X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2018, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna- nie przepraszaj. pamiętaj że jestesmy tu na dobre i na złe, żeby pocieszyć, razem popłakać, albo cieszyć się z dobrych wiadomości.
    Trzymamy kciuki za Zuzię- może wada okaże się wadą z tych mniej groźnych albo w ogóle nie groźnych a Ty jestes wspaniałą Mamą że szukasz dla niej najlepszego lekarza. a kobieca intuicja ma moc- jak czujesz ze W-wa to dobry wybór to wierzę że tak będzie i będzie zadowolowa z wizyty. a druga wizyta w obwodzie da jakiś komfort psychiczny- że w razie co jeszcze to skonsultujesz.
    <3 <3

Malka to trzymamy kciuki żebyś już dziś mogła tulić swój Skarb <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 11:23

Luna1993, Rucola lubią tę wiadomość

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusesita wrote:
    Luna dziewczyny mają rację, trzymaj oba terminy. Zawsze możesz któryś odwołać, albo skorzystać z obu.

Nika który to specyficzny ginekolog, który pracuje też w szpitalu?
    Jak tajemnica, to nie pisz ;-)
    Dr Boćkowski. Pracuje na Klinicznej i ma swój gabinet w Orłowie (uuuuu!). Naczytałam się o nim dużo i pozostaje mi mieć nadzieję, że trafię na dzień, kiedy będzie miał dobry humor. Z tych polecanych gin-endo z Klinicznej jest jeszcze dr Leszczyńska, ale ona ma gabinet gdzieś w Chwarznie, a to już przesada ;)

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2018, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malka kciuki :*

• Siwulec Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna nie przepraszaj, ten mętlik w głowie jest zupełnie normalny, ciesze się że zapisalaś się na obie wizyty. Pojedziecie do stolicy, zobaczycie co doktorka powie i będziecie decydować co dalej, oczywiście życze Ci aby została wyśmiana a Zuza była okazem zdrowia :* :* :*

Malka jak już mówiłam dziś swoje kciuki skupiam na Twojej osobie ! skoro mówią że dzisiaj to oby skutecznie zadziałali i pomogli Ci urodzić <3 Sprawnego porodu Kochana :*

Luna1993 lubi tę wiadomość

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2018, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    Dr Boćkowski. Pracuje na Klinicznej i ma swój gabinet w Orłowie (uuuuu!). Naczytałam się o nim dużo i pozostaje mi mieć nadzieję, że trafię na dzień, kiedy będzie miał dobry humor. Z tych polecanych gin-endo z Klinicznej jest jeszcze dr Leszczyńska, ale ona ma gabinet gdzieś w Chwarznie, a to już przesada ;)
    w orłowie są dobre lody!- lody możesz jeść?

Lusesita lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2018, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję

Malka trzymam kciuki żeby to było dziś <3

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malka <3 wiedziałam że Cię dohtory tak nie zostawią na pastwę 48h ;) :D powodzenia Kochana! <3 <3 <3 FELA DAJESZ NA LODY!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 11:29

Rucola, Sarna84 lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    w orłowie są dobre lody!- lody możesz jeść?
    Niezbyt, ale czym by było życie, gdyby człowiek od czasu do czasu nie złamał jakichś zasad ;)
    Oooo nie... i znowu się rozmarzyłam... tym razem naszło mnie na McFlurry z posypką Lionową <3 Mąż ma dziś wolne, to może uda mi się wyżebrać ;)

A ja po każdej wizycie u gina mam niesamowity napad głodu! Najpierw nic nie mogę przełknąć z nerwów, a jak po wizycie schodzą ze mnie strach i emocje to aż mi w brzuchu burczy. Także taki rytuał - wizyta i żarcie na mieście ;)

Malka tym bardziej zaciskam kciuki!

Luna no weeeź... toć rozumiemy że nie masz teraz głowy do czytania o ciążowych zacjciankach itd. Jesteś w trybie bojowym i walczysz o szybką i najbardziej fachową diagnozę dla córeczki - brawo Ty. A my tu chociaż mentalnie możemy Cię powspierac

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 11:41

Achia, Bajkaaa lubią tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malka mocne kciuki za Ciebie i Felę! <3 dacie radę dziewczyny

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2018, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    Niezbyt, ale czym by było życie, gdyby człowiek od czasu do czasu nie złamał jakichś zasad ;)
    Oooo nie... i znowu się rozmarzyłam... tym razem naszło mnie na McFlurry z posypką Lionową <3 Mąż ma dziś wolne, to może uda mi się wyżebrać ;)

A ja po każdej wizycie u gina mam niesamowity napad głodu! Najpierw nic nie mogę przełknąć z nerwów, a jak po wizycie schodzą ze mnie strach i emocje to aż mi w brzuchu burczy. Także taki rytuał - wizyta i żarcie na mieście ;)
    Ostatnio w drodze do teściowej mnie naszło na szejka z KFC o smaku masła orzechowego mniam <3

Malka kciuki zaciskam mocno!

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2018, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku McDonald, KFC... Aż mi ślinka do ziemi leci :D

• agulineczka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MALKA <3

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna - lepiej sprawdzić nawet w dwóch miejscach i niech Cię wyśmieją, niż bagatelizować problem. Jakaś głupia ta baba z rejestracji..
    Rób jak Ci serduszko matki podpowiada <3

Malka - lubię "5", więc kibicuję, żeby to dziś Fela skusiła się na wyjście na świat :)

A moje dziecko dostało fioła na punkcie kota.. jak go gdzieś zobaczy to leci do niego z prędkością światła i przy tym wydaje z siebie piski i okrzyki radości :p
    A kot nie wie o co chodzi :p

Luna1993, Rucola, KateHawke lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2018, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po czym poznać że brzuszek na pewno rośnie?
    Jak zakładasz spodnie męża i ledwo je zapinasz :p

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aeefd885a3b7.jpg

StaraczkaNika, Yoselyn82, Luna1993, Nadzieja22, Tosia2323, Kaczorka, Lunaris, blue00, Bajkaaa, Aga9090, Lusesita, Siwulec, Karma88, admiralka, Rucola, JustynaG, lamka, olik321, Emiilka, Flowwer, KateHawke, E_w_c_i_a, Anna Stesia, pilik lubią tę wiadomość

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malka <3

Luna już dziewczyny wszystko napisały q ja dalej trzymam kciuki by wiadomości były coraz lepsze dla was

Nika mc flurry z lionem i polewa karmelowa to cos o czym marzę ale trudno hehe sam radę tu też aa lody ale zwykle :)

Ja mam mieć dziś badanie szyjki oczywiście sama o nie poprosiłam hehe mam nadzieję że mi nie zepsuja humoru tylko powiedzą że bez zmian

Malgonia lubi tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • reset Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka, z McDonald's na Ujastek jest kwadrans, więc może uda mi się dowieźć to mcflurry (też uwielbiam<3) :)

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2018, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj zajrzałam do Maca,ale niestety,wyszłam bez niczego.Miałam taką ochotę na frytki i cheesburgera,jednak trafiłam na porę śniadaniową i proponowali jakieś kanapki,ech,jeszcze go dorwę :D

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reset wrote:
    Bajka, z McDonald's na Ujastek jest kwadrans, więc może uda mi się dowieźć to mcflurry (też uwielbiam<3) :)
    Oj reset kusisz hehe :) raz koleżanki przywiózły w połowie był to shake ale też było pyszne :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2018, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue00 wrote:
    Wczoraj zajrzałam do Maca,ale niestety,wyszłam bez niczego.Miałam taką ochotę na frytki i cheesburgera,jednak trafiłam na porę śniadaniową i proponowali jakieś kanapki,ech,jeszcze go dorwę :D
    Bez sensu ta oferta śniadaniowa nie? Jakby człowiek od rana nie mógł zjeść sobie frytek :p

blue00, summer86, Bajkaaa lubią tę wiadomość

• Siwulec Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkakciuki za szyjkę :)

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
‹‹ 1086 1087 1088 1089 1090 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ