Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lusesita wrote:Achia przy gorączce mogą być takie haluny. Pamiętam jak moja bratanica obudziła się i zaczęła płakać i pokazywać dłońmi że jej głowa jest wielka.
Okazało się że gorączka spowodowaną była angina.
Co to r to muszę z moja starsza do logopedy wrócić. Kilka lat ćwiczeń i r dalej jest bezdzwieczne.
Nie wypowie trrrrr hehe wychodzi jej coś bliżej nieokreślonego.Rucola, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Agulineczka, bardzo się cieszę, że u Was dobrze
A doktor nic nie mówił, że czemu tak szybko połówkowe? Ja się zapisałam na 19+6 i się martwię, że mała będzie mała i gin licho co wypatrzyagulineczka lubi tę wiadomość
-
Mi lekarz prwadzacy sam wyliczyl, ze na polowkowe moge sie zapisywac od 2 lipca. On jest zdania, ze najlepiej robic od mniej wiecej 20+0, mimo, ze wszedzie mowia, ze od 18 tyg. Dzisiaj doktor, ktory wykonywal badanie nie powiedzial ani slowa, ze za wczesnie. Z om wychodzi 20+0, z usg 20+3
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Agulineczka gratuluję córeczki
i najważniejsze że wszystko w porządku.
Yos takie osłabienie to dobrze wróżyagulineczka lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Agulineczka zdrowo rośnijcie z córeczką
u mnie też połówkowe wypadają w 20tc.
Ja coś wreszcie pospalam. Co prawda standardowo syn zrobił mi pobudka o północy i wpakował mi się do łóżka ale poszliśmy oboje dalej spać. Słabo to widzę jak już będzie dwoje... -
Flowwer , jak pierwsza noc?
Malka , daj znać jak się czujesz.
Lunaris, ale Twój suwaczek mknie do przodu, pamiętam jak dopiero test robiłaś.
Agulineczka , gratuluję córeczki
Yos , współczuję złego samopoczucia, ale zgadzam się z Flowwer, że to dobrze wróży.
U nas noc trochę lepsza niż wczoraj, ogarniam siebie i Anię i idziemy na spacerek jakoś koło 10.
Wczoraj mąż był w delegacji, więc pierwszy dzień spędzilysmy same od 5 do 21.agulineczka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Agulineczka cudownie że dziewczynka!
Malka przykro mi ze to tak długo trwa... tez pewnie czulabym rozgoryczenie. Ale na weekend Felcia będzie w Twoich ramionach.
Miłego dnia dla Was.
Lamka zazdro ze tak ładnie reagujesz na buraki. Tez jem kg, do tego wołowina czy cielęcina, kalafior itd plus 3x1 żelazo i po 2 tygodniach cos ruszyło.. -
nick nieaktualny
-
Sammer taka pogoda że to grzech siedzieć w domu a świeże powietrze dotleni ( nie liczę dużych miast).
Ja już dawno po ktg, kawce i czekam na śniadanie.
Lunaris ja to się właśnie zastanawiam jak to będzie z 2 chlopami w łóżku ale...
Może przy ścisku wystrugamy kolejne babyLunaris, Lusesita, Rucola lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoje dziecko chyba dojrzalo za to w końcu do spania całą noc u siebie w pokoju (wcześniej budził się w środku nocy i przebiegał do nas do lozka) teraz elegancko śpi sam od 21 do 7 rano (całe szczęście), już się śmiałam, że jak drugie się pojawi to zamiast desek na podłodze będzie trzeba całość materacem wyłożyć, bo ciasno
-
dzien dobry
ja dziś wszystkich ostrzegam że to dzień łapania za biust
Achia równiez myślę że to od gorączki, moja kuzynka przy wysokiej temp kazała sobie z twarzy zabierać pająki bo wydawało jej się że ją oblazły (aż mam ciarki)
Agulineczka gratuluje córci a przede wszystkim tego że jest zdrowa
Malka za Ciebie dzisiaj szczególnie ściskam kciuki, niech młoda się już zlituje i pozwoli się ucalować
ja mam kolejną wizytę 30 lipca, doktorek powiedział że zrobi mi bardziej szczegółowe usg czyli min. przezierność karkową sprawdzi, powiedział że zrobi to na swoim usg w jego gabinecie i kosztować mnie to będzie 200zł. czy dobrze rozumiem że to są te badania prenatalne pierwszego trymestru? bo czytałam że takie badanie mogą robić lekarze z odpowiednimi kwalifikacjami, mojego doktorka nie znalazłam na liście jaka widnieje w internecie -
Flower ja się zastanawiam co Ciastek powie jak się Stasio urodzi - obawiam się że dla niego już miejsca nie starczy w wyrku
he he Jak się czujesz z rana?
Malka jak Ci minęła noc? spałaś trochę?
Summer na początku to mi gonił a teraz jakoś zwolniło ale wiem że to do września- potem będzie już lecieć jak z bata! Czuję to samo jak patrzę na Wasze suwaki- uwierzysz że za chwilę będziecie mieć dzieci na rękach? ja doskonale pamiętam jak siedziałyśmy na wątkach miesięcznych i ciąża wydawała się abstrakcją... Wywalczyłyśmy to! -
Jak Blue w 19tym, to ja w 18tym
Małe jest już wielkości papryki albo pomarańczy. No i teraz się rozmarzyłam i zapragnęłam pomarańczy
Ja to się tych połówkowych strasznie boję. Mam mieć na pierwszej wizycie u szpitalnego gina, u którego chciałabym dalej prowadzić ciążę. Problem w tym, że nigdy jeszcze u niego nie byłam, a podobno jest specyficzny. Wolałabym mieć połówkowe u gina, który robił mi prenatalne miesiąc temu, bo był świetny.
No nic, damy szansę doktorowi ze szpitala - może jak tak sobie dobrze obejrzy mojego dzidzia, to nas lepiej zapamięta i faktycznie pomoże w szpitalu, gdyby coś się zadziało.
Spokojnego dnia!
Malka - kciuki! ZameldujMam nadzieję, że będą pomyślne wieści
Lunaris, blue00 lubią tę wiadomość