Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajkaaa wrote:Kaczorka sęk w tym że ona na szczęście się nie pcha na świat to mój organizm ja chce wydać a ona się trzyma brzucha no jej tam wygodnie
Bajkaaa lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyReset pewnie, nie ma sprawy
70D to z tego co pamiętam z głowy na około 70-75 pod biustem i około 86-88 w biuście, ale to też zależy od kształtu piersi.
Dziewczyny u Was też dzisiaj tak gorąco? Ja z domu się już dzisiaj na pewno nie ruszam, byłam na mieście odebrać okulary i zapisać sunię na sterylizację i myślałam, że zejdę w meczarniach.reset lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lamuś- to pewnie rozmiar mi się zgadza, bo jak się mierzyłam ze dwa miesiące temu to pod biustem było coś ok. 71, a w biuście zawrotne 86 cm
A każdy kalkulator internetowy pokazuje co innego - od 70B, przez C, D aż po 70 DD.
Potwierdzam, w Krakowie upał straszny. Wychodziłam do sądu w ciągu dnia to aż mnie zaskoczyło, bo w sumie taki gorąc zrobił się dość nagle.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyU nas są 33 stopnie
dobrze, że w mieszkaniu jest zawsze idealnie, nie wiem jak konstruktorzy budynku to zrobili, że latem jest chłodno, a zimą prawie kaloryferów nie włączamy.
Reset to też zależy od marki, żeby ocenić na 100% to musiałabym Cie zobaczyć na żywo w stanikuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 17:41
reset, summer86 lubią tę wiadomość
-
lamka wrote:Reset to też zależy od marki, żeby ocenić na 100% to musiałabym Cie zobaczyć na żywo w staniku
Fiu fiu, widzę, że nasza internetowa znajomość wchodzi na wyższy level
Rucola, Bajkaaa, lamka, summer86, Lusesita, Flowwer, blue00, Minie Black, JustynaG, Phnappy, Sarna84, Jeżowa, Anna Stesia, Lena21, olik321, Emiilka lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Ja już w drodze do domu. Tylko pobieżnie poczytałam co u Was, dokładniej w domu nadrobie.
Paśnik dołożył jeszcze 5 mg sterydu do obiadku, czyli łącznie mam brać 15mg, bo wyniki nie zachwycają. Jednak mówi, że jest duża szansa na powodzenie i mocno trzyma kciuki. Mam go informować mailowo po każdej wizycie u gina i jeśli będę miała jakiekolwiek pytania, to też mam pisać.
Zjadłam obiad na miejscu, więc tableteczka przyjęta i niech działareset, Kaczorka, Rucola, Aga9090, Achia, lamka, summer86, Minie Black, Lusesita, Flowwer, Lunaris, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyResecik nie czuj się pod tym względem wyróżniona, w poprzedniej pracy dotykałam dziennie więcej cycków, niż mój Tarzan przez całe swoje życie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 16:53
reset, Rucola, JustynaG, Phnappy, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
reset wrote:Fiu fiu, widzę, że nasza internetowa znajomość wchodzi na wyższy level
Nadzieja jak fasolka zdrowa genetycznie to z tymi lekami da radę.popatrz na mojego co dopiero miałam transfer a tu chlopina duża i ciśnie się na świat jak szalony.
Właśnie wypuściła mnie położna nan min z oddziału do maszyny bo jestem głodna a przekasic nie miałam co. Porodówka pusta a położnictwo full i jakie maleństwa tam byłyukradkiem oko nacieszyłam
Staraczka zagladasz do nas ?
Bajka serio podziwiam Cię ze tak długo "siedzisz" i bez wiwkszego jończenia. Jesteś prawdziwą Matką Polką.
Nadzieja22, lamka, Rucola, Lusesita, olik321 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dzień dobry dziewczynki. Rano byłam na badaniach. Potem zrobiłam obieg po ciuchach bo mam - 70% zniżki w czwartki. Mam toone rzeczy... W zasadzie już nic dla malucha nie potrzebuje w tym temacie. Zapłaciłam niecałe 80zl a mąż.. Myślałam że się ucieszy ile zaoszczędzilam za tyle rzeczy a on mi zrobił taka przykrość że nawet patrzeć na niego nie mogę
muszę dojść do siebie i was potem nadrobię..
-
Flowwer też podziwiam Bajeczkę za nastawienie
Pytanie do mamuś.. czy przy karmieniu piersią na początku też Wam się włączał taki odkurzacz? Ja jestem co 2 godziny głodna i strasznie mnie ciągnie na słodkie. -
Summer tez tak mialam, dopiero od ok 2 tygodni unormowalo mi sie to. Potrzebujesz wiecej energii, takze od razu wiadomo ze slodkiego sie chce.
Ja znowu sie martwie ze Leon malo przybiera, teraz w tydzien 100g pomimo tego ze je co ok 2 godz. a wczesniej po ok 300 przybieral.summer86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane chciałam Wam polecić legginsy z decathlonu. Zapisałam się w końcu na siłownię i okazało się, że nie mam spodni żadnych (wszystko ciśnie w brzuch, bo zawsze lubiłam wyższy stan i ścisłe w talii). I wyhaczyłam na wyprzy za 27,99 takie: https://www.decathlon.pl/legginsy-do-jogi-damskie-id_8394005.html
Normalnie można je sobie podciągnąć na cały brzuszek. Bardzo zadowolona jestem, ciekawe jak z trwałością. Wzięłam S. Jutro idę w końcu na pierwszy pilates i może jakieś cardio po tym. Może w wolnej chwili wrzucę zdjęcie.
A co do głodu przy karmieniu, to moja przyjaciółka też się skarżyła, że co godzinę praktycznie była głodna na początku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 17:46
Rucola lubi tę wiadomość
-
moniśka... wrote:Summer tez tak mialam, dopiero od ok 2 tygodni unormowalo mi sie to. Potrzebujesz wiecej energii, takze od razu wiadomo ze slodkiego sie chce.
Ja znowu sie martwie ze Leon malo przybiera, teraz w tydzien 100g pomimo tego ze je co ok 2 godz. a wczesniej po ok 300 przybieral.
A może po prostu Twój synuś będzie należał do dzieci z niższą wagą. Aluśka taka jest.
Obecnie jej 4-miesięczna kuzynka waży więcej niż ona. A uważam, że Ali niczego nie brakujeRucola lubi tę wiadomość