Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
dzień dobry
Ania, ściskam kciuki i czekam na dobre wieści
Bajkaprzynajmniej mąż Ci dostarcza atrakcji
jacy Ci faceci są fajni
Amal wirtualnie przytulam i proponuję byś nie siedziała w jamie za długo bo sama piszesz że samotnosć Ci doskwiera, wracaj szybko
Jeżowa, wózek wymiataczekam na fotki jeża na spacerze
miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 07:48
Jeżowa lubi tę wiadomość
-
Aga no to koledzy pożycza
widuja się na łaźni w całej okazałości to i ręcznik pożycza
hehe śmieje się bo mój też pracuje w podobnych klimatach tylko on nie potrzebuje czasem ręcznika nawet bo mu nie przeszkadza być mokrym hehe
Siwulec tak nie mogę się z nim nudzićraz mi przywiózł najwiekszego dziada ale nie mówiłam mu o tym i sam się skapl że trochę tak głupio i przywiózł piękny nowiutki hehe
Olik u mnie w szpitalu odstawiali dziewczynie dopiero w skończonym 37tc magnezSiwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Dziewczyny!!!
Amal tak jak pisze Siwulec, wracaj do nas szybko. Nie od dziś wiemy że Twój emek potrzebuje czasu a z czasem wszystko się ułoży. Pamiętaj że każdy ma prawo do złego samopoczucia, Ty też ale wracaj szybko :*
Aga myślę że emek ma dobrych kolegów a ktoś mu uzyczy pół ręcznika:p chlopy sie nie przejmują takimi sprawamiAga9090 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Nadzieja takie zdjecia to mogę oglądać caly czas jest w nich "magia" "cud" .
Ja patrze się na wasze dzieci to widzę ile straciłam przez te lata ale mam nadzieję szybko nadrobić.
Olik mnie nadal faszerują magnezem i raczej do 37 tc mozna brać.
Witam się w kolejnym dniu.
Ale smród trola powiał, brawo dla tej pani !! Cóż za odwaga ! WOW szacun....
Ania daj znac jakie kroki diagnostyczne wprowadzili. Muszę to napisać- Jestem z Ciebie dumna! Teraz będziesz miec dwie niezależne diagnozy.
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Myślałam, że po ciąży przechodzą różne zachcianki jedzeniowe, ale powiem Wam że wciagam jak odkurzacz a dziś już wspielam się ma wyżyny takie że by się Amaro nie powstydził
po dość nieprzespanej nocy w nagrodę zjadam kanapki z nutella i dżemem malinowym jednocześnie
mówię Wam smakują bosko
olik321, Luna1993, Aga9090, Bajkaaa, Jeżowa, Kaczorka, KateHawke, Flowwer, Lusesita, Rucola, Karma88, JustynaG, Emiilka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amal bardzo mi przykro, że u Ciebie taka sytuacja
mam nadzieje że jak dziecko się pojawi to do niego dotrze i zacznie się cieszyć...!
Bajka ale dni lecą...!
Ania trzymamy kciuki cały czas!
Lena mi od porodu też się taki odkurzacz włączył że aż strach! Ale fakt że jem śniadanie koło 8, przed 12 coś orzegryze przed szpitalem i „obiad” 19-20 może też mieć na to wpływ...
Ninke w szpitalu często na brzuszku tak na żabkę układają, też tak lubi spać
W ogóle niesamowite to jest jak dzieci się zmieniają... codziennie przyjeżdżam i widzę inne dziecko..! Tak cudownie już się rozgląda, patrzy jak się do niej mówi... coś pięknegowrzucam na chwile zdjęcie naszego krasnoludka cudownego
Edit.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 11:19
reset, lamka, Jeżowa, Nadzieja22, Luna1993, Aga9090, Yoselyn82, Bocianiątko, Bajkaaa, Lena21, Siwulec, mi88, Lunaris, KateHawke, Flowwer, Lusesita, summer86, Kaczorka, Rucola, blue00, moniśka..., emi2016, Karma88, Achia, olik321, Kargo31, JustynaG, Emiilka, Karolina90, JuicyB lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Dziewczyny
Normalnie aż ciężko mi się przyzwyczaić do myśli, że faktycznie się udało
Może za jakiś czas bardziej uwierzę.
Biorę się za dokładne czytanie wątku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 08:36
-
nick nieaktualnyNadzieja śliczny dzidź
Ania powodzenia!
Pilik przepiękna!
Amal odpocznij sobie.
Jak fajnie zgłosić post do moderacji z rana
Minie, Lena polecam tosty z masłem orzechowym i dżemem wiśniowym.Bocianiątko, Lena21, Nadzieja22, Rucola, blue00 lubią tę wiadomość
-
A ja przedwczoraj i wczoraj padlam, wystraszylam sie, bylo mi duszno, słabo, cala mokra, ciśnienie niskie, jade do lekarza.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Pilik jaka ona cudna!!!
jeszcze tylko trochę i nikt nie będzie Was rozdzielał
Amal odpocznij, jeśli tego potrzebujesz, ale wróć do nas jak zbierzesz siły. Mam nadzieję, że mąż sobie poukłada to wszystko w głowie...
Nadzieja cudowne zdjęcie, też uwielbiam oglądać te początki życia - taki malutki człowieczek z malutkim serduszkiem
Aniu, mam nadzieję, że jesteś już w dobrych rękach. Daj znać co mówią inni lekarze!
Ja jadę dziś na morfologię/mocz, szkoda tylko, że moczu nie ma - jak o 4 się wysikałam, tak jeszcze mi się nie zachciało na nowo. A mówią, że w ciąży się tyle sikaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 08:50
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Nadzieją gratuluje, piekny maluszek
a komu laska dosrała? Nie zdążyłam doczytać!!Nadzieja22 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Lamka, nie Ty jedna
bo ja tu cały czas jestem, tak cichutko
ale już post wyedytowany
Ania, trzymam za Was mocno kciuki! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 08:44
reset, Bajkaaa, lamka, pilik, summer86 lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
A, to jakaś modliszka czy inne żyjątko wypowiedziało się o Amal. Świetnie zaczęło na OF od osądzania już w swoim pierwszym poście. No ale nie ma co sobie tym zaprzątać głowy - takie rzeczy trzeba olewać