X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • malka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2018, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika wrzucę jakąś fotkę jak już będziemy w domu. Bo te szpitalne nie są za ładne ;)

StaraczkaNika lubi tę wiadomość

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2018, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam Stasiowi nowe puzzle. 60 elementów. Myślałam, że go jakiś czas zajmą - przeliczyłem się - 5 minut z zegarkiem w ręce!
    .... Kolejny będzie krajobraz lasów. 1000 El.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 17:42

Flowwer, Nadzieja22, olik321, Lunaris, Emiilka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2018, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie Black wrote:
    Kupiłam Stasiowi nowe puzzle. 60 elementów. Myślałam, że go jakiś czas zajmą - przeliczyłem się - 5 minut z zegarkiem w ręce!
    .... Kolejny będzie krajobraz lasów. 1000 El.
    haha, czyli dasz mu od razu wyzwanie z grubej rury jednak?:D

Minie Black lubi tę wiadomość

• Amy333 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2018, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Kaczorka bardzo fajny wózek :)
    Mąż uśmiech miał od ucha do ucha :) cieszę się że on chociaż cos widział bo zdjęcia totalnie słabej jakości i nic na nich nie widać.
    Byliśmy w Lidlu ale wzięliśmy tylko ręcznik i mąż sam zdecydował że kupuje skarpetki bo bardzo mu się spodobały :p jego pierwszy świadomy wybór i zakup :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/36d34f31cb1d.jpg

o takie same skarpetunie dzisiaj kupilam:) do tego pajacyki i te cienki bluzy. Jestem nimi zachwycona, myslalam ze to takie zwykle bluzy z dresa, a to takie fajne przewiewne narzutki:)

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2018, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika na posiew czeka się do tygodnia czasu niestety, jak nie ma bakteri żadnych to na 3 dzień powinien być wynik a jak jest coś to mogą chodowac bakterie do tygodnia także życzę Ci by nic nie wychodowali a co do wagi to te 200g szczęścia mega cieszą :)

StaraczkaNika lubi tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2018, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy też chciałam pajacyk ale były same duuze rozmiar,a z tych sweterków to na zimę nie pasuje a na wiosnę/lato nie mam pojęcia jaki rozmiar Oskar będzie nosił więc rozsądnie zrezygnowałam :) no i jeszcze upewnie się że to na pewno chłopak ;)

Umówiłam się na połówkowe! 10.08 ;)

Minie Black, JustynaG, Aga9090, Bajkaaa, Nadzieja22, Amy333, KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2018, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia, Ja idę 24 sierpnia :)

Achia, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

• Rucola Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2018, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka Lunka!!!

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2018, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane wklejam to co napisałam do Reset żeby nie musieć pisać drugi raz. Odezwę się w drodze powrotnej. Dziękujemy za Wasze kciuki

Płyn zanika- mówiła że od infekcji. Serce powiększone- Zuzia ma niedomykalność zastawki aortalnej, rzadko występuje, częściej mitralne i trójdzielna. Mamy przyjechać jeszcze raz do niej na echo w 34 tc- będzie tak samo to mogę rodzić w Bydgoszczy i kontrola po urodzeniu po 1 miesiącu. Będzie gorzej rodzę w Łodzi w instytucie. jestem przerażona, wiem że nie zagraża to jej zyciu, ale ma wadę serca, która w najlepszym wypadku będzie ją ograniczać fizycznie. Wkleję to co napisałam dziewczynom na forum też. Jeszcze raz Ci bardzo dziękuję za pomoc, lekarka naprawdę godna polecenia

• Rucola Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2018, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka, ale wada jest operacyjna, prawda?

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2018, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna, najważniejsze że wiecie z czym walczyc i trafiliście na dobrego lekarza. Będę mocno trzymać kciuki żeby wada się nie pogłębiała i żebyś mogła rodzić w swoim mieście.Jesteś bardzo dzielna.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2018, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka czyli już wiesz z czym "walczyć" jestem dobrej myśli :*

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2018, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna, nie puszczamy kciuków, żeby wada się nie pogłębiła, a nawet okazała łagodniejsza niż teraz wygląda!

Tulę całą Waszą rodzinkę - nawet sobie nie wyobrażam jak bardzo Wam ciężko teraz poprostu czekać.

Macie siebie i pewność, że życie Zuzy nie jest zagrożone - reszta się ułoży!

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2018, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka dobrze, że płyn znika i że Zuzi życiu nic nie zagraża. To jest najważniejsze, a z resztą sobie poradzicie.

Rucola lubi tę wiadomość

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2018, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka, wiem, że takie informacje są ciężkie. Ale najważniejsze, że jesteście pod obserwacją, wiecie czego się spodziewać. A najważniejsze to znać "wroga". Bo od początku będziecie o to dbać.

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2018, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka wiem, że to nie do końca to co chciałaś usłyszeć, ale w pewnym sensie jest w tym pozytyw - płyn ustępuje, wiecie jaki jest problem, macie dobrego specjalistę ! Ja sama mam niedomykalność zastawki trójdzielnej i mitralnej i w normalnym życiu mi to praktycznie w ogóle nie przeszkadza, mój brat o swojej wadzie serca dowiedział się mając 19 lat, bo nikt wcześniej dzieciaków nie badał tak dokładnie jak nie było wskazań. Musi być dobrze wszystko u Wss, trzymam dalej mocno kciuki

• Nadzieja22 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2018, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik, przykro mi, że nie było dzisiaj przytulasów :( Nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak ciężko wracać do domu bez dziecka, ale wierzę, że Ninka nie będzie musiała być tak długo w szpitalu. Jesteś bardzo dzielna, wiesz? :*

Luna, czyli jest lepiej niż było założone?

A tymczasem czekam na męża zwarta i gotowa. Niedługo powinien być, więc daję bataty do piekarnika.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2018, 01:26

StaraczkaNika, Achia, Tosia2323, Lunaris, Minie Black, olik321, Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość

HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2018, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę sobie wszystko poukładać w głowie i będzie ok. Ta niedomykalnosc jest rzadka, tak mówiła. Trojdzielnej i mitralnej są częste. Ten płyn był od infekcji mojej, gdyby tego nie było to nie mialabym robionego echaserca i nie wyszlaby dzisiaj ta wada serduszka. Jestem po prostu w szoku, że wyszło coś innego, bo moj gin badał zastawki, ale wiem też, że teraz badala mnie kardiolog prenatalna, która jest specjalista. Najgorsze teraz to czekanie 7 tygodni czy będzie gorzej czy nie. Cieszę się że znamy diagnozę, ale martwię się, że może się pogorszyć. Wiem też że nie musi i może z tym normalnie żyć. A i tak, jest to operacyjne, stąd ewentualnie będę musiała urodzić w Łodzi. Przeraziło mnie to, że musialabym zostawić wtedy Tosie. Przepraszam za chaos w tym co pisze, chciałam wytlumaczyc co i jak. Idziemy coś zjeść bo emek się napalił na burgery

• admiralka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2018, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka, kochanie poradzicie sobie! Najważniejsze, że już wiecie dokładnie z czym i że Malutkiej nie zagraża niebezpieczeństwo :*

atdc9vvjhr7v1l6t.png

h84f9vvj1bgblfir.png

03.08.2017 - Nasze cuda 8tc [*]
    16.12.2017 - Marysia 15tc [*]
  • 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2018, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka, tak jak dziewczyny mówią najważniejsze że nie jest gorzej. A znając wroga można z nim walczyc.
    Dalej trzymam za Was kciuki ❤

Ja już leżę w łóżku i odpoczywam przed wizytą.

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
‹‹ 1125 1126 1127 1128 1129 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ