Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Malka moje kciuki też oczywiście masz!
Luna, ja myślę że bardzo dobrze robisz z dwoma wizytami! I absolutnie nie masz za co przepraszać :* Trzymamy tutaj wszystkie mocno kciuki za Zuzię :* -
Lena21 wrote:Kochane a tak widząc Waszą ogromna wiedzę i znajomość różnych lekarzy zapytam czy mogłybyście polecić jakiegoś neurologa dziecięcego na Śląsku ? Musimy z Franiem pójść na kontrole i chciałabym kogoś naprawdę dobrego znaleźć#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dziewczyny KFC? McDonald??? Wstydźcie się
Niby żartem, ale z drugiej strony na serio napiszę Wam, ze ja unikam tych miejsc i tak jak jeszcze kiedyś zdarzyło mi się wziąć kawę na wynos z maca to teraz wolę sobie odpuścić.
Lunka Kochana wszystkie Cię tu rozumiemy, nie przepraszaj za nic. Intuicja matka nigdy nie zawodzi, dlatego wszystkie będziemy czekać z Tobą na wizytę w Warszawie, co potem, to się okaże. Z drugiej jednak strony nie sugeruj się opinią rejestratorki, bo ona może się wymądrzać ile chce, ale prawda jest taka, ze gówno wie. jej zasranym obowiązkiem jest Cię umówic a komentarze czy diagnozy powinna zostawić dla siebie...#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Lena21 wrote:Raczej górnym, ze względu na odległość, ale gdyby było warto to myślę, że i dolny weźmiemy pod uwagę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 13:43
Lena21 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalka trzymam kciuki żebyś dzisiaj już tuliła córeczkę
Ja mam dziś słaba formę ale byłam rano w sklepach na lekkie zakupy , pierwsze prasowanie małych ciuszkow zaliczone ,druga pralka wstawiona , zrobiłam lemoniadę do picia , zupę kalafiorowa i jeszcze pizze domowa... Przesadziłam z aktywnością chyba i teraz leżę. Mam tak beznadziejny charakter pod tym względem że nie potrafię odpuścić dopóki w domu nie będzie wszystko na perfekt. Mam nadzieję że dziecko nauczy mnie trochę luzu...
Co do mcd niestety lubię : p staram się zdrowo podejść do tematu ale frytki i ich tortille kocham :p -
Lunka Ale my Cię doskonale rozumiemy. Sama bym się mocno wkurzyła gdyby rejestratorka mnie tak potraktowała.Choć z drugiej strony, liczę na to, że ma trochę racji i nie musi to oznaczać niczego bardzo złego
A w internecie łatwo o lincz i się tym nie martw. Skoro mówimy o 2 dobrych specjalistach to wybór tego, który przyjmie szybciej wydaje się całkiem sensowny
Lamka Za Twoim poleceniem wybrałam się do sklepu specjalistycznego z bielizną, który miał w swojej ofercie Biustonosz Royce Blossom. Na razie się nie zdecydowałam, stwierdziłam, że jeszcze chwilę się wstrzymam z zakupem stanika do karmienia.
Poprzymierzałam jednak inne modele, na teraz. I jestem z siebie dumna, bo okazuje się, że potrafię dobrać sobie rozmiarCo nie zmienia faktu, że przez chwilę nosiłam za małe staniki
Rucola , przykro mi, że Was coś takiego spotyka ze strony teściowej.
Ona rozczula się nad ciążami swojej córki czy synowej?
Spotkałam się kiedyś z opinią, że lepiej traktuje się wnuki od córki niż od syna ale ile w tym prawdy...
Malka Trzymam kciuki za szczęśliwy finał!
A co do lodów - u mnie dziś na deser będą lody z owocami i bitą śmietaną
A fastfoody - od czasu do czasu nikomu nie zaszkodząWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 14:00
lamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySiwulcu pozwoliłam sobie napisać do koleżanki z Poznania która jest teraz w ciąży (ma już 1 synka) i zapytać o lekarza od prenatalnych- poleciła mi doktora: Przemysław Spychała- przyjmuje na ul. Górki w Poznaniu. Cena ok 200zl. Tel do rejestracji 600 499 757
Siwulec lubi tę wiadomość
-
Achia wrote:Siwulcu pozwoliłam sobie napisać do koleżanki z Poznania która jest teraz w ciąży (ma już 1 synka) i zapytać o lekarza od prenatalnych- poleciła mi doktora: Przemysław Spychała- przyjmuje na ul. Górki w Poznaniu. Cena ok 200zl. Tel do rejestracji 600 499 757
dziękuję :* :* :* -
lamka wrote:Justynka w którym byłaś? I jak Ci się ten karmnik spodobał?
no fakt, skoro dobrze sobie dobierałaś sama rozmiar to szacun, bo to rzadkość, szacuję, że około 2-3% kobiet może się tym pochwalić.
Byłam w takim małym niepozornym sklepiku (na stronie mają baaardzooo bogatą ofertę https://www.christelle.pl/) ale jak się z Panią pogadało to przynosiła z zaplecza modele w rożnych rozmiarach. Ten Royce Blossom to jest stanik, który raczej nie zrobi wielkiego "WoW" ale jego zadaniem jest dobrze podtrzymać biust w czasie karmienia.
No a rozmiar powiększył się z 70B przed ciążą do 75C/D (w zależności od modelu i firmy). Wyobraź sobie zachwyt eMka
Dobierania staników nauczyłam się dzięki Paniom ekspedientkom z Esotiqa.Powiedziały jak miseczka ma leżeć, jak ułożyć biust by sprawdzić czy jest ok i wychodzi na to, że sobie radzę.
lamka, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja po badaniu u mnie na szczęście bez zmian
Jest dobra i zła wiadomość
Dobra : po 34tc będą mnie uruchamiać
Zla: zostaje tu do porodu, że względu na białko w moczu i ryzyko zatrucia także odliczam te 9 dni do 34tc a potem będę liczyć dalejreset, lamka, Aga9090, Rucola, Nadzieja22, KateHawke, Tosia2323, Phnappy, Anna Stesia, olik321, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Bajka- cieszę się z dobrych wieści
Flower i Malka- jak u Was?U Flo to mam nadzieję bez zmian, za to mam też duże nadzieje na zmiany u Malki i Felę wreszcie po tej stronie brzucha:)
Ania1003- a u Ciebie jak? Zapewne cieszysz się towarzystwem M., ale jak Twoja szyjka i infekcje?
Emilka- znów mam Cię na facebooku ścigać?
Z innych tematów to Lamuś - ja się do Ciebie zgłoszę po potwierdzenie/ wyprowadzenie z błędu, czy mam dobrze rozmiar stanika dobranyTylko się muszę wymierzyć dokładnie! Kiedyś dobierałam, wyszło mi 70 D i zazwyczaj takie noszę i mi dobrze, ale wolę się upewnić, zwłaszcza że obierałam rozmiar 20 kg temu i mam poczuciem, że chyba biust mi zmalał wtedy też
Zrewanżuję się kiedyś jakąś reklamacją
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 15:15
Bajkaaa, lamka, Emiilka lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Dziecko mi się rozespało i śpi już 3 godzinę.. Chyba postanowiła przespać upał
Bajka - będziesz miała o czym Zosi opowiadać, gdy będzie starszai nie będzie mogła Ci zarzucić, że "ona się na ten świat nie prosiła" :p
Malka - czekamy na FelcięRucola, summer86 lubią tę wiadomość
-
A więc tak :
Lenka znajomi podpowiadają dr Surmacz w Tychach albo przyjmuje też w Med4kids w Katowicach. jest ponoć dość specyficzna, ale zna się na rzeczy
Justyna mój emek ma tylko braci, więc dla mnie to tym bardziej dziwne, ale on był zawsze outsiderem, tylko chyba dopiero teraz zaczyna to dostrzegać. Będe go wspierać ze wszystkich sił, w końcu ma swoją rodzinę, którą sobie wybrał czyli mnie i Lewcia
Amy coś rzadko do nas zaglądasz, co u Was słuchać?Lena21 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021