Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKupiłam Stasiowi nowe puzzle. 60 elementów. Myślałam, że go jakiś czas zajmą - przeliczyłem się - 5 minut z zegarkiem w ręce!
.... Kolejny będzie krajobraz lasów. 1000 El.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 17:42
Flowwer, Nadzieja22, olik321, Lunaris, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMinie Black wrote:Kupiłam Stasiowi nowe puzzle. 60 elementów. Myślałam, że go jakiś czas zajmą - przeliczyłem się - 5 minut z zegarkiem w ręce!
.... Kolejny będzie krajobraz lasów. 1000 El.Minie Black lubi tę wiadomość
-
Achia wrote:Kaczorka bardzo fajny wózek
Mąż uśmiech miał od ucha do uchacieszę się że on chociaż cos widział bo zdjęcia totalnie słabej jakości i nic na nich nie widać.
Byliśmy w Lidlu ale wzięliśmy tylko ręcznik i mąż sam zdecydował że kupuje skarpetki bo bardzo mu się spodobały :p jego pierwszy świadomy wybór i zakup
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/36d34f31cb1d.jpg
o takie same skarpetunie dzisiaj kupilam:) do tego pajacyki i te cienki bluzy. Jestem nimi zachwycona, myslalam ze to takie zwykle bluzy z dresa, a to takie fajne przewiewne narzutki:) -
Nika na posiew czeka się do tygodnia czasu niestety, jak nie ma bakteri żadnych to na 3 dzień powinien być wynik a jak jest coś to mogą chodowac bakterie do tygodnia także życzę Ci by nic nie wychodowali a co do wagi to te 200g szczęścia mega cieszą
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy też chciałam pajacyk ale były same duuze rozmiar,a z tych sweterków to na zimę nie pasuje a na wiosnę/lato nie mam pojęcia jaki rozmiar Oskar będzie nosił więc rozsądnie zrezygnowałam
no i jeszcze upewnie się że to na pewno chłopak
Umówiłam się na połówkowe! 10.08Minie Black, JustynaG, Aga9090, Bajkaaa, Nadzieja22, Amy333, KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane wklejam to co napisałam do Reset żeby nie musieć pisać drugi raz. Odezwę się w drodze powrotnej. Dziękujemy za Wasze kciuki
Płyn zanika- mówiła że od infekcji. Serce powiększone- Zuzia ma niedomykalność zastawki aortalnej, rzadko występuje, częściej mitralne i trójdzielna. Mamy przyjechać jeszcze raz do niej na echo w 34 tc- będzie tak samo to mogę rodzić w Bydgoszczy i kontrola po urodzeniu po 1 miesiącu. Będzie gorzej rodzę w Łodzi w instytucie. jestem przerażona, wiem że nie zagraża to jej zyciu, ale ma wadę serca, która w najlepszym wypadku będzie ją ograniczać fizycznie. Wkleję to co napisałam dziewczynom na forum też. Jeszcze raz Ci bardzo dziękuję za pomoc, lekarka naprawdę godna polecenia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luna, nie puszczamy kciuków, żeby wada się nie pogłębiła, a nawet okazała łagodniejsza niż teraz wygląda!
Tulę całą Waszą rodzinkę - nawet sobie nie wyobrażam jak bardzo Wam ciężko teraz poprostu czekać.
Macie siebie i pewność, że życie Zuzy nie jest zagrożone - reszta się ułoży! -
nick nieaktualny
-
Lunka, wiem, że takie informacje są ciężkie. Ale najważniejsze, że jesteście pod obserwacją, wiecie czego się spodziewać. A najważniejsze to znać "wroga". Bo od początku będziecie o to dbać.
-
Lunka wiem, że to nie do końca to co chciałaś usłyszeć, ale w pewnym sensie jest w tym pozytyw - płyn ustępuje, wiecie jaki jest problem, macie dobrego specjalistę ! Ja sama mam niedomykalność zastawki trójdzielnej i mitralnej i w normalnym życiu mi to praktycznie w ogóle nie przeszkadza, mój brat o swojej wadzie serca dowiedział się mając 19 lat, bo nikt wcześniej dzieciaków nie badał tak dokładnie jak nie było wskazań. Musi być dobrze wszystko u Wss, trzymam dalej mocno kciuki
-
Pilik, przykro mi, że nie było dzisiaj przytulasów
Nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak ciężko wracać do domu bez dziecka, ale wierzę, że Ninka nie będzie musiała być tak długo w szpitalu. Jesteś bardzo dzielna, wiesz? :*
Luna, czyli jest lepiej niż było założone?
A tymczasem czekam na męża zwarta i gotowa. Niedługo powinien być, więc daję bataty do piekarnika.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2018, 01:26
StaraczkaNika, Achia, Tosia2323, Lunaris, Minie Black, olik321, Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuszę sobie wszystko poukładać w głowie i będzie ok. Ta niedomykalnosc jest rzadka, tak mówiła. Trojdzielnej i mitralnej są częste. Ten płyn był od infekcji mojej, gdyby tego nie było to nie mialabym robionego echaserca i nie wyszlaby dzisiaj ta wada serduszka. Jestem po prostu w szoku, że wyszło coś innego, bo moj gin badał zastawki, ale wiem też, że teraz badala mnie kardiolog prenatalna, która jest specjalista. Najgorsze teraz to czekanie 7 tygodni czy będzie gorzej czy nie. Cieszę się że znamy diagnozę, ale martwię się, że może się pogorszyć. Wiem też że nie musi i może z tym normalnie żyć. A i tak, jest to operacyjne, stąd ewentualnie będę musiała urodzić w Łodzi. Przeraziło mnie to, że musialabym zostawić wtedy Tosie. Przepraszam za chaos w tym co pisze, chciałam wytlumaczyc co i jak. Idziemy coś zjeść bo emek się napalił na burgery