Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLuna- nie przepraszaj. pamiętaj że jestesmy tu na dobre i na złe, żeby pocieszyć, razem popłakać, albo cieszyć się z dobrych wiadomości.
Trzymamy kciuki za Zuzię- może wada okaże się wadą z tych mniej groźnych albo w ogóle nie groźnych a Ty jestes wspaniałą Mamą że szukasz dla niej najlepszego lekarza. a kobieca intuicja ma moc- jak czujesz ze W-wa to dobry wybór to wierzę że tak będzie i będzie zadowolowa z wizyty. a druga wizyta w obwodzie da jakiś komfort psychiczny- że w razie co jeszcze to skonsultujesz.
Malka to trzymamy kciuki żebyś już dziś mogła tulić swój SkarbWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 11:23
Luna1993, Rucola lubią tę wiadomość
-
Lusesita wrote:Luna dziewczyny mają rację, trzymaj oba terminy. Zawsze możesz któryś odwołać, albo skorzystać z obu.
Nika który to specyficzny ginekolog, który pracuje też w szpitalu?
Jak tajemnica, to nie pisz -
nick nieaktualny
-
Luna nie przepraszaj, ten mętlik w głowie jest zupełnie normalny, ciesze się że zapisalaś się na obie wizyty. Pojedziecie do stolicy, zobaczycie co doktorka powie i będziecie decydować co dalej, oczywiście życze Ci aby została wyśmiana a Zuza była okazem zdrowia :* :* :*
Malka jak już mówiłam dziś swoje kciuki skupiam na Twojej osobie ! skoro mówią że dzisiaj to oby skutecznie zadziałali i pomogli Ci urodzićSprawnego porodu Kochana :*
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Dr Boćkowski. Pracuje na Klinicznej i ma swój gabinet w Orłowie (uuuuu!). Naczytałam się o nim dużo i pozostaje mi mieć nadzieję, że trafię na dzień, kiedy będzie miał dobry humor. Z tych polecanych gin-endo z Klinicznej jest jeszcze dr Leszczyńska, ale ona ma gabinet gdzieś w Chwarznie, a to już przesada
Lusesita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malka
wiedziałam że Cię dohtory tak nie zostawią na pastwę 48h
powodzenia Kochana!
FELA DAJESZ NA LODY!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 11:29
Rucola, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Achia wrote:w orłowie są dobre lody!- lody możesz jeść?
Oooo nie... i znowu się rozmarzyłam... tym razem naszło mnie na McFlurry z posypką LionowąMąż ma dziś wolne, to może uda mi się wyżebrać
A ja po każdej wizycie u gina mam niesamowity napad głodu! Najpierw nic nie mogę przełknąć z nerwów, a jak po wizycie schodzą ze mnie strach i emocje to aż mi w brzuchu burczy. Także taki rytuał - wizyta i żarcie na mieście
Malka tym bardziej zaciskam kciuki!
Luna no weeeź... toć rozumiemy że nie masz teraz głowy do czytania o ciążowych zacjciankach itd. Jesteś w trybie bojowym i walczysz o szybką i najbardziej fachową diagnozę dla córeczki - brawo Ty. A my tu chociaż mentalnie możemy Cię powspieracWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 11:41
Achia, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Niezbyt, ale czym by było życie, gdyby człowiek od czasu do czasu nie złamał jakichś zasad
Oooo nie... i znowu się rozmarzyłam... tym razem naszło mnie na McFlurry z posypką LionowąMąż ma dziś wolne, to może uda mi się wyżebrać
A ja po każdej wizycie u gina mam niesamowity napad głodu! Najpierw nic nie mogę przełknąć z nerwów, a jak po wizycie schodzą ze mnie strach i emocje to aż mi w brzuchu burczy. Także taki rytuał - wizyta i żarcie na mieście
Malka kciuki zaciskam mocno! -
nick nieaktualny
-
Luna - lepiej sprawdzić nawet w dwóch miejscach i niech Cię wyśmieją, niż bagatelizować problem. Jakaś głupia ta baba z rejestracji..
Rób jak Ci serduszko matki podpowiada
Malka - lubię "5", więc kibicuję, żeby to dziś Fela skusiła się na wyjście na świat
A moje dziecko dostało fioła na punkcie kota.. jak go gdzieś zobaczy to leci do niego z prędkością światła i przy tym wydaje z siebie piski i okrzyki radości :p
A kot nie wie o co chodzi :pLuna1993, Rucola, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPo czym poznać że brzuszek na pewno rośnie?
Jak zakładasz spodnie męża i ledwo je zapinasz :p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aeefd885a3b7.jpgStaraczkaNika, Yoselyn82, Luna1993, Nadzieja22, Tosia2323, Kaczorka, Lunaris, blue00, Bajkaaa, Aga9090, Lusesita, Siwulec, Karma88, admiralka, Rucola, JustynaG, lamka, olik321, Emiilka, Flowwer, KateHawke, E_w_c_i_a, Anna Stesia, pilik lubią tę wiadomość
-
Malka
Luna już dziewczyny wszystko napisały q ja dalej trzymam kciuki by wiadomości były coraz lepsze dla was
Nika mc flurry z lionem i polewa karmelowa to cos o czym marzę ale trudno hehe sam radę tu też aa lody ale zwykle
Ja mam mieć dziś badanie szyjki oczywiście sama o nie poprosiłam hehe mam nadzieję że mi nie zepsuja humoru tylko powiedzą że bez zmianMalgonia lubi tę wiadomość
-
Bajka, z McDonald's na Ujastek jest kwadrans, więc może uda mi się dowieźć to mcflurry (też uwielbiam<3)
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyblue00 wrote:Wczoraj zajrzałam do Maca,ale niestety,wyszłam bez niczego.Miałam taką ochotę na frytki i cheesburgera,jednak trafiłam na porę śniadaniową i proponowali jakieś kanapki,ech,jeszcze go dorwę
blue00, summer86, Bajkaaa lubią tę wiadomość