Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Pilik co za słodycz! Jest przepiękna, szkoda, że ja z wąsikiem tak dobrze nie wyglądam
Amal ciężko mi coś doradzić... mój eMek też nie interesował się za bardzo ciąża, zawsze mówił, że jak się urodzi to będzie tulił i nosił. Jakoś nie potrafił pojąć, że te dziecko już jest, ja je czuję. Ale jak się urodzili to zwariował. Życzę, żeby u Ciebie też tak było.
Jeżowa o matko, ale się uśmiałam - zwłaszcza z pytaniem o czystą pieluszkę
Ania ???Jeżowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry w 18tyg! Dziecko jest wielkości papryki...
Wypowiedzi trolla nie zdążyłam przeczytać ale super że reakcja była i postu nie ma
Ania czekamy na wieści z frontu!
Amal pamiętaj że my tu jesteśmy jakbyś chciała się wygadać czy pożalić!
Yos pogoda poleciała na łeb na szyję,może to od tego? Co powiedział lekarz?
Aplikacja dziś zaserwowała filmik z takimi ujęciami
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7745bb37c32.png
Ps.budze się niedawno,a męża nie ma w domu. Dzwonię a on poszedł do sklepu po jajeczka żeby zrobić nam jajecznicę na śniadanieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 09:58
Flowwer, blue00, Karma88, Aga9090, Luna1993, Bajkaaa, Jeżowa, admiralka, Nadzieja22, Kaczorka, Emiilka, JustynaG, pilik, KateHawke, Lusesita, Lena21, Lunaris, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Yos witaj w świecie ciężarówek w 1 trymestrze
ja czułam się jak sflaczały balonik i nie wiem jak to robia dziewczyny że chodzą do pracy. Ale pociesze Cię na krótko minie tak 12tc a przyjdą inne po 30tc
ale ten stan jest cudowny.
U mnie na porannym KTG znów skórcze i po wizycie doszli do wniosku że jeszcze spróbują włączyć jakiś inny lek.
Jezowa hahahahhahaha Mistrzu
Jeżowa lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyJeżowa ale się uśmiałam
dzieciom nie można ufać jak mówią, że mają czystą pieluszkę
przynajmniej moja takie ściemy waliła a smierdzialo od niej na kilometr
Lamka śliczny ten wózek! Jak ja bym chciała już mój wyprać i dam do renowacji stelaż, ale w tym remoncie to bez sensu narazie, bo zaraz by się kurzył
Pilik cudowna Ninka, aż mi hormony do głowy uderzyły i mam łzy w oczachniech szybko wraca malusia do zdrowia :*
Ja dziś idę w wasze ślady i ide polować do lumpkaKarma88, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:Agulineczka dziękuję, że pytasz! Póki co raczej dziewczynka, ale mam jeszcze nie szaleć z różem
Pewnie na kolejnej wyzicie będzie już bardziej widać. Mi lekarz zasugerowal delikatnie dziewczynkę w 17tc, ale cały czas krzyżowała nóżki, po jakimś czasie coś się pokazało, ale lekarz stwierdził, że mogła być to pępowina. Dopiero w 20+0 na połówkowym lekarz powiedział, że na 95% córeczka, że na tym etapie jeszcze się nie pomylił
Jak u Ciebie tez się potwierdzi dziewuszka to będziemy szaleć z różem
P.S. Ja znowu buszuję na SMYKU...Dziś kolejne 25% zniżki
Zbankrutuję niedługo
Czekam dzisiaj na kuriera z paczką ze SMyka, H&M i Zara
Edit: właśnie przyjechał kurier z paczką ze SmykaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 10:16
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
dziewczyny jestem śpiochem i obżartuchem.. od poniedziałku nic tylko jedzenia na zmiane ze spaniem
Myślałam, że to pogoda i ciśnienie, ale dziś świeci słońce a ja dopiero oczy otworzyłam, bo usnęłam jak tylko pochłonęłam śniadanie..
Ale za to dół brzucha mnie przestał boleć. Muszę się ogarnąć i też skoczyć do sklepu.
Obiad już mam więc w sumie nie wiem po co.. ale coś sobie wymyślę ;p
Smyk faktycznie kusi.. zastanawiam się nad zakupami na większy rozmiar, skoro dziecko tak szybko rośnie ;p -
nick nieaktualny
-
Melevis wrote:... mój eMek też nie interesował się za bardzo ciąża, zawsze mówił, że jak się urodzi to będzie tulił i nosił. Jakoś nie potrafił pojąć, że te dziecko już jest, ja je czuję. Ale jak się urodzili to zwariował. Życzę, żeby u Ciebie też tak było.
Za to zadziwił mnie decyzją, że wózek musi być nowy. Stwierdził, że wie aż za dobrze jak ja prowadzę i on się nie zgadza na rozklekotany wózek, który nie wiadomo ile przeszedł czy raczej przejechał. Przełknęłam to, bo ogólnie to sama też chciałam nówkę. Z tych wózków 3w1, które mi się podobają mało co zostaje po długim czasie eksploatacji jako gondola, a potem płaska spacerówka i normalna spacerówka do 3 latek. Ciężko o używkę w dobrym stanieZ tymi wózkami jest trochę inaczej niż z innymi.
Lamka, Jeżowa i Karma świetne łupy! Oby więcej takich super okazji.
Lamuś, jak masz możliwość to potraktuj cały wózek myjką parową.
lamka, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Pilik , Jaki kochany ten Twój krasnoludek
Jest naprawdę fotogeniczna!
Jeżowa , z jednej strony takie pytania wydają się zabawne ale z drugiej strony, jak sobie pomyślę jakie pytania sama zadaję na tym forum - to rozumiem, że coś co dla innych jest oczywiste dla osoby, która dzieckiem się nie zajmowała - nie jest.
No a eMka trzeba pochwalić za zaangażowanie
Dzisiejsza noc była niezbyt udana. Tak mnie boli noga w pachwinie, że niestety męczyłam się z zaśnięciem po każdym przebudzeniu na toaletęW końcu nad ranem, gdy eMek poszedł do pracy wstałam, wzięłam ciepły prysznic (liczyłam, że w ten sposób sobie pomogę) i rozłożyłam fotel w salonie... i przysnęłam. I teraz boli odrobinę mniej. Chyba coś Mała uciska bo ból nasila się w nocy. A w ciągu dnia przechodzi...
-
Justyna też miałam takie bóle.. rano nie mogła chodzić, w ciągu dnia przechodziło.
Okazało się, że promieniowało od pośladka.
Byłam na masażu u fizjo i pokazał mi co mogę sama robić, od tego czasu ból przeszedł.
Choć jak śpię na boku to często po przebudzeniu boli sam pośladek.
Dziewczyny a propo spania.. mam nadzieję, że na prawym boku wcale nie jest groźnie dla małego. Jak próbuje na lewym to mam straszny ból żeber, mały musi dupke czy nóżki tam wkładać. Ból jest niedowytrzymania co w efekcie prowadzi do spania na prawym boku, troche na prosto i dziś usnełam na drzemek na brzuchu ( nie na płasko, ale tak na pół) aż byłam w szoku, mały się wierci więc chyba mu nic nie zrobiła
Edit: Kusicielki z Was.. właśnie zamówiłam ze SMYKA kombinezon polarowy na zimę rozm 68 za całe 33 zł ;p no żal było nie brać nawet jak tylko 2-3 założy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 10:45
Kaczorka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Olik mamaginekolog pisała, że możesz spać jak chcesz.
Nika a żelazkiem parowym typu steamaster myślisz, że wystarczy?
Ania czekamy na wieści. -
Jestem juz po lekarzu i w domu i leze sobie. Lekarz zlecil mi ekg, cisnienie 90/65. Pobrali mi krew, czekam na wyniki. Na ekg serce bije nie miarowo, lekarka stwierdzila ze nie podoba jej sie moje ekg. Przyspieszone tetno mam bo powyzej 100. Chyba jednak odzywa sie znow moje serce tak jak kiedys. Gdyby dzialo sie nie pokajacego mam jechac do szpitala.
Gdyby to teraz bylo to moze bym zwalala na ciaze, ale pierwszy raz zaslablam na urlopie na Teneryfie wtedy nie bylam jeszcze w ciazy.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Olik, kilka miesięcy temu miałam ból promieniujący do pośladka. Wtedy fizjo mi rozmasował (nie wiedziałam, że mogę mieć tak spięty pośladek!) i dostałam ćwiczenia rozciągające, które mają pomóc. I pomogły bo od tamtej pory był spokój. Codziennie je wykonuje (bez względu na to czy boli czy nie) i widzę efekty. W 1 trymestrze miałam dużo więcej dolegliwości bólowych niż teraz.
Patrząc na mój kręgosłup to nigdy bym nie wpadła na to, że będzie mnie bolał pośladek czy pachwiny
-
Justyna mi jeszcze pomagają ciepłe prysznice na dane miejsce.
No i ćwiczenia, może to dziwne ale ja zawsze wychodzę z nich taka rozluźniona. Nie do wiary jak się ciało spina w ciąży.
Aniu jak tam?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 11:07