Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFlower dacie radę dla synka wszystko!
Reset gdybyś sprzedawała za parę lat CHR to się piszę, póki co mnie na nią nie stać
Malka najgorsze to czekanie, ale już niebawem odejdzie w zapomnienie
Siwulecśliczna ta Twoja córeczka, a piszę tak bo czuję że to Twoja Betunia.
Ja wizytę będę miała jutro po 17 więc zobaczmy czy z tej kropki urosło coś większegoSiwulec, reset lubią tę wiadomość
-
Siwulec gratuluję!!!! Zdjęcie Betuni cudowne!!
Amal oby łowy na żywo były udaneSiwulec, Amal lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Malka jesteś bardzo dzielna! Wypłacz się i do boju :*
Siwulcu, ale cudnieAż mnie się łezka w oku kręci
Mąż odebrał dzisiaj moje wyniki równowagi cytokin i jak dobrze, że jutro mam wizytę u Paśnika, bo bym chyba umarła od myślenia. Ech, oby Kropek był silny, bo warunków za dobrych to on nie ma.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 19:22
Siwulec lubi tę wiadomość
-
Dziękuje dziewczyny :* :* :*
Kamień z serca
W walentynki mamy rocznice ślubu wiec prezencik byłby idealny
Mamunia trzymam kciuki jutro za Twoje szczęście
Malka ależ Cię wymęczą w tym szpitalu :* przesyłam moc energii i życzę dużo sił-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
Zdobycz :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a4a49f13a59.jpg
Mąż nie rozumie mojej ekscytacji (przecież to tylko leżaczek a nie wygrana w totka)
Aga9090, StaraczkaNika, Minie Black, Nadzieja22, blue00, Lunaris, Yoselyn82, Rucola, Emiilka, Lusesita, Jeżowa, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa zdecydowałam, że jak nie znajdę nic "wow chce to!" to kupię to multi łóżeczko
http://www.empik.com/chicco-baby-hug-produkt-wielofunkcyjny-mietowy-4w1-chicco,p1185967212,dziecko-p
Chociaż wiem, że produkty z chicco cenę trzymają i za rok sprzedam za w miarę dobre pieniadzeStaraczkaNika, Aga9090, Amal, Achia, Lunaris, Rucola lubią tę wiadomość
-
Minie Black wrote:Ja zdecydowałam, że jak nie znajdę nic "wow chce to!" to kupię to multi łóżeczko
http://www.empik.com/chicco-baby-hug-produkt-wielofunkcyjny-mietowy-4w1-chicco,p1185967212,dziecko-p
Chociaż wiem, że produkty z chicco cenę trzymają i za rok sprzedam za w miarę dobre pieniadze
Też bym go wzięła jakby ki fundusze pozwalały, no ale cóż.. Koszty trzeba ciąć bo trzeba zapłacić kupę kasy za porodówke. -
nick nieaktualnyAmal, dla mnie cena też kosmos, ale jest to kasa z kart podarunkowych, których nie mogę choćby sprzedać, bo są imienne
reszta która zostanie pójdzie na pieluszki i (mam nadzieję) różowe body
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 19:38
Rucola lubi tę wiadomość
-
Lunka kochanie trzymam za Was i Zuzanke kciuki z całego serducha, w przyszłym tygodniu będę jeszcze w klinice w Zabrzu odebrać wyniki Franulka, jeśli byś tylko chciała to pisz - mogę popytać ordynatora o specjalistów od serduszka Zuzi, Zabrze to jeden 3 najlepszych ośrodków neonatologicznych w Pl, na pewno znają lekarzy
Flo, dobrze, że pojechałaś.
summer86, Rucola lubią tę wiadomość
-
U nas leżaczek poczeka - tzn. my poczekamy kilka tygodni i zastanowimy się co i jak. Ja chcę mieć na początek kołyskę chicco, ewentualnie Milly Mally i mała będzie sobie spać w niej (lekkie toto jest, mogę sobie dziecko w tym przenosić z pokoju do pokoju) albo na sofie w podusi ciążowej. Na bank nie kupujemy też przewijaka - będziemy ogarniać pupsko na podkładach
Ja mam takie ciężkie dupsko i lubię wszystko robić na siedząco
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kaczorka czy ja mogę poprosić o dopisanie na pierwszej stronie ? Termin12.02.2019
Luna1993, Aga9090, Minie Black, Kaczorka, StaraczkaNika, Rucola, Emiilka, Lusesita, emi2016, Jeżowa, KateHawke, Amy333 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:Amal, dla mnie cena też kosmos, ale jest to kasa z kart podarunkowych, których nie mogę choćby sprzedać, bo są imienne
reszta która zostanie pójdzie na pieluszki i (mam nadzieję) różowe body
myślę że na razie sobie poradzę z tym lezaczko lozeczkiem plus kokon albo poducha ciążowa na moim wielkim łóżku a jak maluch podrosnie to się kupi drewniane większe łóżeczko.. Niech ten 4 trymestr się czuje ciasno przy mamusi a nie osamotnione w wielkim łóżku
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna, podbijam pytanie.
Btw, skoro imię dla dziewczynki (przynajmniej tej z ostatnich 70%) wybraliśmy, że Klara, to zaczynam się obawiać, czy mała nie będzie miała wady wymowy, bo głupio jakby R nie wymawiala.... Mam takiego kolegę Rafała, chłopak pół życia miał przechlapaneWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 20:00
-
nick nieaktualnyMinie Black wrote:Luna, podbijam pytanie.
Btw, skoro imię dla dziewczynki (przynajmniej tej z ostatnich 70%) wybraliśmy, że Klara, to zaczynam się obawiać, czy mała nie będzie miała wady wymowy, bo głupio jakby R nie wymawiala.... Mam takiego kolegę Rafała, chłopak pół życia miał przechlapanea teraz przy każdym wyrazie z litera r podkreśla, że to r
-
nick nieaktualny