X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2018, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna- nie przepraszaj. pamiętaj że jestesmy tu na dobre i na złe, żeby pocieszyć, razem popłakać, albo cieszyć się z dobrych wiadomości.
    Trzymamy kciuki za Zuzię- może wada okaże się wadą z tych mniej groźnych albo w ogóle nie groźnych a Ty jestes wspaniałą Mamą że szukasz dla niej najlepszego lekarza. a kobieca intuicja ma moc- jak czujesz ze W-wa to dobry wybór to wierzę że tak będzie i będzie zadowolowa z wizyty. a druga wizyta w obwodzie da jakiś komfort psychiczny- że w razie co jeszcze to skonsultujesz.
    <3 <3

Malka to trzymamy kciuki żebyś już dziś mogła tulić swój Skarb <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 11:23

Luna1993, Rucola lubią tę wiadomość

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusesita wrote:
    Luna dziewczyny mają rację, trzymaj oba terminy. Zawsze możesz któryś odwołać, albo skorzystać z obu.

Nika który to specyficzny ginekolog, który pracuje też w szpitalu?
    Jak tajemnica, to nie pisz ;-)
    Dr Boćkowski. Pracuje na Klinicznej i ma swój gabinet w Orłowie (uuuuu!). Naczytałam się o nim dużo i pozostaje mi mieć nadzieję, że trafię na dzień, kiedy będzie miał dobry humor. Z tych polecanych gin-endo z Klinicznej jest jeszcze dr Leszczyńska, ale ona ma gabinet gdzieś w Chwarznie, a to już przesada ;)

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2018, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malka kciuki :*

• Siwulec Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna nie przepraszaj, ten mętlik w głowie jest zupełnie normalny, ciesze się że zapisalaś się na obie wizyty. Pojedziecie do stolicy, zobaczycie co doktorka powie i będziecie decydować co dalej, oczywiście życze Ci aby została wyśmiana a Zuza była okazem zdrowia :* :* :*

Malka jak już mówiłam dziś swoje kciuki skupiam na Twojej osobie ! skoro mówią że dzisiaj to oby skutecznie zadziałali i pomogli Ci urodzić <3 Sprawnego porodu Kochana :*

Luna1993 lubi tę wiadomość

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2018, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    Dr Boćkowski. Pracuje na Klinicznej i ma swój gabinet w Orłowie (uuuuu!). Naczytałam się o nim dużo i pozostaje mi mieć nadzieję, że trafię na dzień, kiedy będzie miał dobry humor. Z tych polecanych gin-endo z Klinicznej jest jeszcze dr Leszczyńska, ale ona ma gabinet gdzieś w Chwarznie, a to już przesada ;)
    w orłowie są dobre lody!- lody możesz jeść?

Lusesita lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2018, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję

Malka trzymam kciuki żeby to było dziś <3

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malka <3 wiedziałam że Cię dohtory tak nie zostawią na pastwę 48h ;) :D powodzenia Kochana! <3 <3 <3 FELA DAJESZ NA LODY!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 11:29

Rucola, Sarna84 lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    w orłowie są dobre lody!- lody możesz jeść?
    Niezbyt, ale czym by było życie, gdyby człowiek od czasu do czasu nie złamał jakichś zasad ;)
    Oooo nie... i znowu się rozmarzyłam... tym razem naszło mnie na McFlurry z posypką Lionową <3 Mąż ma dziś wolne, to może uda mi się wyżebrać ;)

A ja po każdej wizycie u gina mam niesamowity napad głodu! Najpierw nic nie mogę przełknąć z nerwów, a jak po wizycie schodzą ze mnie strach i emocje to aż mi w brzuchu burczy. Także taki rytuał - wizyta i żarcie na mieście ;)

Malka tym bardziej zaciskam kciuki!

Luna no weeeź... toć rozumiemy że nie masz teraz głowy do czytania o ciążowych zacjciankach itd. Jesteś w trybie bojowym i walczysz o szybką i najbardziej fachową diagnozę dla córeczki - brawo Ty. A my tu chociaż mentalnie możemy Cię powspierac

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 11:41

Achia, Bajkaaa lubią tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malka mocne kciuki za Ciebie i Felę! <3 dacie radę dziewczyny

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2018, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    Niezbyt, ale czym by było życie, gdyby człowiek od czasu do czasu nie złamał jakichś zasad ;)
    Oooo nie... i znowu się rozmarzyłam... tym razem naszło mnie na McFlurry z posypką Lionową <3 Mąż ma dziś wolne, to może uda mi się wyżebrać ;)

A ja po każdej wizycie u gina mam niesamowity napad głodu! Najpierw nic nie mogę przełknąć z nerwów, a jak po wizycie schodzą ze mnie strach i emocje to aż mi w brzuchu burczy. Także taki rytuał - wizyta i żarcie na mieście ;)
    Ostatnio w drodze do teściowej mnie naszło na szejka z KFC o smaku masła orzechowego mniam <3

Malka kciuki zaciskam mocno!

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2018, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku McDonald, KFC... Aż mi ślinka do ziemi leci :D

• agulineczka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MALKA <3

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna - lepiej sprawdzić nawet w dwóch miejscach i niech Cię wyśmieją, niż bagatelizować problem. Jakaś głupia ta baba z rejestracji..
    Rób jak Ci serduszko matki podpowiada <3

Malka - lubię "5", więc kibicuję, żeby to dziś Fela skusiła się na wyjście na świat :)

A moje dziecko dostało fioła na punkcie kota.. jak go gdzieś zobaczy to leci do niego z prędkością światła i przy tym wydaje z siebie piski i okrzyki radości :p
    A kot nie wie o co chodzi :p

Luna1993, Rucola, KateHawke lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2018, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po czym poznać że brzuszek na pewno rośnie?
    Jak zakładasz spodnie męża i ledwo je zapinasz :p

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aeefd885a3b7.jpg

StaraczkaNika, Yoselyn82, Luna1993, Nadzieja22, Tosia2323, Kaczorka, Lunaris, blue00, Bajkaaa, Aga9090, Lusesita, Siwulec, Karma88, admiralka, Rucola, JustynaG, lamka, olik321, Emiilka, Flowwer, KateHawke, E_w_c_i_a, Anna Stesia, pilik lubią tę wiadomość

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malka <3

Luna już dziewczyny wszystko napisały q ja dalej trzymam kciuki by wiadomości były coraz lepsze dla was

Nika mc flurry z lionem i polewa karmelowa to cos o czym marzę ale trudno hehe sam radę tu też aa lody ale zwykle :)

Ja mam mieć dziś badanie szyjki oczywiście sama o nie poprosiłam hehe mam nadzieję że mi nie zepsuja humoru tylko powiedzą że bez zmian

Malgonia lubi tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • reset Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka, z McDonald's na Ujastek jest kwadrans, więc może uda mi się dowieźć to mcflurry (też uwielbiam<3) :)

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2018, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj zajrzałam do Maca,ale niestety,wyszłam bez niczego.Miałam taką ochotę na frytki i cheesburgera,jednak trafiłam na porę śniadaniową i proponowali jakieś kanapki,ech,jeszcze go dorwę :D

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reset wrote:
    Bajka, z McDonald's na Ujastek jest kwadrans, więc może uda mi się dowieźć to mcflurry (też uwielbiam<3) :)
    Oj reset kusisz hehe :) raz koleżanki przywiózły w połowie był to shake ale też było pyszne :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2018, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue00 wrote:
    Wczoraj zajrzałam do Maca,ale niestety,wyszłam bez niczego.Miałam taką ochotę na frytki i cheesburgera,jednak trafiłam na porę śniadaniową i proponowali jakieś kanapki,ech,jeszcze go dorwę :D
    Bez sensu ta oferta śniadaniowa nie? Jakby człowiek od rana nie mógł zjeść sobie frytek :p

blue00, summer86, Bajkaaa lubią tę wiadomość

• Siwulec Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkakciuki za szyjkę :)

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
‹‹ 1086 1087 1088 1089 1090 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ