepisy-na-rozne-dania-z-kaszy
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
No my właśnie mieliśmy w pracy opcję ubezpieczenia grupowego bez okresu karencji od dnia 1go czerwca. Oboje skorzystaliśmyAchia wrote:Aaaaa super
ja za urodzenie mam 1500zl, mąż też wzial ubezpieczenie u siebie ale w marcu i liczą mu od 1.04 a ja ostatnią @ miałam 15.03 więc... Dupa :p bo ma okres karencji 9mcy - choć to sprawdzę jeszcze
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Sorry, ale chyba Was nie nadrobię, chyba, że później Mam podły humor. Cały dzień oksytocyny i nic. Tzn były skurcze, ale mało wyczuwalne. Na ktg pisały się pięknie. Tylko, że do niczego nie prowadziły. Szyjka się więcej nie rozwarła, główka wysoko. Odesłali mnie na oddział. Siedzę i płaczę z rozczarowania
powiedzieli, że może się zacznie samo w nocy albo jutro, a jak nie to po 48h powtórka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 17:56

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMinie Black wrote:Malka, myślałam, że już całą akcja trwa.... Uparte to Twoje dziecię!
Czas na wykorzystanie mam do końca lipca, także jeszcze trochę, ale wiecie jak to jest - leżę na kanapie i mnie portfel seiezbi, a nie wiem na co wydać
Popatrz na listy wyprawowe w sieci- może Cię coś zainspiruje
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, proszę pomóżcie.
Jestem załamana... Progesteron 7dpo tylko 7,85...
Celem przypomnienia:
14 dc - 2 pęcherzyki dominujące 12 i 13 mm;
19 dc - 1 pęcherzyk dominujący 20,5 mm, test owulacyjny POZYTYWNY, piękny śluz, widoczny nawet na USG;
20 dc - prawdopodobny dzień owulacji.
od 22 dc - duphaston 2x1
27 dc - badanie progesteronu - 7,85
Cykle co 34-38 dni.
Co myślicie? Cykl spisany na straty? Czy jest sens brać dalej duphaston?

-
Malka, to już jest końcówka. jesteście już bardzo blisko, za kilka dni nie będziesz pamiętać tego czasu. dasz radę!!! jesteś silną babeczką a Felka wdała się w mamcię i też nie popuści
Wypłacz się, wyzłość a potem spokojnie poczekaj
Synek 💚 31.08.2018r.
Dziekuje za kciuki :* :*
Betunia ma już 1,76 cm, podgonila o dwa dni i teraz wychodzi na równo z OM, ma już zawiazki raczek i nóżek
pęcherzyk żółtkowy 4,8mm uffff , trochę mi się kosmowka odkleiła ale doktorek powiedział ze jak biorę dupka to będzie dobrze 
Założył mi kartę ciąży i ustalił termin porodu na 12 luty 2019
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/318790e564c6.jpg
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Rucola, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, summer86, nick nieaktualny, nick nieaktualny, admiralka, Sarna84, Lunaris, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Flowwer, Nadzieja22, JuicyB, Phnappy, Malinka7, Bajkaaa, Karma88, Kaczorka, Yoselyn82, malka, JustynaG, Lusesita, Emiilka, Jeżowa, Bocianiątko, KateHawke, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
Siwulcu cudownie!!!!! ja myślę, ze jednak termin się omsknie o 2 dni i Betunia urodzi się w Walentynki!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 18:09
nick nieaktualny, Siwulec lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021