Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Siwulec na przezierność to chyba jeszcze ciut przywcześnie ale jak lekarz chce patrzeć to niech szuka. Prenatalne robi się miedzy 12 a 14 tc. Nie wiem co poeta ma na myśli- może chce 200zł zarobić
-
Dzień dobry
Minie, moja siostra czasem spała w wyrku w 5, gdy starszaki sobie coś ubzdurałyczyt. Ona, mąż, bliźniaki i junior
Bliźniaki najczęściej w nogach hehe.
Ja się właśnie ogarniam i niedługo wyjazd do dr Paśnika.
Miłego dnia -
Lunaris wrote:Siwulec na przezierność to chyba jeszcze ciut przywcześnie ale jak lekarz chce patrzeć to niech szuka. Prenatalne robi się miedzy 12 a 14 tc. Nie wiem co poeta ma na myśli- może chce 200zł zarobić
30 lipca zacznę 12tc i powiedział ze będzie ok, a ja dopiero jak już wyszłam i w domu usiadłam na spokojnie to dziwnie mi się to wydało -
nick nieaktualny
-
Siwulec wrote:30 lipca zacznę 12tc i powiedział ze będzie ok, a ja dopiero jak już wyszłam i w domu usiadłam na spokojnie to dziwnie mi się to wydało
Fakt! przepraszam pisałaś o dacie a ja niedospana jestemja na połówkowe nie idę do jakiegoś super specjalisty tylko do mojej doktor, myślę że dobrze oceni narządy a na genetycznych wszystko było OK.
Z synem przezierność też określał mi zwykły lekarz, na połówkowe poszłam sobie na 4D do Luxmedu i tam już oceniał dyplomowany specjalista. Możesz zrobić podobnie- teraz sobie zrobić u swojego a połówkowe u jakiegoś "dyplomaty"
Nadzieja powodzenia na wizycie!Siwulec, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Kochane.
Ja się jeszcze nie umówiłam na połowkowe, bo liczę, że się załapię z luxmedu ale nie w luxmedziewięc muszę czekać, aż braknie miejsc. Spoko, wybuliłam te 400zł na genetyczne I trymestru, to chociaż dwa pozostałe będą za free.
Agulineczka gratulacje! Dobrze, że z małą wszystko w porządku. Jak jej dacie na imię?
Nadzieja powodzenia u Paśnika!
Malka oby Felcia już się pchała na świat.
Flower niech czas Ci szybko zleci.
Miłego dnia wszystkimagulineczka, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Siwulec, ja prenatalne miałam w 13+3, mój lekarz woli na trochę większych dzieciaczkach robić
Ale już na wizycie w 9+3 wstępnie zmierzył mi przezierność (ze względu na wadę genetyczną w poprzedniej ciąży) i już wtedy wstępnie odetchnęliśmySiwulec lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny
U mnie kolejna noc za namizostało 9 dni do 34tc
Flowwer to szybko u was ktg robią, u nas najwcześniej 7:15 ale ja jeszcze tak wcześnie nie miałam
Malka trzymam kciuki by dziś był ten fajny dzieńadmiralka, Siwulec lubią tę wiadomość
-
lamka wrote:Cześć Kochane.
Ja się jeszcze nie umówiłam na połowkowe, bo liczę, że się załapię z luxmedu ale nie w luxmedziewięc muszę czekać, aż braknie miejsc. Spoko, wybuliłam te 400zł na genetyczne I trymestru, to chociaż dwa pozostałe będą za free.
Agulineczka gratulacje! Dobrze, że z małą wszystko w porządku. Jak jej dacie na imię?
Nadzieja powodzenia u Paśnika!
Malka oby Felcia już się pchała na świat.
Flower niech czas Ci szybko zleci.
Miłego dnia wszystkim
No ja robilam w Ginemedice, ale płacilam 300 zł za połówkowe (nie chciałam w luxmedzie), tyle, że prowadzę tam ciążę, dlatego 300 a nie 400. Z badania jestem bardzo zadowolona, wszystko dokladnie sprawdzone, nawet lekarz chciał zrobić 4d, ale twarzyczki nie było widać za bardzo. Nawet się przeszłam kawałek i wypiłam troszkę kawki, wróciłam na badanie i nadal to samo - nogi na głowie
Co do imienia to właśnie nie możemy się zdecydować. Lubimy tradycyjne imiona. Gdyby był chłopiec tym razem to byłby Staś.
Dla dziewczynki zawsze chcialam Aleksandrę, Oleńkę, ale nie jestem teraz w 100% przekonana. Mężowi podoba się Uleńka
A myślimy jeszcze nad: Ania, Tosia, Marysia, Natalka i Kalinka (bardziej oryginalne).Rucola lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Bajkaaa wrote:Dzień dobry dziewczyny
U mnie kolejna noc za namizostało 9 dni do 34tc
Flowwer to szybko u was ktg robią, u nas najwcześniej 7:15 ale ja jeszcze tak wcześnie nie miałam
Malka trzymam kciuki by dziś był ten fajny dzień
Bajkaa świetnie się czyta, że nadal w dwupaku i kolejny dzień do przoduBędzie dobrze
Bajkaaa lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualnyI jestem zła... myślałam, że dziś się pozbędę szwów, a pielęgniarka w przychodni powiedziała mi, że się tego nie podejmie (sic!) mam przyjść jutro do ginekologa to on to usunie..
A i na szczęście nie zapomniałam o badaniach krwi i moczu
Malka czekamy na wieści :*
Miłego dnia -
Dzień dobry
Malka czekamy na Twojego uparciuszka
Flo teraz będziemy odliczać Ci dni razem z Bajka
Summer bardzo się cieszę, że u Was coraz lepiej - ni położna gada żeby tez już wychodzić z małym na zewnątrz, ale mam mieszane uczucia, bo jednak w Zabrzu przy wypisie sugerowali, żeby mi dać więcej czasu
Nenusia mi tez położna najpierw nie chciała zdjąć jak się z nią umawiałam przez telefon, dopiero jak zobaczyła ze wszystko jest ładnie wygojone to powiedziała ze ok. Podobno kiedyś jej się trafiła brzydka rana i później były pretensje. Ja przemywałam tylko octeniseptem
Co do wad wymowy to niestety niezbyt się znam, ale miałam na studiach kolegę który mówił l zamiast r, bardzo fajny chłopak, pewnego dnia postanowił opowiedzieć nam dowcip o Rambo - to był najzabawniejszy dowcip w moim życiu choć nie wiem o czym - nie myślcie, że robiliśmy to złośliwie, on miał ogromny dystans do siebie i sam się z tego śmiał
Wczoraj miałam zdecydowanie gorszy dzień, obudziłam się nad ranem z ogromnym bólem cycka, jakieś zapalenie się zrobiło - jako ściągałam mleko, albo przystawiałam Frania to normalnie mi łzy leciały po policzkach tak bolało, dziś już lepiej zdecydowanie i mam nadzieje zecuda się to całkowicie opanować, ale wiąże się z tym tez zabawna historia:
Dzwoni dzwonek do drzwi ja przekonana że to mąż albo mama poszłam otworzyć w takim oto outficie: ubrana w pluszowy zimowy szkafrok (było chyba z 30 stopni) pod nim koszula do karmienia z tych aseksualnych, rozpięta od góry a pod nią stanik z którego wystają liście kapusty (pomogły na zapalenie) - jak się zapewne domyślacie pod drzwiami nie stał mój mąż a kurier - sądząc po jego minie będą o mnie krążyć legendy na stronach typu kurier płakał jak doręczał, albo najdziwniejsi klienci ever
Miłego dniaAga9090, reset, lamka, Kaczorka, Bajkaaa, JustynaG, StaraczkaNika, Lunaris, Rucola, Siwulec, Karma88, Lusesita, olik321, Nadzieja22, blue00, Jeżowa, Emiilka, Amy333, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena zmieniam opatrunek 2 x dziennie i tylko octanisept, ale w jednym miejscu się slimaczy, tak po środku, a szwy mam dwa na górze i dole. Jeden w pępku i drugi poniżej spojenia łonowego.. Zobaczymy co lekarz powie, gorzej jak będzie trzeba w tym jednym miejscu zaszyć znowu..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 10:12
-
nick nieaktualny16.07 mamy wizytę u prof. Dangel w Warszawie
Aga9090, lamka, reset, Kaczorka, Achia, Bajkaaa, StaraczkaNika, Lunaris, Rucola, Siwulec, Karma88, Tosia2323, Lusesita, olik321, Nadzieja22, blue00, Jeżowa, Kargo31, Angelika83, Emiilka, KateHawke, Madzik34 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySiwulec wrote:30 lipca zacznę 12tc i powiedział ze będzie ok, a ja dopiero jak już wyszłam i w domu usiadłam na spokojnie to dziwnie mi się to wydało
Ja byłam 12+6, wszystko było super widaćz tym że ja jednak bym poszukała lekarza z certyfikatem- mój gin też go nie ma i wolałam iść do kogoś kto się w tym specjalizuje i często robi takie badania i w moim odczuciu moze zobaczyć więcej.
Co do siostrzenca- siostra podjerzewa odwodnienie bo w tym przedszkolu różnie bywa z różnymi rzeczami, sam Michał po powrocie wręcz rzucił się na sok.w nocy coś tam majaczył i jeszcze miał temperature ale rano obudził się już jak młody bógSiwulec lubi tę wiadomość